40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Röfikapitány
    25x-re is!!!

Sony PSP-2000 PSP Slim & Lite részletes információ:

Jobb Wi-Fi kapcsolat.
    Rövidebb töltési idő az UMD adatok átmeneti memóriába való mentése által.
    Belső memória (RAM) 32 MB-ról 64 MB-ra duplázódott.
    Megnövelt akkumulátor élettartam az alacsonyabb energiafogyasztásnak és az USB porton keresztül történő letöltésnek köszönhetően.
    33%-al csökkentett súly.
    19%-al csökkentett vastagság.
    Videó(TV) kimenet.
    Újratervezett d-pad és gombok.
    A Wi-Fi kapcsoló átkerült a konzol tetejére.
    Új UMD tálca design.
    Nincs többé infra-vörös port.
    A hangszórók új helyen vannak, a képernyő tetejéhez közel.
    A Memory Stick slot új helyre került.
  • Edmas
    Hali a psp slimnek alapból mekkora a tárhelye ? hány giga ?
  • Röfikapitány
    Hi!Már írtam nem rég hogy nem tudok netre csatlakozni egy ideje a psp-vel!Pontosan amióta megcsináltam hogy figye a homebrow progikat!!!Kicsit bénáztam de sikerült és azóta nem megy fel a netre!VAn ötlet hogy lehetne megcsinálni hogy ismét fel tudjak lépni vele?
    Legtöbbször dns problémát it ki de volt(de volt amikor a proxy-val volt valami)
    ELörre is köszönöm az ötleteket!
  • kisgabo
    honnan tod, hogy eredeti a kari? 2gb..
  • öregharcsa
    Hello!

én most vettem 2db gépet, ilyet:(PSP-Slim&Lite,Giga Pack*,új,3.71-flash,gar,gép+töltő+2GB memo+fülhallgató+tok+törlő!)
    darabja 50 ropi volt...vannak olcsó erdeti játékok(5000ft) és kiegészítők is..(pl:PSP-Memória kártya-új, eredeti(hehe) , 2 GB, garancia!-5000ft).

ha érdekel küldj egy privit és adom a címet...
  • kisgabo
    100% eredeti memkari ára???
  • GazCamp3r
    Sziasztok, egy fehér Fat psp-m van, amin eddig 3.40 OE-A firmware volt, most cserélem erre a 3.51 M33-ra FIX_szel együtt, és az a kérdésem, hogy mivel jobb, vagy egyáltalán mivel másabbak ezek, és hogy a legujabb 3,7x (asszem) firmware-t is rárakhatom a fet psp-mre? és hol találok ezekhez jó témákat?
  • MaSzKa
    itt ennyibe kerülnek:

http://www.consolecorner.hu/#page5

http://www.globalgame.hu/webshop

ennél én 1000Ft-al leszek olcsóbb és plussz átalakítás és plussz játékok is lesznek

1 szóval konkurenciának löttek

• TrIp
    jah.. szőkekapitány
  • skinnyman
    jóárasított?
  • TrIp
    van valakinek jóárasított psp-je!? fehér fekete slim fat mindegy
    rózsaszínt azt hanyagoljuk azért...
    jöhet pm-ben is ajánlat... de gyorsan, mert visszatérnék már a psp-sek közé
  • bracsek #25075
    olvass vissza, én megtettem, és nem vagyok ügynök :P
  • Prince of Máté
    kíváncsi vagyok, mi volt az első benyomásod a SLimről.
  • Kata
    miért érdekel ennyire téged ez?
  • Kata
    üdv B ügynök
  • skinnyman
    a puszit inkább hanyagoljuk, ellenben egy sörnek örülnék :)
  • kisgabo
    fasza, ezért jár neked egy puszi. thx.
  • skinnyman
    Itt olvastam ezt is:

"Alaposan megörvendeztette az utazó játékosokat a Sony: kiadta ugyanis a PSP Extended Life Battery Kit-et, ami az eredeti és a karcsúsított PSP-khez egyaránt használható.

Ezt is ugyanoda helyezhetjük el, ahova a hagyományos akkumulátorokat is, de azokkal ellentétben ez 2.200mAh-t szolgáltat. A Sony becslései szerint a karcsúsított modellek élettartama ezzel az új erőtartalékkal lényegében megduplázható, "számos további" játékra vagy filmezésre fordítható órát bizosítva.

Kapható természetesen PSP-forgamlazóknál lesz, a gyártó által ajánlott fogyasztói ára pedig $39,99 (kb. 7.040 Ft)."

Sima PSP-hez eddig is volt 2200-as, gondolom az újdonság az, hogy Slim-hez is van.
  • Prince of Máté
    OK megvan, szept 7-én vette :D
  • bracsek #25067
    Szeptember elején vette és tudtommal nem volt előtte :) [tudtommal]
  • Prince of Máté
    Lenne két kérdésem hozzád Kata:
    Te mikor vetted a PSP Slimet?
    Előtte volt már PSP-d?
  • MaSzKa
    Már egymillió darab elkelt az új PSP-ből
  • ColdFire
    jaok
  • psp4ever
    skinnyman lol THX
  • psp4ever
    igy is meg lehet érteni :D DiszLegsziás vok vagy mi A *** meg nem magy on nézem át csak irom
  • skinnyman
    mért ne létezhetne? lasabb proci->kisebb fogyasztás->lassabban lemerülő aksi
  • skinnyman
    Körbenéztem, találtam nektek egy ilyet, talán hasznos lehet:

"3AV kábel
    AKCIÓS TERMÉK!
    Segítségével a TV-re kötheted PSP Slim gépedet.
    Hossza 2,5m.
    Ár: 3990 Ft"

link
  • kisgabo
    amióta 75 mhz en hallgatom mp3 psp-n, sokkal tovább birja akku, létezik?

/ 3.71 m33 /
  • ColdFire
    miért nem tudsz írni? O.o
  • Kata
    Na igen, a Sony fogalom. Negatív fogalom. :-/
  • skinnyman
    Azt azért áruld már el légyszíves, hogy direkt írsz ennyire szarul (ez trendi mostanság?), vagy tényleg ilyen óvodás szinten vagy "helyes irás"-ból? :)
  • Kata
    Ha tudnád, hogy a magyar vám, a fogyasztóvédelem, a és kereskedelmi kamara milyen bürokratikus rendszerrel dolgozik, amelyeken minden kis hazánkba érkező új terméknek át kell futni, azon se csodálkoznál ha jövő karácsonyig sem lenne a magyar piacokon. :)

Egyébként _szerintem_ szimplán a kereskedők csesznek behozni a slim cuccait (drót, figyibogyó, tok, vonó...).
  • skinnyman
    Ezt mondogatják a "hackerek" és a homebrew fejlesztők is, de a Sony csak nem enged... DS-re pedig van Opera, PSP-re is milyen jó kis Opera lehetne, az alap böngésző hajlamos nagyon belassulni. De ez csak egy példa, rengeteg hasznos dolog lehetne rá. Eléggé makacs a Sony, nem adja be a derekát egykönnyen, csak ha minden kötél szakad. És egyszerűen nem érti senki, hogy miért nem teszi lehetővé. Talán fél attól, hogy akkor majd valaki csinál egy ISO loader programot? Aki memkariról akar játszani, az most is pofonegyszerűen megteheti, szóval ezt nemigazán látom indoknak. Van pár érthetetlen lépése a Sony-nak, ez is ezek közé tartozik.
  • psp4ever
    Ma be menetem 576 és meg kérdesztem hogy tv mútyi hoz van kábel és aszonták hogy még nem hoszták be csak kűlfőldőn létezik :D psp silim bent van de egy szaros kábel még nincs meg a másik fűles kaphato igen de csak a ducihoz jo :D ijet még nem basztam. ez iegen kamerát meg sem mertem kézdezni

( helyes irásért el nézést kérek :D )
  • Kata
    Kösz a sok infót. Remélhetőleg a sonynak is megjön a józanabbik esze, és a kövi fw-k már lehetővé teszik az ilyen kieg. programok futását is. Igazából akkor tényleg értelme lenne _szerintem_, ha egy pda-t vagy palmtopot is tudna helyettesíteni, olyan szinten lenne ez lehetséges. Akkor még lehet én is a notesz helyett csak ezt hordanám.
  • qB0B0p
    az irShell-be van beleépítve egy müxő meg az irShell amúgy is ajánlatos és Slim-en is müxik
  • skinnyman
    Aham. De a megpiszkált gépet sem szabad ám szídni, ugyanis egy M33 fw sokkal többet tud, mint egy sima. És ez nem abban teljesedik ki, hogy viszi a másolt játékokat. Lehetővé teszi igen, de nem (csak) ez a lényege. Tud olyan apróságokat, mint homebrew futtatás (nagyon nagy hiba a Sony részéről, hog nem teszi rajta szabaddá a homebrew futtatást, nagyon jó kis profi programok lehetnének rá), mint CPU sebességállítás (pl ha egy 2d-s LocoRoco-val játszod, leviheted 100MHz-re, hogy tovább bírja az aksi, ha meg vminél több fps-t akarsz, felnyomhatod 333-ra), minden PS1 játék futtatása, flash0 memória elérése (ezáltal lehet moddolni a kinézetét) és még egy halom dolgot tud. A plugin-ek támogatásáról nem is beszélve, amikkel gyakorlatilag szinte bármit meg lehet csinálni a szoftverében, amit akarsz.
  • tomi890125
    slimre amugy már lehet venni előlapot? nem vagyok tisztában a slim cuccaival
  • Kata
    becézheted barátian köti bácsinak :D
  • ColdFire
    kötözködő úr, rofl :)