40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#24804 Pedig a Slim tényleg csak egy parasztvakítás.
Olcsóbb anyagokból csinálják (lásd előlap), kevesebb benne a stabil fém alkatrész (lásd lcd-t tartó fémkonzol ÉS umd ajtó silány átalakítása), még csak demo umdt sem adnak hozzá, és ezért elkérnek többet mint a régiért.
Egyszerűen csak profitot akarnak növelni tényleg minimális átalakítással újra piacra dobott termékkel. -
#24803 Erre meg csak annyit mondanék,hogy akkor valoszinüleg az össze ember,aki msot vesz psp-t egy rakás szart vesz,mert ezek már nem jok semmire..
Azért ezt ne már..
az egy dolog hogy ezen nem mennek az 1.5 ösre irt progik,de gondolom majd idövel lesznek erre is progik irva.Csak egyenlöre még nincs nagyon.
Azért szerintem ennyire nem kéne fikázni! -
#24802 ohh nagyon köszi!
Csak azt ne mond hogy te soha az életben nem töltötték,és nem is töltenél le játékot a pspdre...! -
#24801 a Tesco-ba lehet tölteni a polcról 3000Ft-ért -
#24800 Sziasztok!
Nem tudtok veletlen olyan oldalt,ahonnan lehet játékokat letölteni?
Ha igen lécci irjátok meg priviben!
Elöre is köszi!
U.i:Legföképp torrent érdekelne! -
#24799 Nem, csak gondoltam nem a sajátodat akarod downgradelni és akkor a sajátod segítségével meg tudnád oldani. De 2.71-et sztem sok módon lehet downgradelni, van emlékeim szerint egy nagyon egyszerű 2.71 downgrader, csak nemtom h TA-082-vel megy-e. -
#24798 Ha valaki Érden vagy a környéken lakik (Nagytétény, Szhbatta, stb.) és szívesen segítene Pandorával, attól elfogadnám a segítséget. Máskülönben marad a 2.80 to 1.50-es megoldás. -
#24797 Aha, és azt gondoltad, hogy 2 psp-t tartok itthon? :) -
#24796 nem igazán... -
#24795 1el nem sajna, 2 kell hozzá. -
#24794 És azt itthon meg tudom csinálni 1 psp-vel? -
#24793 Én azt mondom, hogy pandorával lehet mindent a legjobban, legbiztosabban downgradelni. Azzal még a 4.00-át is biztosan le lehet, pedig még meg sem jelent :) -
#24792 2.71-es TA-082-es (IC1003-as) alaplapú gépet eredeti játék nélkül még mindig a "2.80-1.50 Improved Downgrader"-rel lehet biztonságosan megcsinálni? Ha jól értettem a leírásból, akkor majd menet közben megpatcheli az alaplapot (idstorage changer vagy valami ilyesmi). -
qB0B0p #24791 Én azért elmondanám a véleményem. Én egy PSP Daxter Entertainment Pack - Ice Silver-t (ezüst PSP Slim+1GB-os kari+Daxter game+Family Guy movie) hozattam Las Vegas-ból vámmal szállítással együtt kb. 48k volt, a vámosok szerint ez a csomag kb. 21k-t ér ^^.
Nah, szóval és nagyon meg vok elégedve vele nem értem a gagyi műanyag hol van én nem láttam rajta sehol - igen láttam már "sima" PSP-t, mert havernak az van. Abba igazad van, hogy az hogy könnyebb azt jelenti kevesebb benne a vas, de ez engem nem zavar amint végre lesz Logitech tok Slimhez is abba tartom majd. Kicsit engem is bosszant, hogy nincs rajta infra de túlélem. A fogása is valóban rosszabb, mint az eredetinek, de megint csak nem vészes mértékben. Az UMD tálca is egy rossz pontként felfogható dolog - szerintem könnyen letörhet.
Na és akkor jöjjenek a pozitívumok. Nem lálszik meg egyeltalán raja az ujjlenyomat (bár lehet csak az ezüstnél). Én örülök neki hogy könnyebb, és a WiFi is tényleg jobb valamivel (legalább is úgy vettem észre több esetbe) szerintem pedig mindenki örülne, ha 64 Mb-os Ram-ja lenne, és a TV-re köthetőségnek is nagyon örülök (nem a játékok miatt hanem mer tok szép nagyképernyőn filmezni a kicsi monitor helyett - igen tom, van más lehetőség is de ez így jól jött).
Én nem mondom, hogy egyik jobb a másiknál szerintem a PSP egy fantasztikus gépecske és értelmetlen vitatkozni - én a slim mellett döntöttem és nem bántam, meg de akkor sem sírnák a "simám" lenne. -
#24790 esetleg nem vagyok regelve? -
#24789 Működő PSP emulátor -
#24788 én a kidolgozás minőségére értettem
a slim-en gagyihatású műanyagot használtak és kevesebbet is és gondolom olcsóbb volt -
#24787 Totálisan egyetértek... -
#24786 szerintem kár belemenni ebbe a régi vagy Slim PSP a jobb vitába. Szerintem mindenki örüljön a sajátjának. Aki hozzám hasonlóan ennél is tovább mer menni az örüljön annak, hogy másnak is van valamilyen, mert így legalább van kivel beszélgetni psp témában. Veszekedni bárhol bárkivel lehet. Ne itt tegyük. -
#24785 mondtam hogy ott a torrentleech az mért nem jó? -
#24784 "Szerintem is gagyi a slim psp! Nincs benne infra, nem lehet távirányítózni vele, meg file-t küldeni mobilról.."
ÖÖöö bár nekem nem slim van, de ezen fenti funkciók egyikét sem használtam még a gépemen és szerintem pár ezer évig nem is fogom. -
#24783 Ejj, mi az a ronda reklám fölül? :S -
#24782 Húh télleg nagyon vicces lehet annak aki agyilag kb 12 éves -.-
Képzeld nekem is volt a telómon TV távirányító, amivel MINDENT lehetett irányítani, a videólejátszótól kedzve a műholdas adóvevőig. Csak h ez mind akkora faszság, sokkal gyorsabb a távirányítóval, míg betöltöd a PSP-n a progit.
Na mind1, úgy látszik a falnak beszélek-.-
-
#24781 Sony PSP-2004 PB
ezt lehet custom firmware-val okosítani vajh? thx. -
#24780 volt M3-as BMW volt benn 331LE de soha semmire nem használtam, mert nem volt rá szükség!LOL -
#24779 http://www.softpedia.com/get/Internet/Chat/Other-Chat-Tools/PSP-Messenger.shtml
de van vagy 4féle verzió
a googlet kéne használni!!!!!!!!!! -
#24778 az a legnagyobb élmény mikor bemész a tesco-be és nem tudja a műszakis kollega mi van a tv-kkel mikor mutatla a potenciális vevőnek
marha jóket lehet szórakozni else hiszitek -
#24777 hülye vagy! valami 1000-nél is több készüléket támogat
mennyibe kerül 1 univerzális márkás távirányító szerinted? 3000ft körül
azt meg csesszétek meg a slimen 1 kib♠sz0tt 1.5-ös progi se fut
nekem a programok 90%-a 1.5-re készült és használom is őket rendesen
slim psp=gagyi psp
-
#24776 Sziasztok!Még egyetlen egy dologra lennék kiváncsi:
Olvastam,hogy letezik msn psp-re.Egy közvetlen linkért nagyon nagyon hálás lennék...már ha valakit udja,honnan lehet letölteni! -
#24775 ohh thx,szerintem talalok itthon,söt...csak azt hittem hogy valami extra kell hozzá...:)!Thx a gyors answert! -
#24774 Ja és még annyit,hogy valaki nem tudja,hogy honnan lehet letölteni rá gamákat,meg ezt azt?Torrent,vagy akármi,valami jobb PSP-vel kapcsolatos oldal?Igen már keresgéltem,találtam is oldalakat,de azért kiválcsi lennék,hogy ti mit ajánlanátok!Ja meg egy magyar nyelvü kézikönyvnek is örülnék,mert nem hogy magyar nyelvü nincs benne,de még angol sem abban a dobozban,amiben vettem...:S! -
#24773 base pakkban nincs, de egy 5pines usb kábel minden háztartás szerves része (mobilok, fényképezőgépek, usb hubok, gps-ek, stb. mind ilyennel csatlakoznak a pc-hez) -
#24772 Sziasztok!
Ma vettem egy slimet,de msot latom,hogy a dobozban nincs benne az adatkábel...a kérdésem csak annyi,hogy ez normális,venni kell mellé,vagy mehetek vissza anyázni az eladonak?
Amugy nagyon jo kis cumo,jo lesz ez hosszabb utazásokkor!
50k volt 2 gb-os karival,szoftvercserével,head-settel.Hmm..biztos van olcsobban is,de most az egyszer lesz**om.
Remelem,csak kifelejtették belöle az adatkábelt! -
#24771 Hú! -.-
Volt infrás mobilom, soha semmire nem használtam a funkciót, sehol nem volt rá szükség. -
#24770 Csak azért mondod, mert a tieden nincsen :)
Nem tudod milyen élmény az, amikor átmész a barátodhoz, és átkapcsolod a tv-jét, ő meg kérdezi hogy hogy csináltad te meg mondod hogy a péespével és akkor milyen menő vagy :) -
#24769 Az infra egy felesleges fasssság. -.- -
#24768 Már meg van! -
#24767 Mivel lehet aktiválni az infrát mi a progi neve? -
#24766 Azért gagyi mert nincs benne infra?
Ki akar filet küldeni mobilról :D
Távirányítónak meg sztem faszság, mert arra kitalálták már a sima TV távirányítót.
Régi mobilomon is volt távirányító, de hülyülésen kívül nem lehet másra használni
Ez egy tipikus irigykedő hsz volt. -
Eldián #24765 Szerintem is gagyi a slim psp! Nincs benne infra, nem lehet távirányítózni vele, meg file-t küldeni mobilról... Amúgy MEDAL OF HONOR HEROESoztam egész délután (multiba!) :)