PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Mert castlevaniat nyomtam, mentés pontnál elvileg mentett,de game over után seholse a mentés.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
lenne egy kérdésem. Érdemes e 3.5 Software-t rárakni vagy inkább ne rakjam rá?
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
2 gigás sony / h speed /
1 gigás sandisk / normal, vadiúj /
ha érdekel, ajánlatot priviben várom. <#worship>#worship>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Lenyomom az R gombot, majd bekapcsolom a gépet (közben nyomom folyamatosan az R-t) Felvillan a kijelzõ, majd egybõl teljesen elsötétûl.
Közben a kártya led-je is felvillan, a power led pedig folyamatosan világít, de a kijelzõn semmi, még a megvilágítása se megy.
3.10 OE-A
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
ezek akkora szar szövegek... miaz hogy nem találod?
érdekes én 1 perc után megtaláltam:
-Ez a kis leírás a 3.0X OE FW-ekre érvényes (alapértelmezett beállításokkal).
Memory Stick gyökere:
--> DH (DevHook helye (az ikonok a programhoz a PSP/GAME mappába vannak))
--> ISO (ide kerülnek az iso/cso/dax file-ok)
--> MP_ROOT --> 100ANV01 (h.264 (avc) codec-kel kódolt videofile-ok, eszerint néz ki:MAQXXXXX.MP4)
--> MP_ROOT --> 100MNV01 (normál mp4 codec-kel kódolt videofile-ok, eszerint: M4VXXXXX.MP4)
--> PSP --> GAME --> BOOT (automatikusan futtatandó eboot.pbp helye (Recovery menüben lehet engedélyezni))
--> PSP --> GAME --> RECOVERY (itt van az 1.5-ös FW helye)
--> PSP --> UPDATE (Hivatalos Sony FW helye (eboot.pbp-re átnevezve))
--> PSP --> GAME150 --> Homebrew Programok helye, OE-FW update-ek helye
--> PSP --> COMMON (ide jönnek általában a Böngészõhöz való kiegészítõk, programok)
--> PSP --> PHOTO (képek helye, max. 1 mappamélységig lehet még létrehozni almappákat)
--> PSP --> MUSIC (zenék helye, max. 1 mappamélységig lehet még létrehozni almappákat)
--> PSP --> SAVEDATA (itt vannak a játékmentések)
--> PSP --> SYSTEM --> BROWSER (ide menti a Böngészõ Bookmark-okat, History-kat)
--> SEPLUGINS (a pluginek ide jönnek (.prx file-ok))
Gyk.: az xxxxx = egy 5jegyû számot takar. Te adod meg.
Megjegyzés: azért lett pl.: az MP_Root felsorolva mert a Wordben megformázott szöveg itt nem jól van tördelve.
vagy az ISO-kat:
Az iso/cso/dax (utóbbi 2 tömörített iso-file) file-okat a Memory Stick gyökérkönyvtárában lévõ iso mappába kell bemásolni (ha nincs iso mappa rajta, létre kell hozni) USB-kapcsolaton keresztül (Settings menüpont, majd USB Connection-re nyomj egy X-et).
Forrás: FAQ !!!!
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
De,hogy hogyan köll lebutitani 1.5-re azt nemtom,sose csinaltam olyat.
majd valami szakidani segit.
OE-t,meg itt találni
Perpill a 3.40OE legujabb,ugy tudom
mert PSP->ISO->játék és nem talál játékot...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
nekem nan tetszik
de arra a problémámra h a wifi nem müxik plz válaszoljatok
\"If in doubt, flat out!\"
Van itt valaki , aki Szombathelyen vagy környékén lakik, és "foglalkozik" PSP - vel ?
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Vélemény?
Azt a cpu sebbeség állitásával tod elinditani,(nekem csak ugy ment)
Ezt a recovery menüben tod állitani.
hosszan kikapcs,és a R gombot nyomva tartva elnidtod a gépet.
És ha jol emléxem a speed in UMD/ISO-t kell 222-re feltolni.
ui: vagy nagyobbra😛 probálgasd