40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#25374 Vki tudna adni egy Recovery linket 1.5 re akarom visszarakni a psp-t,de a faqban rossza link? -
rumos #25373 hát asszem pont ezzel a fw-rel (mellesleg nekem is ez van fent) vannak gondok a homebrew progik futtatásával. pl. a mame emulátor sem megy, gondolom emiatt. -
rumos #25372 van olyan bolt bp-en ahol felrakják? -
Kolbaszharisnya #25371 nekem is van ilyen HORI-m,csak nem tudom rendesen felragasztani,azaz ezt nem is ragasztani kell,csak rátapad magátol.Egyszer már felraktam rá,de nem tudom ugy rárakni hogy teljesen rátapadjon...elösször is tele lesz levegö bubival alatta,ami viszont nagyon nem jo,másrészt a szélei feljönnek...
Te hogy raktad rá?:)
-
Kolbaszharisnya #25370 Sziasztok!
Van egy PSP Slime-m,nekem a nagy többség ellenére tetzik,nincs vele bajom.Most jelen pill 3.71 M33-3 as Software van rajta,mindent játszik,eddig nem volnt még olyan game,amit nem tudtam volna futtatni.Eddig rendben is van,csakhogy:
Az a baj,hogy sem a Windows Live PSP Messengert,sem a Full screen browsert nem tudom rajta müködésre bírni egyenlöre...
A böngészö pontos neve: FullScreen Browser for the PSP v1.0
Azt irják a psphungaryn,hogy egyszerüen másoljam át a letöltött mappát a memo stick gyökérkönyvtárába(szoval ez gondolom az,amit a Total commanderben amikor kivállasztom a PSP-met,ezt nyitja meg alapbol-ISO-MUSIC-PICTURE..stb).Ezt megcsinaltam,aztan met azt irják,hogy az internet browserben irjam be ezt: file:/fsbrowser/menu.html
Ezt is megcsinaltam,és azt irta ki erre,hogy a megadott cél nem megjelenithetö,vagy valami ilyesmit.
Ez voltt a Messengerrel is,csak ahoz azt irták,hogy a psp/common mappába másoljam.De ezt sem inditotta el...
Kérdésem csak annyi,hogy ezeket azért nem tudom használni,mert valamit elcsesztem,vagy mert tul ujj még a firmware ami rajta,vagy egyszerüen sz*r ez a firmware?
Mitévö legyek?Igazség szerint csak a full screen browserért féj a szivem...mert az azért nem lenne rossz...
elöre is köszi,ha tudtok segiteni. -
#25369 sokértelme nincs
de ha sokat nem használod az árt az akksinak és kevesebbet fog bírni
az akksinak az a jó ha töltődik merűl töltődik merűl töltődik merűl....... -
#25368 szerintem nagyon jó a fólia megvédi a kijelzőt a karcoktól az összes psp-men volt HORI japan
csak nehéz felragasztani jól -
amdrula #25367 Ez igaz, de hülyeség, hogy azt tanácsolja, hogy lényeges lemerülni hagyni havonta, amikor nem, sőt, ha lemeríted, és úgy rakod el huzamosabb ideig, akkor azzal rongálhatod is. -
rumos #25366 ... és tényleg :-) köszi. -
#25365 Nekem a gt2 úgy van fent, hogy a GAME mappán belül van egy GT2 mappa és ebben van az eboot.pbp és a key.bin. Nekem így működik. -
rumos #25364 aham na én is így gondoltam, akkor megpróbálom visszarakni iso-ba.
szóval psx... gran turismo 2-t leszedtem, van egy eboot.php és key.bin file. na ezekkel mi a teendő? GAME könyvtárba téve semmi. -
#25363 [ez itt a reklám hűlt helye]
-
rumos #25362 sztem ez a "néha lemerülni hagyni" téma túl van lihegve, ezeknek az akksiknak mindegy, pár év múlva ha kifingik és még mindig psp-zel, pár k-ért veszel újat. -
#25361 Rosszul írtam, a GTA azon kevés játékok egyike, amit csakis ISO-ban érdemes játszani. 9-es tömörítéssel mehet sztem nyugodtan ha már vmit betömörítesz. -
#25360 Volt már valakinek olyan gondja, hogy egyes játékoknál nem megfelelően működik az analóg? pl a Kilzone-ban és a god of war demoban ha jobbra elindulok, akkor „beragad” a jobbra irány(nem fizikailag), és ha elengedem akkor is jobbra tart a karakter... A legtöbb játéknál nincs ilyen probléma, de azért elég idegesítő.(PSP-1004) fw-től függetlenül jelentkezett ez a hiba.. -
#25359 most akkor ne hagyjam teljesen lemerülni?:D -
rumos #25358 ööö akkor ne 9-es fokozattal tömörítsek hanem inkább mondjuk 5-össel?
amúgy pont a GTA Liberty ... volt az egyetlen játék ami szaggatott, amikor töltött a kártáyról. na azt akkor pl. érdemes lenne visszatenni iso-ba?
a következő kérdésem, ha még bírjátok a psx játékok futására fog irányulni, de előbb teszek egy próbát :) -
#25357 Jahh :) Bár van olyan játék, amit kifejezetten CSO-ban ajánlott (bár igen ritka), ilen pl. a Lumines II, olyanokat olvastam róla, hogy az egyik zeneszámnál teljesen lelassul ISO-ban, CSO-ban meg viszi mint az álom. De ez nyílván egyedi eset, nem jellemző. Van sok olyan játék is, ami valójában nagyon kicsi csak megtöltik hulladékadattal, hogy többnek nézzen ki. Ezeket általában felére/harmadára is be lehet tömöríteni. -
amdrula #25356 Mármint ISO-ban, nem? -
#25355 #25342
Erre vki segítsen ha egy 3.52 m33 felrakok akkor müxene? -
amdrula #25354 Lényeg, hogy lehetőleg ne... -
#25353 Így van, de a legtöbb játék esetében alig veszed észre a különbséget, 1-2 olyan játék van csak, amit ajánlott CSO-ban játszani, ilyen például a GTA vagy az NFS:Carbon OTC. -
#25352 minél jobban tömöríted, annál jobban szaggat(hat) tőle a játék / tovább tölt -
#25351 Tégy egy próbát 3.71 M33-al :) -
rumos #25350 na ez a cso konvertálás felkeltette az érdeklődésemet. minden iso-t rizikómentesen át lehet alakítani cso-ba? van ennek vmi hátulütője? bármi... -
#25349 ok, thx -
qB0B0p #25348 Jah egyszerűbb azt mondani hülye vok mint netán rákeresni, utánaolvasni... -
#25347 Ráteheted bármikor.
A lényeg:Havonta legalább egyszer hagyd teljesen lemerülni és úgy töltsd fel(kisütés) -
#25346 a PSP-t bármikor rá lehet tenni a töltőre, vagy csak akkor érdemes, ha már a zöld led villog? (esetleg van egy bizonyos %, ami alatt nyugodt szívvel rátehető?) -
#25345 1.:Igaz és semmi hibája nem lesz.
2.:A letöltött játékot a PSP memóriájára kell felraknod USB kábellel.UMD- nem kell max a demo UMD. -
Kicsivale #25344 Sziasztok!
Nagyon hülye vok ehhez de Lenne 1pár kérdésem a PSP-vel kapcsolatban.
1. Olvastam a vaterán hogy valaki árul olyat hogy 3.51 firmware van rányomva és hogy megy a másolt mindenféle segédeszköz és segédprogram nélkül. Igaz ez? Ha igen kárt tesz-e ps-ben lesz e valami hibája?
2. Ha igaz, hogyan lehet beletenni a dvd-t cd-t[azonkívül hogy a hátulján[#circling] naszóval az umd kisebb mint a hagyományos CD/DVD] (vagy másikat nemtom hogy mire írják ezeket)?
Köszi: Kicsivale
-
#25343 Gyorsan felraktam a 4-es updatet. Ezzel is ugyanezt csinálja. -
#25342 Az mitől van,hogy sok játék betöltés közben lefagy és nem tölt tovább?Az számít hogy 2005 évjáratú az iso? -
#25341 nekem is az van mégsincs semmi baja, simán netezek a routeren keresztül..(tehát az alap 3.52 m33)...rakd fel a patch 4-et ha nem lenne fönt a gépen, és próbáld újra...ez segíteni szokott..vagy ha nem a pspfilez oldalán van egy topic abban kivesézték már minden problémáját a dolognak...(ha jól emlékszem..) -
#25340 3.52 m33 -
#25339 Ilyet nekem is írt,de semmi nem volt ment utánna a böngésző.Milyen FW? -
#25338 Még 1 probléma. Az a baj, hogy nem tudok netre felmenni psp-vel.Wifi routerem van amiről egy laptop kapja a netet (meg kábelen az én gépem)vagyis a wifi be van állítva és működik. A psp simán meg is találta a routert, a beállításokat a faq szerint megcsináltam, wep kódot beírtam, router a 11-es csatornán megy,stb... De amikor rámegyek a test connection-re akkor a második fázisnál(obtaining ip adress)hibát jelez és megáll.Ilyenkor mi a franc van? -
#25337 A hibakód ez:80020321
Elötte futottak a játékok rajta csak leformázott mindent nekem az eladó.
Mit rakjak fel,hogy elinduljon? -
amdrula #25336 Megjött a Manhunt2, amit nyertem cheapassgameren :D, legalább kipróbáltam, hogy műxik az umd olvasó a gépben, szerintem memory stricről fogom tolni a játékot, mivel azon már megoldottam, hogy nincs cenzúrázva és gyorsabban tölt :D -
#25335 Csáó all!
Ma vettem PSP-t használtan nagyon megérte(3.30 OE-A).
Már akadt is egy gondom,nem tudom elindítani a játékokat mert hibakódot ír és itt jön a kérdés: mivel lehet elindítani?
Köszi előre is!:)