40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#24764 köszi már megkockáztattam:)
Még egy hülye kérdés!
Tettem fel pár progit el is indultak de tesz még ki egy két korrupt ikont is ami elég zavaró azokat el lehet tüntetni vagy ki lehet törölni esetleg? -
#24763 :DD Igen most már törölheted mindet! -
#24762 _______________________SonyPSP-t jó állapotba vennék! -
#24761 jesszus, fejezzétek már be a spammelést... -
#24760 Valaki tolja Aliens Vs Predator Requiem-mel? -
#24759 ...
Már ezt kérdeztetem a #24729-ben is, meg a #24733-ban, meg a #24739-ben meg az #24753-ban.
Mindegy, az a lényeg, hogy sikerült. -
#24758 MEghajlok!Sikerült a te leírásod alapján lehet ez volt máshol is leírva de most jutott el a tudatomig mit is kell csinállni!
Köszönöm a segitséget!!!!
Most már le lehet törölni az update könyvtárat ha jól tudom?
Nehogy most csesszem el! -
#24757 Bezz ezt csináltam és még sem lett jó mert megkapom a sz.ros hibaüzenetet!No mindegy majd legközelebb!!!Egyszer..... -
#24756 kizárt
én más alapján osztályzom a termékeket nem úgy mint te az biztos
gagyi a slim -
#24755 Erre csak annyit tudok mondani, hogy amikor én először fogtam a PSP-t (akkor még csak a rendes volt) ugyanez volt róla a véleményem.
Sztem ha te Slimmel kezdtél volna, és utána próbáltad volna ki a Fat-et, akkor az lenne a gagyi. -
#24754 Pedig tök normálisan írta MaSzKa, ne legyél ennyire sügér.
Te magad írtad:
- Copy the directory UPDATE to /PSP/GAME/UPDATE.
- Get sony 1.50 update and copy it to the root with name "150.PBP"
- Run the program and done.
Első lépést megcsináltad, másodikkal mivan??
Rakd be a főkönyvtárba az eredeti 1.5-ös pbp-t, 150.pbp-re átnevezve. Gy.i.k-ban megtalálod, letöltöd, átnevezed, felmásolod, kenrel progit futtatod. Ennyi. -
#24753 A 150.pdb gyakorlatilag maga az eredeti Sony 1.50-es firmware átnevezve, de azt mondtad, hogy azt bemásoltad. -
#24752 HA már irsz valamit akkor részletezd kicsikét!Miket kell kiegészíteni a homebrow progikat vagy?
150.pdb honnan szűljek!Na most megyek de valaki leírhatná ezt a témát érthetően is!VAgy nem tudom! -
#24751 -
#24750 -
#24749 ma volt nálam először Slim PSP
véleményem: ultra gagyi
a fényes műanyag ezt a hatást keltette bennem - gagyi
az se teteszett az umd kinyitásaután be kellett dobni az umd-t pattintosan nyilott
az megy hogy ilyen könnyü azt jelenti spóroltak rendesen az anyaggal(nem szeretem a könnyütermékeket)
ránézésre is gagyi a hangszórók is
én maradok az 1 éve hiba nélkül működő Made In Japan PSP-nél amibe most 1 eredeti Sony Magicgate Suppoted memkarit vettem igaz nem volt olcsó
az is durva hogy ezekhez a slim psp-khez még demoumd se csomagolnak
és ezért a szarért képesek sokkal többet kérni
annyit is megemlítenék a Slim PSP-k fele pixelhibás a gagyi gyártásból kifolyólag holott ezt a jelenséget minimálisra csökkentették a pufi 2.0-ás psp-től (Sharp kijelzősők) aztán elkezdték gyártani a fos TA-082-es alapú 2.71 fehér kinai psp-ket
-
#24748 mivel azokat még ki kell egészíteni fileokkap
150.pdb
readme.t el kéne olvasni -
#24747 Rendben!Köszi azért!Pedig jó lenne megcsinálni:( -
#24746 Hmm, akkor sajna nem tudom :( De még gondolkodom, mi lehet a gond. De délután hátha jön valaki, aki tudja :) -
#24745 Igen oda. -
#24744 A GAME150 mappába pakolod a homebrew-kat? -
#24743 80020148 hibaüzenetet kapok ha felteszek egy homebrow progit!
Pedig a recovery ben át lehet állitani a 3.71-et 1.50 kernel-re és még sem jó!!!!Nincs más módja hogy fussanak ezek a progit!? -
#24742 Most meg leszedtem ezt meg ezt megcsináltma ahogy le van irva erre azt irta hogy már kész!!!
http://www.dark-alex.org/m33update2.rar
http://www.dark-alex.org/150kernel_addon2.rar -
#24741 áááá!!!Nem megy ez nekem!Betettem a psp game mappába a es 150.PBP
utánna is ugyanazt irta!Akkor gondoltam a az update-be is beteszem ott felülirta a másikat ezután azt irta ki hogy a gépen 3.71 egy fw van és not update!!!Úgy látszik nekem ezt szájbarágósan kell elmondani vagy valami guba van!ÁÁÁÁ -
#24740 köcci! -
#24739 Persze, kell az eredeti 1,50-es FW, hisz ezt hiányolja a lentebb említett hibaüzenetben is.
A cso és iso játékok persze továbbra is játszhatóak maradnak. -
#24738 Oda tettem ahová írtál! /PSP/GAME/UPDATE
Akkor nem elég bemásolni azt az 150kernel_addon2 mappa tartalmát le kell még szeddni a EBOOT_1.50 ezt is?HA ezt megcsinálom akkor az rendbe van hogy mennek majd a homebrew progik te a cso,iso játékok is ugyanúgy elindulnak majd mint eddig? -
#24737 Nem hírként írta -.- -
#24736 persze van 2-3 része is -
#24735 szerintem is a WRC-nél eddig nincs jobb rally psp-re
jó a fizika is -
#24734 nagyon régi hír
már van régóta 1.50 Kernel 2.0 is -
#24733 "incorrect bla bla 150.PBP" Ezt akkor szokta, ha nem az eredeti sony FW-t másolod be, vagy nem jó helyre másolod, vagy nem jól nevezed át.
Jó helyre tetted?
-
#24732 igen igen! -
#24731 "Azt szeretném végre elérni hogy fussanak a progik is!De nem akar összejönni."
A homebrew progikra gondodolsz? -
#24730 Vegre a varva vart 1.50-s kernel Pufi PSP-hez.
http://www.dark-alex.org/
Requeriments:
- 3.71 M33 previously installed.
Instructions.
Notes:
- This program is only for PSP fat. The program will reject PSP slim, due to the 1.50 kernel
not working on it.
- Because of lack of space, the installer will remove Location Free Player, and the korean font.
itt csak ennyit irnak!Úgy vettem ki hogy marad a 3.71 M33-3 és hozzá teszi ezt a 1.50 es kernelt!
Azt szeretném végre elérni hogy fussanak a progik is!De nem akar összejönni -
#24729 Az 1.5-ös firmware-t is bemásoltad a megfelelő helyre? -
#24728 Help!!!Légyszi valaki!Mit rontottam el??? -
laca70 #24727 WRC a legjobb. -
#24726 Heló!Most akartma rátenni a 3.71 M33-2 es pufi gépre a 1.50 es kernelt de nem jön össze!
3.71 M33 previously installed.
Instructions.
Amit csináltam eddig bemásoltam a /PSP/GAME/UPDATE könyvtárba amit leszedstem (Addon for kernel 1.50 v2)
utánna elinditottam be is jön egy fekete kép hopgy nyomjam a folythoz az x gombot megnyomom de kiirja hogy incorrect bla bla 150.PBP vagy mi!
Mi a gond? -
#24725 Tényleg ha már a játékoknál tartunk,valami értelmes rallye játék létezik psp-re? Valamint ez a MGS Portable Ops + mitöl +?