40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • tiger006
    Sziasztok!
    Egy fontos kérdésem lenne. Tegnap megkaptam a PSP Fat-emet, amit elvileg meg fogok venni, hogy próbáljam ki. (Ezúton is tiszteltetem a Sony-t, HATALMASAT ALKOTOTT!!! ) De volt egy kis gond. Tegnap este kb. 4X egymás után eltűnt a a kép 40%-a! Stand by módba be és vissza után minden jó volt, aztán megint eltűnt. Aztán, mikor ezt kb. 4X megcsinálta, többet nem fordult elő (legalábbis tegnap este óta). Mitől lehet ez? Komoly probléma vagy könnyen orvosolható? (csak hogy tudjam, mennyire kellene visszaadnom a gépet a srácnak, akitől vettem volna) Légyszi válaszoljatok!
    És még valami: ha pl. txt fájl olvasót szeretnék feltenni, azt melyik mappába kell? A kártyára másolás után kell valamit beállítani a PSP-n is, hogy lássa a progit? Előre is köszönöm, ha segítetek!
    A gépen 3.52 M33-as FW van.
  • wordsworth
    jön mikulas karacsony, megin jönnek a hülye kérdések..
  • qB0B0p
    hardware-es modosítással a Slim aksit is lehet használni pandora aksinak...
  • Bedibeni
    Köszi a választ!
  • Prypiat
    Ahoz,hogy a slim-en tudj iso játékokat futtatni kell hozzá egy custom fw. De azt egyenlőre csak egy "fat" gép pandora akksijával együtt lehet rátenni. Egy konzolboltban tuti megcsinálják neked. Amíg ez nincs fent nem tudsz játszani iso cuccokkal.
  • qB0B0p
    nem hiszem, hogy olyan nagy dolog lenne utánaolvasni...
  • Bedibeni
    Sziasztok tegnap kaptam egy Psp Slimet! Azt szeretném kérdezni hogy van rajta egy 3.71 szoftver és hogy tudnék rárakni iso fájlokat!!! Vagy egyátalán mien mappát kell csinálni a Memory kártyán? vagy honnan tudnék 3.71 szotfvert ami játsza az iso fájlokat?? Előre is ksözönöm a választ
  • léri16
    tényleg a psp-fat-ben mekkora hatótávú a Wifi?
  • léri16
    Én most vettemhozzá 1 genius hp-02 live-ot0 és negyonjó hangzása van a játékoknál is,de zenehalgatásra és filmnézésre tökéletes vákumos füles!!!nagyonelnyerte a tetszésem!!!:D
  • Prypiat
    Srácok mi a vélemény a logitech playgear mod fejhallgatóról?
    Olyan fejhallgatót keresnék psp-hez ami faszán visszaadja a játékok/zenék hangjait de nem a hagyományos fejtetőn rögzíthető változat érdekelne.
  • MaSzKa
    nálam volt mind2 több is

a SLIM minőségbe és 1.50-es kernel hiánya miatt és 1. ránézésre megbukott nálam
  • MaSzKa
    azt hittem komolyan gondoltad :-)
  • ColdFire
    kisoti nem véletlenül törlődnek az üzeneteid, GYIK-ben, és "Amikre szükséged lehet." részben mindent megtalálsz!
  • qB0B0p
    Csak 40km-es a wifi de nem 5.1 van benne hanem 7.1, HD minőségű videót tud kivetíteni a beépített projektorjából ezenkívül viszi a Blu-ray UMD-t és tud írni is UMD-t. Egyből 8 analog stickje van. És könyebb a levegőnél és nincs kiterjedése sem de olyan jó a fogása, hogy kefélés helyett is ezt fogdosod...
  • ColdFire
    huuuuu :o
    1-2, Sony Bravia copy? :o
  • kisgabo
    nagyobb felbontás, 5.1 es hang, +10 óra akkuidő, beépitett 20 gigás warz vinyó, 50 kilóméteres hatótávú wifi...
  • ColdFire
    pl miben?
    oszd meg velünk :)
  • laci 700
    kipróbáltam egy slim-et és egy fat-ot is és a slim sokkal jobb sztem...
    kissebb és sok dologban jobb lett...
  • ColdFire
    ezt ne kezdjük megint, attól még hogy neked az jobban tetszik, és láttál már fatről egy képet
  • laci 700
    Szerintem a SLIM jobb!
  • rumos
    nézd meg pl. az apronet-et, keress rá hogy psp, szinte mindneki úgy árulja hogy már "meg van csinálva".
  • Wixi
    Sziasztok.

Fiamnak szeretnék venni PSP-t. Nemtudnátok ajánlani egy oldalt ahol aránylag olcsón lehet rendelni PSP-t?? és melyiket érdemes venni FAT et vagy a SLIM -et.És hogy mennyibe kerül megcsinálni úgy hogy elfussanak rajta a tört játékok? Esetleg lehet valakitől kapni úgy PSP-t hogy már megvan csinálva?? köszönöm a válaszokat
  • Prince of Máté
    A megoldás: PSPVideo 9

THX to FAQ
  • lowdog
    3gp converter + van hozza egy speci beallitas fajl.

ingyenes egyebkent.
  • Prince of Máté
    Tudtok olyan videó konvertáló progit, ami 480x272-be(PSP felbontása) konvertál?
    Nekem a PSP Movie Creator van, de az nem tud ilyet.
  • avengir
    jönn a karácsony?
  • MaSzKa
    SonyPSP eredeti Full UMD-Lemezek

Gyári Tokba
    Kézikönyvel
    Jó állapotban

-Prince Of Persia Rival Swords (4900Ft)
    -Burnout Legends (3900Ft)

a 2 együtt fix: 7500Ft
  • MaSzKa
    énm ár tegnapelött játszottam is vele

régi kedvenc:-)
  • laci 700
    Nekem is a slim jobban tetszik! meg az újab is. sztem azt veszem...
  • thebluesnote
    TYRIAAAAAAAN

ójessz.
  • amdrula
    Ez tuti, mert már mind 1,5 éves minimum xD

Én még mindig a slimet venném :D
  • torrente
    A vastag ps2 megbízhatóbb és jobban is tud hűlni. Persze a chippeltekre gondolok.
  • qB0B0p
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    Japan Pufik a legjobbak ezzek tutti 1,5évet kibírnak minimum
  • laci 700
    Hi! Szerintetek sima PSP vagy PSP slim? melyik a jobb? és miben? megéri PSP-t venni? nem megy tönkre hamar? THX!
  • Prince of Máté
    Ha nem esett volna le akkor lefordítom:
    verzió:
    Üzenném minden hülyegyereknek, aki a címben írt kulcsszóra keresve talált el ide, hogy nincs hagyományos értelemben vett működő PSP emulátor. Nem létezik. Létezik PSPe, ami homebrew emulátornak jó, másra nem nagyon. Egyáltalán miért akar bárki is PC-n egy kézikonzolt emulálni? Ilyen nagy öröm lenne 480×272 képpont méretben játékokkal játszani? Mindegy, tudom, hogy nagy az az állatkert, de meg kellene magasítani a kerítést.
  • Zickler
    Bocsi (lehet hogy én vok a hülye) de itt én nem találtam működő emulátort. egyáltalán elolvastad te hogy mi van odaírva?
  • MaSzKa

http://www.techpowerup.com/?45624

• Geccoka
    En a jovore gondoltam, nem a jelenre, amdrula jol erzi,
    de latom mar kar volt irnom azt a postot...
    Amugy engem rohadtul nem erdekel a fat vs. slim flame, nekem slimem van, valszeg ha fatem lenne, akkor is ugyanenynire meg lennek elegedve vele.
    Amugy meg a Crush egy fasza game :D