PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kokesz02
Csá csak azt akartam kérdezni, hogy a cso-ból nem e lehet valahogy iso-t csináli

kokesz

scorpeeon
Jah. Nem rossz, de full GTA klón.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

lolman
Driver.76.PSP-Allstars próbálta már vki?

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

megnéztem a kártyát ilyen magicgate es eredeti sony 4 gigas, devhoc 0.46 os van fent, 1.5 ös firmware a 2.71 es rõl ledowngradelve és ez a Grand_Theft_Auto_Vice_City_Stories_EUR_PSP-pSyPSP akad rajta meg a DefJam, köszönöm elõre is a helpet ha esetleg valakinek van valami ötlete mert ha a devhocban átrakom 333 ra ki is fagy az egész.

scorpeeon
Ha nincs betömörítve és nem nagyon lassú a kártyád akkor nem szabadna akadnia. De ha biztosra akarsz menni, felnyomhatod még az órajelet 333ig 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

elnézést, igazatok van, vice cityrõl beszélek nem a san andreasról, sorry, de egyébként tényleg másnál is akadt amikor a memkariról megy, vagy nem?Még nálam egyenlõre a def jam ilyen, mert ez a kettõ nagyobb méretü, szóval attól még a kérdésem fenn áll, hogy ez valahogy megszüntethetõ, és mégegyszer elnézést hogy hülyeséget irtam😊

scorpeeon
Remek. Épp fekete ruhákba öltözök, hogy gyászoljam a San Andreas Stories megjelenését, erre te azzal jössz, hogy nálad akadozik. <#banplz>

ColdFire
😄
az Vice City lesz nem san andreas😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

edios
Mégegyszer írd le és megszólal a kakas<#banplz>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

az a baj hogy nemcsak az akad hanem az összes többi ami nagyobb iso..........

edios
Akad a San Andreas? Egész nagy mázlista vagy, hogy odaáig eljutottál, én már a letöltésnél elakadtam..

Psp vel kapcsolatos kérdés, mégpedig az hogy tudna abban valaki segiteni, hogy a def jam miért akad mikor a memkarin van, illetve a san andreas is, és gondolom az összes többi is ami 1,5 giga körül van, erre létezik valami praktika, megoldás, elõre is köszi a válaszokat

macselek
ez psp topik hékás!

nem mondtam hogy nem szeretem a sanyit!😊 de még mindig nem segített senki!!!!

scorpeeon
Az a legkisebb baja még, hogy rajtavan az az embléma. A microsoftot mint céget rühellem. Hogy mennyit elkérnek a windózokért mert az ofiszokért és mekkora trágyadomb az egész. Valami pofátlanság. De tényleg ez a legkisebb baja. Ha tényleg látnám, hogy milyen erõs, ha teljesen jó minõségû és megbízható lenne, ha nem szednének havidíjat, ha álmaim konzolja lenne, akkor az az emlbléma nem tántorítana vissza. És én csak egy véleményt mondtam, azt veszel, amit akarsz, te tudod jobban, hogy mi kell neked. Ha a Sony-t (sanyit) nem szereted, nem kötelezõ Sony dolgot venni. Ennyi.

hejj azért miért szidod a boxot,mert rávan rajzolva,egy májkroszoft embléma? én a ps3-at nem azért utálom,mert a sanyi csinálja! azért utálom,mert drága,randa,és nagy! szerintem...

scorpeeon
Nem az alapján ítélem el a boxot, csak azt mondom, hogy az az egy játék amit élõben láttam rajta éshát ez a kinézet kicsikét megdöbbentett. Az egy dolog hogy sz@r játék, de mibõl állt volna a készítõknek 1-2 effektet rátenni (vmi csillogást vagy bármit), az nekik semmibõl nem állt volna... Ami miatt nagyon nem jön be a box az a qualitat(minõség), a havidíj, a microsoft embléma, és az, hogy már most látom hogy mennyire el fog avulni. (PC-kben egy átlagos videókártya szintjét tudja, egy 70ezres kártya már 2x-3x erõsebb, olyan 150ezerbõl (ami átlagárnak számít PC-nél) már egy olyan PC-t össze lehet rakni, ami rendesen odaveri, a sima DVD meghajtó miatt már most mérgelõdik vele a Rockstar a GTA4 fejlesztése közben) Szóval olyan 5 év múlva már most látom, hogy senki nem is fog rá emlékezni, hogy valaha létezett ilyen konzol.

a cars az egy iszonyú szar game,a Verdák film játék változata! ez alapján ne ítéld el a boxot! az egy jó masina! ha már szídod a boxot egy játék miatt,legalább nézz utána,hogy milyen játék is az! amúgy ez sem segített a döntésemen,de azért kösz...😊

scorpeeon
és végefele->év végefele

scorpeeon
"New GTA IV details and No San Andreas Stories for the PSP
...
Amidst all the good news, we have a little bit of bad news for fans of San Andreas Stories. Houser said that there are no plans for a PSP version of the game. So, while a lot PSP owners will probably still be waiting for a PSP release, it's unlikely that it will be coming anytime soon."

Mia jórohadtéletért nem lehet kiadni a San Andreast Storiest még?? Ez nagyon fájt most... Mostmár kiadhatnák az utolsó részt rá ha beledöglenek is, GTA4 már úgysem lesz rá meg semmilyen további GTA... Vagy tõlem tolják el fél évvel a szokásos megjelenési dátumtól (és végefele) és csinálják meg nagyon jóra, csak adják ki...

scorpeeon
Ez igénytõl függ hogy melyiket vedd. De azt meg hogy érted hogy nincs rá sok film? Végtelen film van rá, bármelyiket rá tudod tenni a memkártyára... Ha meg az UMD filmekre gondolsz: Azok drágák is voltak és be is buktak. És speciel boxot nem vennék. Merthogy a májkroszoftot én nem szeressem, online-ért fizetni kell havidíjat (<#wow3>), és azt hallottam, hogy enyhén szólva minõségileg sincs a toppon (nagy a meghibásodási arány (made in jajvan), csak úgy füstöl ki egyik a másik után, egyébként hangos is). Ráadásul nemrég élõben tanulmányozhattam, vmi iszonyatos Cars nevû játék volt futtava rajta. Rengeteget töltött, aztán elindult. Nem hittem a szememnek, azthittem, hogy egy xbox1. Meg is kérdezem a barátomat: te, ez nem egy sima xbox? Erre õ mondja: nem, ez bizony egy 360. Úgy nézett ki, hogy... arra szavakat nem találni, maradjunk annyiban, hogy PSP-n én már játszottam szebb játékokkal. Mellete ki volt téve egy PS3 is egy Motorstorm-al, azon legalább látszott, hogy nextgen akar lenni, viszonylag szépek a textúrák, effektek (bár közelrõl már nem annyira, sztem az én otthoni középkategóriás PC-m elbírta volna azt a játékot is, de állítólag ennél lesznek még rá sokkal szebb játékok), a mozgásérzékelést bekapcsoltam, az is poénos volt, ráadott a játékélményre rendesen 😊 De jelen pillanatban én nem vennék PS3-at sem, akkor sem ha lenne rá pénzem, év végén már több értelmét látnám. (ha jön a GTA4 meg egyéb finomságok)

öregharcsa
Nos íme a legújabb PSX2PSP magyarra fordítva.
Ez elég nyers fordítás,de asszem érthetõ lesz mindenki számára.
A teljes magyarítás a Classic és Batch mode alatt érhetõ el.
Sajna a Theme módot nem tudtam valamiért magyarítani(nem értek hozzá).
Ott csak az optionsba lépve lesz a környezete magyar....
Naszóval a használata sok mindennel kibõvült...lehet javítani a palfix által okozott y tengely hibákat(még nem próbáltam)ezt két fokozatban ha jól láttam ill a pal-ntsc szelektor által okozott grafikai hibákat javítja(na most fogalmam sincs ez mit takar-nekem nem volt gáz vele..)
Téma módban meg bõrözheted a program kinézetét...ha ez kell..

innen tölthetõ:

psx2psp_1.2_hun

jó szórakozást hozzá!

üdv

- öregharcsa -

ja igen egy kép róla:

http://pspfilez.extra.hu/

hát...monjduk aza baj,hogy psp--re nincs olyan sok film...és nekem ez is fontos lenne... monjduk szeressem a májkroszoftot,emiatt(és a sok jó játék miatt) vennék boxot,de psp-t azért vennék,hogy a hosszú utazásokon,fejhallgatót füllbe,film elõ,a kazettája psp-be be,aztán play,és míg a tesóim ott unatkoznak,én nézem a kedvenc filmjeimet😊 vagy játszok... és nemtok dönteni... számomra mindkettõ drága,és csak az egyiket tudnám megvenni,és fönntartani játékokkal:/ anyámék meg nem akarnak nekem havonta új gamékat venni...

nekem mind a kettõ van, és a 360 az nagyon ottvan a szeren, viszont a psp meg a hordozható gépek királya, szal ha otthon akarsz játszani akkor inkább a 360

hi all! szerintetek mit tegyek? eredetileg akartam venni egy boxot,de rájöttem,hogy mire a zseppénzembõl összegyûlik annyi,addigra már kijön az xbox 720(najó ez egy kicsit erõs túlzás volt...) és hát én nem szeretnék addig várni,és elõbb elgondolkoztam egy ds vásárlásán,de aztán rájöttem,hogy arra fõleg a japán szutyok jön,én meg azt nem szeressem...ígyhát utána jártam a psp-s játékoknak,és rájöttem,hogy elég jó vétel lenne,nekem egy psp,mert viszonylag olcsó,és sok játék van rá,és még magammal is vihetem... szal szerintetek gyûjtsdem a pénzt eg boxra,vagy vegyek nemsokára egy psp-t?(még sztem idén)

Ez az igazság, nem érdekel ki mit hisz. Tokjában , 32MB-os kártyával találta, UMD-rõl nem tudok, nem kérdeztem, nem is érdekel. Arra felé nem olyan az életszínvonal , hogy lopásra kényszerüljön... Van pénze , ha kell vesz egy újat, amúgy meg gondolom marhára nem érdekelte, ha csak úgy odaadta..Többet a PSP-rõl nem tudok, a belsõ kijelzõ van eltörve, de tápról kipróbáltam, és "mûködött".
jah és felismerte a 4 gigas memkarit

megvettem a pspt, 2.6 FW van rajta, és fehér szinü és nem azaz ic1003 as genya van odairva ahol meglehet nézni😊Eddig jutottam😊

ronihun
de én együtt vettem a 4GB-os memkarit adták a PSP-hez...

...

üdv mindenkinek!
még mindig eladó psp 2 giga pack 2007.02.07én vásárolt CONSOLE CORNERBEN 3.03OE-C fw vel 53ezer ftért sürgõsen ! akit érdekel írjon
peace
edios
Ált. adnak ilyen 32megaféleségeket a PSPvel, arra talán ráfér az update pack. Egyéb esetben fillérekért 64mega beszerzendõ, v kölcsönkérendõ😊

http://www.amazon.fr/Value-Pack-noir-Media-Manager/dp/B000KEGD4I/ref=sr_1_2/171-7271125-9421006?ie=UTF8&s=videogames&qid=1178970924&sr=1-2 Várjatok ez az..
Szerintetek ennek az árát már csökkentették 15%-kal......Vagy az az Európai csökkentés mikor lép érvénybe? ez az: Mindenkinek ajánlom a csomagot,jah és milyen Fw lehet rajta?
ronihun
Na most lhet hogy ki tudjuk cseerélni a 3.11-eset egy 1.5-ösre...De ha mrgvan az 1.5-ös azt hogy tom 3.03 OE-C -re "updatelni" ha nem ismeri föl a 4GB-s memkarimat az 1.5?

...

ColdFire
😄DDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Tatyla
azzal még nem játszottam,de ami késik nem mulik...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

köszi skacok, akkor veszek egy ilyen GTA LIBERTYt is amit remélem kapok 2.00 asat, azt onnantom megismerni, hogy 18 as karika rajta figyel ugye?

macselek
3.03-ról a downgradhez GTA Liberty city stories szükséges! A downgrade egyszerü. A custom firmware-t elõször csak 1.50-re lehet felrakni. Minden nagyon egyszerû, nehezen lehet elszúrni, hogy ha egy kicsit is odafigyelsz😊

scorpeeon
Csak 1.5-t nem kell downgradelni, minden más esetben downgradeléssel kell kezdeni, és onnan mehet az OE.

Köszönöm a kimeritõ választ, márcsak azt kell megtudjam, hogy ha dowgradelem a 3.03 ast amit remélem tok vásárolni, akkor lebootitom 1.5 re, és hogy lehet arra a customos ra áttenni, vagy nemkell downgradelnem, hanem létezik ilyen customos megoldas ami az a 3.30 OE- féle cucc? Tehát akkor aztkell felrakni nemis kell downgradelni 1.5 re? Bocsi csaak még kezdõ vagyok😊

scorpeeon
Bizony, és akár 8 gigáson is 😊 A Custom FW-k olyanok mint a legújabb fw-k (mindent tudnak amit azok), csak alapból fel vannak törve (viszik a homebrew cuccokat, játékokat, videókat full felbontásban), és van pár extra funkciójuk is (pl órajel átállítás). Azt nemtom h felismerik-e a régi (pl. 1.5) fw-k a 4gigásat 2gigásnak, nekem nincs 4gigás karim. (még 😊)

macselek
Miva'?

a 4 gigas karit azért felismerné 2 gigasnak?

köszi a választ, és a custom firmware az mit takar? Úgyértem hogy 4 gigas kartyas al is mennek az olyan gammák amiket memkarin szeretnék futtatni?😊

scorpeeon
Max 2 gigásat ismernek fel a régi fw-k, viszont vannak Custom FW-k, amik az új fw-k feltört változatai, ezek 4 és 8 gigás kártyát is érzékelnek. Tudtommal 3.03nál nagyobb nincs még a boltokban de ez azóta lehet h változott.

Üdv mindenkinek, elõször is leszögezném, most kezdtemn el nézegetni a psp t, mert jó dolognak tartom, és lenne egykét kérdésem, mégpedig, ha most ma veszek egy psp t egy nagyobb áruházban, akkor az már valszeg nagyobb firmware el rendelkezik mint 3.03? A másik kérdés hogy a downgradelt psp k felismerik a 4 gigás memoriakarit, vagy azok max 2 eset?Válaszokat elõre is köszönöm

ronihun
Ok..megpróbálom visszacserélni...

...

scorpeeon
Ezt sajnos nagyon bebuktad. Ha van lehetõséged, cseréld vissza valahogy. (nemtom használtan vetted-e, újra viszont nem raknak rá sztem 3.11et) Nincs kilátásban semmilyen downgrade, nem is dolgoznak rajta, nem találtak még semmilyen biztonsági rést és kétséges hogy mikoor találnak. (vagy találnak-e 1általán)
Videót-képet nézni-zenét hallgatni-netezni-eredeti játékkal játszani tudsz. Nem tudsz viszont homebrew-t futtatni, nem tudsz memstickrõl játékot futtatni. Videót MP_ROOT/101ANV01-be kell tenni ha jóltudom. (3.30-tól simán Videos mappa)

scorpeeon
Inkább Liberty City 😊 Mivelhogy a helyszín asszem NY, és csak kocsik, motorok vannak, nincsenek helikopterek, repcsik.

ronihun
A Videókat hov kell rakni?

...