PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy kell elõhozni a recovery menüt? Olvastam, hogy az analóg kart jobbra tartva kell bekapcsolni a PSP-t, de arra nem hoz be semmilyen más menüt... Vagy rosszul olvastam?

sajnos nem...eladod vagy eredeti játékok...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

hello! 3.11-es fw-vel lehet valamit kezdeni??
scorpeeon
Az én gyári fülhallgatóm még egészen elfogadható szintet produkál, kb 2 éves már a PSP-m, akkor még biztos nem tettek bele ilyen biztonsági sz@rást. Egyik barátom fülhallgatóját viszont vonaton kipróbáltam és egy büdös qrva szót nem hallottam a zenébõl szó szerint. Azt hittem, hogy nincs bedugva, de be volt. Kihúztam és jobban hallottam hangszóróról 😊 (és ez nem vicc)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

noumd beállítást próbálgasd, cpu speedet próbálgasd, tegyél bele UMD-t és ha így se megy tegyél rá 3.40 OE-t és úgy próbálgasd a fentieket!

Hello! Ismét probléma van a PSP-mel, sajnos nem fut rajta minden iso játék, sõt, a legtöbb kifagy (fekete képernyõ indítás után) még a GTA:LCS is :S 3.10 OE-A van a gépen, és nem tudom mi lehet a probléma <#szomoru1>

lolman
amugy nem irod ki hogy a "Amikre szükséged lehet." határozatlan ideig szünetel?

vagy a FAQ-ut meg belinkelhetnéd az eredeti készitõhöz Em82-höz http://em82.extra.hu

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

lolman
😄DDD

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

ColdFire
nem most, csak ugy eszembe jutott, hogy gammákrol nem is beszél senki, csak hogy hogy downgradeljek, miaza iso mappa, gta kell dwre?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

nem is volt warez mirû beszísz?

edios
Hát szerintem multiban az igazi. Azt tapasztaltam, hogy ha egyedül játszol, akkor túl sokat kell futni a labdákért<#miaz>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

lolman
irjál, csak onnantól roszabb idõk fognak rád várni😊

maffioso
tennis az milyeN?felejtõs vagy durva?

\"If in doubt, flat out!\"

ColdFire
hmm...
kiírjak egy olyat hogy Warez kérdéseket büntivel jutalmazzuk? O.o

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

vázz, tényleg, hát ki lehet húzni a füllhalgatót abból a kis távirányítós szarból. hogy nem jutott eszembe? 😄
Köszi
Köszi, frissítettem 3.40 OE-A-ra és mûködik a tenisz! Próbálkozik ez a Sony, de Dark Alex is mindig résen van. Respect!
gabxux
Megnézem Köszi!<#worship>

Miskolc Metropol üzletház
www.konzolbolt.boltaneten.hu

macselek
Ha egyszer nincs hát nincs...<#nemtudom>

gabxux
Ne legyetek má ilyenek. Nem vinném haza. Megoldanánk a plázában, vagy a Szinvában.<#wave>

szerintem ezeket a kérdéseket a gúgliba írd be mert az biztos jobban otthon van Miskolcon mint pl én 😊

megoldás: vegyél másik fülhallgatót!
a PSP-hez adott füles ilyen hülyebiztos amcsibuziság hogy nehogy megsüketülj tõle és bepereld a sony-t

gabxux
Használt eladó?

hasonló a psp tudása a ps2-éhez. analóg karból sajnos csak egy van kettõ helyett, ez engem szokott zavarni, de megszokható.

játékokat úgy kell tölteni ahogy ps2-nél, megveszed boltban 😊
ha meg nem, akkor (mivel UMD nem írható) memóriakártyáról futtathatók, megfelelõ verziójú PSP kell hozzá

gabxux
Esetleg valami kölcsönzõ? Vagy hasonló?

gabxux
<#wilting>

nyilván nincs senkinek, vagy irigyek 😊

Hali! Most vettem psp-t és felmerült egy kérdés jól, miszerint: lehet valahogy növelni a headset hangerején? full hangerõn bedugva a fülembe egy lapos pukit is meghallok, mp3 hallgatásnál ez annyira nem rokk. Köszi 😊
gabxux
De nekem nem segít senki?<#integet2><#pardon1>

Én azt szeretném kérdezni,hogy jó e a psp! Nekem ps2-m van és hogy miben jobb(ha jobb,leszámitva,h.hordozható)?
Vannak e rá olyan játékok mint ps2re és a ps2-n kontrollert hogyan ültették át psp-re8értem ezalat az analóg karokat)
És hogy tölteni lehet e rá játékokat ugy mintha ps2-re ill dvd-re irnám ki?
gabxux
Nem tudja valaki hol lehet Miskolcon szerezni GTA Liberty City Stories eredeti gamet? Kölcsönbe is jó lenne. Please Help!!!<#worship>

ja 3.40 OE-A a legújabb de lassan jön az 50...de az elõbbit írd gugliba és ott töltsd...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

hát sok helyrõl lehet.. google pl... sztem az is új játék és kell neki a nagyobb fw...

Smash court 3. Melyik a legújabb verzió most? Honnan szedjem? A szokásos forrás ugye most nem üzemel.
milyen játék írja ki ezt? ha karib kalózai akkor kell upgradelned...

lolman
xDDD ez erõs volt😄DDD

hát jah sok idõ? kb naponta törlik xS

3.10 OE-A
vagy a noumd opciót kell állítanod, vagy nagyobb fw-re kell upgradelni a gépedet.. milyen fw-éd van?

Játékindításnál a következõ hibaüzenetet kapom: "The game could not be started (80020148)" Mit jelenthet ez???
Szar volt az ISO, a kikapcs gomb a FIFAnál nem mûködött! 😄 UMD van a gépben igen. De akkor már megnyugodtam, mert nem a géppel van a gond 😊 Kösz!

öregharcsa
jjjaaaaaaaa.....annak sem örülök azé....
de az ilyen várható egy idõ mulva...

http://pspfilez.extra.hu/

ColdFire
ez lolman honlapja 😄DD

öregharcsa
és ezt te hol láttad???...mert nekem semmi nem jön be csak az extra hibajelentése....

http://pspfilez.extra.hu/

ColdFire
off

Az oldal jogsértõ tartalma miatt törölve. Átregisztrálás: Katt ide

😄DDDDD

on

Banyapapa
Lehet szar az iso (ATW),de pl: a fifa megy ISObol.
De kifagy no problem,a bekapcs-kikapcs gombot nyomd fel amig le nem áll,és ha leáll indits ujra a gépet.

Meg ha használt elöfordulhat hogy a recovery menüben állitva let valami (cpu sebbesége,esetleg no umd stb).
Gondolom UMD van a gépben.

lolman
xD

© bolyongó23 2007. máj. 31. 15:10 | #21414

hivatalos közlemény..
2007. május 31 írta em

Kis infó az aggódóknak:
A pspfilez nem szûnt meg, csak valószínûleg az index oldal hiánya miatt az extra letiltotta.
Ass dolgozik a probléma mielõbbi elhárításán, sajnos jelenleg az internettel is meg kell küzdenie, hogy mûködjön egyáltalán.. úgyhogy addig is türelem, hamarosan (sztem legkésõbb jövõ hét hétfõre) visszatér az oldal.

Ap PSP akart lenni😊
Mi lett a pspfilez-zel?
lolman
- Üdv minden XBOX felhasználónak!

rossz helyen jársz-.-

Üdv minden XBOX felhasználónak!

játék fordítókat keresek XBOX, PSP játékok magyarításához! Aki kedvet érezne hozzá, és angol tudása bõségesen megfelelne erre a célra, az kérem jelentkezzen a KonzolozZ weboldalon.
Legfõként a Shenmue 2 magyarításához kéne egy tisztességes fordítógárda...de sok másik munkálatokban is várnám segítségeteket, hogy minnél nagyobb tárházát tudjuk felvonúltatni a magyarúl megjelenõ játékoknak.
Mindenki segítségét elõre is köszönöm.

És aki csak letölteni akar, annak is KonzolozZ Vannak PSP játékmagyarítások is!
Kösz! Még valami! Megnéztem már 2 játékot, mert most vettem a PSP-met, és kaptam hozzá játékokat, de se az ATW, se a FIFA nem indult el a gépen, az ATW kikapcsolta a gépet, a FIFA pedig lefagyasztotta :S és már legalább negyed órája akar kilépni, Kérem várjon felirattal... Most mit csináljak? A gép amúgy reagál arra a gombra, amivel a világítást lehet szabályozni, de a kikapcs gombra nem :S kivehetem ilyenkor az akksit? Nem lesz baj(a)? És miért lehet ez? 3.10 OE-A van fent a gépen, és a demók mentek a memória kártyáról, sõt még a zenék, és a képek is, szóval nemhiszem, hogy a memóriakártyával lenne gond (teljesen új) :S