40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Kata
    ~5k a differencia kb., szal nudli
  • rumos
    ja még annyi, hogy a slim-ben lévő 2x annyi memónak mi a gyakorlati jelentősége?
  • rumos
    köszi. az angol nem gond, utánaolvasok.
    mivel a pufi olcsóbb, asszem az lesz.
  • ColdFire
    wow, kék is van má? :o
    :D

• qB0B0p
    Ha kicsit tudsz angolul ajánlanám: http://en.wikipedia.org/wiki/Psp_slim
    De nagyából itt is össze vannak szedve a dolgok magyarul: http://hu.wikipedia.org/wiki/PSP
    Ajánlanám a #24791-es kommentem, szerintem nagyából függetlenül összeszedtem róla a tényleges negtívumokat is.
  • rumos
    köszi a válaszokat, mivel most vagyok először a topikban, nem tudtam hogy ebből itt vita volt és nem is érdekel, csak el akarom dönteni, hogy melyiket érdemes vennem, ha.
    mivel van pda-m, az alkalmazások nem fontosak, az infra sem. az, hogy a nem eredeti játékok mennek-e, gondolom csak fw függvénye, nem a vastagságé.
    a kijelző u.olyan mindkettőben? minek köszönhető, hogy a slim kevesebbet fogyaszt?
  • ColdFire
    ez igaz, de van olyan kábel hozzá kb ugyan olyan áron, hogy usb, és töltő egyben, amit gépbe kell tyukni :)
  • amdrula
    Miért kell megint elkezdeni a slim vs fat-et, pont hogy vége lett?
    -Slim akksija kisebb, de kevesebbet fogyaszt, szal az üzemidő kb ugyanakkora.
    -Fatet usb-n keresztül nem lehet tölteni.
    -Sebesség mindegyiknek max 333MHz.
    Slim hátránya: nincs infra (óriási nagy hátány, kb. gyártani is hülyeség emiatt, mint kiderült :D)
    1.5-ös fw-re írt programok nem mennek.

Én direkt megvártam a slimet és nem venném a másikat.
  • Zan
    Probáltam de azzal is ezt csinalja sajnos...Mindegy most találtam egy másikat:PSP Video 9

Ez jonak tünik!

De azért irhattok jo progikat ha tudtok!

• rumos
    az igaz, hogy a "pufi" psp-t nem lehet usb-ről tölteni?
    a slim-nek van vmi hátránya az simához képest? akksi ugyanakkora? ja és a sebesség most már egységesen 333mhz?
  • ColdFire
    Kéretik a vitát lezárni, HTXOMG!!!444
  • torrente
    Próbáltál már nem 5.1-es hangú filmet konvertálni ugyanezzel a progival?
  • Zan
    Valaki please help...#24827
  • torrente
    Szerintem a Psp Slim csak arra jó, hogy új termékként eladva ugyanolyan áron tudják értékesíteni, nem kell így levinni az árát. Az az 1-2 mm a vastagságban és pár gramm a súlyban számomra annyira lényegtelen apróságnak tűnik. Nekem a fat sem tűnik vastagnak és nehéznek.
  • Röfikapitány
    Hi!Kellene egy kis help!Nem tudom összefüggésbe van e de nemrég megcsináltam a segitségetekkel hogy vigye a homebrow progikat!Viszi is!
    Eddig simán felment a netre a gép de most az istennek nem akar!!!
    tegnap dns errort írt ki ma meg a proxy val volt valami baja!Pedig mindig automatic szoktam csak jobbra húzni a kart és elmenteni a kapcsolatot és eddig jó volt!Mi lehet a baj!VAn valami fájl a psp-n ami megsérülhetett ami szükséges a wifi kapcsolathoz ez honnan pótolható!VAgy mi lehet a guba?
  • plas
    Amennyiben sikerül döntést hozni a kérdésben: jelen esteben "Melyik a jobb PSP-old v. PSP-slim?" A legjobban érvelő usernek cégünk felajánlja ezt ajándékkép:

Kéretik a témát befejezni, örüljetek h nem DS-etek van.
    #24823-ra aki kompotens az kérem válaszoljon...
  • Zan
    Az infrát valszeg azér vették ki beöle a galádok,mert rajöttek,hogy tul sok mindenre lehet igy használni:)...:(!
  • Zan
    Jo reggelt mindenkinek!

Tegnap letöltöttem egy videokonvertálo progit,az Allok Video to PSP Convertert.Nagy jo kis program,csak az a bajom vele,hogy fogtam egy 1gb-os avit,ami XviD.AC3.5.1-re van kódolva és átkonvertáltam PSP Mpeg4 formatra(azaz mp4 re),meg is csinalta,az 1gb-os filebol lett egy 180mb os file,aminek nagyon örvendtem,müködik is,lejátsza a PSP,csak éppen a hang szar,olyan mintha be lenne lassítva...!

Arra lennék kiváncsi,hogy ez mitöl van.A konvertalo progi szar,vagy ilyen kódolású avibol nem tudok jo mp4 et csinálni,vagy esetleg valamit a konveráló progiban kellene valamit átállitani?Lehet benne állitani egy csomo mp4 tipust.

Vag esetleg tudnátok ajánlani valami másik convertáló prgit,ha ezt nem ismeritek?Bár ez elég jo programnak tünik,ugyhogy remélem valaki tudja hogy kell beállitani..

Elöre is köszi!

Zan
  • Prince of Máté
    Egyébként kicsit furcsa, hogy akinek régi PSP-je van az azt isteníti, akinek Slimje van, ő meg azt.
    Márcsak azért sem lehet rosszabb a Slim, mert csak javítottak benne, kivéve az infrát vették ki belőle.
  • plas

Kis összehasonlítás:)
  • plas

Akinek esetleg nem lenne elég a jelenlegi PSP tudása ajánlhatom a fenti jószágot
  • plas
    Veszekedés helyett inkább azt mondjátok meg, hogy 3.52 M33-as FW-en megy-e a PMPmod videolejátszó (ez az ami a feliratot is hozzáilleszti a lejátszandó filmhez) ill. a PSX-es programok lejátszásához mi szükséges ezen az FW-n? Működésükhöz esetleg kernelt kell állítani? (vissza 1.51-re?) Mert az elég macerás lenne... Köszi
  • ColdFire
    5k kb
  • Kata
    Én meg azt vártam, hogy majd úszik, fütyül, fára mászik és időnként ellátja az állatokat. Mi a francnak kéne egy játékgépre beépített kamera, áruld már el nekem. :D
  • Kata
    Speciel mellétrafáltál, mert én bármelyikkel tökéletesen elégedett lennék. Amilyen kicsinyes xarást csináltok itt egyikről-másikról az valami röhej.

Amúgy mennyi is a bolti árkülönbség a kettő között?
  • Kata
    gondolom ti értetek, mert ti viszont ott dolgoztok
  • Voltan
    Nem, csak irigy vagy ránk, akiknek még pufi jutott :P
  • qB0B0p
    én épp most dobtam fel a Manhunt 2-őt hátha megteszik
  • MaSzKa
    persze psp-re nagyon várom a GranTurismoMobile-et biztos jó játék lesz

jelenleg ez a legjobb autós játék: WRC - FIA World Rally Championship
  • qB0B0p
    ok akkor igazad lehet, bár szerencsére én ezt nem veszem észre rajta
  • MaSzKa
    biztos értesz hozzá láttál már ilyet készülni vagy a gyárba dolgozol?

• MaSzKa
    én a beépített kamerát vártam

amúgy tanultam minőségbiztosítást és voltam céges gyakorlaton is

de enélkül is megmondom neked mi a gagyi és a slim psp biztosan közte lesz
  • qB0B0p
    Nem igaz, hogy ugyan olyan tudásút és az sem, hogy szebbet (legalább is ez az én véleményem)
  • CaviaR
    szerintem nem az jött le a hozzászólásomból, hogy én minden áron olyat szeretnék.
    Abban igazad van h nem slimem van, és abban is h nincs rá pénzem. Ha lenne, akkor sem a slimet venném.

Téged pedig az nyomaszt, h megvetted a slimet, mikor ugyan olyan tudásút (és szebbet) kaphattál volna olcsóbban is..
  • Kata
  • Kata
    Ez idiótaság.
  • qB0B0p
    Akkor lenne az ha kiadták volna új külsővel és semmi más változatatás nem lenne. (kicsit én is csalódtam benne de csak azért mert egy 8GB belső memoriával megláldott drágaszágot vártam a felrebenő hírek miatt)
  • Voltan
    Ettől függetlenül teljesen igaza van. A Slim parasztvakítás.
  • Kata
    ugye neked nem slimed van, de azt szeretnél, csak nincs rá pénzed, és kénytelen vagy a régiddel beérni?
  • Zan
    Hát azért remélem nem fog hamrabb tönkre menni,mint a másik!
    :S:S:S