PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maffioso
ezt kosz hogy beirtad
már régota vártam a kov dbzre psp-n

\"If in doubt, flat out!\"

scorpeeon
3.11-re nem volt okos ötlet upgradelni... Az a minimum, hogy várhatsz, de a Sony állítólag eléggé levédte a 3.10-et is már, szóval az sem biztos h lesz...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Dragonball Z Shin Budokai Another Road USA PSP-pSyPSP

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Banyapapa
nem azért irtam a faq dumát...

Banyapapa
na azt nemtom,én nem figyelem ezeket .
De ha netes jáccotárs kellene,nézz még körbe a pspfilez oldalon is, hátha.

Itt fennt a FAQra klikkelve beis jön az oldal.

DJ YAYO
Eggyik sincs meg!
Demó-n van valamelyik?

Banyapapa
3.11-röl ugytom még sehogyse megy

Amugy a uj virtua tennis-t nyomja valaki?
baromi jo let,de néha hajlamos akadozni meccs alatt (bár most jött ki egy SEGA 3as, de a full auto2 akármi,háááááááááát burnout mellet loturo let)

DJ YAYO
Sziasztok!
Nincsen valakinek "50 cent Bulletproog G Unit Edition", "Daxter", vagy "Fired Up" játéka psp-re? Mert holnap jön 1 faszi és beszereli a Wlan Router-t, és neten tudnék ezekkel a játékokkal valakivel játszani!
Szal valaki nincs? Mert akkor vele tudnám gyûrni a dolgot!

Jah, és valaki meg tudná mondani hogy vihetem le 3.11.-rõl 3.03.-ra az Update-t?
THX!!!

én😄
Van valaki aki csinál downgrade-et másnak is? 3.02FW-rõl😄
megnézném azt a boxot amit kapott a haver 😊

kredit csak akkor jár ha a meghívott részt vesz valami offerben, vagyis fizet. amit itt a környéken nem sokan fognak, gyanítom. ingyen meg semmi sincs ugye 😊

lolman
kb...😄

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

lolman
http://pspfilez.extra.hu/b/viewtopic.php?t=123 itt minden levan irva!
és friss a F.A.Q. mert gyakran frissiti eM82!

a szánalmas reklám pedig nem kell ide sztem...(Lacusnhl)
KAMU!

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

Kérek mindenkit h ne kövezzen meg a kérdésemért? de nem tudom h mikor frissítették utoljára a GY.I.K.-et... a kérdésem h melyik az utolsó szoftver, amit lehet butítani? esetleg amelyiket programmal meg lehet oldani, és nem kell hozzá GTA....
köszi
sugar

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

Crazyn
A shortcutok begyûjtése legszarabb az egészben. Még a burnout legendsben is egyszerûbb volt a signature takedownokat beszerezni. A crash mód nagyon hiányzik. A trophy szerzés elég egyszerû lett sztem az elõzõhöz képest

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

scorpeeon
http://www.xboxklub.hu/...

ennél tovább nem is olvassa egy PSP tulaj 😊

scorpeeon
Bizony 😊 Majdnem megvan 100%-ra minden csak azok a fránya shortcutok nincsenek meg...

Ha bárkinek bármi segítségre van szüksége psp-vel kapcsolatban, akkor látogasson el ide, és keresse Laja X-et:
http://www.xboxklub.hu/altalaban_a_psp_rol
Biztos, hogy minden kérdésére megkapja a választ. Bármilyen témában psp-vel kapcsolatban.
plas
<#worship><#taps>

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

lolman
Scorpeeon a Burnout király😛😄

scorpeeon
Meg kell várni amíg teljesen betelik és tûz helyett kék színû vmi lesz ott. Innentõl kezdve nyomva kell tartani az R gombot végig, és mindig mielõtt elfogyna teljesen a kék csík, be kell tölteni a sárga csíkot mögötte (driftekkel, near misses-ekkel, takedown-okkal, szembeforgalomban menéssel), ha villog a sárga csík akkor már csak ki kell tartani amíg el nem fogy a kék csík és indul is a 2x-es burnout és így tovább. Minden egyes szorzónál kapásból kapsz a szorzószám+1-szer ezer pontot, tehát 2x burnoutnál 3000-et, 5szörösnél 6000-et, 31szeresnél 32ezret 😊 Illetve többszörös burnoutnál minden pontszám megszorzódik annyival ahányszoros burnoutod van. 30szorosnál tehát 30szor annyi pontot kapsz egy driftért, mint normálisan. Kicsit bonyolultan hangozhat, de qrvaegyszerû 😊 A lényeg h nyomd az R-t végig és gyûjtsd a sárga csíkokat 😊

dzsedi
érdemes mindig forgalommal szemben menni, mindenkire ráhúzni a kormányt és driftelni minden kanyarban...figyeld, hogy töltõdjön a sárga csík a kék alatt, ha feltöltött villogni kezd, na akkor már tuti visszatölti. Ja és a nitrót fel ne engedd egy pillanatra se!!!!!
<#gonosz2>

DnP
meg 2X sem megy... hogy lehet? Eccer veletlen sikerult de nem tom hogy. Mia titka? Nekem mindig megszakad valamiert.

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

dzsedi
psp mod
elég egyedi mod<#idiota>

scorpeeon
Igen, Dominator-ban csináltam 31x-es burnout láncot ezzel 1millió1százezer pontot szerezve, ezzel megnyerve aranyra az utolsó pályát 😊

Rip
PSP Emulation News

Nagyon jó kis oldal, érdemes a bal oldali oszlopot (is) áttanulmányozni, homebrew játékok, emulátorok, utility-k tömkelege.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

öregharcsa
igen van, ezt keresd: snes9xTYL asszem v0.4...de lehet van már frissebb....ez eddig a legjobb emu snes-re!!

http://pspfilez.extra.hu/

plas
Akkor akár ezt a fórumot be is zárhatjuk? Miért nem itt dumál velünk az a pár ember...?<#wilting>

plas
Hello, Scorp 😊 a dominatorrol beszéltem... bocs ha közben összezavartalak 😊 Magam sem vagyok tisztában olykor az elnevezésekkel. Te most abban értél el 31x boost-ot??<#guluszem1>

Skacok menjetek föl a www.halo3.mlap.hu -ra reggeljétek magatokat a fórumba, nyissatok témát PSP-vel kapcsolatban van pár ember aki dumálna ott veletek!!! THX!! 😊
macselek
Umdvel próbáld

macselek
vcsbõl nincs 2.0ás már bocs😄 te az lcs-re gondolsz

MaSzKa
na megvettem az eredeti GTA VC 2.0 updatevel
ezt lehet nem adom el:-)
sikerült 1 3.01 gépet visszabutítani 1.5-re:-)

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

scorpeeon
Van rá kismillió emulátor, szóval igen, van arra lehetõség.

Unknow
Én találtam torrenten egy SNES emulátort ami spanyol és van hozzá pl Super mario is. Szvsz keress rá ott. Ha nem zavar a spanyol nyelv akkor elméletileg nem lesz vele gond.
Sziasztok, van arra lehetõség, hogy Régi nintendo játékokat, pl Super Mario sorozat futtassak a PSP-n? köszi
Unknow
Nem csak ott fog megdegleni még, van pár hibája sajna a verziónak. Egy jó tanács, miután megmentetted Kidet MENTS. Utána ugyanis a gyógyszeres részek után lesz valahol egy fagyis rész. Egyelõre én még csak itt tartok szal többrõl nem tudok. Statust screen meg nekem egyedül Nikkinél jött be.

Loco Roco: Hát ez valami eszméletlen fun, ez a zene 😄 Tisztára feelinges. Kicsit olyan I Love Katamari utánérzés de ez jobban bejön.

Most már csak azt kéne tudnom az MHF miért nem hajlandó elindulni :S
macselek
hét ahhoz gratXDXDDD

NEM

Hi!
Sikrült vennem egy psp-t H-t!Eredetileg 2.50 volt rajta,de frissítették 2.82-re!Vissza lehet butítani GTA nélkül?
öregharcsa
én az assault-al játszok meg a command & conquer red alert-el<#vigyor1>

http://pspfilez.extra.hu/

testerlnx
Nem, én csak a Crash Bandicot 3 Warp-ot próbáltam ki, és atom jó 😊

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Banyapapa
nyomta vagy nyomja valaki a chrono cross-t psp-n?
Nálam a status-ra klikkelve megdeglend a játék,meg a videk is kissé akadoznak :i

kisgabo
nekem 1 1/2 éve van 2 gigás high speed karim. szerencsére valóban gyors, és még hibátlan, de sajna hamis. engem igy azért zavar, mert 35k volt, és eredetinek adta az aprónetes pofa. most ugyanezen cuccokkal van tele a Vatera és az aprónet, és ugyanúgy pofátlanul eredetinek árulják, hologramos felkiáltással. a siralmas az, hogy nálunk a nagykerbõl drágábban hozott memória is kamu, amit szerintem tudartosan (olcsóbban) vesznek, és pofátlanul adnak el, ami igy már a "hivatalos" kereskedelemben nem egészen korrekt... ugye te sem vennél a váci utcai adidas bótban, hót kamu pólót, nem kinai bazári áron.. tele a piac ezzel a szutyokkal.

a lényeg az, hogy elvileg sokkal nincs gond, különben nem vennék az emberek, és a nyeppereknek nem érné meg szóbeli 1 év garival árulni.

pl. a sandisk márkát nem hamijják, az árán is láccik.

testerlnx
Mennyit számít, hogy hamis? Valamivel kevesebbet tud mint az eredeti? Pont most szeretnék majd venni egy MSProDuo-t 2 vagy 4 GB-set de még nem döntöttem el, hogy boltba veszem-e vagy az express/apronet-en (14k kontra 30k)...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Crazyn
hihi, ezt én is elnéztem

scorpeeon
Jahh h te is a Dominator-ról beszélsz, nem-e? 😊 Mert Legends-et írtál elõször 😊

Crazyn
Töltsd fel tökig, hogy kék legyen (Supercharge vagy mi). Akkor nyomd el folyamatosan a boost-ot, csak arra figyelj, hogy mindig fel legyen töltve, mire elfõgy a kék csík. Csak drift, takedown, near miss, meg minden más ami boostot ad, de nem nyir ki.

plas
de mi alapján osztja a burnout chain-eket? Erre vhogy nem tudtam rájönni... Mit kell ahhoz csinálni, hogy több szorzót adjon? Nekem eddig 4x-es volt a max. <#nevetes1>

kisgabo
televan gagyi sony-val a vatera, az aprónet, a fórumok. keress.

Sziasztok nem tud valaki psp-be memo kártyát lehetöleg 1gb-tosat?És ha igen mennyiért?