40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#24602 Azt nem mondanám azért, hogy a legjobb, én azt mondanám rá, hogy az arany középút. Az átlagemberek 95%-a, aki sima fülest használ, azoknak a CX300 egy megváltás, de van ennél is feljebb. Sony MDR-EX90LP egy fokkal jobban szól, de ez már 20k-ba kerül. Sony MDR-EX700SL 60k-ba kerül, ez mégjobban szól. De ez még mindig nem a top, a topon a Shure és az Ulrimate Ears van a 120-130 ezres füleseivel :) Na azok a legjobbak. Csak persze ki az az őrült aki annyit kiad egy fülesért :) -
#24601 ez igy van, attol még hogy hangszorok rosszul szolnak, egy fülessel nagyon nagy dolgokat ki lehet belőle hozni -
#24600 Kössz a linke(ke)t. (jujj de hülye vagyok! Tényleg árgépen kellett volna nézni..) Amúgy a PSP-t a konzone.hu-ról akarom rendelni. Most fontos nekem, hogy cfw-el kapjam mert nincs felesleges akksim downgradeléshez és a FAQ szerint slimet csak pandora akksival lehet downgradelni. Ja és még az érdekelne, hogy slimre lehet-e már rakni 1.50 kernelt és, hogy a psx emulátor működik rendesen? -
#24599 A PSP-nek eléggé jó ki hangkimenetele van, odab@ssza az elméletileg erre kitalált mp3 lejátszók 80%-át is. (A Sony Walkman-jeit lehet, h nem, de iPod-ot lazán veri hangminőségben) -
#24598 nah, beszélkessünk, meknyilt a psp chat, gyerünk top 10be :D -
#24597 576 ;) -
#24596 Kösz, csak az unokatesóm nagyon mondja, hogy már pedig November 23-án megjelenik, mert az 576 oldalán az van. -
#24595 nagyon is lehet ;) -
#24594 az lesz, és utcán nem pspzek, (mert a szatir bácsik elveszik) haverok közt meg jó móka :D -
#24593 PSP-nél azért annyira nem hallatszik ki a különbség szerintem, de lehet. -
#24592 iciripiciri Sennheiser a legjobb :D -
#24591 Frankón pink PSP-d van? :) Nem hiszem el. Ki mersz menni egy olyannal az utcára? :) -
#24590 US: February 2008
Japan: Unreleased
Europe: February 2008
Australia: Unreleased -
#24589 "A füles jó, csak Logitech Playgear Stealth füles is kb ilyen, de olcsóbb."
Kinézetre lehet hogy hasonlóak (mind2 IEM), de hangminőségben és egyéb finomságokban van egy iciri piciri különbség :) -
#24588 Én sem járok rózsaszinben, elég sötét underground alak vagyok, de bnő rávett hogy poénbol pink pspt vegyek, és innen rámjött hogy online is mindenhol pink legyek :D
-
#24587 Vki tud vmit a Need For Speed Pro Street PSP-s változatáról?
Mikor jelenik meg?
2008. Február vagy 2007. November? -
#24586 Ezeken a helyeken pl
A CX300 kitűnő választás amúgy, az aztán szól rendesen :) -
#24585 Itt!! -
#24584 még psp sincs :D -
#24583 Előrébb írtuk, hogy a Sandisk Ultra II 4GB-s kari 15eFt körül van, akkor érdemesebb a nagyobba venni. 3,5 mm-es kell bele, mint mindegyik manapság.
A füles jó, csak Logitech Playgear Stealth füles is kb ilyen, de olcsóbb.
PC LandItt minden olcsó a psp-hez.
Mi a bolt címe ahonnan veszed a slimet? -
#24582 Hol lehet 15-ért 4 gigásat venni? -
#24581 Sandisk-ből 15-ért már 4gigás ultraII-t is kapsz, inkább azt ajánlom. CX300-at Basys-ben egy ezressel olcsóbban megkapod, bár az már nem számít sokat. 3,5mm-es szabványos kell bele, nem minig*ci. (aminek szvsz semmi értelme nincs, csak akkor lenne, ha 2 cm-es lenne egy mp3 lejátszó, ilyen meg nincs és értelmetlen is lenne) -
#24580 Ettől függetlenül ha valakit férfi nemű "embert" meglátok rózsaszín pólóban/ingben az utcán, fel sem merül, hogy nem buzi.
Coldfire: Sztem arra a 2 kis nyílásra gondolt a kijelző mellett 2 oldalon ami hiányzik. De nem az az egyetlen dolog amivel baj van. Mondom, eléggé gagyi a modell sajnos. -
#24579 Karácsonyra akarok magamnak venni egy psp-t. Már ki is néztem, hogy pontosan miket vennék meg és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek megéri-e. PSP slim 3.71 m33-2 cfw-el konzolboltból újonan 50k + Sandisk ultra2 2 gigás memkártya15k + Sennheiser CX 300 fülhallgató9k.És fülhallgatóból 2,5 vagy 3,5mm-es csatlakozójú kell?(már downgradeeltem psp-t és játszottam rajta jópár órát de ezt nem tudom ) Játékok már vannak. -
#24578 Különben is, mi a bajotok a rózsaszínnel? Ingben is nagy divat manapság a rózsaszín.
Ezt csak kiskorotokban belétek verték, hogy a rózsaszín a kislányoké meg a buziké, a kék meg a kisfiúké. -
#24577 Ne buzuljatok már egész nap!
Senki sem játszik vagy senkinek sincs psp-vel kapcsolatos híre? -
#24576 mert TrEnDy -
#24575 te miért lettél babarózsaszín -
#24574 lol ^^ -
#24573 hangszóró? :o
ott van az alján :o -
#24572 Nem rossz az új banner nekem tetszik,csak kicsit mű. Nameg hiányzik a hangszóró a gépről. De nem szólok be mert nem én csináltam. :) -
#24571 150 játék nélkül mennyi lenne? -
#24570 Kata megelőzött, de én is akartam kérdezni mi ez a design váltás :))
Uj banner, új logo, új élet no pia, no nők, no drog, only pray n priest? :D -
david13 #24568 Hello a Motorstorm mehjelenik PSPre?
-
#24567 meg Vice city-s is :P -
#24566 + a melegek is előszeretettel használják :) -
#24565 a rózsaszín női szín :) -
#24564 A helyi háló is és net is Wi-Fi-n keresztül megy. Wi-Fi-n kapcsolódhatsz bármilyen WLAN hálóhoz, így tudsz netezni rajta. Pár perc beállítani az egészet. -
#24563 utolsó két szó:
alku nincs :D -
#24562 35ér?