40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Balázs 17
    dragon ball van psp-re?:D
  • CoD23
    hali van itt olyan aki elválalná hogy modingolja a slim-emet mert még a gyári 3.60 fw van rajta zat olyat kéne rá rakni amin indulnak a játékok
    előre is thx
  • Prince of Máté
    úh télleg ezeket mind kihagytam :D
    God of war demója már meg is van, meg a MOHH2 is, a Tekkent meg sztem megveszem vhol ahol olcsó.
  • ColdFire
    Gyakran Ismételt Kérdések

Amikre szükséged lehet.

-.-
  • skinnyman
    Elkezdhetném sorolni, de rengeteg cím van.
    Amiket majd feltétlenül szerezz be, ha megjelennek: Crisis Core, God of War, ami mostanában újdonság és qrvajó: Manhunt 2 (persze csak ha szóba jön az ilyesmi játék nálad), SW:Battlefront RS, Syphon Filter: Logan'S Shadow, Silent Hill: Origins, MGS:PO+, bejöhet még a Warhammer 40k, MoH: Heroes 2 (ennek komoly netes multija van), Worms: OW2 (ha gépen szeretted a Worms-öt). Pár cím még ami eszembe jut:
    Crush (logikai, de nagyon jó)
    Burnout-Legends/Dominator (arcade autóverseny, külön stílusa van)
    Ratchet and Clank (ötletes platform játék nagyon jó kis poénokkal, stílussal, Daxter is hasonló)
    Tekken: Dark Resurrection (sztem a címe mindent elmond)
    Killzone Liberation (felsőnézetes lövölde)

Hirtelen ennyi, de rengeteg van.
  • pc killer
    OK mindegy. Majd kiderül...Ha már normális választ nem kaptam.
  • Prince of Máté
    Mik az alap gémek PSP-re?
    Amiket majd megszerzek:
    GTA VCS/LCS
    NFS
    Tony Hawk
    Ridge Racer
    Loco Roco
    Mohh2
    Cod
    TDU
  • ColdFire
    pestieknek ez biztos nem nagy szám, de kecsón nem sok ilyet lát az ember :)
  • ColdFire
    nem tudom, gondolom vmi Fábry stand-up volt :o
  • skinnyman
    Hehe, mit kerestek ott? :)
  • ColdFire
    mi is csak ezt tudnánk irni, de nem akarjuk :\
  • pc killer
  • ColdFire
    off

el se hiszitek!
    Kmét központba motoroztunk, megálltunk egy cigire, hát ki jön el mellettünk? :O

Fábry Sándor, mondom wow, gyorsba meg is fogtam annak a háznak a kilincsét ahová ment ^^

Mellesleg Bocskor is ott volt, de Ő kevésbé érdekes :D

on
  • avengir
    Vki tud ajánlani vmi jó psp-s torrent oldalt?
  • Prypiat
    "(Ha kitörlöd igennek veszem! :D)"

ne türűd ki! Hagyd úgy!
  • Prince of Máté
    igen -.-
  • Brinn
    Hali!

PSP Base Pack *Piano fekete* SLIM 3.71 m33-2 fw. Ezt találtam 2 oldalon is 50k-ért.
    Ami rajta van FW az ugye mindent visz és minden eddigi FW-k "tudása" benne van? Vagy van valami különbség?

(Ha kitörlöd igennek veszem! :D)

Elöre is köszi! BB
  • Röfikapitány
    Értem köszi!
  • skinnyman
    volt rá reakció -_-
  • Röfikapitány
    Köcc remélem sikerül és nem cseszem el a masinát!Az infrás kérdésemre valami reakció?:)
  • skinnyman
    R triggert kell, nem a jobbra irányt. Infra alapból nincs bekapcsolva és nem is lehet, csak homebrew progival lehet használni.
  • MaSzKa
    az -2 -3 updatek nem tartalmazzák a kernelt
    azt külön tudod feltennni 1.50 Kernel v2
  • Röfikapitány
    Köszi a linket holnap hazamegyek megpóbálom megcsinálni!Más!Miért jön elő nekem olyan nehezem a recovery menü nem úgy kell hogy bdkapcsolásnál nyomva kell tartani a jobbra irányt?Ott nem lehet megnézzni rajta van e a 1.50 kernel?Teleforól akartam átküldeni egy képet infrán de nem találta meg a psp-t miért?
  • skinnyman
    Grafikailag mondjuk nem tűnik túl erősnek. Leginkább a textúrákkal van a baj, úgy néznek ki, mint a Flight 98-ban :) Ettől függetlenül lehet persze jó a játék.
  • skinnyman
    Ha 3.71 M33-ra gondolsz: link
  • Röfikapitány
    Olvasgattam de nem találtam meg!Eddig egyik progi sem indult el mindre kiírt egy számsort meg hogy error!
  • CaviaR
    Az 3.71 M33! A 2-es update úgy tudom tartalmazza az 1.5 kernelt, és h hogyan tudod feltenni: FAQ
  • Röfikapitány
    Heló!Van valahol leírás arra , hogy lehet megcsinálni egy pufi psp-t amin 1.73 M-33 2 fw van hogy elinduljanak rajta a homebrow programok!Írta valaki 1x hogy 1.5 kernel kell neki de azt hol találok és hogy kell rátenni és utánna is fut majd az összes játék is?Köszi a segitséget elörre is!!!
  • Prypiat
    Nemtudom kire tartozik,de a FAQ-ba nem lehetne betenni ezt a memóriakártya probléma témakört? Csakmert akkor nem kérdeznék meg naponta.
  • Prypiat
    1000000%,hogy memkártya hiba. Az is garantált,hogy hamis mivel a sony nem gyárt high speed-es kártyát 4gb-osban. Ezzel a fajta kártyával nagyon sokan szívnak ugyanígy. Sandisk ms pro duo kártyát kell venni,lehetőleg ultra II-eset. Drágább de garantáltan nem fogsz szívni vele.
  • benkpws
    hello..nekem olyan problémám lenne psp vel kapcsolatban,nem rég vettem egy slim-et FW 3.71-M33-2 feketében, 4gb os "high speed" kártyával,...és olyan tapasztalataim vannak hogy,amikor megvettem zsirul futottak rajta mindaddig a játékok mignem a GTa Liberty City stories lefagyott az egyik kuldetésnél utána sorra nem indultak el a nagyobb játékok. amig eddig futottak....csak az ilyen kisebbek ami mondjuk 200 és 600mb korul voltak...most leformáztam a kártyát és pár napig nem jácottam vele...és msot ujra fut pár játék...a gta 1kuldetés után megint lefagy...a lefagyás abban jelenik meg megakad a kép pár másodperc mulve memoriakártya már nem villog...hanem alatta a zold gomb bevilágit és kikapcsol...nem tudom h minek a hibája lehet?elvileg memoriakártya?lehet hamaisitvány?másik..észrevétel h memo kártyás hibás gépről max 2mb/s el másolok fel rá. :S :(...wagy ez csak a gta hibája és tonkre vágta a többit?előre is köszi üdv.
  • ColdFire
    wowww
  • Prypiat
    Egyébként ilyen tycoon szerű játék jöhetne bőven mivel azokat imádom. Főleg a rollercoaster tycoon 2 a kedvenc. Nameg a ttd. :)
  • Kata
    és most már a crisis core is megjelenhetne angolul...
  • Kata
    utálom a getva rizsszemű japánokat! Miért nem adnak ki angolul ilyen játékot?...

tök cuki gépek :) reptér építős-menedzselős-légiirányítós (airport tycoon)
  • MaSzKa

http://em82.extra.hu
  • MaSzKa
    bele kéne modolni
    szerintem megoldható és 1 sony-ericsson rezgőmotort is a dual shock miatt :-)
  • Silius
    Ez amúgy nem sonypsp2 lenne, hanem a psp valami gameboy változatban :)
    http://images.google.com/images?client=opera&rls=hu&q=psp%20gameboy&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8&um=1&sa=N&tab=wi
  • dzsedi
    abszolút 1etértek ("..Már ha lesz ilyen.."). 1 a lényeg, remélem 2 analógja lesz..minimum :)
  • skinnyman
    Erről beszélni abszolút korai. Ha a Sony fő vezérigazgatóját kérdeznéd meg, hogy mikor lesz és milyen lesz, ő sem tudna többet mondani, mint amit bármi más. Ha egy átlagos konzol élettartamát nézzük, talán 4 év múlva lehet. De ez is csak lehet, még ez sem biztos.