PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is ilyen a 1gb-s psp feliratu az okés,de a 2gb-s nem (meg is láccik,kétszer gyorsabban másol a 1-re,mint a másikra).
De másoláson kivül semmi gond.
(nem masert csak most olyan helyen vok ahol a gepen csak a net megyen es az egyetlen szorakozasom egy PSP es egy DS 😄)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Asse tudom mijaz a magig gate.
De aruljatok mar el! Ha Nem eredeti USB toltovel toltom a gepet akkor elbaxom?
User Capacity 1959 MB
Free Space 432
Magic Gate Unknown
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
cso azért lassabb mert tömörített.. mivel még azzal is kell bajlódnia a vasnak elõfordulhat h valami akadozik.
Mert nekem a pakkhoz adott 1 gigásra kéccer gyorsabban másol mint a originek irt másikra😛
CSO meg tömöritett ISO,igy nehezebben is tölti be kissé a játékokat (lehet ezé akadozik 1-2)
Az hogy origi-e a memo,GAME memory stickre háromszög,info,és ha ott nem supported van az bibi.
Vagy esetleg a pc-n az usb driver nincs fennt hogy 2.0 legyen,más ötletem nincs
Nem eredeti toltom van hozza hanem USB. Ez mennyire rosz vagy jo?
Nem eredeti az USB adat kabel sem , viszont a 2 gb az eredeti Sony High Speed megis 15 perceket kell varni 1 giga masolasara. Itt be kellene alitani valamit?
CSO filokat igaz hogy nehezebben tolti be es ezert akadozik a jatek?
Koszi elore is , csak ezeket nem tudtam meg megvalaszolni oedig mar 3 oraja olvasom a netet 😄
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
autós: burnout dominator
verekedõs: Sf alpha 3/Tekken
verekedõs mászkálós motoros: ghost rider(rövidke, csak akkor érdemes ha szereted 100%ra kipörgetni a stuffokat)
youtube/google +psp+gametrailer/gameplay/review/preview +nagyütés le-hátra kis rugás <#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota>
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
házilag könnyen updatelhetõ, leírás + letöltés itt
Naon noob vok ilyen korokben 😄
Vki használja psp-hez vmelyyik terméket? Bevált márka?
54mbites elég vagy érdemesebb 108asat?
Lalikum
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
www.CRIMEMUSIC.try.hu
Bal oldalon keresgélj, van egy jó nagy adag homebrew szekció, emulátorok, utility-k, és folyamatosan tele van hírekkel.
Demo a hivatalos honlapon.
Játék számomra a legegyszerûbben torrentrõl.
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
meghát én pl. vonaton nem utazom,inkább csak buszon.<#rolleyes>#rolleyes>
...háthát
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Játszani jól csak PSP-n lehet. A Java-s játékok sajna nem olyan élvezetessek.
jo hogy emlited,mert jelenleg egy SE W810i Walkmanmobil-om van és azon filózok,hogy helyette N73ME, vagy megtartom és PSP!?<#idiota>#idiota><#hawaii>#hawaii>
PSP-n jobban tudsz filmet nézni, jobbak a játékok, MP3 hallgatás.
Igazából egy Nokia N73ME árából kapnál egy Sony-Ericsson W-s Walkman mobilt meg egy PSP-t.
Nekem mondjuk DS Lite-om van. Az okos telóm meg érintõképernyõs. Nem nagyon jön be nekem az MPx200 után.
Lehet hülye kérdés,de sztetek egy OKOSTELEFON(pl.N73ME) v. PSP+mezei mobil
szempontok:
-telefonálás,sms,mms,e-mail
-élvezhetõ videok
-"net"
-jó minõségû zene lejátszás
-jó játékok
-jó hordozhatóság<#whatever>#whatever>
-testreszabhatóság
-zavazatosság
...köszi a válaszokat
A pspvel lehet netezni wlan kapcsolattal?vagy csak netes játékhoz van?
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]