40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • huiner
    Sziasztok!!! Nekem 3.71 M33-2 Fwm van a gépemen és az lenne a gondom hogy amikor elindítok egy játékot akkor elsötétűl a képernyő! A játék .cso kiterjesztésű. Már átkonvertáltam isoba is de akkor már ki is kapcsolt a gép ha elinditottam a játékot! Mi lehet a baj? Előre is köszönöm!
  • ColdFire
    ok
  • Prypiat
    Köszönöm!
  • Kokesz02
    A psp a király!!!!!!!!!!!!!:)
  • SpeedXHUN
    sima tv-re is fellehet
  • torrente
    Mindenhol 35k körül mozog az ára, úgyhogy nem jól mérte fel a piacot, tehát az állításom helyes: lúzer, mert kidobott 15 ezret az ablakon. De akinek jól megy a dolga, annak tényleg aprópénz...
    Bocs, de a 12 ezres ps2-s történetedet nem hiszem el, nem életszerű.
  • ColdFire
    én a ps2m 35kért adtam el egy kontrollerrel :DDD
  • siteadmin
    http://psphungary.atw.hu
  • Paulie86
    Sziasztok Psp Slim-hez szerintem ez egy nagyon jó kemény tok lehet : SLim_tok
    Mit szóltok ezekhez a darabokhoz, én tuti ilyent fogok majd beszerezni. Csak nálunk nem vagyok benne biztos hogy kapható. Suliban láttam egyet egy
    srácnál, elég kompakt volt külsőre.
  • narumon
    Ti mennyivel tudtok másolni a pspre?
  • narumon
    "Lúzer lehet."

Vagy csak tényleg el akarta adni és felmérte hogy mennyiért lehet. Megsúgom még igy sem kapkodtak érte. Szerintem az a lúzer aki egy használt xért 30-40e forintokat kiad. Tegnap vettem unokatesómnak egy ps2-t. 12e forint volt chippelve gamékkal két kontrollerrel caklipakli.
  • Prypiat
    Srácok,a tudomány jelenlegi állása szerint egy slim psp-t rá lehet kötni egy hagyományos tv-re amin van rca bemenet? Vagy csak a nagy plazmatv-ken keresztül lehet játszani?
  • SpeedXHUN
    aproneten meg vaterán van 1 pár sztem itt nem nagyon lesz
  • MaSzKa
    aztkéne megoldani valahogy hogy 1 laptop hdd kb 40-80gb-ost rákötni psp-re elvileg %-on megy az is és lehet kapni usb-s mobilracket tehát valami modchipet gyártani és rákötni 1 hdd-t
    tutti páran vennének

régebben 4gb-os lehettt rákötni 4400mah-s akksival együtt de sajnos minden 2. kifingott
  • VLB
    egyik se, street qrvanagy, pocket is elég nagy szerintem, ráadásul törik, reped, nem hosszú életü(lehet psp-d túl él egy leejtést ezel a tokkal együtt, de utána a tok már használhatatlan).

ha eccerú de naccerű tokot akarsz veszel egy sima noname zipzárosat, pl nekem egy könig van, nagyon jól műxik. van hangfalas kivitelben is, persze beszerezni egy ilyet nehéz, de hasonló zipzáras tokokat láttam a mm vagy saturban is.
  • VLB
    45 a slim, jobb helyen a dagadt 35-40 között mozog, akár pink is, bár x ára még így is alatta van, vinyóval együtt, bár azt a vinyót be kellett tenni(igen vhol ezért pézt kérnek ha buta és hozzá nem értő az iilető ezért ezzel is számolni kell).
  • VLB
    nemtom milehet a gond, de ne szarozz, tegyél rá egy másik custom fw-t, vagy akár 1.5 és devhookozz, pspvel tuti nincs baj, olyan nincs hogy kifogsz egy szar psp-t amin nem megy a tört cucc:D
  • Tibor
    streetbe belefér egy stealth fülhallgató?
    van vkinek streetje?
    vélemény?
  • amdrula
    Nekem Pocket van, ez is elégnagy, nemhogy a Street... (magamrakötve meg nem fogom horadni :P)
    Ja meg a Slimhez ki kelett párnázni kicsit és kár, hogy a fülhali csati is odébbkerült.
  • ColdFire
    ok, este van, beteg vagyok :DDD
    pocket
    umdre nekünk ugysincs szükségünk :P
  • scorpeeon
    playgear pocket vagy playgear street? playgear :)
  • ColdFire
    playgear
  • Tibor
    tok ügyben kérdeznék mindenkit, nektek milyen van?
    és melyik a jobb a logitech playgear pocket vagy a street?
  • torrente
    Lúzer lehet.
  • torrente
    Az, hogy leragadtam és ebből viccet csinálok, másnak miért ne kéne értenie?
  • narumon
    Egyébként 80G vinyóval haver 1 hónapja adta el az xboxát 20-ért.
  • narumon
    Azt hogy te leragadtál az 5 évvel ezelőtti áraknál azt miért másnak kell figyelembe vennie? :)
  • scorpeeon
    Inkább te nem vetted figyelembe a mostani árakat :)
  • torrente
    Na jó, de 5 éve még sokat ért! Én meg leragadtam azoknál az áraknál! Fogadjunk, hogy ezt nem vetted figyelembe!
  • scorpeeon
    Egy használt 80 gigás vinyó sem érhet többet 5ezernél. 20k-ért vadiúj 500 gigásat kapni.
  • torrente
    Pénzt rádobni tényleg nem fog senki, de azt vedd figyelembe, hogy egy 80 GB-os vinyó be van építve és az azért kicsit feljebb tolja az árát. Szerintem ezzel a vinyóval kerül a 2 gép egy árkategóriába.
  • torrente
    Itt kellett fedezni a lyukat (értsd: mindzsót, azaz muffot)? Mert akkor az egyik égő kupac mögött egyszer át kell osonni, majd valamelyik helyiségben fel az asztalra vagy valamilyen tárgyra és ott felfelé. De igazából, ha rendesen körülnézel, akkor egy ilyen szintű fps-ben nem lehet elakadni, eltévedni.
  • Csavez
    Hi!
    Létezik magyar-német szótár psp-re?
  • Kokesz02
    Egy égő házban vagyok és kipiritottam már mindenkit és nem tudom merre tovább:)
  • scorpeeon
    Tudom, csak ez így még lol-abb volt :)
  • Kokesz02
    episode 3 part 2
  • amdrula
    "© liszike
    bocsi elírtam 20e Ft-t kérnék a PSP mellé! "
  • Zsoccc
    Mond hol vagy elakadva, hátha tudok segíteni.
  • scorpeeon
    "még PSP mellé kérnék 20 Ft-t."

Csak 20 ft-ot kér, nem 20k-t
  • Kokesz02
    Kár :(