40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#25414 Ha hardwares hiba miatt nem kapcsol be, akkor a pandora semmit sem ér. Ha szoftveres hiba az oka, akkor meg a pandorával rendbe lehet hozni, szal akkor meg felesleges szervízbe vinni. -
#25413 háát... nem is tudom... mondjuk...pandorával? :) -
#25412 Hogy ha beszarik a géped (értsd: nem tudod bekapcsolni), akkor hogyan teszel rá akármit is szervíz előtt? -
#25411 -
#25410 aha. -
#25409 hi
ha veszek egy psp-t boltban számlával garival, és custom FW-t rakok rá (3.52 m33 pl.), de valami gáz lesz a cuccal és szervízeltetni kell, eredeti FW-t tudok majd rá rakni hogy ne legyen para nem?
thx -
#25408 A középső már 3.71 óta van. -
#25407 simán -
#25406 Ha egy psp-re már fel van telepítve a magyar nyelv, attól függetlenül a firmware-t lehet módosítani? Most 3.52 M33 van rajta, de lehet hogy rákerülne a 3.52 M33-4 is. -
amdrula #25405 Én meg tudtam nézni a boltban, és nem hibás a kijelzőm. -
#25404 forrás
Jön a 3.8-as fw.
A fontosabb újítások:
- internetrádió, streaming audio támogatás
- Jelenetenként lehet videóban keresni
- RSS ezentúl megjeleníti a képeket
-
#25403 szerintem nem fognak ott kinlodni hogy nézegesd a pixelhibát
egyébként nálam volt 3db Slim psp és az összes pixelhibás volt
este lekapcsolt villanynál MAX fényerőn meg kell nézni Dead Pixel Checker képekkel
leggyakoribb pixelhiba a subpixelhiba ami azt jelenti fekete képen világít 1 fehér pont
javítani nem lehet filmeknél este idegesítő tud lenni -
#25402 MegaMan X és RockMan X
esetleg Loco Rocco -
#25401 állítsd a sebességet xMB 333mhz-re -
#25400 slimre nehezen rakod fel az 1.50-es kernelt mert nem lehet -
#25399 a boltba még kokányabbul rakják fel
nekem is harmadikra sikerült az alját semmi képp nem szabad megfogni mert zsiros lesz -
#25398 én mivel sokat raktam rá ezért tudom az 1.-őt én is elcsesztem
be kell állítani és 1 mozdulattal utána hajszírítóval ki kell simogatni a buborékokat
de mikor felrakod úgy kell csinálni minél kevesebb buorék legyen és elötte jó minőségű LCD tisztitóval le kell nyomatni -
Kolbaszharisnya #25397 Na,a full screen browsert sikerült beüzemelnem!:) -
amdrula #25396 Ridge racer nekem nem jön be, x360-on legalábbis nagyon nem tetszik :p
R&C viszont jónak tűnik. -
amdrula #25395 Szerintem ilyen lassú, az egyetemen nagyon szar, majd veszek egy usb-s wifit itthonra, aztán kipróbálom. -
Kolbaszharisnya #25394 Figyi,azt fontos,hogy nagy vagy kis betüvel irom be az elérési utvonalat?nem tudod,hogy pontosan hova kell másolni ezeket a cuccokat a memo sticken belül? -
amdrula #25393 Ja, snes emutlátor és super mario :D
Castlevania számomra kicsit nehéz lett :p -
#25392 Castlevania ilyen sztem. -
#25391 Pontosan, nem az átviteli sebesség miatt lassú. Egyszerűen maga a böngésző tetü néha. -
#25390 Mind2 játék eléggé jó, a Ratchet a legjobbak között van egészen biztosan. -
#25389 De legalább megnyitja, nem mint a flashes odlalaka.:( -
#25388 valami jó 2d-s ugrálós platformjátékot nem ismertek? az se baj ha 3d-s, ha "supermario nézetben" kell játszani -
#25387 a 802.11b meg kb 10Mbps-os, szóval még akkor is gyorsabbnak kellene lennie:\ -
#25386 A WLAN csak 802.11b és nem a g-verzió!
HA gépen netezel az tuti 802.11g-t használ az 54Mbps-os. -
#25385 Ok kössz a helpet!
Valószínű hogy itt fogom megvenni: link
Csak nem tudom melyik csomagot vegyem...
48 ért slim + ridge racer 2, vagy hozzá a Ratchet & Clank
Vagy 45-ért a slim játék nélkül és megveszem hozzá a GTA VCS-t.
Jó játék a Ridge racer / Ratchet & Clank?
GTA VCS-t hol lehet olcsaón beszerezni? -
#25384 hi
okosított psp-slim-et hol érdemes\lehet venni pesten? (ami megbízható + meg lehet nézni a pixelhibát + töltőt vagy legalább valamit még adnak hozzá, thx) -
#25383 Pontosan: miután nem ég a narancs LED, olyan, mintha nem is lenne töltőn, teljesen felesleges 10 órát rajtahagyni, max 3 óra alatt teljesen feltölt nulláról. -
#25382 Némelyik oldal rohadt lassan jön be, ez van. Némelyik viszont egészen gyors. -
#25381 tényleg ennyire lassú a netezés a PSP-n? 100%-os jelerősség mellett (2mbit/386kbit-es net) legalább 1 percet kell várnom, hogy egyáltalán behozza az sg.hu/forum.php-t:(
olvastam a FAQ-t meg tiltogattam is bőszen a képeket/flashaket, de még így is kenterbevágja sebességben a régi betárcsázós matávos net (56kbit) D: -
amdrula #25380 Pontosan, sőt teljesen lemeríteni is felesleges. -
#25379 Szerintem 10 órát nem fogja tölteni mert amikor az akksi teljesen feltöltődik akkor nem világít tovább a LED és ha a menüben megnézed akkor ott ki is írja, hogy "Charge complete". -
#25378 meritsd le teljesen és mehet a 10 óra is rá
-
#25377 Hi!
ha először kapcsolom be a PSP-t akkor teljesen le kell meríteni és 10 órát kell tölteni? Vagy nem kell kisütni? -
#25376 Ez nem igaz, a 3.71 M33 minden homebrew-t visz 1.50 kernellel. Egyébként meg amiket kérdezett, azok nem is homebrew progik hanem böngészős progik, az ilyenek bármilen PSP-n el kell hogy fussanak. Vmit rossz helyre másolhatott be vag a böngészőbe írt be rossz címet. -
#25375 Valakinek nincs más ötlete, hogy miért nem megy a net a psp-men? Minden be van állítva a psp is csatlkaozik a routerhez de az ip lekérésnél mindig megáll.A router beállítása is biztos jó mert a laptop is simán csatlakozik rá.[#falbav