40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Xtian
    Be tudna linkelni valaki egy képet, hogy milyen amikor a slim TV-re van kötve? Hozza a ps2 szinvonalát SD tv-n, vagy vannak kompromisszumok? Video élvezhető?
  • qB0B0p
    persze
  • psp4ever
    ha slim veszek fell tőrt jatékokat vini fogja ?
  • wordsworth
    A FAT akkor is jó ^^ Meg a Slim is.. De az én Egóm mindent üt.. Respect for me
  • avengir
    Dagit már csak használtan vagy bótba, de már csak soványt gyártanak :D
  • psp4ever
    szevasztok FAT Hol tok veni mert sehol nem találok csak slim van ?
  • ColdFire
    ja és ték, ha már on :D
  • ColdFire
    és a slim is jó
  • MaSzKa
    ok de a pufi a jó akkor is
  • Prypiat
    Ahogy látom nem egy hülyeség ha használom a csuklópántot a géphez...
  • ColdFire
    nah jó, itt a vége gyerekek, oks?
  • qB0B0p
    Én 1-2 napja zenét hallgattam fejhallgatóval az ágyba amikor kész lett a kajám én hülye felpattan és elindultam puff a PSP jött utánam és vagy 2m-t csúszott a földön kikapcsolt, de nem lett semmi baja még karcolás sem. De uyg beszartam, szal mostmár nagyon mégres vok, hogy a Logitech nem csinál már végre keménytokot a Slim-hez.
  • MaSzKa
  • MaSzKa
  • wordsworth
    Ehez en is beszallok, haverhoz mentem fel, vittem PSP-m is.. Hazafelé mikor kiléptem tőlük 50DVD tokkal a kezembe rajta a PSP, erre elkezdett csuszni, aszittem ott halok meg :D Leesett a betonra, kiesett a tokbol, még ugrott kettot és a kocsiúton megallt, DVD-ket basztam le mondom magamba ennek annyi.. De semmi baja nem lett a memoria tartonal karcolodott meg egy nagyonkicsit, rakok majd fel kepet... Szoval nemtudom nem lehet könnyen megölni őket...
  • MaSzKa
    felejtsd el hogy jobb lenne a minőség kb 30%-al lett szarabb

a psp-k minősége a japan 2.0-ás is javult utána a kinai szarokkal csak romlott
  • VLB
    nekem pufi van, de nagyon jónak találtam a slimet amikor a kezemben volt, én szívesen lecserélném, de sok pénzbe fájna, ezért maradok a réginél, játékokat ugyanúgy viszi és csak ez a lényeg.
  • Prypiat
    Azért nemhiszem,hogy a Sony rontott volna a minőségen,magát járatta volna le ha fél évvel a slim kiadása után mindenhonnan azt lehetne visszahallani,hogy ilyen meg olyan szar. Neki sem érdeke szart gyártani szvsz.
  • Voltan
    Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy a pufi PSP-met egyszer sikerült lerántanom a polcról a töltőkábelnél fogva, és zuhant kb. 1 métert rá a csupasz padlóra, olyat szólt, mint egy ágyú. Mit mondjak, megállt bennem az ütő. De a világon semmi baja nem lett, nem vált le az UMD tartó, nem tört be a képernyő, még csak meg sem karcolódott.
    Kíváncsi vagyok, ez a slimnél is így van-e.
    Ez eldönthetné a vitát :)
  • qB0B0p
    amikor megláttam ezeket a képeket még a vétel elött aszittem sírni fogok - a valóságba totál nem így néz ki hátulról nem tom, hogy sikerült ez a kép amúgy
  • Prypiat
    Sztaqrva... 7-esből nem csináltak? kiváncsi lennék rá... Ha van egy linked esetleg szivesen megnézném.
  • Prypiat
    Na én is hozzábőfögök már ehez a slim vs fat témához. Amikor elkezdtem nézegetni a psp-ket még csak a fat volt aztán pár hétre rá kijött a slim is. Elmentem megnéztem,megfogdostam az tűnt fel,hogy baromi könnyű,igaz akksi nélkül volt. Olyan volt érzetre mintha egy erősebb mozdulattol kettétörne a kezemben. De aztán végül maradtam a slimnél azt vettem meg piano black színben,karácsony után majd elválik mennyire bírja a strapát. :) Egyébként meg szerintem is totál mindegy kinek melyik van,mindenki örüljön a sajátjának "oszt jó napot". :)
  • MaSzKa
    az alsó a kínai hamítvány ha veleki nem tudná
    a töréstesztje 1 csillagos
  • MaSzKa
    pufi vs slim olyan mint ez itt:

• MaSzKa
    a pufi psp az ABS műanyagból készül a slim-et azt nem tudom de spóróltak az tutti

aki nem tudná az ABS elég jó 1 műanyagfajta

utángyártott akkumlátorokat felejtsétek el

nekem volt 10 pufi psp-m és volt nálam 1 slim holnap is jön
    én első ránézésre tudtam, hogy nem váltanék a pufi-ról az biztos

nekem elsőre a kínai psp hamisítvány jutott eszembe slimről
  • MaSzKa
    Total Commander-be 6400kb/s-el olvas és 5200kb/s-el ír max

a gagyira csak 1900kb/s-el lehet írni max
  • Voltan
    Akkor már legyen egy kis ON. Szerintem végre most kezd eljutni a PSP a teljesítményének megfelelő játékok korszakába. Alant írtam a Silent Hill Origins-ről, ami beszarás. Tökéletes Silent Hill játék (nem port, nem remake, egy új Silent Hill!!!) egy kis vacak kütyün, amit ott tartasz a kezedben... elképesztő! Ott volt még a Dead Head Fred-is, amit imádtam (bár nem vittem végig), aztán Manhunt 2 és most a Silent Hill...Hát, ez igen! Nem mondom, a Loco Roco-t is imádom, meg a Chrush-t, meg még jópár játékot, de végre ezek minden kétséget kizárólag bizonyították a PSP létjogosultságát. Pufi-Slim, le van szarva, a lényeg, hogy végre csőstül jönnek majd a jobbnál jobb cuccok!
    A DS-től meg várjuk a visszavágást :D
  • Kata
    Akkor most világosságot gyújtok a sötétségedben: nem valódi a flém, hanem hülyéskedünk. Beszívtad, van ilyen.

további jó hisztizést...
  • Voltan
    Hát azt, amelyiknek fel van töltve az aksija!
  • öregharcsa
    nem hisztizek , már kinőttem belőle, csak azt nem értem ha a userbar készítőknél tudtál normálisan viselkedni itt akkor miért nem tudsz?....igaz, nem szórakozni járok ide és tv-t sem nézek, sőt blikket sem olvasok meghagyom neked ezen szórakozási formákat, én általában segíteni járok ide az sg oldalára, de pont az ilyen emberkék miatt lépett le innen nagyon sok fórumozó...mint minden topicban itt is kerülendő a flame és te pont azt szaporítod...tehát sok értelem nem volt benne azon kívül hogy 1-2 gusztustalan fotót belinkeltél...(na jó volt 1-2 vicces is).

további jó szemetelést...
  • amdrula
    Hát még ebben a 35000$-os "gyönyörű" aranytokban :D
  • plas

Ne vegyé' slimet szvsz mer' lötyögne ebben a 230€-s LV tokban
  • avengir
    Vannak rá húzó címek+egyedi játékok is; sőt a fat még ezeket is viszi.
  • avengir
    A fórumnak nincs értelme, az alkoholnak viszont igen.
  • kakaoskalacs
    Figyelem fogós kérdés!! elárulná nekem valaki hogy megéri e a Slim psp vagy nem?? (mert má volt psp-m fat és eladtam bizonyos okok miatt ) szoval megéri vannak rá huzocimek?

ÜDv kalacs
  • Kata
    ne hisztizz, olvass blikket, egy fórum nem olvasmány, és nem is kötelező, kérdések, válaszok, vélemények ütköztetése és baráti társalgás a célja, nem a te szórakoztatásod, ha nincs semmi a tévében -.-
  • skinnyman
    Bizony, és kitartunk a végsőkig :)
  • skinnyman
    Tudom, hogy ezzel a képpel mit akarsz mondani, de sajnos benyaltad :)
    Igen, valóban fényesebb a slim kijelzője ezen a képen, de ennek mindössze annyi az oka, hogy a fat régi, és az LCD idővel veszít a fényerejéből, ugyanolyan lesz a slim kijelzője is egypár év után.
  • Prince of Máté
    Ti melyiket választanátok?

Ha ez a kép se jönne be:
    kattanj rá
  • Prince of Máté
    Akkor ez való nektek:

Slim powaa!