40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#24021 sima szabványos 3,5-ös jack dugó
de vigyázz mert 4eft-alatt csak szart kapsz
nekem 1 thomson mp3 2006-os mp3 lejátszóhoz adott fülessel szólt a legjobben -
#24020 ez 1 base pack? -
#24019 hogyha nem eredeti fülest veszek , akkor mekkora legyen a csatija??? -
#24018 eccer...talán... :( -
#24017 Azt lehet tudni,hogy psp-re lesz e Gran Turismo? Mintha valahol olvastam róla,hogy készül egy változat rá. Erről tud valaki esetleg bővebbet? Mikor jön,néhány feature stb. :) -
#24016 köszi
-
#24015 Release Date:
US: November 19, 2007
Europe: November 23, 2007 -
#24014 huh..ez jól néz ki..mikor lesz??? -
Dunkey #24013 Najó, mehetnek a cuccok külön is.
Magában a slim adatkábellel és töltővel meg fülesekkel 42,000.
2 gigás memkari 6,000.
A tok 3,000. -
#24012 Én is arra gondoltam hogy a game a rosz! köszi szépen! -
Dunkey #24011 És ütésálló tokot is adok hozzá. Fenébe, hogy lefelejtek mindig mindent. -
Dunkey #24010 Ja, lemaradt, de persze tartozék a hálózati töltő is. -
Dunkey #24009 Na még1x, most utoljára, ígérebb nem spamelek tovább ide ezzel.
1 hetes alig használt PSP Slim (aksival + 3.60 M33 tört FW) + 2 gigás memkari + csuklópánt + alap füles + LG füles + adatkábel USB-s töltővel eladó. Kereken 50,000 Ft és teljesen hibátlan, mivel gyakorlatilag vadiúj, alig volt használva, 1 azaz EGY hetes (minden tartozékával együtt). -
#24008 [center]WH 40.000
-
phemme #24007 sziasztok,
el szeretném adni a PSP-met: http://sysonline.hu/aclais/b0by/psp.jpg
-3.52 M33-as FW
-1 gigás memory stick
-egy SpeedLink-es tok (szerintem jobban védi mint a géphez adott tok)
-egy kissebb tok UMD-k illetve törlőkendők részére
továbbá: NFS: Most Wantedjáték/gari májusig/pixelhibamentes/kitünő állapot
ha érdekel küldj mailt [email protected] -ra, megbeszéljük az árat (30k+) -
#24006 Csak vékonyabb, az meg nekem nem szempont, nem a vastagsága miatt nem fér be egy átlagos zsebbe. Nomeg van egy komolyabb hátránya is, amit még nem oldottak meg: az 1.5 kernellel nem kompatibilis, így az összes régebbi homebrew-ről le kell mondani vele. -
Kalozoner #24005 sztem a slim jobban megéri, legalábbis én azért adtam el a régi psp-émet még a slim kijövetle előtt, igy én akkor még 50K-ért adtam el..és majd ha lejjebb megy a slim ára, és lesz valami bundle csomag beruházok rá...nekem kicsit nagy volt a pufi psp, slim az gizdább:D -
Paulie86 #24004 Hello a régi PSP-ért szerintem egész jó ár így + 2GB karival máshol 40k meg még többeket is kérnek érte. Hogy SLim vagy a régi azt mindenki maga tudja, mérlegelni kell az előnyöket és hátrányokat. Én személy szerint Slimet szeretnék venni csak még találnom kell egy helyet ahol olcsóért van. Én a helyedben a Slimet venném. Ezzel az a gond, hogy még annyira nem egyszerű a fw törés. -
AdamF #24003 Sziasztok!
Nem igazan vagyok tiszataban az arakkal ezert kerem a segitsegetek.
Egy teljesen uj pixelhibamentes, garis, 2GB-os kartyas regi fajta PSP-t kinalnak nekem 35.000Ft-ert.
Szerintetek ez elfogadhato ar vagy nezzek masfele? :) 35+afaert tudnek PSP slimet.
Megeri az arkulombseg?
Elore is koszi a helpet! -
#24002 szedj le egy másik verziót. -
#24001 halihó! van egy kis gondom! amikor játszok a Prince Of Persia Rival Swords
al a második szekeres résznél tartok, amikor kijön mellém az a f*asz ekkor egy jelenetnek kéne lennie mert betölt meg már gépen végigvittem, na és jelenetnek kell lennie betölt mozog allul az a szar sárga kör a betöltés jel, de nem tölt be mert lefagyott, semmit nem tok csinálni...már 6 eljutottam odáig de sehogy nwm jó! és csak ugy tudoom kikapcsolni a psp-t hogy kiszedem az akksit! És ugyan ezt csinálja akkor is ha lemerült ráteszem a töltőre és bekapcsolom, akkor is ott a betöltés jel, de itt ki tudok lépni a Home-ra menvén! Aki tapasztalt ilyet és tudja mi a baja, vagy nem zapasztalt és tudja legyen szíves segíteni! előre is hálásan köszönöm szépen! -
#24000 ték:) -
#23999 oks kössz a segítséget -
Dunkey #23998 Na senkit nem érdekel? :(
1 hetes PSP Slim (ebből kb 8 órát használva; természetesen aksistul) + 2 gigás memkari + alap füles + LG füles + ütésálló tok + csuklópánt + adatkábel (USB-s töltővel egyben) + hálózati töltő
Minden hibátlan, semminek semmi baja, gyakorlatilag vadonatúj, ezt így cakkumpak 50ezerért. -
#23997 Fasza! :) Köszi! Akkor ha majd végre valahára meglesz a slim akkor majd pilotwings 1000-rel. :) -
#23996 ha jól tudom ezt csak a "pandorás" módszerrel lehet megcsinálni...
a psp filez oldalán találsz olyan embert aki tud segíteni..mivel ehhez kell +1 aksi és +1 memkari +1 már modolt psp így a legtöbben (kivételek vannak) pénzért csinálják...nem kell nagy összegre gondolni (2500 huf)
ennyit tudtam segíteni..(mivel én nem rendelkezem eme + dolgokkal..)
üdv -
#23995 | #23991| #23991| #23991| #23991| #23991
nagyon fontos lenne lécci segítsen valaki -
amdrula #23994 Super Mario Worldöt szoktam játszani slimen, az tökéletes, jobb, mint snes-en mert menthetek akárhol :D (kis cheat :p) -
#23993 tök jól kezelhető!...asszem megy rajta..mintha valaki azt írta volna..
snes9xTYL nevű progit keresd..ez a legjobb belőle... -
#23992 Próbálta már valaki gyakorlatban psp-n a snes emulátort? Mennyire jól kezelhető? A hangokat,grafikát mennyire tudja jól emulálni? Slimre van már ami elérhető? -
#23991 hali
segíteni nekem valaki abban hogy a psp-t modingoljam ??
most vettem kb. 3 hete és 3.60 -os fw van rajta és azt szeretném elérni, hogy az iso gamek is fussanak rajta !!
tudna valaki ebben segítenii ??
nagyon megköszönném
ha lehet akkor msn en csináljuk
az msn címemet priviben küldöm annak aki segít
előre is thx
-
amdrula #23990 Ja, manual brute force... -
#23989 Koszi! Es nem tudtok vmi kodfejto programot, amivel tudnam hasznalni a jelszavas halozatokat? -
#23988 silence ! -
amdrula #23987 Browser kb 2.0-ás fwtől van mindegyikben...
Messengert eddig azon keresztül használtam vele. -
#23986 Psp slimre van mar msn vagy vmi internet browser? Eddig csak olyanrol tudok, ami 1.5-os kernelt hasznal. -
wolfpackmaster #23985 lenne egy(két :P) kérdésem: az egyik pixel piros állandóan az stuck? ha igen akkor milyen progival is lehet ezt "kezelni"? =) -
#23984 Höhö jó a videó:D -
#23983 Jah, nem gyenge :) A poénok is nagyon jók, de a csávót nem értem, hogy hogy csinálja, az a művészet benne igazából. -
#23982 Knock Knock!
Who is there?
Me! I kill u! :D