40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#23981 jó a videó:)
Silence, i kill u:))) -
#23980 videóhoz mit szóltok? :DDD -
#23979 Végignéztem a fennmaradó 10 küldetés videóját és ezzel lezártam a játékot. -
#23978 Akkor én is szoptam, de a Light My Pyre című küldetésnél visszasírtam azokat az időket, amikor az Exchange-el szenvedtem :) -
amdrula #23977 1 hete vettem, jól működik :D, gondolom (remélem) nem is lesz baja. -
#23976 Azzal a küldetéssel mindenki szívott, nekem is mesélték már. Csak én még nem tartok ott. (Közbejött egy kis pirates :) ) -
#23975 Egyébként memóriakártya gondok csak a sony karikkal szoktak lenni? Tehát korai elhalálozás,játékok akadozása stb.
Sandisk 4gb memstick pro duo vásárlásán gondolkodom,erről miket hallottatok? -
#23974 Ááá, képtelenség! Rohadt gyorsan csinálom, szinte mindegyiket egyből lelövöm, de a 8.-ra rá sem tudok már célozni, arra már nincs idő. Vaffen kúló! -
#23973 Nincs megadott sorrend, ahogy kézreesnek, úgy kell őket ölni, minnél gyorsabban. -
#23972 A 8-ból kb. 6-ot, max. 7-et tudtam kinyírni ("egyéni csúcs"), az utolsóig el sem jutok. Sorrend nincsen, bármelyikkel kezdhetem? -
#23971 -
#23970 Egyszerűen gyorsnak és ügyesnek kell lenni, ennyi. Vannak utána még sokkal nehezebb küldetések is, bár azt sem elsőre csináltam meg. -
#23969 Találtam egy videós végigjátszást a GTA VCS-hez:
http://www.gtapro.extra.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=249&Itemid=160
A 46. küldetést nem tudom megcsinálni.
Ugyanúgy csinálnám, de sokkal kevesebb időm van, mint a videón és nem tudom befejezni. Kb. 20 mp még hiányzik a videóval összehasonlítva. mit csináljak? Szeretném már végignyomni. Nincs valakinek mentése ettől a pályától? -
#23968 Ezt nemtom, sztem igen. De itt nem árt, ha 1 fölött van az arányod. -
#23967 Ceruza. -
#23966 mire gondolsz?? mi nincs ott meg? -
#23965 én is csak filmet nézek rajta, meg mp3, arra jó.
-
#23964 Aki már megcsinálta, az írjon! Angol nyelvű netes leírásokat én is találok, de nem segít a bajomon. -
#23963 nekem is már 1.5éve van psp-m
mostanába csak filmeket nézek rajta mert halk:-)
de a mostani az 11hónapos mingyá lejár a gari:-( de ez mág japan 1.52-es volt
az elsön volt 1 subpixelhiba azért adtam el
a Hori képernyővédőt csak a 3.-at tudtam faszán felragasztani
az első psp-n buborékos lett a 2.-on meg alászorult 1 szösz(ideges is lettem) -
#23962 minek vetted meg én már ide töddször leirtam 1 szarok azok az akksik nekem is volt az em82.extra.hu-ra is irtam meg többen is ne vegyetek ilyen csoda akksikat de ugy látszik hiába
olyat lehet csinálni 2 eredeti akksit összekötni a megfelelőmódon és úgy lesz 3600mah -
#23961 sandisket elvileg nem hamisítják, legalábbis én nem halottam róla -
#23960 torrentzvalami10nagyoldalösszefoglalója:-) -
#23959 az nagyon megérte
és mennyi vel tudsz rá másolni
én most vettem egyik hawertól "Eredeti" Sony Memoristick Pro Duo 2GB használtat ami Magicgate: Supported 7000Ft-ért
amire simán lehet másolni minimum 4000kb/s néha 5500kb/s olvasása pedig 5MB/s
a régi hamisitottra csak 1900kb/s volt pedig High Speed volt (szétszedtem és Samsung Chip van benne+1 másik gagyi chip)
a legelső hamis amit vettem arra is csak 2800kb/s-el tudtam másolni -
#23958 torrentleech rulez ;) -
#23957 http://www.gamespot.com/psp/ -
#23956 A GTA Vice city storiesban elakadtam. A vége felé van egy "The exchange" elnevezésű küldetés, ahol meg kell védeni Diaz embereit (akik egy autó mögé bújnak) a sniperesektől. Kb. 3-4-et tudok leszedni a 10-ből, de lejár az idő és meghalnak az embereim. Hogy kell ezt megcsinálni? -
#23955 de ott nicns meg minden... -
#23954 na ezért nem érdekel a feketemacska oldala...a torrentleech sokkal humánusabb...ott max várakozási időd van ha nem seedeltél vissza...vagy kapsz egy warnt...és akkor igyezhetsz, de ott legalább nem lehetetlen a dolog...
-
Kalozoner #23953 tehát a "főarányom" az lehet pl 0.6 v. 0.7 de ha az összes torrent vissza van tolva több mint 1-es(0.8 nem tom pontosan) aránnyal akkor mehet elvileg a töltés ezerrel? -
#23952 Sztem romlik az arány jah, de ha seed pointolod vissza, akkor 1.0 lesz utána attól függetlenül, hogy 2szer szedted le. -
Dunkey #23951 Slimről van szó persze, na. -
Dunkey #23950 Valakit érdekelne 5 napos, tökéletes állapotú psp (aksival persze) + 2 gigás memkari + ütésálló tok + csuklópánt + LG füles + alap füles + adatkábel (USB-s töltővel egyetemben) + rendes töltő? Mindezt 51,500 forintért. És télleg gyakorlatilag vadonás új.
Írjatok itt vagy [email protected] címen. -
Kalozoner #23949 mondjuk ez is olyan ameddig volt és tudtam tölteni bodottá volt most meg, hogy nem....egy kincs ha találsz olyan torrent oldalt ami frankó lenne... scorpeeon egyébként ha letöltöm a historymból amiket nem seedeltem vissza rendesen, akkor romlik az arányom elég csúnyán, vagy, hogy van ez? mert tudok angolul de valahogy nem volt világos.... -
#23948 Én is így jártam. -
#23947 én is a reggre várok... régi gamecube cuccal kinyirtam magam... -
#23946 Eléggé hülye egy rendszer az biztos. Seed Point-al viszont "vissza tudod tölteni" azt is, amit senki sem tölt már, csak hagyni kell seedelni és ha minden feltétel teljesül, és úgy hagyod egy ideig, 1.0 lesz az arányod annál a torrentnél. -
Kalozoner #23945 nem vesztes sokat a blackcatsel... én bent vagyok és 0.92-es aránnyal max nézegethetem az oldalt, és mivel van egy-két torrentem(kb 10) amit nem seedeletem vissza 0.8-ba és már a kutya se tölti így pláne, hogy esélyem sincs..remélem érthető voltam...:)
ja és kérdeztem hogy 1.0 felett tok-e tölteni, mondták ha majd az össze torrentemet visszatöltöm rendesen, tehát ez egy ördögi kör!!
ON -
#23944 nem lehet "kivenni" -
#23943 Állj be a sorba:D -
#23942 hali
nekem is tudna valaki küldeni a blackcatre meghívót
nagyon megköszönném