40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#24266 crisis core angol verzióról nincs hír? -
#24265 Kiváló ötlet! Köszönöm! -
#24264 sarkokba kell beragasztani filc korong darabot / ikea, ami a szekrény aljára való, öntapadós / -
helme #24263 OFF:
Hy Sry , hogy egy kicsit offolom a témát de,
A PSP Hungary-n nyereményjáték van ami ma este 20:00-kor jár le. A nyeremény egy 4 gigás MS high speed-es kártya (ami mindenkienk jól jön)
Csak regisztrálni kell és egy egyszerű kérdésre helyesen kell válaszolni!
Minden további információ itt:
http://www.psphungary.hu/news.php?item.631.1
ON
Egyébként külföldről már lehethozni Slimes tartót. (Csak nem Logitech) -
#24262 Én azon töröm a fejemet,hogy veszek egy Logitech Play Gear Pocket tokot,belülröl valami puha filcet ragasztok bele és akkor a slim is jó lehet bele talán. De majd bele kell próbálni,hogy mennyire lötyög benne. Mert ha nagyon akkor semmi értelme. -
#24261 Ok! PM megy.. -
#24260 help, pls.
sims castaway. első szigeten elakadtam, mert a mechanical tudásom nemtudom mivel kell fejleszteni, anélkül meg nincs hajó.. -
#24259 alaplap hibás, de Caviaral mar megbeszéltük ezt pmbe -
#24258 Mi a baja? -
#24257 üdv, 15ért a tiéd a szar pspm -
#24256 WinAVI MP4 Converter
Igényes kinézetű, egyszerű használni, nekem eddig mindent olvasott psp amit konvertált, és ha akarod fel is tölti neked pspre a jó helyre és jó néven. Nekem bevált. -
Paulie86 #24255 Hu mégvalami, bocs a sok külön HSZ miatt.
Video konvertálással is próbálkoztam a hétvégén, de valami miatt egyik se lett jó, és nem azért mert rossz helyre másoltam őket, vagy rossz néven.
2 progot használtam : PSP movie creator, és PSPVideo9, mindegyikkel vagy "corrupted" vagy még valami másfajta hiba is volt, de nem játszotta őket.
tudtok valami működő, jól bevált, teljes képernyőset csináló, ja és gyors
convertert??? -
Paulie86 #24254 Sziasztok lenne még egy pár kérdésem is új tulajdonos lévén :
1. Vettem 4gb High speedest, de sajnos nem Magic gate supportedes vagyis nem eredeti, de azért viszonylag gyors,ugyis máshol azt mondták, hogy ez is jó, 3500-3800 kb-al rak rá, nem tudom van valakinek itt eredetije, az mennyivel gyorsabb átvitelben?
2. Milyen játékokat ajánlotok így startnak?, leszedtem már a GTA LCS-t, nagyon klassz, (tiszta nosztalgia). És még a NFS Carbon-t. Ezzel volt egy elég nagy gond, hogy a mentések egy idő után megsérültek, aztán nem tudta róluk betölteni, és az elejéről kezdődött.
3. Tok ügyben nekem is az előbb említett kéne, csak az a gond, hogy győri vok, aztán itt úgysincs pont ilyen, szóval majd valamit ki kell találnom. Ebben az üzletben a Hunyadi téren kb 3500 Ft-ba kerül asszem.
Hori fóliát viszont már rendeltem, mert azt mondták, hogy kötelező védelem a képernyőnek, viszonylag olcsón 1100Ft-ért szereztem.
Szóval eddig ennyi a történet.
Örülök hogy már a PSP-sek csapatához tartozom.
üdv mindenkinek. -
Paulie86 #24253 Szerintem a legbaróbb tok Slimhez : Slim tok
Nekem ez tetszik a legjobban, én is ilyent akarom majd a Slimemhez, eddig csak fekete szütyő van, de az szerintem nem elég védelem.
Asszem itt lehet kapni : VI. Hunyadi tér 12. De lehet hogy csak a fat változathoz valót, mert olyan is van.
-
#24252 Nabazz... hülye fórum. :)
Egyébként nem tudja valaki,hogy lehet e már kifejezetten slimhez készült keménytokot kapni valahol? Karácsonyra kéne,mivel akkor lesz meg maga a psp is. :) -
#24251 Nem véletlenül van az oldal tetején nagy piros betűkkel a gyakran ismételt kérdések. :) Ott megtalálsz minden szükséges dolgot ahoz,hogy feltehess egy custom fw-t a psp-re. Ha jól sejtem még nem a slim gépről van szó hanem a pufiról? -
#24250 A gyakran ismételt kérdéseknél minden szükséges segítséget megtalálsz. KATT -
Mafiosi #24249 felfrissítenénk 3.50-re -
#24248 Vaterán árulnak most is 2 lumines umd-t. De nemcsak azzal lehet downgradelni a 3.10-et ha jóltudom. -
Mafiosi #24247 Eladó egy 3.10-es verzión lévő PSP 1gb-s karival. A gép hibátlan, karcmentes, sose járt a szabadba mindíg csak szobában játszottak vele és mindíg tokban tárolták. a PSP-hez 5 eredeti játék van +egy tok. nincs downgradelve. a psp-t azért adjuk el mert nem találtunk luminest sehol . Irányár: 40e forint. -
#24246 vagy tud valaki olyan progit ami 3.60 as fw re való ?? -
#24245 van ez a XMB progi ez jó slimre is ?? -
#24244 asszem a 3.7X-es fw-en alapból lehet csinálni
itt nézd meg!
témák
még témák
(a x:\PSP/THEME mappába kell tenni ezeket) -
#24243 hali
slim psp re tud valaki olyan progit amivel meg lehet változtatni a témát??
előre is thx !!!!!!4 -
thebluesnote #24242 http://sourceforge.net/projects/bookr/ -
Kalozoner #24241 ha jól tudom ilyen nincs, gépen kell képekbe átalakítani a pdf-t... -
#24240 Syphon Filter ha minden igaz. Talán a Logans Shadow? -
#24239 mi annak a játéknak a neve aminek itt van a youtubeos videója? :) -
#24238 irni olvasni tudtam aPCn, de már megoldottam egy formattal...
köszi -
#24237 Szvsz tönkrement a memo kártyád -
#24236 Skacok! Létezik valami pdf reader pspre? Tud valaki mondani ilyet? -
#24235 Helo!
nem tudom mi történt de egyik bekapcsolástól a másikra a PSP nem látja a fájlokat amiket rámásolok, se játék, se zene semmit...
Valakinek volt már hasonló tapasztalata hogy mitől lehet? -
#24234 "Az nem baj, mert tudok olcsón szerezni. (De akkor az a 12e mégsem 12e, mert kell még rákölteni, ha normálisan akarsz rajta játszani)"
Hát én ps2-vel sehogy sem akarok játszani :)
Akinek meg vettem annak meg jó lesz igy is. Ha nem, akkor meg szerez magának. (vagy szól az apjának hogy vegyen {Az meg úgyis jól elhajtja}) :D -
#24233 Én mikor megyek etelére mindig filmet nézek, tökéletes, felíratot is lehet látni, csak tényleg kell egy füles, mert alap fülessel semmit nem hallasz. Meg legalább 1GB-os kari :) -
#24232 jó filmnézésre
én este mikor bent vagyok az ágyba ezzel filmezek :-) -
#24231 szerintem teljesen oké filmnézésre, nekem 4 gigás karin van 8.. arra döglöm. egy logitech műanyagtok a legfontosabb, esetleg egy sennheiser füles. -
#24230 Sziasztok! Én most napi 3-4órát utazok, úgyhogy kéne valami elfoglaltság! :) Legfontosabb szempont, nekem filmet nézni kéne! Mennyire élvezhető a rajta való filmnézés? Mennyi körül érdemes, mennyi a reális ár 30-40? és mik a legfontosabb kiegészítők, amik feltétlenül érdemes hozzá venni?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv,
Kristóf :)
-
#24229 Az nem baj, mert tudok olcsón szerezni. (De akkor az a 12e mégsem 12e, mert kell még rákölteni, ha normálisan akarsz rajta játszani). 50004 alatti ezer éves szarok nem érdekelnek. Akkor feltétlenül írj, ha 50004-est vagy normálisan chippelt slimet tudsz 12-14e-ért! -
BobaFett #24228 Szerintem vegyél egy uj alaplapot ebayről és csináld meg magad. -
#24227 memória egyikhez sem volt.