40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • torrente
    Szerintem csak maradi, kocka a gondolkodásotok. Majd 10-15 év múlva már itt is máshogy tekintenek erre. 10 éve még egy fiú sem melírozta a haját, mert ciki volt és extrém, most meg egy csomóan (és mégsem buzik). Így változik az ízlés.
    Ha külföldön élnél, biztosan nem lennél ennyire konzervatív. Én speciel egy sötét zakó alatt nagyon csinosnak vélek egy kellemes színű rózsaszín inget. Jobb, mint a pincéres fehér.
  • ColdFire
    Full Spectrum Warrior, megvan
  • ColdFire
    hogy hívják azt a PCn megjelent, SOCOM szerü játékok?
  • ColdFire
  • pc killer
    Használom a googlet csak nagyon belemerültem a gthd videókba, képekbe.
  • ColdFire
    eh a google nélküli mindenségit!:)

US: TBA 2008
    Japan: TBA 2008
    Europe: TBA 2008

Nemtom miaza TBA, de akkor :D

Nah huzzunk bele, TOP 1 kell :D

• pc killer
    Tudja valaki, hogy mikor jelenik meg a Gran Turismo PSP-re?
  • Prypiat
    Köszönöm! :)
  • ColdFire
    nekem az a bajom h az sgt tölti be a leglassabban :\
    anno a régit pikpak behozta
  • Tibor
    9-ek vagyunk!! Hajráá!
  • skinnyman
    Nem passzolt egyik gumival sem? Az a PMX sem rossz, jah. Csak azt nem tudnám zsebretenni, így szóba sem jött nálam.
  • Tibor
    Böngészőben menj a View-ra és ott Encoding, majd Western-t válaszd. Sajnos minden egyes oldalbetöltésnél ezt kell csinálni.
  • fishBNS
    Nem jo a banner amit toltam?
  • VLB
    amugy most en is psprol irok,sg forumat tok gyorsan kezeli,engem csak az zavar,hogy hibasan jeleniti meg az ekezetes karaktereket
  • ColdFire
    ha meglesz megin a psp, az lesz az első -.-

• Tibor
    Socom Tactical Strike játékkal játszik vki?
    Vélemény?
  • VLB
    sennheiser px100,pmx100 is jo valasztas nekem az utobbi van,cx300 is volt,de nem passzolt a fulembe jol,pmx100 amugy is jobban szol,csak ugye ez meg nem zarja ki a kulzajt.
  • ColdFire
  • pc killer
    OK végül is nem halok bele ha nem tudok homebrew progikat használni és a PSX emu sem létszükséglet. (de azért a hombrew progik használatába se halnék bele )
  • ColdFire
    ez is a sok koczka chates miatt :D
  • skinnyman
    Hehe, nem tartott sokáig az új imázsod :)
  • Tibor
    1.50 kernel-t nem lehet. PSX emulátorral kapcsolatban nem tudok semmit.
    Nem használok.
  • pc killer
    OK kösz akkor biztos jó lesz. Már csak ez a kérdésem van(egyelőre):"slimre lehet-e már rakni 1.50 kernelt és, hogy a psx emulátor működik rendesen?"
  • skinnyman
    Némelyik oldalon egészen használható a böngésző, némelyiken érthetetlenü lelassul, percekig nem történik semmi.
  • ColdFire
    wwewewweweweweweewew :D

Népszerű témák
    1. Need for Speed: Pro Street
    2. XBOX360
    3. Call of Duty 4: Modern Warfare
    4. CRYSIS
    5. The Witcher
    6. Logóműhely
    7. Magyar válogatott
    8. Battlefield 2
    9. SilkRoad Online
    10. PSP
  • Tibor
    Benne vagyunk a Top 10-ben!!!
  • Tibor
    Nekünk olyan routerünk volt, én kb 10-15m-re használtam tőle és eléggé eldugott helyen, de jó volt, csak meghalt több év 24/7 működés után.
    Most ASUS van szerintem ez jobb.
    De az sem rossz.
    A PSP 802.11b-s WI-FI-vel rendelkezik, ezért lassabban tölti be az oldalaka, ahol sok kép van azt jóval lassabban.
  • pc killer
    Ezen kívül még most eszembe jutott, hogy itt van mellettem egy Linksys WRT54GL wifi router amiről most wifin egy laptop kapja a netet, kábelen meg az én gépem. Ezzel a PSP is ugyan olyan jól megy mint a laptop? Gondolom, hogy ez nem veszi olyan jól a jelet de nem is akarom a lakás másik felébe vinni csak itt a szobában routertől 2-3 m-re használni.És a PSP böngészője mennyire használható és milyen gyors? Pl. fórumolvasásra használnám ha már nem esik jól a gép előtt ülni.
  • skinnyman
    Az egy fejhallgató, míg a CX egy füles. Az árából ítélve nem sok köze lehet hozzá. A Logitech amúgysem volt híres sosem a hangminőségről, jó kis kiegészítőket csinál mindnhez, de nem a hangkeltő eszközökben van a fő profiljuk. Ha 20k-ba kerülne, még akkor is bizalmatlan lennék vele. Fejhallgatóból egyébként a Sennheiser HD555/595/650 eléggé jók (az előbbi 20k, a második 30k, az utóbbi 80k, ez kb tükrözi a hangminőségüket is, de egy 555-ös is nagyon jól szól egy átlagos fejlhallgatóhoz képest, csakhát vannak igényes és nagyon igényes fülüek is :)
  • ColdFire
  • skinnyman
    Így van, ezt mondom én is. Ha van egy pink PSP-d, az még kimagyarázható, hogy csak poén stb, meg amúgysem a kinézete a lényeg, hanem a tudása. (bár én erre sem lennék hajlandó egy barátnő miatt:) ) Viszont ha felveszel egy rózsaszín ruhadarabot... Na ott már csak a kinézet számít, így azt már nem magyarázod ki, akkor már buzi vagy és kész. :)
  • Tibor
    2 fajta kábelt lehet venni hozzá.
    Egyik a komponens, ami a HD-s a másik meg a régihez való.
  • Tibor
    Logitech Playgear MOD milyen?
    A Sennheiser füleshez képest?
  • ColdFire
    #24588 elkerülések végett :)
  • Prypiat
    Nagyon pörög a téma ugyhogy valaki megválaszolhatná nekem,hogy a slimet tv out-on keresztül milyen tv-re lehet rákötni? Csak a csoda hd tv-kre vagy az oldschool tv-re is ami azért tudja a 60hz-et de csak rca csatlakozó van rajta tehát a piros, fehér, sárga.
  • Kata
    akkoris buzis marad egy férfin :) Van erről topik is.
  • ColdFire
    Egy ULTIMATE EARS UE-11 PRO csak 230.000Ft :)

• Tibor
    PS3 kerül annyiba:D
  • ColdFire
    nem őrültek azok, csak jó helyre tették a seggüket :D
  • skinnyman
    Ulrimate Ears->Ultimate Ears