PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
Sok ilyen pletyka volt már. Ha viszont igaz és tényleg lesz és tényleg 4szer annyi ideig bírja majd, akkor nemtom mitcsinálok 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Unknow
Omg...ha ezt most komolyan nekem kell elmondani akkor gondok vannak. Rendbe...akkor próbáld logikusan értelmezni. Szerinted egy játékban direkt maradnak bugok? Szerinted egy játékot direkt csinálnak úgy,hogy fel lehet törni? Szerinted a biztonsági rést tartalmazó GTA-t véletlen vonta vissza a sony? Szerinted a sony véletlenül próbálja elérni azt,hogy ne lehessen belenyúlni a pspbe? Tudod mit, igazad van ... lol. A sony azért próbálja elkerülni,hogy hackelni lehessen a gépét,hogy kis kihívást nyújtson dark alexéknek 😄 Alapból logikus a dolog,hogy mi miért van. Na de ha nagyon akarod utána nézhetsz az ide vonatkozó jogszabálynak is😛
HyperGames

www.CRIMEMUSIC.try.hu

lolman
köszi az infot öregharcsa😊

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

öregharcsa
sziasztok!!

újra elérhetõ a pspfilez!!!

üdv

http://pspfilez.extra.hu/

Helló!Engem lehet,hogy érdekelne,a dragon ball játék,5000FT-ért.De még nem biztos.Az emailom:[email protected]Üdv:Geri
Nem tudja vki, hogy lehet géprõl videót PSP-re rakni??? Sehogyse sikerült!!!
Sziasztok. Tudnátok nekem abban segíteni, mit ér jelenleg 2 eredeti UMD-m a piacon? Dragonn Ball Shin Budokai és GTA: LCS (igen, EU verzió, és a downgrader változat, a régi). Ugyanis meg szeretnék válni tõlük. A GTA-tól mindenképpen, már megtette a szolgálatot.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Silius
Fullra kiakapcsolom, míg a led kialiszik, utánna R-el be, és világít is a led, de a kijelzõn semmi sincs. Utánna meg csak aksi kivétellel tudom újra elindítani, mert nem reagál semmire se.
A Mortal viszont PsyPSP verzió, de inkább keresek belõle egy rip-et.

Banyapapa
valakinek sikerált a parappa-ban letölteni benne valamit is?

dzsedi
grrr #21520-ra válaszoltam volna...

dzsedi
talán ott rontod el h nem kapcsold ki teljesen a psp-t. csak akkor mûködik...

lolman
Espalpsp team nem mindig megbizható, õk sajnos ilyen ezzel számolni kell!
PsyPSP powa😄

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

Silius
Nem igazán, nyomom az R gombot majd felnyomom a bekapcsológombot, zöld led be, és utánna semmi, csak fekete képernyõ 😞

és a recovery menüt még mindig nem sikerült behozni?

lolman
ColdFire hülyeség volt felhozni ezt az egész warez témát ez PSP topik nem "vitatkozzunk hogy mi számit warezeolásnak" topik...

ja, az lehet.

en csak normál release-eket szedek úgyhogy erre nem gondoltam!

lolman
az😄

lolman
igazad van😊

már ne haragudj de ez orbitális faszság.

akkor a sony illegálisan adta ki psp-t 1.0ás FW-vel, ami unsigned kódot futtatott mindenféle manipuláció nélkül?

a másolt játékok lejátszásának képessége nem hordozza magában az illegalitást! ugyanugy, ahogy egy olyan CD lejátszót sem illegális venni ami lejátssza a másolt audio CD-ket...

Silius
Nem az a baj, hogy szaggat, mert csak az intro videója szaggat, de ha továbbnyomom akkor nem történik semmi, csak fekete képernyõ, a kártyát se olvassa (az intro alatt pedig folyamatosan világít a kártya ledje)

Unknow
Vagy leszedte a tré espapsp verziót ami nem fog mûködni szaggatás nélkül. Mostanában elszokták szúrni a srácok a dolgokat. Lásd Bleach Heat The Soul 4 és Burnout...ezek mind eszméletlenül szaggatnak tõlük.
maffioso
nekem a tdu isoban nem indul csak csoban
szerintem teddát csoba és probáldmeg

\"If in doubt, flat out!\"

Unknow
Alapból az,hogy a másolt játékok lejátszására képes legyen már magában hordozza az illegalitást. Lévén a sony se ellensége magának. Ha nem lenne illegális szerintetek törõdnének azzal,hogy folyamatosan feltörik a rendszerüket? Nem véletlen FELTÖRÉSRÕL van szó 😊 Na de mondom...aki nem hiszi el google 😊
Mortál nekem cso-ból ment tömörítve, szaggatás nélkül

biztos hogy a CPU speed-del lesz a gond!

mondjuk ettõl még az lehet illegál hogy te letöltöd és lefuttatod az updatemakert...

Silius
Fogalmam sincs, hogy mi lehetett a baja, a kártya szerintem tuti jó, más játékokkal egyáltalán nem volt vele gond.
A Mortal meg iso-ban van, szóval még tömörítve sincs, de mind1 majd nézek valami rippet belõle. (Ez a verzió 1,46 GB, lehet hogy ez a baja)

scorpeeon
Ennyire nem kéne szaggatnia vagy sz@rakodnia semminek akkor sem ha fullra be van tömörítve és 222-n fut... Vagy lassú a kártyád, vagy rosszat szedtél le.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Na ezt nem vágom pontosan, az viszont biztos, hogy mindig figyeltek DAX-ék, hogy olyan adat ne legyen a letölthetõ fw-ben, ami copyright alatt van, ezért nem is csinálhattak semmit ellenük.

mér nincs is az módosítva csak egymásba van másolva az 1.5 meg a valamelyik másik 😊)) most az hogy eccerre használod a kettõt az baj? 😊

akkor valamit nem jól csináltál. érdemes megkeresni ezt a cpu speedet mert jópár játékhoz kell!

Unknow
Errõl sztem kérdezd meg a sonyt 😛 Olvasd el a jogrendszerben mi szerepel. A firmware LICENSZ alatt áll, azt módosítani csak a SONY vagy a fejlesztõ engedélyével lehet. Abszolút nem legális.
Silius
Úgy meg csak fekete képernyõ van 😞
Inkább nézek valami másik játékot, azért kösz mindkettõtöknek a segítséget 😊

Banyapapa
hosszan kikapcsolod a psp-t ( a kikapcs gombot addig nyomod felfele,mig le nem áll)
ugy inditod el hogy a R gombot nyomva tartod.
voálá,recovery menü,benne cpu speed.

Silius
És azt hol kell? Mert nekem nincs rajta semmi speciális progi.
Firmware: 3.10 OE-A

ColdFire
cpu speedet állítsd magasabbra sztem

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Silius
Császtok
Leszedtem a Mortal_Kombat_Unchained_USA_PSP-pSyPSP játékot (1.46 G😎
Elindítom, bejön a profil menü, start-al tovább, majd Midway logó után jön az intró ami eléggé szaggat, közben folyamatosan olvassa a memória karit. X-el tovább lehet nyomni, de utánna nem történik semmi, csak fekete képernyõ (kártyát se olvas).
Az lenne a kérdésem, hogy már találkozott valaki ezzel a gondal ennél a játéknál és van rá megoldás?
(Más játékok tökéletesen futnak, gond nélkül)
Elõre is THX

dehogy

pont azért kell magadnak generálnod a dxar fájlt, mert így a letölthetõ OE csomagban (amiben csak updatemaker és flasher van) nincs semmi copyright "sértõ", és te a saját firmware-d alapján készíted el az OE-t...

olyan ez mint hogy például az mp3 letöltés jogsértõnek számít, de a simán legálisan vehetsz olyan szoftvert ami mp3-ba tömörít (vagy cd-rõl rippeli)

nem-e?

lolman
rosszvéged lesz még cf... rossz

lolman
jó inkább ezt haggyuk😄

scorpeeon
Jaja, a CFW-k teljesen legálisak 😊

mármér számítana annak?

"Warez" refers primarily to copyrighted material traded in violation of copyright law.
forrás

Unknow
Akkor a costume firmware és egyéb témákat is lehet mellõzni. 😛 Az is wareznek számít....
na úgy látszik megoldódott, sikerült letölteni az extra pályákat a játékon keresztül, gondolom majd abból jönnek a profile-ok az extrába!

Jeeeeeee!!! Elindult, ami eddig még nem! Annyira boldog vagyok!! 😊 Köszönöm mindenkinek! 😊

jah és mégvalami. volt szó korábban network access code-ról, valóban szükség van rá PSP-hez is, de dobozban benne van valamelyik kézikönyv hátoldalán.

azzal tudsz regelni itt

Killzone-hoz kell...

valaki játszik Exit 2-vel?

mi az a situation EX? a companion profiles-ban van, gondolom valami special pályák. azt hittem úgy lehet unlockolni ha megvan a 10000 pont (=minden pálya 100%) de nem. ötlet?

😊
én még ki se bontottam a géphez adott fülest 😊 a "távirányítót" se használom...

dzsedi
Valamit félre értettél. Nem az analóg kart kell jobbra tartani, hanem a jobb ravaszgombot kell nyomva tartani "R"