PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

edios
Mi történt pspfilez fórummal?<#wilting>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Hali, nem tudtok véletlen vmit a Suikoden 1-2-rõl? Még a PSP premierjén olvastam róla hogy jönni fog a game, de azóta semmi, ahogy néztem japánban már múlt évben megjelent, valaki tudja hogy eu-ba usa-ba jön-e?
Thx

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

persze... sajna ez sem hülyebiztos <#mf1><#mf1>

de ha odafigyelsz, valószínûleg nem lesz gáz (pl miért mennél C-rõl A-ra? ha már akkor inkább 1.5 elõször, nem pedig közvetlenül)

Sephi
Jezus. Most meseli a haver hogy hetvegen total elbaxta a PSP-jet amikor 3.03 OE-C -rol A-ra akarta modositani a FW-et. Tenyleg el lehet baxni hogy mar hasznalhatattlan legyen???

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Slipknot
Valami tapasztalt FW telepito emberke irhatna prvt nekem, msnen lenne par dolog amit amit szeretnek tisztazni<#worship><#help>

tomy8614
pedig sajna van... az 1 gigás sandiskem tökéletes, aztán vettem egy négyes sandisket az ebayen, de az nagyon szar: lassú és néha nem látja se a PSP-m, se a fényképezõgépem

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

Sephi
Nos mar egy jo ideje nem keszulnek ezek Japan-ba szal logikus hogy kina.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A nem eredeti kártyákkal Dunát lehetne rekeszteni.
Az ebay.de -n rengeteg van. pl: 4 GB-os van 24-50 EUR, de 2 GB-os 10-20 EUR árakon. Persze plusz szállítási ktg. Szerintem az itthon kaphatóak is ezek a kínai kártyák, és kereskedõtõl függ, hogy mennyiért adja.
A már általam említett Westendes Sony-ban a kamu 2 GB-os 27 eFt volt.
érdekes ilyenrõl még ténlyeg nem hallottam
milyent vettél?

Rexor
2 mega 24e?<#idiota>

tomy8614
dehogynem, én vettem 4gigásat ~16k-ért, de köze nincs az eredetihez

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

Valaki aki nagyon ért a psphez megadná az msnjét ?
most vettem még csak ismerkedem vele és egy csomó dolog nem tiszta
elõre is köszi..<#wink>
VLB
legalább kiírtak vmi idõpontot...régen úgy volt hogy nem is lesz.

Lalikum

kisgabo
bezony, de nincs is sandisk 2gb kari 6000é... 😊

másik megoldás: Sandisk-et kell venni azt nem hamisítják...

Nekem szerencsére van eredeti, de meg kellett küzdeni érte. Sajnos az tény, hogy a kisebb shoppokban a gagyi MS -t adják az embernek, de hogy a SONY márkaüzletben is? Pedig így van. A Klubmédia Westend üzletébe mentem,hogy végre eredetit vegyek, de itt is hamis volt.
Végül a SONY javaslatára, megkerestem az RA Trade-et (Budaörs), akik ellátják a SONY márkaüzleteket eredeti SONY termékekkel. Itt vettem a 2 megásat 24eFt-t.
A tipusjelzést nézzétek meg, ha vásároltok: MSX M2 GN - eredeti High speed, míg az M2 GS eredeti nem High speed, de ez szerepel a kamu High speed-en is.
ronihun
Nekem nincs PSP-m még de asszem hogy az FW miatt van...Hányas az FW-d?

...

Csa.Olyan kerdesem van hogy felpakoltam egy gamet a memstikre de mikor elinditom akkor tolt de fekete hatter, ez mar nem az elso iso falj amit rateszek.Kiprobaltam mar vagy 3-4 fajta rippet de mindegyiknel eszt csinalja egyebkent a street fgihterrol van szo... ha vki segitene megkoszononnem
De ugy vagyok vele ha már warezolok ocsmány egy módón, akkor ez már semmiség...<#banplz>

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

sorry a 2 hsz-ért csak szarakodott a net....

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Az a szép, hogy én még nem hallotam olyan emberrõl akinek lett volna eredeti kártyája, azon kivûl amit a base packhez adtak, az nekem is 6-7 megával másol, na szóval aki vett 30-ért annak se másolt maxxal... szóval itt nagy hunbuk van....

Az a szép, hogy én még nem hallotam olyan emberrõl akinek lett volna eredeti kártyája, azon kivûl amit a base packhez adtak, az nekem is 6-7 megával másol, na szóval aki vett 30-ért annak se másolt maxxal... szóval itt nagy hunbuk van....

scorpeeon
Hmm, highspeedes MStick Pro Duo-ra kb 5ször olyan iszonyatosan gyorsan kéne másolnia 😊 Ha viszont az gyorsan megy akkor a kártya lesz a ludas.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Sephi
Ds-es SD kartyara irtozatosan gyorsan masol.

Banyapapa
ha mind alaplapi USB,és fenntvan a driver akkor mindnek 2.0 kellene lennie.
Max a alaplaphoz kapott driverek közt kellene megnézni a USB-s drivert.

De az a 800mb 1 iso (mer akkor valami nagyon szar,vagy soksok apro file (mert akkor télleg qrva lassan másol a memora)?

Tényleg,neked van DS-d nem?
ahhoz (ha van) warezkártya,arra is lassan másol a gép?
bár azok asszem általában SD kártyák..

És total commanderel a sebbeséget is láthatod mennyivel is másol át.

Sephi
Most nem vagyok annal a gepnel de. Van ugye a gep elejen ket USB konektor. Aztan van taul is 2 aszem es lent a video kartya allat megint ketto.

Most en hogy tudom meg melyik 2.0-as?

scorpeeon
Ezekbõl vmelyik nincs meg.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Sephi
Jo en meg mindig nem ertem miert kell varnom 40 percet amig 800 megat felmasol a kartyara pedig eredeti. Mi a faxt nem csinalok jol?

scorpeeon
Ha eredeti játékokkal játszol és nincs benne semmi átverés akkor nagyon jó vétel lehet. De ezzel nem fogsz tudni memkariról játszani, és nincs kilátásban sem downgrade hozzá, tehát azt sem tudni hogy 2 hónap múlva, fél év múlva lesz-e vagy nem lesz-e soha 😊 De ha nem tervezel memkariról futtatni játékot, akkor ez nem hátrány.

jóaz, aztán pár hónap múlva biztos lehet majd downgradelni is (már ha érdekel 😊 )

Sephi
Koszi!

ronihun
Ez olcsó....<#wow2>

...

Rexor
Ez milyen?

FW: 3.10
Pack: Basic + 32MB + WRC
Tartalma: : PSP, Hálózati töltõ (220-240V), Aksi (1800mHa).
32 MB-s memóriakari.
WRC játékkal!
+ Ajándék Több funkciós bör utazó táska LOGIC3!

34.999FT

34.999FT

Syphon Filter
Nekem ez jött be nagyon!
Üdv
Banyapapa
ezt irják máshol:

Az AVC video fle -ok 768kbps limitjének a patch-elése ,ami ezentúl max 16384kbps .
-A boot -olás folyamatának kb 3mp.-el való csökkenése .
-A CPU speed állitásának a lehetõsége az XMB-ben .
-A Wi-Fi hibajavitása , ( 333 Mhz-en is )
-Változás a Recovery menüben . Hozzá lett adva egy flash 0 és 1 elérés az usb-n keresztûl , USBSSS támogatás !
-A Psp ISO -kat törölhetjük , mint mást a memkártyánkról
-A formatálás után a rendszer automatikusan létrehozza a GAME150, GAME303 és ISO mappákat automatikusan ! (Ez már egy régóta nagyon várt módositás ! )
-Megváltozott a HEN magja :Ez leginkább a psx gamek memory error problémáit orvosolja

Sephi
Mi a kulombseg a 3.03 OE-C es a 3.03 OE-A kozott?

Sephi
Bof2 volt nekem is az egyik kedvencem. Emelekszem par jo eve a Yoshis Islandot csereltem ra. Majd elekadtam a Colloseumnal amikor a macska csajjal kellet verekedni... aztan csak par jo ev multa emulatoron toltam vegig. A harmas is bejott es a negyest vegig is vittem. Viszont a Dragon Quarter-t csak par orat...

scorpeeon
Hát igen, grafikában a legtöbb PS1 játék nekem is kicsit bántja a szemem 😊 De viszont jó nosztalgiázni pár nagy névvel. És annyira nem rossz grafika ha azt nézed h a DS-nél a PS1 játékok is szebbek, és sokan még a DS grafikájával is beérik.

Nem tom ti hogy vagytok vele de a ps1-es játékok nagyon elmaradtak grafikailag psp-re, persze tudom hogy ez a kor miatt van de akkor is.... én próbálkoztam ps1-es játékokkal, de elfogult vagyok a jó graffra... pl splinter cell az nekem nagyon bejött mind grafikailag mind játékélményben...egyébként van még hasonló játék a mgsportable-én kivûl hasonló ilyen játék péespére????

Banyapapa
jo,hát igy sokmindent ujra jácchac a psp-s ps1 emu segitségével.

Igazan psp-s rpg, ami franko nix,egy chrono crosst-ff6-7-et,de még talán a legend of dragoont se közelitik meg (pl, legend of heroes-re gondoltam).

De eszembe jutott egy amugy popolocrois (remélem jol irtam),de az is....

Seth
BF2 után nagyon gyenge volt a 3. rész szerintem (bár sokan azért fújtak rá,mert a 2 vége lezáratlan maradt, és azt várták majd folytatódik a sztori, holott igazábol volt egy good ending, a fõhõs átalakul sárkánnyá és elzárja a barlang bejáratát(aki végigjátszotta tudja mirõ hadoválok),az volt a bad ending,amit majdnem mindenki látott)
No mindegy bf széria 3-tól felfelé nem tetszett

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Breath Of Fire 3 vaze!!! 😄 Most leltem! Anno PS-re volt es tudom hogy mivel NTSC vala fekete feherbe kellet jaccanom! Na most 9 ev utan szinesbe! 😄

Bogyi007
Megfelelõ ajánlat esetén elcserélném Xboxomat Sony PsP- re vagy 1. 5 GHz feletti laptopra. Az Xboxhoz két darab S Controller, egy eredeti DvD távirányító és infra vevõ, rengeteg játék / kb 40- 50 darab, közöttük eredetiek is / Advanced RGB kábel / optikai hangkimenet és S- video /, telepítõlemez, EvoX magyar menürendszer és Chip van benne amivel CSAK az újraírható DvD lemezt nem játsza le, egyébként mindent játszik, filmeket, zenéket, fényképeket.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Banyapapa
ilyenekröl nemtok,van tales of (meg valkyre profile) asszem de ugy emléxem az voltak -talán- már más gépre is.

Ilyenekböl (és ami köbö ilyen jo is) hiány van.
Bár van egy olyan cukiféle,gurumin a neve,de az is inkább a régi alundrára hasonlit.

Sephi
Mondjatok plz par jo FF stilusu RPG-et PSP-re plz. Vagy Zelda stilusu is jo.

Rexor
<#idiota>

Gran TurismoPSP-re: tovább tolják a megjelenést, most 2007 4. negyedév van kitûzve Gamespot

Pedig már én is epekedve várom!
scorpeeon
Nemhiszem 😊

MaSzKa
gt4 portable megjlenet -e már?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Sephi
Veszek card readert oszt kesz.