PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
egyértelmûen nem találtam rá a válaszra, szóval feltenném a kérdést 😄
mennyivel rosszabb a nem high speed-es pro duo?? 4 gigásat néztem.. fõleg h játékok sebességét befolyásolja-e vmennyire, az érdekelne! köszi
Nézzétek meg, egy csávóka beszél a psp camerájáról... Érdekes.. mindenki döntse el maga mennyire lehet igaza<#wilting>#wilting>..
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
http://pspfilez.extra.hu/
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Lehet már láttátok, én egy kicsit ledöbbentem amikor megláttam, hogy az irányítás megegyezik a FF XII-vel<#szomoru1>#szomoru1>
Pedig én szerettem/szeretem a VII harcrendszerét...
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Forrás: QJ
Nocsak! Lehet, hogy nem Crisis Core lesz az egyetlen (exkluzív) A kategóriás RPGféleség PSPn?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Sztem poén, én lehet beruházok egyre...
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
ehez a verzióhoz kéne a 42-es rar,please valaki help...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
viszont napalmról a legnagyobb releasek leszedhetõk, ami nem, azt is release formában le lehet vadászni pl mininováról... talán nem 10 perc de ennyit kibirok 😊
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
De mindenki használjon azt, amit akar.
Amúgy meg ne engem gyõzködjetek, én csak egy linket adtam, ahonnan lehet játékokat leszedni azoknak, akik máshogy nem tudják beszerezni!
Pontosan tudom, milyen egyéb források vannak még, de ezeket elmagyarázni nem az én dolgom.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
sõt egyre több warez oldal van szoval nekem a torrent az utolsó amit megprobálok lassu is meg idõm sincs annyi! egy játék kb 10perc ftp-rõl...
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
én ha public torrentrõl töltök, akkor csak rar-olt release-t töltök, többit nem szabad mert zsákbamacska...!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Amúgy meg csak egy alternatívát (és nem "konkurrenciát") kínáltam azoknak, akiknem nem bejövõs a macsek, vagy ki lettek zárva. Mert szerintem ezek inkább várnak 2 napot, hogy lejöjjön, minthogy teljesen lemondjanak róla.
(Na meg már fáj, hogy mindig jönnek ide, hogy jajj, honnan szerezzenek PSP játékot.)
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
Lattam nehany videot a PSX emurol psp alatt, es mind eleg lassu volt. Valaki probalta mar, telleg ilyen lassu? FF7 megy vele? =]
Eddig még nem volt olyan, hogy ne jött volna le legrosszabb esetben 2-3 nap alatt. Nem sietek. 😊
sikerül valahonnan lopnom a netet, és csak addig kéne amíg beállítom a neten a flasht azt békén hagyom.
Nem kell görcsölni a macskával, millió másik külföldi torrent oldalon fent vannak a PSP játékok.
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
http://blackcats-games.net