40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#25046 Nem a homebrew-ra mondtam, kötözködő úr, előtte elmondtam, hogy mire használom. A többi csak plusz infó volt, mielőtt előjöttél volna a hack témával is. -
#25045 Arra én nem lennék büszke -
#25044 Ne arra legyél büszke, hogy legálisak a játékok, hanem hogy Slimed van -
#25043 büszkeség :D -
#25042 A homebrew progik aztán nagyon kalózcuccok :) Az összes ilyen progi nyílt forráskodú, teljesen ingyenes és szabadon használható/terjeszthető. Ha meg ennyire legálisnak mondod magad: lefogadom, hogy a zenéid nem mind legális forrásból vannak :) Kétlem, hogy az iTunes-ról vetted volna őket, vagy hogy te rippelted volna át őket CD-ről mp3-ra. Naugye :) -
#25041 jajajajajaja XD jézusisten -
A psp-met csak játékra használom, meg zenehallgatásra. És minden játékom jogtiszta. Én erre vagyok büszke, nem arra, hogy milyen megpiszkált gépem van, amin minden kalózcucc fut... -
#25039 "Sztem tuti kell hozzá vhogy acrobat reader, csak nem tudom van-e olyan, amit a psp felismer és elindít."
Hehe, látszik, hogy Slim-ed van és nem tudsz róla, hogy milyen homebrew dolgok léteznek. Pedig van az avi playertől a file manager-en, film feliratozó programon és takarékos mp3lejátszón át a youtube-ig MINDEN-re program :)
Itt is van egy PDF progi, talán ez jó lesz. -
#25038 beirtam, találtam valami ócska programot. egyébként, amig beirtál 3 sor durrogást, akár tanácsot is adhattál volna, de gondolom, eddig terjed a segítőkészséged. -
#25037 ááá! mégiscsak van vmi titkolt értelme a dolognak ;)
Sztem tuti kell hozzá vhogy acrobat reader, csak nem tudom van-e olyan, amit a psp felismer és elindít. Esetleg utána lehet nézni más formátumoknak is. De a legegyszerűbb szerintem, ha psp képernyőnyi jpg képekben teszed fel a puskát - így nagyítani sem kell használat közben, és sztem ugyanúgy használható, mint doc vagy pdf ha olvashatóan van elmentve. -
#25036 Én azon vagyok totál kiakadva, hogy egyesek még mindig nem tudnak annyit beírni a google-ba, hogy "psp pdf". Az első találat a megoldás, és kb 5 mp-et vesz igénybe:D
NO OFFENSE, csak ezen mindig megrökönyödök:) -
#25035 Te nem vagy egyszerű ember :S
Azzal nincs baj, hogy kisbetűvel írod a nagyokat, vagy nem teszel ki minden vesszőt, de csak szarod egymás után a kivétel nélkül elb@szott szavakat. -
#25034 nekem fontos, de kérdésre kérdés?
amúgy, pdf puska... -
#25033 Psp-n ennyire fontos pdf-et nézegetni? :)
Egyébként tuti kell hozzá vmi acrobat reader. -
#25032 hogyan lehet pdf fájt psp-n olvasni? help. pls... -
psp4ever #25031 maszka kőszőnőm szépen -
#25030 ugyanaddig ameddig a a pufi kb 4-6óra -
#25029 lol :D -
#25028 http://www.psptvadaptor.com/PSP_TV_Adaptor_Demo.htm
ez a tv adaptor kompatibilis fat psp-vel is? :O -
psp4ever #25027 te se vagy egy egyszerű enber nem eszt kérdesztem az lehet hogy nem tok helyesen irni ezért elnézést ha valkit meg bánatok vele :D
psp slim fojamatos játszás melett menyi idejig birja az alap aksi vall
-
#25026 Ja, én is HD néző vagyok, mostmár egyetlen egy DVD-t sem nézek, mert sokkal gyengébb a kép és a hang. -
#25025 Akkor linkben. -
#25024 Bazdmeg, előbb ezt ajánlom figyelmedbe:
Ha ez megvolt, akkor jöhetsz kérdezni :) -
#25023 Egy handhelden biztos. De messze nem HD. Annak (mint pl én), aki látott már HD-t, a DVD minőségre jobb esetben azt mondja, hogy egy kalap szar, és akkor még finom volt. Sztem 3szor akkora a különbség a HD és DVD között, mint a DVD és VHS között. -
psp4ever #25022 psp slim fojamatos jatcás melett menyi idejig birja az alap aksi vall -
Xtian #25021 a 720*480 is nagyon szépen mutat! -
#25020 Biztosan nem tud HD-t. Ma sem létezik olyan kézi akármi, ami HD-t játszana le, ráadásul a PSP nem éppen mai darab (3 éves?). Némelyik 1080p (1920x1080) videónál már az én gépemen is belassul néha. A PSP legfeljebb 720x480 videót játszik le, ami közel sem HD, hanem DVD minőség, egy handheld-től ez sem éppen rossz :) -
Xtian #25019 Mennyit ér egy makulátlan, karcmentes duci 3.71 M33 FW-vel? anno base pack volt, minden papir és egyéb kacat megvan hozzá. -
qB0B0p #25018 Elvileg tud HD majd utánanézek. (és ne hajonlítsd PC-vel pláne amin Window van) -
#25017 Olvastam olyanokat, hogy játszani nem lehet kikötve, minden mást meg lehet, nemtom mennyire igaz ez. -
Xtian #25016 Köszi, nem tünik rossznak, sőt. Biztos vannak sokan akik nagy hasznát veszik.
Én pl. kiba. sokat utazom, rengeteget alszom szállodában külöföldön is és itthon is. Szoval eddig bámulhattam a sok hablaty adót... akkor már inkább GTA-zom :)
Le kéne cserélni a ducit. -
#25015 Biztos felismeri. System settings-ben tudod formázni a karit. -
#25014 HD filmet PSP-ről nézni azért kicsikét erős, egy P4-es gép sem boldogul el a komolyabb HD-kel :) DVD minőséget le tud játszani tudtommal, ez 720x480 pixelt jelent. -
#25013 Sokan otthon játszanak PSP-n, és sztem jobb egy 72 centis TV-n játszani, mint egy 4,3 colos PSP-n.
Persze tudom, hogy úgy sokkal hangulatosabb, (én is úgy fogok) de azért nem lehet rossz úgy tekkenezni, vagy HD filmet nézni... -
#25012 Nekem van egy 1 gigás Sony memory stickem, amit a Sony fényképezőnhöz vettem.
Az a kérdésem, hogy azt hogy azt hol formázzam meg?
Ha a PSP-ben, akkor felismeri majd akkoris, ha a fényképező mappái vannak rajta? -
#25011 Azoknak jöhet jól, akinek nincs PS2-jük és TV-n akarnak játszani rajta. Sok értelmét én sem látom a dolognak. -
#25010 jó oké nagyon király hogy lehet tvre is csatlakoztatni apsp-t de azt nem értem minek hisz ennek a lényege hogy marokkonzol és hordozható
ha tvn akarok játszani akkor ps2 ha utközben akkor psp -
david13 #25009 csá!
PSPn hogyan tudok netezni?mit kell vele csinálnom?kell valamit telepiteni rajta? -
psp4ever #25008 1 http://www.teamxtender.com/news/uploads/psp-tv%5B1%5D.1.jpg
2 http://www.youtube.com/watch?v=hW3yl_hg4sQ
3 http://www.psptvadaptor.com/PSP_TV_Adaptor_Demo.htm
it van pár probálkozás tv és psp kőzőt -