PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Nekem van Sandisc es Sony is. Mondjak valamit? A Sandisk sokkalta gyorsabb... jah es mindketto eredeti.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

TrIp
visszaolvastam!
egyértelmûen nem találtam rá a válaszra, szóval feltenném a kérdést 😄

mennyivel rosszabb a nem high speed-es pro duo?? 4 gigásat néztem.. fõleg h játékok sebességét befolyásolja-e vmennyire, az érdekelne! köszi

Psp Kamera
Nézzétek meg, egy csávóka beszél a psp camerájáról... Érdekes.. mindenki döntse el maga mennyire lehet igaza<#wilting>..

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

öregharcsa
szerintem meg csak 1 dologban jó...méghozzá a képernyõhöz való igazítása a ps1 játékoknál...egyébként sokkal jobb a 3.10oe..nekem ez van fent...ami nem ment 3.03oe valamelyik változatával vagy valamiért hibás volt itt simán megy...azért itt is vannak kivételek....

http://pspfilez.extra.hu/

scorpeeon
Hát nem is tudom. Nem lehet rossz. Viszont olyat hallottam róla h az erõs napfény megöli a lencséjét, de nemtom h ez mennyire igaz.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Crisis Core Trailer

Lehet már láttátok, én egy kicsit ledöbbentem amikor megláttam, hogy az irányítás megegyezik a FF XII-vel<#szomoru1>

Pedig én szerettem/szeretem a VII harcrendszerét...

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

edios
"Aside from the above mentioned information, Tetsuya Nomura shared just one more detail: the next Kingdom Hearts title could appear on the PlayStation Portable (PSP), DS, and mobile phones."
Forrás: QJ

Nocsak! Lehet, hogy nem Crisis Core lesz az egyetlen (exkluzív) A kategóriás RPGféleség PSPn?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Hát 50 euró, akkor 10E HUF ugye?<#idiota>
Sztem poén, én lehet beruházok egyre...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Sephi
Cseles.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Super DANTE

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Tatyla
Metal.Gear.Solid.Portable.Ops.EUR.UMDRIP.PSP-illuishorny

ehez a verzióhoz kéne a 42-es rar,please valaki help...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

én is ftp párti vagyok de nem fizetek, ingyé meg nem ad senki nekem 😊
viszont napalmról a legnagyobb releasek leszedhetõk, ami nem, azt is release formában le lehet vadászni pl mininováról... talán nem 10 perc de ennyit kibirok 😊

Rip
FAQ-ban benne van, mit hová kell másolni.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

mama2
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy PSP-re hogy lehet letöltött játékot rakni? Mert nem tom rárakni. Hogy kell ?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Rip
Persze, de sokan vannak, akik alapból nem adnak ki pénzt warezra.

De mindenki használjon azt, amit akar.

Amúgy meg ne engem gyõzködjetek, én csak egy linket adtam, ahonnan lehet játékokat leszedni azoknak, akik máshogy nem tudják beszerezni!
Pontosan tudom, milyen egyéb források vannak még, de ezeket elmagyarázni nem az én dolgom.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

lolman
sztem meg van más megoldás is a torrenten kivûl pl.: ha van kapcsolatod, ftp powa😊
sõt egyre több warez oldal van szoval nekem a torrent az utolsó amit megprobálok lassu is meg idõm sincs annyi! egy játék kb 10perc ftp-rõl...

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

edios
Bc nem rossz, csak idegesítõ az overseed. Egyébként ott tényleg minden megvan, ami kellhet.

bc-n kell visszaosztani, ha nincs jo aranyod akkor repulsz. viszont nem kell fizetni.

Sephi
En nem tudom a BC hogy mukodik de nekem pl van olyan torrent oldalam ahol ha befizetek 3 $ akkor harom honapig annyit toltok amennyit akarok es nem turulnek le. Az egyetlen baj hogy ott keves a PSP gemz.

ezért szabad csak "hivatalos" release-t tölteni...
én ha public torrentrõl töltök, akkor csak rar-olt release-t töltök, többit nem szabad mert zsákbamacska...!

scorpeeon
Hát ja, a nyílt oldalak sem rosszak. De bc-n a sebesség csak az egyik szempont. Azt szeretem benne pl, hogy mindig oda van írva hogy pontosan milyen release, infók a játékból, screenshotok, ha rip akkor mik vannak kirippelve. Nyílt torrenten sokszor jártam úgy, hogy nem bírtam egy játékból rendes verziót találni: az egyik spanyol volt, a másikból ki volt rippelve minden, a harmadik el sem indult ráadásul ez mindig csak azután derült ki, hogy leszedtem.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Rip
Ennyire nekem nem égetõ, hogy meglegyen egy játék. már így is van egy rakat, amit nem néztem meg.

Amúgy meg csak egy alternatívát (és nem "konkurrenciát") kínáltam azoknak, akiknem nem bejövõs a macsek, vagy ki lettek zárva. Mert szerintem ezek inkább várnak 2 napot, hogy lejöjjön, minthogy teljesen lemondjanak róla.

(Na meg már fáj, hogy mindig jönnek ide, hogy jajj, honnan szerezzenek PSP játékot.)

Hát szeretem az ilyen meglepetéseket....<#buck>

scorpeeon
Hát igen, azt mondják h PS1-re még mindig a 3.03 OE-C a legjobb. Sztem nem DAX szúrta el, hanem a Sony, DAX szvsz nem nyúlt hozzá az emulátorhoz. Hát igen, a mentések nem kompatibilisek sajna... Nagy szívás fõleg egy RPG játéknál... Talán visszalehete csinálni vhogy a mentést... Franc tudja.

edios
Mellesleg ha már itt tartunk 3.40OEben valamit NAGYON elszúrt DAX, ui pl FF7ben bizonyos spelleknél teljesen szétmegy a kép, és olyan 10-20másodpercen belül az egész egy massza lesz, teljesen játszhatatlan. Most itt ülök tanácstalanul, mert úgy 7óra (hibátlan minõségû) játék után derült fény erre a hibára(nem egyedi, sok külföldi oldalon is olvastam, hogy másoknál is elõjött), és azzal sem érek semmit, ha visszarakom 3.10-et, mert a mentések mások az új FWben.. ÁÁáá!

lolman
volt amikor én is azt használtam😊😄

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

scorpeeon
Mért hitted h sz@r? 😊 Az egyik legjobb játék ami létezik PSP-re, tényleg nagyon nagyon jó. Top10-ben biztosan benen van.

scorpeeon
Bizony. Közel az összes PS1 játék elfut tökéletesen, tökéletes sebességgel.

Hát ez a Killzone kellemes csalódás... Azt hittem valami sz@r... De nem, ezzel tolom egész nap..ÉN<#lama>

macselek
az már elég régen volt😊 A mostani firmwarekben a gyári emukkal játszik mindenki. Csak a játék konvertálásában van "modding", de javíson ki valaki ha tévedek.😊 Tudtommal FF7 megy vele😊

fishBNS
Hi!

Lattam nehany videot a PSX emurol psp alatt, es mind eleg lassu volt. Valaki probalta mar, telleg ilyen lassu? FF7 megy vele? =]

scorpeeon
Nekem bc-rõl az átlag 20-30 perc 😊

Rip
No sebaj, azért én használom. 😄
Eddig még nem volt olyan, hogy ne jött volna le legrosszabb esetben 2-3 nap alatt. Nem sietek. 😊

mindegy mert mindkettõ feltöréséhez ugyanannyi ész kell, csak az egyik lehet tovább tart picit 😊

scorpeeon
Én nem értek ehhez sokat, de a WPA keménydió ha jóltudom, a WEP könnyebb.

lolman
na most a 100 seeder / 1000 leecher-es torrentek nem kellenek köszi😊

mostmár azt kérdezném hogy, ha megvan egy kapcsolat és nincs jelszava mért nem müködik mert azt mondja valami baj van a security settingsnél?<#nemtudom>
öregharcsa
bitsoup.org, torrentleech.org,demonoid.com

http://pspfilez.extra.hu/

pontosítva: WPA-PSK (TKIP) van security alá irva
van olyan progi amivel W-Lan security kódot tudok feltörni?XD
sikerül valahonnan lopnom a netet, és csak addig kéne amíg beállítom a neten a flasht azt békén hagyom.
Rip
www.torrentz.com

Nem kell görcsölni a macskával, millió másik külföldi torrent oldalon fent vannak a PSP játékok.

ugyértem firmware verzioto

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

macselek
<#wink>

scorpeeon
Hehe, átmentünk Saw styleba? 😊

macselek
nem

bocs akarmelyik verzioszamu psp downgradelheto?

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

scorpeeon
Ha már a témánál vagyunk: akinek van vmi jó kis torrentre meghívója: van cserébe feketemacska meghívóm.

lolman
amugy
http://blackcats-games.net

lolman
nem vagy egyedül😄

DnP
nezz szet par torrent oldalon 😊 feketemacska jo, de onnan mar kirugtak 😊

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;