40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • torrente
    Nem semmi a fenti Syphon Filteres videó! Ilyen bénán játszani nem semmi!
  • torrente
    Persze, chippes ps2 memóval, 1-2 eredeti kontrollerrel, játékokkal bármikor jöhet 15e-ért. Írj majd privátba!
  • VLB
    tedd fel vaterára, vagyott a pspbontó.
  • torrente
    Haverom megkét, hogy hirdessem meg a psp-jét. Fekete színű, nagyon jó állapotban van, 3.52 M33-4 a firmware-e (ezzel futtathatóak a másolt játékok is). Amit ad: gyári doboz, szövettok, Logitech keménytok, aksi, töltő, fülhallgató, kézikönyv, 32MB-os és 2GB-os memória, kb. 110 játék 8 dvd-n, USB-kábel. Az ára: 48 ezer Ft.
    Kérésre képet tudok küldeni, mert csináltunk róla egyet. Email: [email protected]
    Telefonon nála lehet érdeklődni a 06-70-775-1232-es számon, Németh Zoli.
    Átvenni Érden, Csepelen vagy Budapesten lehet (Kelenföld a legjobb Bp-en belül).
  • ColdFire
    5kért? :D
    viccelsz, hibátlan kijelző is van benne, ami min 15k
  • scorpeeon
    Jaja, csak a kijelzőt 15k körül adják. (az persze új)
  • kisgabo
    ez a beszéd... egyébként a kijelző, az umd, az apróságok külön, mint alkatrész érnek azé valamit.... sőt.
  • narumon
    Új psp. Ha nem fontos a szin akkor itt pinkeket kinálgattak 34 körül.
  • narumon
    "Az a lényeg, hogy most nem volt igazad és csak azért is támadsz. Nyugi!!"

Mármint miben nem volt igazam? Azt állitottam, hogy vettem egy ps2t 12-ért, ez ha fejre állsz akkor is igy van. Sőt ma kínáltak egy másikat is eladásra 15-ért, csak elhajtottam, hogy nekem már nem kell. Ha lesz még ilyen akkor szóljak esetleg? Elő szokott ám fordulni. A chippelést meg játékokat meg a hülye sem számolja bele. Jól nézne ki; ad 50 játékot az 50ft/db (dvd lemezár) számolva 2500Ft! De ird ki kurvajó lemezre (Verbatim +R) 72Ft.
    Ez egyébként olyan mintha valaki azt mondaná, hogy igaz hogy 100e forint ez a notebook újonnan de én azért adom 110-ért mert rajta van egy windows legálisan, meg van hozzá pendrive is. Persze ettől te még vehetsz ps2-t 30-ért használtan, meg eladhatod az xboxot is úgy hogy pspt adjanak helyette és még fizessenek rá. Nem mondom, hogy nincs ekkora lúzer mert mint a mellékelt ábra is mutatja, előfordul. Csak ha valami, akkor ez tényleg nem életszerű...
  • CaviaR
    Én megvenném. Mohó hülye ugyan nem vagyok, de a kutyám megrágta, így elég ramaty állapotban van. :P Ugrott az előlap, az elemtartó ajtó, az UMD ajtaja, néhány alsó billentyű fóliával együtt, bekapcsoló gomb, töltőcsati, stb.
    Szal ha el akarod adni engem érdekelne alkatrésznek.
  • Kalozoner
    sztem újat vegyél...egyébkét mi történt vele?:)
  • kisgabo
    új.... javított sose lesz a régi, a beteget meg eladni, 5k ért. :) valami mohó hüje úgyis megveszi.
  • ColdFire
    Fontos kérdésem van felétek, főleg az őstopikolókhoz :)

28k a PSPm javítása, alaplap csere, külföldre viszik, stb...
    na szóval, új psp, vagy javítás?
  • MaSzKa
    az gyári firmware
  • liszike
    bocsi itt a verzio 3.51
  • torrente
    Auchanban meg 22000-ért volt - chippelés, másolt játékok és plusz kontroller nélkül. Tehát a bolti árra rájön a plusz kontroller, a chip, a chip beszerelésének és a játékoknak (=üres lemezeknek) az ára. Meg egy memória sem árt... Felteheőleg ezeket nem számoltad hozzá.
    Az a lényeg, hogy most nem volt igazad és csak azért is támadsz. Nyugi!!

És ColdFire vevőjéről is csak a lúzerság jut eszembe. Annyi a különbség, hogy itt az eladó járt jól.
  • ColdFire
    lúzer volt, szó mi szó:)
  • Zsoccc
    Én belenéztem a demóba, éppen csak elindítottam, de ahogy látom az ngage-es warhammer a pathway to glory-ba ültetve ami nagyon jót jelent. Bár tény, hogy az n-gage nem volt egy túl jó gép de ez a két játék nagyon szórakoztató volt. Eddig is nagyon vártam ezt a játékot, mostmár méginkább.
  • scorpeeon
    Wazz olvasom mi van fent:
    Warhammer 40,000: Squad Command
    csak aztán eljutottam a következő szóhoz: DEMO :)
  • narumon
    És mire fel ez a sok BMW logó? Valami fanság is van benne? Jelzem én nagy BMWs vagyok. BMW klubtag is voltam. Most pihi van, mert az E36-omnak benne van az ára a lakásomban... :(
    Viszont gyűjtök egy ötösre :D
  • narumon
    "én a ps2m 35kért adtam el egy kontrollerrel :DDD"

Mikor? No az volt a lúzer aki azt megvette :D (lásd pl előző hozzászólásom).
  • narumon
    "Bocs, de a 12 ezres ps2-s történetedet nem hiszem el, nem életszerű."

Nem életszerű? Ember te hol élsz? Corában múltkor 24900 volt zsir újonnan. Szerinted ha annyiért lehet újat venni akkor használtan 30-ért fogok venni? Szerintem ez nem az életszerű...
  • t0mmy #24203
    eszembe se jutott... :)
    de köszi!!
  • ColdFire
    vannak jó ajánlatok kül honlapokon, szerintem már érdemesebb egy jó állapotú használt gépet venni...
  • t0mmy #24201
    Sziasztok!

Régen sokat írtam errefele, csak sajnos közel egy éve ellopták a PSPm... Most megint töröm a fejem egy új megvételén. Tud valaki nekem egy kölcsön luminest vagy segiteni a pandorához egy kölcsön PSPvel?! Anno még én is adogattam a GTA-m... Sajnos nincs az ismerőseim között senki akinek lenne PSP-je...
    MSN: konczt kukac gmail pont kom
  • dzsedi
    symphony of the night-t részt nyomtam...nem volt könnyű. Kíváncsi vagyok ez milyen lesz.
  • amdrula
    Toltam vele kicsit, nem rossz, elég nehézre sikerült :D (legalábbis én szívok vele, igaz az előző részekkel nem játszottam)
    The Sims 2 Castaway is megjelent lehet majd kipróbálom... :D
  • scorpeeon
    Kint van a Castlevania.
  • wordsworth
    Én irtam nekik levelet és nekem külön megengedték :D
  • scorpeeon
    Hűha, ki gondolta volna, hogy addig nem viszi az iso-kat amíg rá nem teszel frissítést? A Sony alapból nem engedélezi az ISO futtatást az fw-kben? Hát ezt mégis hogy képzeli? :)
  • dzsedi
    nem még, de érdekes...neked sikerült?
  • Prypiat
    Akkor ez még a pufi változat.
    Menj a Settings Menüre, majd a System Settings-re, itt görgesd lefelé a System Information-ig. Itt nézd meg a FW-Verzió-t. Ezt írd meg mit ír ott.
  • liszike
    Ez az amit vettem!
  • Prypiat
    Pufi vagy slim psp-t vettél? Ha pufi akkor olvasd el a faq-t az oldal tetején lévő linken,ha pedig slim akkor kell hozzá egy pufi psp amin pandora akksi van.

Ha tévedek akkor javítsatok ki.
  • huiner
    Sziasztok! A prince of persiat elindítoma gépen kíírja hogy loading és kész nem megy tovább. A többi játéknél sötét a képernyő! Talán csak nagyon sokat kell várni. Légszi segítsetek mit tegyek?
  • wordsworth
    Sztem ingyen fájna, ha utánnaolvasol, attol fugg hanyas FW van gépeden..
  • liszike
    Sziasztok!

Egy kérdés!
    Ma vettem egy alap PSP-t és mondták azt hogy másolt ill. iso játékokat addig nem vissz, "míg rá nem tesznek valami frissitést" ez igaz?
    vagy mi kell hozzá hogy minden játékot vigyen másolt, iso!
    és ez kb. menyíbe lenne ha ezt megcsináltám"anyagilag"??!
    Kérlek segítsetek, előre is köszi mindenkinek!!!
  • Banyapapa
    probálta valaki már?
  • MaSzKa
    van 5db játék ami 2éves
  • MaSzKa
    ja és tök jó a logod!
    én is akarok valami komolyabbat
    de ami most van arra valamennyire hasomlítson BMW M-Power