40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
amdrula #24143 Annyit nem játszottam vele, hogy tundék is segíteni valszeg... kb 1. küldetésnél vagyok, meg a tutorialokon túl :D -
#24142 Csak azért kérdezem mert én most elakadtam és segítséget szeretnék kérni,
ha lehet. -
#24141 hát ja :D -
laxika0428 #24140 hát igen kissé el van tájova pénz ügyekben a srác -
amdrula #24139 Igen. -
amdrula #24138 xD Egy új xbox 30k, egy új PSP 45k...
Szal valószínüleg sok olyan hülye lesz, aki rádob a pspjére-re még 20k-t... -
#24137 ? -
#24136 játszott már valaki a Syphon Filter Logans Shadow. -
#24135 nekem meg szinte az öszes ilyen! -
Pitypang18 #24134 -
#24133 én csak egy pankrácios játéknál,de az asszem rossz volt.
többet nemis probáltam. -
#24132 senki nem tapasztalt hasonlót, amit az előző hozzászólásomban írtam? -
#24131 szerintem marha jó, nagyon jó az irányítás, jól lehet menni driftelve és faszán ideális ívben is, nagyon jól lehet matricázni a kocsikat, bár a spoilerek, lökhárítókból kevés a választék, de ez nem zavar, ha jó a játékmenet, és az naon jó...
netes multi nincs, csak adhoc, de az marha tartalmas, ajánlom mindenkinek. -
Kalozoner #24130 sztem a szövettokos kérdés elég egyértlemű..... a másik, igen van feketében kb 500 Ft-ért lehet már szerezni, és sztem abase packhoz 99% hogy nem jár..de google és base pack psp és megnézed...... -
#24129 Nekem is lenne egy kérdésem. :)
Az a szövettok amit még a pufi psp-hez adtak az szerintetek slimhez is jó lehet? Mármint mivel az ugye kissebb nem esik ki belölle,vagy nem lötyög nagyon benne?
A másik,hogy csuklópánt fekete színben is létezik? A base packhez jár,vagy az annyira "fapados",hogy semmi sincs hozzá? -
#24128 Helsztok! Volna egy kis...nem is, nagy gondom! egszerüen nem tudom mi lehet a psp-el... ...már egy csomó game ezt csinálja! Amikor elindítom megyek egy pályát és a következő amikor betölt lefagy és kikapcsol. A recoveryben már mindent ösze -visza állitgattam hogy jó legyen de sehogyan nem jó!
Most így néz ki a RECOVERY: -Game folder homebrew: 3.52 Kernel
-UMD Mode: Normal -UMD required
-Fake Region: Europe
-Fake UMD Region Dislabed
-Hard Reset on homebrew: Dislabed
CPU SPEED: -Deflaut
-Deflaut
Már szinte mindent megpróbáltam szerintem, ha esetleg tudja valaki mi a baja az legyen szíve segíteni! előre is hálásan köszönöm! -
liszike #24127 1 xbox---- 1 psp-ért -
liszike #24126 nem nem 1 X-box-t adok 1 PSP-t! -
#24125 "...és 1 gyári konzol..."
Tehát 2 xbox-ot adsz egy psp-ért? -
liszike #24124 bocsi elírtam 20e Ft-t kérnék a PSP mellé! -
liszike #24123 Sziasztok!
Esetleg valaki nem tudd eladó magyar menűs, mindent lejátszó PSP-t!!!minnél olcsóban max adok érte 25e Ft (alapgép és töltő kell más nemigen!)
Vagy adok egy Sima! Xbox:chipelt, gyári 10 Gb és 80Gb Winchesterrel!,Full teli játékokkal!(régi ill. új), és 1 gyári konzol,+DVD távirányítoval(infrás)! és még PSP mellé kérnék 20 Ft-t.
És mehet a csere! aki úgy gondolná hogy okés! az írjon!
Előre is köszi! -
#24122 ja kkor bocsánat -
#24121 Eladó!
PSP + 2GB memória + sony psp szivacstok + tápkábel + PSP-t tartó állvány + tápkábel! 50.000.-
Érd: PÜ -
#24120 Jah, elmegy. -
amdrula #24119 Juiced 2 Hot Import Nights egész jó, így 20 perc után. -
Paulie86 #24118 Na jó lehet hogy nem értenek a webdesignhoz, de itt más a lényeg, ennél jobb árat jelenleg nem tudok. -
#24117 a zene a weboldalon 1 vicc -
#24116 Ott a pont...
-
#24115 A filmben SITH van. Te azt mondtad SHIT, ami azt jelenti szar. -
#24114 A boltot nem ismerem de a weboldala nagyon súlyos 1996-körül volt ez a webdesign menő. :)
Az áraik viszont tényleg jók. Itt a Console Corner boltot szokták ajánlani a srácok. Én is náluk veszem majd november végén. -
#24113 bocs, de mi volt szép? nem tudtam hogy azt jelenti! én a filmből vettem! -
Paulie86 #24112 Sziasztok van valakinek valamilyen tapasztalata ezzel az üzlettel, mennyire korrektek?, mert egész jó árakkal lehet náluk találkozni
Gondolok itt a PSP Slimre : Konzol bolt -
amdrula #24110 Kipróbáltam, nekem nagyon nem tetszik, pedig az x360-as verzióval elvoltam egy darabig :D -
szabzol #24109 A "barátságos és közkedvelt Pókember" végre nálunk is tiszteletét teszi:)
Spiderman_3_USA_PSP-pSyPSP -
#24108 ez szép volt
sötét szar szar.... -
#24107 Akkor ha már mindenki kipoénkodta magát, akkor esetleg valaki tudna segíteni is... -
#24106 Dark Shit shit! köszi szépen! -
#24105 Shit sith. -
#24104 nem poénkodunk, hanem segítünk... -
amdrula #24103 Milyen sith vagy te? xD