PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3.02 OE-b van nálam feltelepitve, szeretnék 3.03 oe-a ra frissiteni
mit kell tennem?
segitsetek!
köszönöm
persze kockázata (mint minden FW változtatásnak) van, és a 3.03 miatt lehet hogy nagyobb a Te esetedben
tanulság: OE-t kell használni...
Azlenne a nagy ha a microsoft kiadna hivatalos xbox emulátort, mert ugye már arra szinte alig fejlesztenek.Valami pénz tuti folyna be nekik nem is értem miért nem teszik meg!
Next PC upgrade: 2022
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Eddig csak PSX játékokkal toltam, de most feltennék 1-2 PSP gamet, csak éppen nem tudom hova kellene (és nem találtam a FAQ-ban sem, de ha még is ottvan akkor elnézést)
Hova kellene felmásolnom a psp játékot? Vagy kell Devhook is még mindig?
PSP user n\' soon ps3 user too :)
a yourpsp-n regisztráltam is.
Akkor ha kijön az online-patch a Killzone-hoz, ki is próbálom rögvest! :o)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Azt szeretném megtudni, hogy mire van szükségem, ha online szeretnék játszani valamivel. A Killzone Liberation fórumán olvastam utalást arra, hogy a PSP dobozában kellett volna lennie valami kódnak, amivel véglegesíthetek egy regisztrációt és onnantól tolhatom a játékokat online (már amelyik támogatja). Nomármost én használtam vettem a PSP-t, doboz nélkül.
Szóval a kérdésem tehát az lenne, hogy mire van szükségem, hogy online tudjak játszani játékokkal? Köszi
Tel : 0630/5290786 msn : [email protected] e-mail : [email protected]
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
ez kérdés?
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
- iszonyat jól ki lett mindenki oktatva hogy mit hogy csináljon (dáwngréd egyebek)
- a psp jó és azzal játszik mindenki 😊
én most meg befejezem adóbevallás aztán Exit2 😊
bár gondolom a szokásos <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
viszont a drivert kösz! <#worship>#worship>
ezt még megbánod xD
kikapcsolod a gepet (nem standby), bekapcsolaskor R gombot nyomva tartod.