PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banyapapa
supported,az eredeti,a unknown az nem.

Nekem is ilyen a 1gb-s psp feliratu az okés,de a 2gb-s nem (meg is láccik,kétszer gyorsabban másol a 1-re,mint a másikra).
De másoláson kivül semmi gond.

Sephi
Na tul sok a kerdes. Egy PSP gurut megkerek hogy privibe dombjon meg egy MSN cimmel hogy beszelhessunk. Igerem nem tobb mint 15 perc. Plz.

(nem masert csak most olyan helyen vok ahol a gepen csak a net megyen es az egyetlen szorakozasom egy PSP es egy DS 😄)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ahh nem ... tevedtem. Rola masol gyorsan de fel ra naon lassu 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ahh megvan! A kabel volt a baj! Most ugy masol mint a puntyu! 😄DD

Sephi
Es van egy masik kartyam ami 512 es az meg aszongya a Magic Gate Supported 😄

Asse tudom mijaz a magig gate.

De aruljatok mar el! Ha Nem eredeti USB toltovel toltom a gepet akkor elbaxom?

Sephi
Azt irja az infonal hogy

User Capacity 1959 MB
Free Space 432
Magic Gate Unknown

dzsedi
#20821-re akartam válaszolni..meg is elõztek..megyek is aludni😄

scorpeeon
A PC-n az USB portodnak is USB 2.0-snak kell lennie, a kábelnek is és fent kell lennie minimum SP1 XP-hez. De ha a kártya mégis fake lenne és abból is a lassabb fajta akkor így sem fog menni. Az enyém fake de legalább gyors 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

dzsedi
Ha nem total commanderben másolsz hanem Windows intézõben(/sajátgép) akkor jóval gyorsabb. A kábel márkája szerintem nem fontos.
cso azért lassabb mert tömörített.. mivel még azzal is kell bajlódnia a vasnak elõfordulhat h valami akadozik.

Banyapapa
tuti eredeti aza memoria?
Mert nekem a pakkhoz adott 1 gigásra kéccer gyorsabban másol mint a originek irt másikra😛
CSO meg tömöritett ISO,igy nehezebben is tölti be kissé a játékokat (lehet ezé akadozik 1-2)
Az hogy origi-e a memo,GAME memory stickre háromszög,info,és ha ott nem supported van az bibi.

Vagy esetleg a pc-n az usb driver nincs fennt hogy 2.0 legyen,más ötletem nincs

Sephi
Kocc. Par kerdes :

Nem eredeti toltom van hozza hanem USB. Ez mennyire rosz vagy jo?
Nem eredeti az USB adat kabel sem , viszont a 2 gb az eredeti Sony High Speed megis 15 perceket kell varni 1 giga masolasara. Itt be kellene alitani valamit?
CSO filokat igaz hogy nehezebben tolti be es ezert akadozik a jatek?

Koszi elore is , csak ezeket nem tudtam meg megvalaszolni oedig mar 3 oraja olvasom a netet 😄

Rip
Gyors volt ;D

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

scorpeeon
Kint van a 3.40 OE-A 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

dzsedi
mászkálós: daxter
autós: burnout dominator
verekedõs: Sf alpha 3/Tekken
verekedõs mászkálós motoros: ghost rider(rövidke, csak akkor érdemes ha szereted 100%ra kipörgetni a stuffokat)
youtube/google +psp+gametrailer/gameplay/review/preview +nagyütés le-hátra kis rugás <#eplus2><#idiota>

Sephi
Meg mondjatok par olyan PSP jatekot amit erdemes kirpobalni... most EXIT-ozok pl 😄

Sephi
Gyerekek ha iso bol cso csinalok akkor nehezebben olvassa le a kartyarol? Mert a GTA VC naon gyakran akadozik 😞

Rip
google: psp + ciso --> elsõ találat...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Sephi
No es azt honnet... ?😄

scorpeeon
Igen, és CISO 1.0-val 😊

Sephi
Szal .iso azt at lehet alakitani .cso -va es akkor kisebb az image file? Ezt mivel lehet?

Rip
Vagy el lehet menteni a powerpoint bemutatót .jpg-be is (beépített save aa...). Minden kép egy jpg lesz.

én olyat láttam ami plugin powerpointhoz és lementi a prezidet egy swf-be...

Esetleg tud valaki olyanról amivel powerpoint fáljokat tudok nézni a pspén??

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

lolman
vagy http://pspfilez.extra.hu/b

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

Sephi
Koszonom szepen.

most már 3.30 OE-A is van, abban nagyobb felbontású videókat lehet nézni, több PSOne játék megy stb, sony oldalon meg lehet nézni az újításokat, sajna fejbõl nem tudom 😊

házilag könnyen updatelhetõ, leírás + letöltés itt

xbconnecttel jó lesz, csak usb-s legyen. nekem egy régi SMC van (valami 2552 számú), ami csak 11MBps, az is elég, bár az újabbaknak talán nagyobb hatótávolsága is bír lenni...

Sephi
Sziasztok. Kaptam egy PSP-et amin 3.03 oe-c mitomen milyen verzio van. Azt szeretnem megkerdezni hogy mi kulombseg van ez es a 3.10 kozott es ha nagy akkor azt en egyedul is tudom updetelni?

Naon noob vok ilyen korokben 😄

Vegyél PSP-t. PES 6 nagyon jó rajta.

VLB
ezekre gondoltam http://www.argep.hu/main.asp?kid=3%2D288&sort=preis

Lalikum

VLB
akkor ezek közül nyogodtan választhatok jó lesz?
Vki használja psp-hez vmelyyik terméket? Bevált márka?

54mbites elég vagy érdemesebb 108asat?

Lalikum

Banyapapa
nyomja valaki a valhala játékot?
Ez télleg ilyen nehéz, vagy csak "szar az iso"?

ronihun
UMD-re Sehogy!Mért nemjó emory stickre....ha nemtod hogy azt hogy Lehet akkor FAQ

...

Hát azt még mi se tudjuk hogy lehet umd-re juttatni<#alien>, egyébként memkariról kell futtatni a játékokat... FAQ..

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

HyperGames
Hello! Azt szeretném megkérdezni, hogy ha letöltök egy játékot Torrent-tõl, akkor azt, hogy tudom UMD-re juttatni? Help PLS!

www.CRIMEMUSIC.try.hu

köszi
Rip
Hopi, bocs a dupla linkért.

Rip
http://psp-news.dcemu.co.uk/http://psp-news.dcemu.co.uk/

Bal oldalon keresgélj, van egy jó nagy adag homebrew szekció, emulátorok, utility-k, és folyamatosan tele van hírekkel.

Demo a hivatalos honlapon.

Játék számomra a legegyszerûbben torrentrõl.

lolman
te döntésed mondjuk én annak idején a psp-t választottam és nem bántam meg azota se!

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

nem tudtok valami jo honlapot ahonnan le lehetne tölteni jo progikat és demo illetve homebrew játékokat?
Johnny23
jaja, egyedül vhogy a PSP mérete ami elgondolkodtat, persze vmit vmért(ugy értem óriási kijelzõ,kényelmes stb.) ,de mégis egy telka kisebb
meghát én pl. vonaton nem utazom,inkább csak buszon.<#rolleyes>

...háthát

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Ha én megtehetném vennék szuperokos telefont és (én szempontomból) megtartanám a psp-ét<#pias>.. a psp nagyon jó szinte mindenre...

Totis
Szerintem vegyél egy PSP-t és ha nem tetszik akkor még el tudod ugyan olyan áron adni max buksz rajta 5eFt-t de legalább nem többet!

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Totis
Az a teló egy nagyon jó telefon. El ne add! Vagy add oda nekem. <#idiota>
Játszani jól csak PSP-n lehet. A Java-s játékok sajna nem olyan élvezetessek.

Johnny23
hali!

jo hogy emlited,mert jelenleg egy SE W810i Walkmanmobil-om van és azon filózok,hogy helyette N73ME, vagy megtartom és PSP!?<#idiota><#hawaii>

Totis
Okostelefonom van nekem is. Viszont azt szem elõtt kell tartanod, hogy ha telefonálás, sms, mms, e-mail-re használod a mobilt, akkor nincs értelme venni okostelefont. Nekem egy Windows Mobile 2005-ös okostelóm van. Nem igazán tudom kihasználni a dolgot. Filmet nem nézek rajta viszont csakis a contacts miatt van. Ennél jobb dolgot nem találtak még ki mobilokra.
PSP-n jobban tudsz filmet nézni, jobbak a játékok, MP3 hallgatás.
Igazából egy Nokia N73ME árából kapnál egy Sony-Ericsson W-s Walkman mobilt meg egy PSP-t.
Nekem mondjuk DS Lite-om van. Az okos telóm meg érintõképernyõs. Nem nagyon jön be nekem az MPx200 után.

Johnny23
Sziasztok!

Lehet hülye kérdés,de sztetek egy OKOSTELEFON(pl.N73ME) v. PSP+mezei mobil

szempontok:
-telefonálás,sms,mms,e-mail
-élvezhetõ videok
-"net"
-jó minõségû zene lejátszás
-jó játékok
-jó hordozhatóság<#whatever>
-testreszabhatóság
-zavazatosság

...köszi a válaszokat

Rip
Lehet netezni, beépített böngészõ is van.

GTheo
Hali mindenki!
A pspvel lehet netezni wlan kapcsolattal?vagy csak netes játékhoz van?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Szinte az összes "tömörítõ" jó, mert ugye átlakítja kisebb felbontásra és ezért jóval kisebb lesz... Xvid4Psp pl....