40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • skinnyman
    Azt nem mondanám azért, hogy a legjobb, én azt mondanám rá, hogy az arany középút. Az átlagemberek 95%-a, aki sima fülest használ, azoknak a CX300 egy megváltás, de van ennél is feljebb. Sony MDR-EX90LP egy fokkal jobban szól, de ez már 20k-ba kerül. Sony MDR-EX700SL 60k-ba kerül, ez mégjobban szól. De ez még mindig nem a top, a topon a Shure és az Ulrimate Ears van a 120-130 ezres füleseivel :) Na azok a legjobbak. Csak persze ki az az őrült aki annyit kiad egy fülesért :)
  • ColdFire
    ez igy van, attol még hogy hangszorok rosszul szolnak, egy fülessel nagyon nagy dolgokat ki lehet belőle hozni
  • pc killer
    Kössz a linke(ke)t. (jujj de hülye vagyok! Tényleg árgépen kellett volna nézni..) Amúgy a PSP-t a konzone.hu-ról akarom rendelni. Most fontos nekem, hogy cfw-el kapjam mert nincs felesleges akksim downgradeléshez és a FAQ szerint slimet csak pandora akksival lehet downgradelni. Ja és még az érdekelne, hogy slimre lehet-e már rakni 1.50 kernelt és, hogy a psx emulátor működik rendesen?
  • skinnyman
    A PSP-nek eléggé jó ki hangkimenetele van, odab@ssza az elméletileg erre kitalált mp3 lejátszók 80%-át is. (A Sony Walkman-jeit lehet, h nem, de iPod-ot lazán veri hangminőségben)
  • ColdFire
    nah, beszélkessünk, meknyilt a psp chat, gyerünk top 10be :D
  • ColdFire
    576 ;)
  • Tibor
    Kösz, csak az unokatesóm nagyon mondja, hogy már pedig November 23-án megjelenik, mert az 576 oldalán az van.
  • ColdFire
    nagyon is lehet ;)
  • ColdFire
    az lesz, és utcán nem pspzek, (mert a szatir bácsik elveszik) haverok közt meg jó móka :D
  • Tibor
    PSP-nél azért annyira nem hallatszik ki a különbség szerintem, de lehet.
  • ColdFire
    iciripiciri Sennheiser a legjobb :D
  • skinnyman
    Frankón pink PSP-d van? :) Nem hiszem el. Ki mersz menni egy olyannal az utcára? :)
  • ColdFire
    US: February 2008
    Japan: Unreleased
    Europe: February 2008
    Australia: Unreleased
  • skinnyman
    "A füles jó, csak Logitech Playgear Stealth füles is kb ilyen, de olcsóbb."

Kinézetre lehet hogy hasonlóak (mind2 IEM), de hangminőségben és egyéb finomságokban van egy iciri piciri különbség :)
  • ColdFire
    Én sem járok rózsaszinben, elég sötét underground alak vagyok, de bnő rávett hogy poénbol pink pspt vegyek, és innen rámjött hogy online is mindenhol pink legyek :D
  • Tibor
    Vki tud vmit a Need For Speed Pro Street PSP-s változatáról?
    Mikor jelenik meg?
    2008. Február vagy 2007. November?
  • skinnyman
    Ezeken a helyeken pl
    A CX300 kitűnő választás amúgy, az aztán szól rendesen :)
  • Tibor
    Itt!!
  • ColdFire
    még psp sincs :D
  • Tibor
    Előrébb írtuk, hogy a Sandisk Ultra II 4GB-s kari 15eFt körül van, akkor érdemesebb a nagyobba venni. 3,5 mm-es kell bele, mint mindegyik manapság.
    A füles jó, csak Logitech Playgear Stealth füles is kb ilyen, de olcsóbb.
    PC LandItt minden olcsó a psp-hez.
    Mi a bolt címe ahonnan veszed a slimet?
  • pc killer
    Hol lehet 15-ért 4 gigásat venni?
  • skinnyman
    Sandisk-ből 15-ért már 4gigás ultraII-t is kapsz, inkább azt ajánlom. CX300-at Basys-ben egy ezressel olcsóbban megkapod, bár az már nem számít sokat. 3,5mm-es szabványos kell bele, nem minig*ci. (aminek szvsz semmi értelme nincs, csak akkor lenne, ha 2 cm-es lenne egy mp3 lejátszó, ilyen meg nincs és értelmetlen is lenne)
  • skinnyman
    Ettől függetlenül ha valakit férfi nemű "embert" meglátok rózsaszín pólóban/ingben az utcán, fel sem merül, hogy nem buzi.
    Coldfire: Sztem arra a 2 kis nyílásra gondolt a kijelző mellett 2 oldalon ami hiányzik. De nem az az egyetlen dolog amivel baj van. Mondom, eléggé gagyi a modell sajnos.
  • pc killer
    Karácsonyra akarok magamnak venni egy psp-t. Már ki is néztem, hogy pontosan miket vennék meg és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek megéri-e. PSP slim 3.71 m33-2 cfw-el konzolboltból újonan 50k + Sandisk ultra2 2 gigás memkártya15k + Sennheiser CX 300 fülhallgató9k.És fülhallgatóból 2,5 vagy 3,5mm-es csatlakozójú kell?(már downgradeeltem psp-t és játszottam rajta jópár órát de ezt nem tudom ) Játékok már vannak.
  • torrente
    Különben is, mi a bajotok a rózsaszínnel? Ingben is nagy divat manapság a rózsaszín.
    Ezt csak kiskorotokban belétek verték, hogy a rózsaszín a kislányoké meg a buziké, a kék meg a kisfiúké.
  • torrente
    Ne buzuljatok már egész nap!
    Senki sem játszik vagy senkinek sincs psp-vel kapcsolatos híre?
  • ColdFire
    mert TrEnDy
  • MaSzKa
    te miért lettél babarózsaszín
  • ColdFire
    lol ^^
  • ColdFire
    hangszóró? :o
    ott van az alján :o
  • Prypiat
    Nem rossz az új banner nekem tetszik,csak kicsit mű. Nameg hiányzik a hangszóró a gépről. De nem szólok be mert nem én csináltam. :)
  • VLB
    150 játék nélkül mennyi lenne?
  • wordsworth
    Kata megelőzött, de én is akartam kérdezni mi ez a design váltás :))
    Uj banner, új logo, új élet no pia, no nők, no drog, only pray n priest? :D
  • david13
    Hello a Motorstorm mehjelenik PSPre?
  • ColdFire
    meg Vice city-s is :P
  • skinnyman
    + a melegek is előszeretettel használják :)
  • Kata
    a rózsaszín női szín :)
  • skinnyman
    A helyi háló is és net is Wi-Fi-n keresztül megy. Wi-Fi-n kapcsolódhatsz bármilyen WLAN hálóhoz, így tudsz netezni rajta. Pár perc beállítani az egészet.
  • Prince of Máté
    utolsó két szó:
    alku nincs :D
  • VLB
    35ér?