40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • totyak
    Ok, köszi szépen. De akkor ez nem valami speciális kábel, bármilyen mini USB-s kábel alkalmas a számítógépről való töltésre, ugye?

(Meg láttam a neten ilyen kombinált kábelt is. Ott két kimenete volt a kábelnek, az egyik mini USB, a másik meg kis kerek végű. Most akkor az a kábel mire való? Ha akarom azzal a kábellel USB-n is, meg a másik dugóval is tölthetem?)
  • darkmore
    Igen a kisebbig csatlakozó az mini usb, ezek.

és lehet tölteni számítógéről is ezzel, bár így majdnem 2x annyi idő feltölteni.
  • totyak
    PSP-hez az adatkábel az egy sima USB kábel, aminek egyik vége normál USB dugó a másik vége meg mini USB vagy az valami speciális kábel? Csak azért érdekelne, mert használtan nézegetek PSP-ket és találtam egy 3004-est, amihez nincs töltő, de ha számítógépről is feltöltődik, akkor úgy jó lenne.
  • Pat10
    sziasztok!
    Valaki játszik a monster hunteren? (1,2,3)??
    mert ha igen akkor lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban.igazából a multi érdekelne...
    előre is köszi
  • gabeone
    30+k. Szerintem a vita miatt lejjebb kell menjen az ára.
  • skinnyman
    Mennyibe kerül most, 20-30k? Ennél olcsóbb szeritem nem nagyon lesz soha.
  • gabeone
    Szerinted rögtön a megjelenés után olcsóbb lesz?
  • The Protector
    akartam javasolni a várakozást a vita miatt.
    A játékok és a gép is olcsóbb lesz ezek után.
  • gabeone
    Írni fogok, köszönöm szépen! A vásárlás időpontját még nem tudom, talán várok még vele, mivel lejjebb mehet az ára a vita megjelenése kapcsán. Üdv
  • The Protector
    Hali.Van sok progi amivel lehet kifejezetten psp-re filmet konvertálni.
    Csodaszép a képe és élvezhetőek a filmek rajta szóval megéri.4gb vagy 8gb os karival vedd meg a gépet mert alig lesznek konvertálás után kisebbek a filmek hacsak nem rontod a minőséget.
    Mellesleg igen sima adatkábal és felmásolod a psp video mappába.Ennyi.Nem nagy ördöngősség.
    HA kérdésed van még akkor priviben.
  • gabeone
    Hello, azt hiszem szeretnék venni egy psp-t. A kérdésem az volna felétek, hogy lehet-e rajta filmeket nézni úgy, mint mobilon? Tudom-e usb-n a géphez csatlakoztatni és filmeket rátenni? Nekem első sorban filmnézésre kellene, de ugyanakkor mobilból ragaszkodom a klasszikus és olcsó kivitelezéshez. Köszi előre is a segítséget.
  • bubu1986
    H E L P!!! Please!!
    Szeretnék szoftvert frissíteni a PSP-en, le is szedtem az 5.50 Gen D3 -at, át rakom a psp-re, el is indítja, csak mikor telepíteném ezt az üzenetet írja ki. ms0:/5.50 PBP no found on root of your ms. Azt tudom hogy mit jelent, hogy nem találja a gyökeret, csak mit csináljak vele, hogy jó legyen? A választ előre is Köszönöm!!!!!!!
  • The Protector
    Hy
    gazdája lettem egy használt psp-nek.
    Mit kell róla tudnom ami fontos?
    Teljesen eredeti cuccos,eredeti játékokkal és nincsen hozzányúlva vagy feltörve meg ilyemi.
    Nem is tervezem kiflashelni ha itt így hívják....nem drága egy game manapság.
    Van rajta wifi meg miegymás.
    Érdemes a lemezekről feltenni a frissítéseket?Vagy pl a playstationstorról feltenni a frissítéseket hozzá mert nem nagyon szeretném elrontani a szoftvert hozzá.
    Szabad lemezt hagyni benne kikapcsolt állapőotban?
    Megköszönném ha vki pár alap dologról felvilágosítana.
  • darkmore
    1000 32MB memória
    2000 és a fölött 64MB memória

ez játék közben igazából nem látszik, csak pár homebrew futtatásánál probléma.
  • 5m0k3sh0w
    az hogy vastag meg nehéz nem zavar. nem kis kurva vagyok akit ilyen dolgok zavarnak :D teljesítménybe nincs különbség köztük? nem értek hozzá egyáltalán. gondolom az a legjobb ha flasseltet veszek
  • darkmore
    1000: vastag, nehéz, de tuti lehet flasselni
    2000: legjobb széria, de vannak olyan modellek, amik nem flasselhetőek
    3000: sokan panaszkodnak az új kijelzőre, ha túl magas a gyári frameware verziója, akkor nem flasselhető

Nekem volt 1000 és 2000 is, én a 2000 ajánlanám.
    3000 nem volt arról nem tudok véleményt mondani.
  • 5m0k3sh0w
    melyik psp-t érdemes venni használtan? mi a különbség az 1000 2000 3000 közt?
  • zola2000

az anime óta már nagyon vártam hogy valamilyen formában játszhassak a játékkal is, dehát a k***g namco nem adta eddig ki a sorozatot semmilyen formában angolul, mert a h***e amerikaiaknak nem kell, és a r***t magyar oktatási rendszerben nem volt még lehetőségem japánul megtanulni, de szerencsére fordítják (egyébként az anime az LJK fansubon megy magyarul), akinek olyan pspje van, annak hajrá! ^^
  • cloud.strife
    Szinte az összes PSP játék ára lement 2490-re......
  • samsung123
    jaja, az a lényege, 3ds ellen-is jó lesz, meghát a sima psp játkok ma is nagyon jók!
    lesz majd a PS Vita és majd EZ! jó párosítás meg stratégia a Sony részéről szerintem
  • szega96
    nagyon olcso
  • samsung123
    Itt a 99eurós PSP. Eléggé bejövős a külseje! Eddig szerintem a legvagányabb. Nem fake!

• wokee
    Sziasztok.
    Szeretnék egy kis segítséget kérni. Előre is elnézést, ha már lett volna róla szó, de nem volt időm eléggé utánakeresni.
    Holnap indulunk nyaralni elvileg wifi lesz.
    A gép 2004-es slim. Szoftver: 3.71 M33-2.
    Az előző tulaj wifizett vele, láttam a beállításoknál. Kiakartam próbálni itthon de DNS hibát írt ki 80410418 .
    A router Pirelli, titkosítás nincs,wireless engedélyezve.
    A fiamnak kellene, én csak segíteni próbálok, de rákellet jönnöm, h eléggé láma vagyok hozzá.
    Ha valaki tudna segíteni, annak nagyon megköszönném.(Persze ha lehet úgy hogy én is követni tudjam...)
    Előre is köszönöm
    Feri
  • vixo
    valaki tudna egy kis útbaigazítást adni a dlck-kel kapcsolatban?
    annyit tudok,h nploader plugin kell hozzá,már töltöttem is le egyet és bemásoltam a seplugins mappába,de amikor a recovery menüben engedélyezném nem látom,vki pls help! Előre is köszi!
  • Mark98
    Köszi a választ!
  • tihibaby
    Ez ilyen,fóliázni kell.
    De lehet cserélni az előlapot is,nem nagy kunszt,és nem egy nagy összeg.
  • Mark98
    Van egy új PSP 3000-em és vigyáztam is rá (úgy gondolom) az egyedi,hogy hiába vigyáztam rá ezernyi apró 4-5mm-es karc van a képernyőn vagy ez mindenkinek így megy(ment)? Ha úgy esik a képernyővédő műanyag külön cseréltethető?
  • Japep

Az igen... :D
    Én semmit nem tudok ezekről, de én is furcsálltam ezt az egészet... Köszi szépen. :)

Elvileg azért adták ide, tudok-e tenni rá valami játékot, de így kétlem, azt sem tudom, mire keressem... :S :D

Köszi.
  • tihibaby
    Hát igen...
    Az eredetin alapból kamera sincs.
  • Japep

Elölről szinte teljesen így néz ki, annyi, hogy nincs semmilyen felirat az elején, a hátulján van egy nagy Premium felirat, meg a kamera. :)
  • tihibaby
    Gondolom valami ilyet kapott:

PSP utánzat

Ennek az igazi PSP-hez nem sok köze van sajnos.
  • Japep

Hello.
    Nagybátyám gyereke kapott egy PSP-t. Legalábbis a dobozon ez van, és persze hasonlít is rá.
    Viszont semmi felirat nincs magán a készüléken, csak annyi, hogy Premium.
    Semmi ilyet nem találtam a Googleban sem, igaz a témában sem vagyok nagyon otthon.
    Szerintetek ez valami gagyi lehet, vagy a "rendes" PSP? Mert gondolom az Sony (lehet rosszul tudom), de ezen sehol nincs ráírva, mikor bekapcsolom, akkor sem.
    A dobozán is a menü vízszintesen halad, ebben meg egy körben.

Köszi előre is, és bocsi, hogy nagy marhaságot kérdeztem. :)
    Üdv.
  • samsung123
    mennyire vagy rugalmas? mert kb felezni kéne
  • Csibusz
    Sziasztok!
    Eladó PSP 3004 Piano Black.
    Érdeklődni Emailben: [email protected]
  • kisbek
    ÉRDEKLŐDNI EMAILBEN!!

< [email protected] >
  • kisbek
    ELADÓ 1004es PSP!!
    A konzolhoz adok: Eredeti dobozt, Memorystick Pro Duo 2Gb, 3db játék UMD, USB kábelt, eredeti fülhalgatót.
    1004es psp fat! 30e Ft Az árban RUGALMAS vagyok !!!!!
    Jó állapotú, csak játékra használtam.
  • 5c0rp330n
    hat ja, ps3 komoly jatekosoknak van, 3ds pedig primitiv hulyegyerekeknek.
  • kisgabo
    kivételesen igazad van, ps3 olcsó pl egy 3ds hez képest, de nem egy kategória funkció célcsoport.
  • OptimusPrime
    Eszemben sincs, Amerikából fogom hozni, ahogy a PSP-met is onnan hoztam, így nekem nem fáj az 1:1 átváltás! :)
  • 5c0rp330n
    hatja.. de errol az arrol csak reszben tehet a sony (usd-euro 1:1 lekepzese), es jo reszben mas tenyezok is allnak a dolog mogott. usa-bol kell hozni aztan csokolom.