PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
www.CRIMEMUSIC.try.hu
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
A Mortal viszont PsyPSP verzió, de inkább keresek belõle egy rip-et.
PsyPSP powa😄
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
en csak normál release-eket szedek úgyhogy erre nem gondoltam!
akkor a sony illegálisan adta ki psp-t 1.0ás FW-vel, ami unsigned kódot futtatott mindenféle manipuláció nélkül?
a másolt játékok lejátszásának képessége nem hordozza magában az illegalitást! ugyanugy, ahogy egy olyan CD lejátszót sem illegális venni ami lejátssza a másolt audio CD-ket...
szerintem teddát csoba és probáldmeg
\"If in doubt, flat out!\"
biztos hogy a CPU speed-del lesz a gond!
A Mortal meg iso-ban van, szóval még tömörítve sincs, de mind1 majd nézek valami rippet belõle. (Ez a verzió 1,46 GB, lehet hogy ez a baja)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Inkább nézek valami másik játékot, azért kösz mindkettõtöknek a segítséget 😊
ugy inditod el hogy a R gombot nyomva tartod.
voálá,recovery menü,benne cpu speed.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Leszedtem a Mortal_Kombat_Unchained_USA_PSP-pSyPSP játékot (1.46 G😎
Elindítom, bejön a profil menü, start-al tovább, majd Midway logó után jön az intró ami eléggé szaggat, közben folyamatosan olvassa a memória karit. X-el tovább lehet nyomni, de utánna nem történik semmi, csak fekete képernyõ (kártyát se olvas).
Az lenne a kérdésem, hogy már találkozott valaki ezzel a gondal ennél a játéknál és van rá megoldás?
(Más játékok tökéletesen futnak, gond nélkül)
Elõre is THX
pont azért kell magadnak generálnod a dxar fájlt, mert így a letölthetõ OE csomagban (amiben csak updatemaker és flasher van) nincs semmi copyright "sértõ", és te a saját firmware-d alapján készíted el az OE-t...
olyan ez mint hogy például az mp3 letöltés jogsértõnek számít, de a simán legálisan vehetsz olyan szoftvert ami mp3-ba tömörít (vagy cd-rõl rippeli)
nem-e?
"Warez" refers primarily to copyrighted material traded in violation of copyright law.
forrás
azzal tudsz regelni itt
Killzone-hoz kell...
mi az a situation EX? a companion profiles-ban van, gondolom valami special pályák. azt hittem úgy lehet unlockolni ha megvan a 10000 pont (=minden pálya 100%) de nem. ötlet?
én még ki se bontottam a géphez adott fülest 😊 a "távirányítót" se használom...