40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#25170 nem vagyok jós
mivel már fat-et ujonnan nem is lehet kapni
szerintem akkor is olcsóbb lesz a fat
nézd meg még mindig sokan vesznek vastag ps2-t mivel olcsóbb 10eft-al és ugyanazt tudja mint a slim kb -
amdrula #25169 Az hogy most jobban megy a fat, mert olcsóbb nem jelenti azt, hogy egy pl. egy év múlva is így lesz. -
#25168 Működő PSP emulátor -
#25167 semmivel nem gyorsabb a slim
ha memkariról töltesz akkot tök egyforma
umdről meg nem sokan játszanak itt :-) -
#25166 micsoda ne mondj hülyeségeket
én 10 simát elöbb eldok mint 4 slimet
a pufi olcsóbb ezért több mindekinek van rá pénze
és a pufi sok mindenbe jobb is egyedül nincs rajt tv kimenet amihez amúgy is 6000ft-os kábel kell külön megvenni
-
tiger006 #25165 Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Igazából van érv mindkettő mellett és ellen is. Szerintem az lesz, hogy a "piszkos anyagiakra" bízom, hogy mivel jövök majd ki jobban... Köszi még egyszer! Hali! -
#25162 én próbáltam...szart sem ér...(amit skinnyman linkelt) -
#25161 Ilyen nem létezik, de ha igen, akkor biztosan nem működik jól.
Találtam neked: link
Sztem túl sok jóra ne számíts velük. (a legjobb, ha semmire se számítasz és akkor nem érhet negatív meglepetés) -
#25160 Csá mindenkinek.
Lehet hogy ez nem ide való kérdés, de enm tud valaki egy PSP emulátor-t
PC-re. Amit egy magamfajta láma is tud kezelni.
Előre is köszi. -
amdrula #25159 Slim psp + Sandisk msduo kari :D. -
#25158 Sziasztok!
Most készülök PSP-t venni. Tudna valaki egy rövid összefoglalót írni nekem, hogy hol érdemes most venni(ár, kiszerelés(value, giga pack(ha van még ilyen))), érdemes-e valamire figyelni. Stb,stb:) Köszönettel előre is -
BobaFett #25157 Közben ahogy nézegettem, ez valami olyanra való, hogy a régebbi firmvarek POPloaderjeit is lehessen hasznáálni mert állítólag van ami csak azon megy...
De azt nem értem, hogy nekem megse jelenik a plugin a recovery menüben. ez mitöl lehet ? -
#25156 Hali szerintem a popsloader plug csak régebbi FWhez kellett az ujjakba már 'bele van építve" ha jol informáltak. -
BobaFett #25155 Sziasztok, kicsit gondba vagyok PSP-n a PS1 játékokkal.
Előszöris nem értem minek a POPSLOADER pluggin, amikor anélkülis mennek a játékok.
A másik,. hogy nincs valahol egy lista hogy melyik játékot milyen fake ID-vel kell konvertálni hogy rendesen fusson ? -
#25154 HI GBA Emulator leszedtem de nem tudom hová kell másolni a cuccot!Tud ebben segíteni valalaki?Játékokat is hogy hová kell majd tenin köszi! -
#25153 UMDGen -
#25152 Mi annak a programnak a neve, amivel lehet ISO-t rippelni?
PL kivenni a videókat, zenéket meg ilyeneket. -
#25151 HI!HAsználja valaki a mapthist?vagy másféle térkép progit ha van egyáltalán?HA igen dobhatna egy linket hogy kell feltenni és honnan lehet letölteni!(Budapest térkép kellene)
ELörre is köszi! -
#25150 köszke -
#25149 Akkor is eléggé hülye indoknak tartom, hogy később jobban el lehet adni. Meg nem is feltétlenül igaz, mert a fat-et ha már nem fogják gyártani és valakinek olyan kell, sztem többet kiadna érte. -
Eldián #25148 Itt a távirányító progi!Magyar leírással! Használjátok egészséggel. -
Geccoka #25147 Lol, bakker, en nem a slim elonyeit irtam le ember...
Hanem a kerdeseire valaszoltam a slimmel kapcsolatban...
Es kit erdekel, hogy te el fogod-e adni? Ő kerdezte, miert erne meg slimet venni, en meg mondtam egy lehetseges indokot. Nem mindenki tartja meg elete vegeig a gepet, kozbejohet barmi, amiert szukseges eladni. -
#25146 mekkora loller, megveszem azért a slimet, mert később eladhatóbb. nekem 2 éves a FAT revision, cheapboy rulz, darabig filóztam hogy eladom, de szerintem már nálam fog nyugdijba menni. -
#25145 hol van az infrához tv távrecsegő proggi? pls.. -
#25144 Egy fat 3.72-esről van szó.
Köszi a választ! -
Eldián #25143 Basic PSP előnye hogy lehet vele TVt távirányítani, meg file-t küldeni mobilról vagy bármely infrás eszközről. -
Eldián #25142 Szerintem ha a Basic PSP procijának megnöveled a teljesítményét akkor az is gyorsabban tölti be a játékokat, nem csak a slim. max. hamarabb lemerül. Venni kell jobb aksit, és ha nagyon sokat akarsz játszani akkor máris van két aksid, szóval mentesz egyet a játékban és kicseréled, mikor lemerülne. -
#25141 -az első pontot nem értem, mert mégis miért kéne eladni? én soha nem fogom eladni a PSP-met.
-ezt teljes mértékben tudja a fat PSP is, minden további nélkül
-lehet, hogy sok meg, de sok nem megy
-ez előny? :)
-ennek mi köze a slimhez? Ha létezik ilyen, 100%, hogy sima PSP-n is jó (vagy csak azon jó)
-némelyik gyorsabban töltődik be, a legtöbbnél minimális, elhanyagolható a különbség.
Ami komoly előnyt látok a Slim mellett az a kisebb fogyasztás, és hogy belemegy a speciális akkufedéllel (eléggé kilóg) a fat PSP aksija is, így 11 óráig is bírhatja a játékot a cucc. -
Geccoka #25140 Hello, en most vettem slimet csutortokon, par dologra tok valaszolni neked:
- en a slim mellett dontottem, mert ha kicsit kesobb eladasra kerulne a sor, akkor szvsz az jobban eladhato marad, mint egy mar hasznalt fat,
- menut persze meg tudod, en most pakoltam fel ra par PTF temat, azzal a menuben levo ikonok is lecserelodnek, nem csak a hatter, de olyan lehetoseg is van, hogy a hatterben futo hullamot csereled csak le masra
- azt nemtom milyet nem tudsz, egyelore nekem minden ment, ezek: Bookr (pdf, txt olvaso, eleg jo), ScummVM (regi dosos lucas artos gamek futtatasahoz), meg egy plugin, ami arra jo, hogy game kozben is mehessen a zene
- nincs infra
- billrol lattam mar kepet, ami usb-n csatlakozott, de hogy valoban kaphato e azt nem tudom
- ja megvalami, slimen gyorsabban betoltodnek a jatekok, youtube-on van par video, amikor ugyanazt a jatekot inditja el a csavo mindket gepen, meg lehet nezni, mennyivel gyorsabb egyes jatekokban -
tiger006 #25139 Helló!
Feltehetően hamarosan veszek majd egy PSP-t.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik éri meg jobban, a Slim vagy a Fat PSP? Csak azért, mert ha jól olvastam a FAQ-ot, akkor a Slimen nem biztos, hogy fut minden. (1.50 FW-es cuccok). De ez konkrétan mire terjed ki? Milyen program az, amit nem tudok telepíteni esetleg, amúgy viszont hasznos lenne? Vagy a menü hátterét tudnám változtatni? Összességében melyik jobb?
És még egy kérdés. Ugye a Slim-en nincs infra. Volt egy próbálkozás a TyDoPad nevű programmal, amivel valamilyen infrás billentyűzetet lehetett psp-hez csatlakoztatni. Gondolom, ez után már nem lehetséges. Viszont: hogy tudjátok? Folytatódik a projekt, hogy lehessen valamilyen billentyűzetet használni hozzá?
Elnézést, ha olyat kérdeztem, amit tudnom kéne. Válaszaitokat előre is köszönöm! Helló! -
fuckpolice #25138 Kószönöm Brinn megpróbálom. -
Eldián #25137 Hali mindenkinek! Elkezdtem downgradelni a PSPm, de elakadtam: Ez alapján csinálom PANDORA aksis módon... Na és ott akadtam el, hogy:
13. A PSP-n most lépj a Game > Memory Stickbe és klikkeéj a "Pandora's Battery Firm. Installer" ikonra.
14. Elindulás után kiír egy feliratot, ezt okézd le az -szel. (Ha nem indult el, hanem hibaüzenetet kaptál, akkor szinte biztosan a korábban említett 'GAME' vagy 'GAME150' mappák közül választottál rosszat. Egyszerűen használd a másikat.)
Ha GAME mappába másolom a cuccost akkor errorozza a firm indítását, ha pedig GAME150 be akkor nem is látja a PSP. Tudtommal nem qrtam el semmit, de úgy néz ki mégis. Nah valakinek valami ötlet? Előre is kössz! -
Brinn #25136 http://pspfilez.extra.hu/b2/viewtopic.php?t=694
Tessék. -
Brinn #25135 Szerintem Pandora akksival... Az meg asszem le van irva a GYIK-be...
De nem biztos. ^^ -
fuckpolice #25134 Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok e úgyhogy bocsesz ha nem.
Azt szeretném kérdezni hogy a psp (flash0) mappában csináltam 1 kis katyvaszt letöröltem pár filét meg felülírtam ezt azt és most ha megnyomom a ki-be kapcsoló gombot nem történik semmi (a kijelző be sem kapcsol) azon kívül hogy a kis zöld led világít kb. 30 mp ig utána elalszik
Mit lehetne most csinálni? Vigyem szervizbe?
Légyszi valaki segítsen!!!
Válaszaitok előre köszönöm. -
amdrula #25133 Mindet lehet, de slimhez az eslő fw a 3.60. Különben sincs értelme 3.71 alá menni... -
rumos #25132 akkor lsz. oszd meg velem, hogy milyen emu-t használsz, honnan töltötted le.
mame is érdekel, ha van tapasztalatod.
köszi. -
#25131 Pandorával mindegyik psp butítható vagy csak 3.52-ig, 3.71-ig? 3.72-est lehet? -
amdrula #25130 Snes emu tuti van slimre, mert azt használom is, sőt sokminden más is van rá, de nem foglalkoztam nagyon velük.
Szal ha jó emut raktál fel, akkor máshol lesz a baj, pl érdemes formázni a memkarit, vagy valami :D -
#25129 Majd talán. Asszem van egy módszer, amivel megoldható, de nem ismerem pontosan, mert nincs Slim-em. Asszem vmi Eloader progiból megoldható Slim-en is az 1.5 homebrew futtatás.