40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • NEOreg3
    Ha hardwares hiba miatt nem kapcsol be, akkor a pandora semmit sem ér. Ha szoftveres hiba az oka, akkor meg a pandorával rendbe lehet hozni, szal akkor meg felesleges szervízbe vinni.
  • skinnyman
    háát... nem is tudom... mondjuk...pandorával? :)
  • torrente
    Hogy ha beszarik a géped (értsd: nem tudod bekapcsolni), akkor hogyan teszel rá akármit is szervíz előtt?
  • EmThor
  • skinnyman
    aha.
  • EmThor
    hi

ha veszek egy psp-t boltban számlával garival, és custom FW-t rakok rá (3.52 m33 pl.), de valami gáz lesz a cuccal és szervízeltetni kell, eredeti FW-t tudok majd rá rakni hogy ne legyen para nem?

thx
  • skinnyman
    A középső már 3.71 óta van.
  • VLB
    simán
  • torrente
    Ha egy psp-re már fel van telepítve a magyar nyelv, attól függetlenül a firmware-t lehet módosítani? Most 3.52 M33 van rajta, de lehet hogy rákerülne a 3.52 M33-4 is.
  • amdrula
    Én meg tudtam nézni a boltban, és nem hibás a kijelzőm.
  • zsolltikka
    forrás

Jön a 3.8-as fw.

A fontosabb újítások:

- internetrádió, streaming audio támogatás
    - Jelenetenként lehet videóban keresni
    - RSS ezentúl megjeleníti a képeket
  • MaSzKa kitiltva
    szerintem nem fognak ott kinlodni hogy nézegesd a pixelhibát

egyébként nálam volt 3db Slim psp és az összes pixelhibás volt

este lekapcsolt villanynál MAX fényerőn meg kell nézni Dead Pixel Checker képekkel

leggyakoribb pixelhiba a subpixelhiba ami azt jelenti fekete képen világít 1 fehér pont

javítani nem lehet filmeknél este idegesítő tud lenni
  • MaSzKa kitiltva
    MegaMan X és RockMan X

esetleg Loco Rocco
  • MaSzKa kitiltva
    állítsd a sebességet xMB 333mhz-re
  • MaSzKa kitiltva
    slimre nehezen rakod fel az 1.50-es kernelt mert nem lehet
  • MaSzKa kitiltva
    a boltba még kokányabbul rakják fel

nekem is harmadikra sikerült az alját semmi képp nem szabad megfogni mert zsiros lesz
  • MaSzKa kitiltva
    én mivel sokat raktam rá ezért tudom az 1.-őt én is elcsesztem

be kell állítani és 1 mozdulattal utána hajszírítóval ki kell simogatni a buborékokat

de mikor felrakod úgy kell csinálni minél kevesebb buorék legyen és elötte jó minőségű LCD tisztitóval le kell nyomatni
  • Kolbaszharisnya
    Na,a full screen browsert sikerült beüzemelnem!:)
  • amdrula
    Ridge racer nekem nem jön be, x360-on legalábbis nagyon nem tetszik :p
    R&C viszont jónak tűnik.
  • amdrula
    Szerintem ilyen lassú, az egyetemen nagyon szar, majd veszek egy usb-s wifit itthonra, aztán kipróbálom.
  • Kolbaszharisnya
    Figyi,azt fontos,hogy nagy vagy kis betüvel irom be az elérési utvonalat?nem tudod,hogy pontosan hova kell másolni ezeket a cuccokat a memo sticken belül?
  • amdrula
    Ja, snes emutlátor és super mario :D

Castlevania számomra kicsit nehéz lett :p
  • skinnyman
    Castlevania ilyen sztem.
  • skinnyman
    Pontosan, nem az átviteli sebesség miatt lassú. Egyszerűen maga a böngésző tetü néha.
  • skinnyman
    Mind2 játék eléggé jó, a Ratchet a legjobbak között van egészen biztosan.
  • Tibor
    De legalább megnyitja, nem mint a flashes odlalaka.:(
  • NEOreg3
    valami jó 2d-s ugrálós platformjátékot nem ismertek? az se baj ha 3d-s, ha "supermario nézetben" kell játszani
  • NEOreg3
    a 802.11b meg kb 10Mbps-os, szóval még akkor is gyorsabbnak kellene lennie:\
  • Tibor
    A WLAN csak 802.11b és nem a g-verzió!
    HA gépen netezel az tuti 802.11g-t használ az 54Mbps-os.
  • Prince of Máté
    Ok kössz a helpet!
    Valószínű hogy itt fogom megvenni: link
    Csak nem tudom melyik csomagot vegyem...
    48 ért slim + ridge racer 2, vagy hozzá a Ratchet & Clank
    Vagy 45-ért a slim játék nélkül és megveszem hozzá a GTA VCS-t.
    Jó játék a Ridge racer / Ratchet & Clank?
    GTA VCS-t hol lehet olcsaón beszerezni?
  • EmThor
    hi

okosított psp-slim-et hol érdemes\lehet venni pesten? (ami megbízható + meg lehet nézni a pixelhibát + töltőt vagy legalább valamit még adnak hozzá, thx)
  • skinnyman
    Pontosan: miután nem ég a narancs LED, olyan, mintha nem is lenne töltőn, teljesen felesleges 10 órát rajtahagyni, max 3 óra alatt teljesen feltölt nulláról.
  • skinnyman
    Némelyik oldal rohadt lassan jön be, ez van. Némelyik viszont egészen gyors.
  • NEOreg3
    tényleg ennyire lassú a netezés a PSP-n? 100%-os jelerősség mellett (2mbit/386kbit-es net) legalább 1 percet kell várnom, hogy egyáltalán behozza az sg.hu/forum.php-t:(

olvastam a FAQ-t meg tiltogattam is bőszen a képeket/flashaket, de még így is kenterbevágja sebességben a régi betárcsázós matávos net (56kbit) D:
  • amdrula
    Pontosan, sőt teljesen lemeríteni is felesleges.
  • pc killer
    Szerintem 10 órát nem fogja tölteni mert amikor az akksi teljesen feltöltődik akkor nem világít tovább a LED és ha a menüben megnézed akkor ott ki is írja, hogy "Charge complete".
  • SpeedXHUN
    meritsd le teljesen és mehet a 10 óra is rá
  • Prince of Máté
    Hi!

ha először kapcsolom be a PSP-t akkor teljesen le kell meríteni és 10 órát kell tölteni? Vagy nem kell kisütni?
  • skinnyman
    Ez nem igaz, a 3.71 M33 minden homebrew-t visz 1.50 kernellel. Egyébként meg amiket kérdezett, azok nem is homebrew progik hanem böngészős progik, az ilyenek bármilen PSP-n el kell hogy fussanak. Vmit rossz helyre másolhatott be vag a böngészőbe írt be rossz címet.
  • pc killer
    Valakinek nincs más ötlete, hogy miért nem megy a net a psp-men? Minden be van állítva a psp is csatlkaozik a routerhez de az ip lekérésnél mindig megáll.A router beállítása is biztos jó mert a laptop is simán csatlakozik rá.[#falbav