PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

updateket leszed, oeupdatemakerrel data.dxar megcsinal, oeflasherrel flashel. ugyanugy mint azt ami most fent van neked.

sziasztok!
3.02 OE-b van nálam feltelepitve, szeretnék 3.03 oe-a ra frissiteni
mit kell tennem?
segitsetek!
köszönöm
próbáld esetleg 2.71-rõl downgradelni. az egyszerûbb is és nem kell GTA sem...

persze kockázata (mint minden FW változtatásnak) van, és a 3.03 miatt lehet hogy nagyobb a Te esetedben

tanulság: OE-t kell használni...

PoisonChihuahua
Ember, ez egy 2006.09.25.-ei hír! Azóta már rég megjelent a hivatalos PS1 emulátor PSP-re, ami bele van építve a legújabb firmwarekbe,nem beszélve a custom firmwarekrõl, de ez is már mióta...
grebber
PSP emulátor a Sony-tól

Azlenne a nagy ha a microsoft kiadna hivatalos xbox emulátort, mert ugye már arra szinte alig fejlesztenek.Valami pénz tuti folyna be nekik nem is értem miért nem teszik meg!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Pedig fog van róla info megprobálom megkeresni!

Segitség nagy bajban vagyok! Barátom akinek kölcsön adtam a psp met sikerült az 1.5 os firmwaremet 2.60 ra upgradelnije. Valószinüleg azért mert nem tudta a devhookot használni a baromja. Kérdésem hogy visszatudom e downgradelni 1.50 re vagy ez nagy kozkázattal jár. Gyári firmwarem 2.81 es volt amit 3.03 re frissitettem már. Ez gond lehet e? Hallotam olyat hogy a 3.03 as benthagyja a "maradékát" a flashben. Ez okozhat e gondot a 2.60 rol 1.50 re való visszabutitásban vagy bucsut mondhatok az isoimnak?
az iso mappába...dehook nem kell...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

wordsworth
Hmm jó rég tettem már fel 3.10 OE-A FW-t evvel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Eddig csak PSX játékokkal toltam, de most feltennék 1-2 PSP gamet, csak éppen nem tudom hova kellene (és nem találtam a FAQ-ban sem, de ha még is ottvan akkor elnézést)
Hova kellene felmásolnom a psp játékot? Vagy kell Devhook is még mindig?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

én úgy emlékszem hogy tényleg volt valami kód amit regisztrálni kell...

a yourpsp-n regisztráltam is.

Köszi!

Akkor ha kijön az online-patch a Killzone-hoz, ki is próbálom rögvest! :o)

Hali,szerintetek melyik jobb a PSP,vagy a NDS,s miért jobb.üdv geri.csak azért,mert nem tudom melyiket vegyem meg.
scorpeeon
Nincs semmire szükség, csak egy wi-fi routerre és net elérésre. Nem nagyon van szükség semmiféle "cd kulcs"ra online játékhoz. Max kell egyet regisztrálni, ezt 1 perc alatt meg lehet tenni.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Sziasztok!

Azt szeretném megtudni, hogy mire van szükségem, ha online szeretnék játszani valamivel. A Killzone Liberation fórumán olvastam utalást arra, hogy a PSP dobozában kellett volna lennie valami kódnak, amivel véglegesíthetek egy regisztrációt és onnantól tolhatom a játékokat online (már amelyik támogatja). Nomármost én használtam vettem a PSP-t, doboz nélkül.
Szóval a kérdésem tehát az lenne, hogy mire van szükségem, hogy online tudjak játszani játékokkal? Köszi

Helló. Eladó PSP-re a következõ EREDETI UMD játék : Tekken Dark Ressurection ! 4500HUF ..
Tel : 0630/5290786 msn : [email protected] e-mail : [email protected]
lolman
nem fog ilyet kiadni soha...

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

Rip
Itt meg tudod nézni:

http://www.advanscene.com/

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

macselek
Úgy kb; soha

grebber
Nemtudja valaki mikor adja ki a Sony a PSP emulátorát?

Ha megrendelném valamelyik játékot alentiek közül....Az amazon.fr-bõl akkor az francia nyelven fog mûködni???? és ha igen akkor ezt hogy átállítani angolra ha lehet?jah és honnan tudom hogy milyen nyelven van maga a játék? mondjuk a lentieknél?
én még nem látom az összefüggést.

ez kérdés?

Ha eredeti játékom van és fr-bõl hozatom akkor franciául vannak a játékok....Ezt nem lehet átállítani angolra....mert franciául nem tok...mégg.......KÖSSZ Például ezeknél....ezek Platinum játékok és nagyon olcsók...Killzone liberationPrince of persia 3Medal of honor heroesStar Wars battlefront 2
ColdFire
?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

lolman
xD

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

ColdFire
vmi reklám volt, de már keddre ittlesz, ma adta fel

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

hunna rendelé és milyet?

give me

macselek
miaza gimme?😮

lolman
haha ez van

wordsworth
Crisis core gimme 😄 nagyon várom

PSP user n\' soon ps3 user too :)

At worlds end...tudja valaki hogy indul el? én azt olvastam hogy 3.11 felett indul el..lehetséges??? ezért kell updatelni?:S

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

ColdFire
még mindig nem jött meg a redva memkarim :\

dzsedi
jogos. Ezek is nagy címek

scorpeeon
Lesz itt még ezeken kívül is cucc: Crisis Core, Dissidia, Rainbow Vegas, Syphon Filter:Logan's Shadow, Crazy Taxi, Castlevania, Monster Hunter Freedom 2

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

dzsedi
kicsit pangás is van psp fronton ..na de majd õsszel megkapjuk a magunkét God of War, Spiderman3, talán Devil May Cry. Úgylegyen!

lolman
ebbe lehet vmixD

nagy itt a pangás de szerintem csak azért mert:
- iszonyat jól ki lett mindenki oktatva hogy mit hogy csináljon (dáwngréd egyebek)
- a psp jó és azzal játszik mindenki 😊

én most meg befejezem adóbevallás aztán Exit2 😊

lolman
akkor jó😊

jah...

addigra bõven lejött 😊

lolman
ja amugy nincs mit bárma töröltem xD

lolman
#21220 - erre a commentre irtam választ xP

Sziasztok! Aki ért a devhookhoz és van kedve segíteni és van msn címe privizzen rám!

mit írtál megint, pont lemaradtam...

bár gondolom a szokásos <#mf1><#mf1><#mf1>

viszont a drivert kösz! <#worship>

lolman
nana Coldfire ne az enyémet töröld
ezt még megbánod xD

ColdFire
éljen😊

Prince of Máté
bannerban gondolom vmeik Driver van -.-

köszi szépen😊

recovery menu
kikapcsolod a gepet (nem standby), bekapcsolaskor R gombot nyomva tartod.

Alex féle verzió a firmware..