40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Kata
    Nem a homebrew-ra mondtam, kötözködő úr, előtte elmondtam, hogy mire használom. A többi csak plusz infó volt, mielőtt előjöttél volna a hack témával is.
  • skinnyman
    Arra én nem lennék büszke
  • Prince of Máté
    Ne arra legyél büszke, hogy legálisak a játékok, hanem hogy Slimed van
  • tomi890125
    büszkeség :D
  • skinnyman
    A homebrew progik aztán nagyon kalózcuccok :) Az összes ilyen progi nyílt forráskodú, teljesen ingyenes és szabadon használható/terjeszthető. Ha meg ennyire legálisnak mondod magad: lefogadom, hogy a zenéid nem mind legális forrásból vannak :) Kétlem, hogy az iTunes-ról vetted volna őket, vagy hogy te rippelted volna át őket CD-ről mp3-ra. Naugye :)
  • tomi890125
    jajajajajaja XD jézusisten
  • Kata

A psp-met csak játékra használom, meg zenehallgatásra. És minden játékom jogtiszta. Én erre vagyok büszke, nem arra, hogy milyen megpiszkált gépem van, amin minden kalózcucc fut...
  • skinnyman
    "Sztem tuti kell hozzá vhogy acrobat reader, csak nem tudom van-e olyan, amit a psp felismer és elindít."

Hehe, látszik, hogy Slim-ed van és nem tudsz róla, hogy milyen homebrew dolgok léteznek. Pedig van az avi playertől a file manager-en, film feliratozó programon és takarékos mp3lejátszón át a youtube-ig MINDEN-re program :)

Itt is van egy PDF progi, talán ez jó lesz.
  • kisgabo
    beirtam, találtam valami ócska programot. egyébként, amig beirtál 3 sor durrogást, akár tanácsot is adhattál volna, de gondolom, eddig terjed a segítőkészséged.
  • Kata
    ááá! mégiscsak van vmi titkolt értelme a dolognak ;)

Sztem tuti kell hozzá vhogy acrobat reader, csak nem tudom van-e olyan, amit a psp felismer és elindít. Esetleg utána lehet nézni más formátumoknak is. De a legegyszerűbb szerintem, ha psp képernyőnyi jpg képekben teszed fel a puskát - így nagyítani sem kell használat közben, és sztem ugyanúgy használható, mint doc vagy pdf ha olvashatóan van elmentve.
  • deep
    Én azon vagyok totál kiakadva, hogy egyesek még mindig nem tudnak annyit beírni a google-ba, hogy "psp pdf". Az első találat a megoldás, és kb 5 mp-et vesz igénybe:D
    NO OFFENSE, csak ezen mindig megrökönyödök:)
  • skinnyman
    Te nem vagy egyszerű ember :S
    Azzal nincs baj, hogy kisbetűvel írod a nagyokat, vagy nem teszel ki minden vesszőt, de csak szarod egymás után a kivétel nélkül elb@szott szavakat.
  • kisgabo
    nekem fontos, de kérdésre kérdés?

amúgy, pdf puska...
  • Kata
    Psp-n ennyire fontos pdf-et nézegetni? :)
    Egyébként tuti kell hozzá vmi acrobat reader.
  • kisgabo
    hogyan lehet pdf fájt psp-n olvasni? help. pls...
  • psp4ever
    maszka kőszőnőm szépen
  • MaSzKa
    ugyanaddig ameddig a a pufi kb 4-6óra
  • ColdFire
    lol :D
  • tomi890125
    http://www.psptvadaptor.com/PSP_TV_Adaptor_Demo.htm
    ez a tv adaptor kompatibilis fat psp-vel is? :O
  • psp4ever
    te se vagy egy egyszerű enber nem eszt kérdesztem az lehet hogy nem tok helyesen irni ezért elnézést ha valkit meg bánatok vele :D

psp slim fojamatos játszás melett menyi idejig birja az alap aksi vall
  • Prince of Máté
    Ja, én is HD néző vagyok, mostmár egyetlen egy DVD-t sem nézek, mert sokkal gyengébb a kép és a hang.
  • skinnyman
    Akkor linkben.
  • skinnyman
    Bazdmeg, előbb ezt ajánlom figyelmedbe:

Ha ez megvolt, akkor jöhetsz kérdezni :)
  • skinnyman
    Egy handhelden biztos. De messze nem HD. Annak (mint pl én), aki látott már HD-t, a DVD minőségre jobb esetben azt mondja, hogy egy kalap szar, és akkor még finom volt. Sztem 3szor akkora a különbség a HD és DVD között, mint a DVD és VHS között.
  • psp4ever
    psp slim fojamatos jatcás melett menyi idejig birja az alap aksi vall
  • Xtian
    a 720*480 is nagyon szépen mutat!
  • skinnyman
    Biztosan nem tud HD-t. Ma sem létezik olyan kézi akármi, ami HD-t játszana le, ráadásul a PSP nem éppen mai darab (3 éves?). Némelyik 1080p (1920x1080) videónál már az én gépemen is belassul néha. A PSP legfeljebb 720x480 videót játszik le, ami közel sem HD, hanem DVD minőség, egy handheld-től ez sem éppen rossz :)
  • Xtian
    Mennyit ér egy makulátlan, karcmentes duci 3.71 M33 FW-vel? anno base pack volt, minden papir és egyéb kacat megvan hozzá.
  • qB0B0p
    Elvileg tud HD majd utánanézek. (és ne hajonlítsd PC-vel pláne amin Window van)
  • skinnyman
    Olvastam olyanokat, hogy játszani nem lehet kikötve, minden mást meg lehet, nemtom mennyire igaz ez.
  • Xtian
    Köszi, nem tünik rossznak, sőt. Biztos vannak sokan akik nagy hasznát veszik.
    Én pl. kiba. sokat utazom, rengeteget alszom szállodában külöföldön is és itthon is. Szoval eddig bámulhattam a sok hablaty adót... akkor már inkább GTA-zom :)
    Le kéne cserélni a ducit.
  • skinnyman
    Biztos felismeri. System settings-ben tudod formázni a karit.
  • skinnyman
    HD filmet PSP-ről nézni azért kicsikét erős, egy P4-es gép sem boldogul el a komolyabb HD-kel :) DVD minőséget le tud játszani tudtommal, ez 720x480 pixelt jelent.
  • Prince of Máté
    Sokan otthon játszanak PSP-n, és sztem jobb egy 72 centis TV-n játszani, mint egy 4,3 colos PSP-n.
    Persze tudom, hogy úgy sokkal hangulatosabb, (én is úgy fogok) de azért nem lehet rossz úgy tekkenezni, vagy HD filmet nézni...
  • Prince of Máté
    Nekem van egy 1 gigás Sony memory stickem, amit a Sony fényképezőnhöz vettem.
    Az a kérdésem, hogy azt hogy azt hol formázzam meg?
    Ha a PSP-ben, akkor felismeri majd akkoris, ha a fényképező mappái vannak rajta?
  • skinnyman
    Azoknak jöhet jól, akinek nincs PS2-jük és TV-n akarnak játszani rajta. Sok értelmét én sem látom a dolognak.
  • tomi890125
    jó oké nagyon király hogy lehet tvre is csatlakoztatni apsp-t de azt nem értem minek hisz ennek a lényege hogy marokkonzol és hordozható
    ha tvn akarok játszani akkor ps2 ha utközben akkor psp
  • david13
    csá!
    PSPn hogyan tudok netezni?mit kell vele csinálnom?kell valamit telepiteni rajta?
  • psp4ever
    1 http://www.teamxtender.com/news/uploads/psp-tv%5B1%5D.1.jpg
    2 http://www.youtube.com/watch?v=hW3yl_hg4sQ
    3 http://www.psptvadaptor.com/PSP_TV_Adaptor_Demo.htm

it van pár probálkozás tv és psp kőzőt
  • ColdFire