40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • dzsedi
    MaSzkának ment a válasz. sry
  • dzsedi
    Maxconsolon olvastam vmikor, hogy kb 3-4 év múlva dobják ki a psp2-t. Már ha lesz ilyen,ill. ha lesz még sony...:)
  • MaSzKa

Egy kis ízelítő milyen lehetne a SonyPSP2

Eladó lesz csütörtökön:
    SonyPSP (Átalakítva 3.71 M33-3) + Sony Magicgate Supported 2GB + 150 Játék + Tartozékok 41k
  • skinnyman
    Amúgy ha jól tudom, Pat-é az oldal pspfilez-ról, sztem megbízható, legalábbis rosszat nem hallottam róla.
  • skinnyman
    Ha azt kapsz, személyesen vissza"viheted" neki :)
  • ColdFire
    http://004pspfreegame.cwi.hu/ -s csávót ismeri vki?
    utánvétellel rendelném tőle a pspt, csak nehogy féltéglát kapjak :c
  • Prypiat
    Egyébként mi ez a rózsaszín örület?
    Lehet,hogy nem vagyok elég trendi,hogy piano blacket vettem?
    Na sebaj majd átfestem rózsaszín körömlakkal...
  • ColdFire
    alap, Te kis 666os ;)
  • Prypiat
    De tudsz rá tenni akkoris ha a sony márkaboltban veszed meg akkor is. Ajánlom a gyakran ismételt kérdések rovatot ott sokmindenre választ kapsz.
  • pc killer
  • Rip
    Nekem a NDS-es rózsaszín! :D
  • lovaszi
    Hát pl hivatalos helyen (576) ba veszem akkor costum fw-t nem tudok rá majd tenni? mindenképpen kell akkor olyan pandora akksi vagy mi?
  • Prince of Máté
    Tényleg, ha már a rózsaszínnél tartunk, nekem Rózsaszín GameBoy Advencem volt :D
  • Prypiat
    A wipeout pulse hivatalos megjelenési időpontját nem tudja valaki?
  • Prypiat
    Szeva!

Tudsz,csak előte kell rátetetni egy custom fw-t. Ha konzolboltban veszed elképzelhető,hogy vállalják is,vagy eleve úgy kapod. Ha "hivatalos" helyen akkor gyári fw van rajta és azt házilag nem tudod módosítani kell hozzá a régi pandora akksija.

Javítsatok ki ha tévednék.
  • lovaszi
    Sziasztok! Ha most veszek psp slimet azon már tudok futtatni iso játékot? Ha nem akkor érdemesebb a vastagabb változatot venni? elöre is thx
  • Kata
    rózsaszínnel... :)
  • ColdFire
  • Prypiat
    Mit kell itt pöcsölni. Kiírjuk fehér alapon nagy piros betükkel,hogy PÉESPÉ TOPIK oszt jónapot.
  • ColdFire
    nem banner, csak kép, képem nekem is van amiből lehet csinálni bannert ;)
  • ColdFire
    zajos, nem tetszik
  • Prypiat
    Nekem ez is tetszik.
  • fishBNS

Ko nem Ko? ;D
  • torrente
    Külömbség?
  • Prypiat
    Megadtad a választ saját magadnak. :)

Az egyik slim custom fw-vel a másik pufi általad meg nem nevezett fw-vel. :)
  • Tibor
    Hallottam már olyat, hogy hivatalos Sony boltban adtak el hamis kártyát.
  • david13
    A Sony PSP Base Pack *Piano fekete* SLIM 3. 71 m33-2 fw és a Sony PSP - BASE PACK fekete között mi a külömbség?
  • Prypiat
    Az milyen lenne ha a psp-hez gyárilag adott memkártya hamis lenne... :)
  • torrente
    Én eddig csak 2 gigás Sunyit használtam és soha semmi gondom nem volt velük (pedig mindegyik hamis volt).
  • Prypiat
    Na én pont ezért veszek Sandisk Ultra II 4gb Mem stick-et. Kicsit tovább kell rá gyűjtenem de legalább nincs az állandó szívás vele,nem szaggatnak rajta a játékok...
    Nekem ennyit megér.
  • Paulie86
    Sziasztok
    Már párszor panaszkodtam itt, hogy nem mennek nekem a gamék, kiderült, hogy a memkarimmal vannak gondok, mert formázás után az első nagyobb játék
    mindig elindul, ha rárakok még többet, azok már corrupted data-k lesznek. Szóval a memkari szektoraival lehet gond. Már formáltam össze vissza mindennel, Sajátgép/ kezelésben is, úgy sem volt jó, nincs valami szektorjavító megoldás?
    De a tanulság : ezekben a 4g-s High speedes Sonykban ne nagyon bízzatok meg, persze biztos ki lehet fogni belőlük jót, hát én pont nem így jártam.
  • ColdFire
    woáw!
  • amdrula
    Nyertem egy Manhunt2-őt Cheap Ass Gamer-en :D
  • pc killer
    Letöltöttem A PSX-es GT2-t olyan verzióban ami már meg van csinálva PSP-re (EBOOT.PBP file + van benne vmi KEYS.BIN is). Ez ugye elindul slim PSP-n?
  • skinnyman
    Akkor hogy? Bélának? :) Lehet h tudat alatt az vagy :)
  • VLB
    elég hüje fülem van ez van, viszont a sonyericsson tellámhoz való hasonló inear füles jól passzol és kényelmes viselni is, és jól is szól. bkv-n ezt használom. máshol pmx100
  • VLB
    ez elég nagy macera, jüó lenne ha be lehetnbe állítani alapértelmezettbe.

Amúgy a másik gondom, hogy amióta 3.71m3 van fenn a psp-n azóta nem tok elmenteni künyvjelzőket a böngészőbe, sőt, próbáltam letölteni a psp hivatalos oldaláról egy ape escape minigame-et, lejött 100%ig, utána meg kiírta hogy save failed. olvastam hogy flash1 ürítése segít, de nálam nem segített.

GT PSP verziórol meg annyit hogy szerintem sohasenemlesz.
  • wordsworth
    Ergo én akkor buzi-e vagyok? :( Mert én szinte csak rózsaszínben járok vagy fehérszerűségben (, de a rózsafüzér nem lóg a nyakamban thy...)
    Amugy szeretem a barátnőmet ^^ És nem Lacinak hívják... :D
  • amdrula
    To Be Announced...
  • Prince of Máté
    LOl honann szeded ezeket a képetket? :D