40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#25334 Na ezt is megoldottam. Csak az volt a baj, hogy nem volt fent a .net framework.Amúgy de jól elbeszélgettem magammal. -
#25333 Valaki meg tudja mondani, hogy a psp iso compressor (v1.2) miért nem akar elindulni? Mindig azt írja ki, hogy az alkalmazás inicializálása nem megfelő... -
#25332 :) természetesenrá voltam csatlakozva a netre(wlanon keresztül)!!!! -
#25331 A rádiós progi Net Rádió sztem... nem FM... Wifi(Wlan) kell hozzá. -
#25330 Hi!FEltettem egy radio progit meg azt a you tubos sz.rt egyik sem igazán akar működni!
A rádióba ott a sok állomás de egyik sem jön be!A you tubnál meg no video üzenetet kapok!
VAlakinek valami tapaszalata esetleg?
-
amdrula #25329 Csak az a baj, ez nem Halo :D -
#25328 link -
#25327 linkt! -
#25326 végülis haloval már játszottak pspn, bár az is biztos nagy élvezet lehetett...
és nem is kis munka lehetett benne -
#25325 :D -
amdrula #25324 Azért ne akarjuk már PSP-n PC-t emulálni (dos szint felett). -
tiger006 #25323 Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e mód rajta, hogy Trackmaniát, Viper Raciget vagy egyéb hasonló játékot futtassak PSP-n? Van ilyen emulátor vagy valahogy át lehet konvertálni a játékot? Köszi a segítségeteket! -
#25322 Letöltöttem ezt a psp iso compression toolt de nem akar elindulni. A fasz kivan... -
#25321 OK ez megoldódott csak az volt a baj h ezt nem abba a mappába kellett mint a hombrew progikat. ;D
-
#25320 OK kösz ezt kipróbálom.Ja és a gépen m33 3.52 cfw van (én tettem rá).A psp játékok mennek, homebrew cuccok mennek de az átkonvertált gt2 csak az első képernyőig jön be(vagyis elindul a játék) de utána vmi hibával kidob. Ez miért van?? -
#25319 Gyakran Ismételt Kérdések -
#25318 Valaki be tudna nekem linkelni egy műsködő iso->cso tömörítőt? Mert amit én találtam az nem műsködik és sürgősen be kéne tömörítenem egy iso-t, hogy minél több játék férjen az új PSP-mre. -
#25317 FAQ -
#25316 FAQ -
#25315 LoL -
#25314 Valaki áruljá már el nekem hogy lehet filmet rakni a psp-re illetve milyen programmal !? -
#25313 LoL -
#25312 nem. -
david13 #25311 a Motorstorm megjelenik PSPre ?és ha igen akkor mikor?
-
#25310 az alap levelpack elég erősre sikerült... a plussz könnyebb sokkal -
#25309 akkor sikerült:) semmit nem találtam de jól el voltam egy darabig:) -
#25308 ez volt a cél :D -
#25307 Köszi bár itt össze vissza bojongok még:) -
rumos #25306 érdemes felrakni fóliát? ront vmit a képernyő élvezeti értékén? brando ultra clear vagy hori? -
#25305 egyet tudok, elég rég csináltuk de biztos van akinek új :)
elvileg lesz karácsonyi levelpack ;)
www.mach-one.hu -
amdrula #25304 Nem kell semmi. -
#25303 jut eszembe, a Sandisk Memory Stick Pro Duo Ultra II-höz kell átalakító, hogy a PSP-be be tudjam rakni, vagy jó anélkül is? (fogalmam sincs, ilyen téren sötét vagyok) -
#25302 sony ms pro duo 4 GB eladó. eredeti, átalakítóval. nem HS, de tökkéletes.
akit érdekel, lökjön rám egy privátot. thx. -
#25301 A megfelelő programmal bármit tud olvasni. -
#25300 Van olyna oldal ahol magyar homebrew játékok vannak?
Gondolok itt legyen ön is milliomosra vagy akasztófára ??? -
#25299 Hi!Mivel lehet megoldani hogy ha netezésnél keresek valami ta google-al például akkor az ékezetes betőket rendesen irja le?Vagy van más böngésző rá?Köszi! -
#25298 txt, pdf...a program neve Bookr...de asszem van valami másik is.. -
#25297 Én próbáltam tegnap ,tényleg rettenet szar lett!LE is töröltem a p.csbe! -
#25296 én is akartam venni aho,l redndelni kell nagy az esélymeg se jö
argep.hu ha zöld akkor lehetséges hogy van -
tiger006 #25295 Hali
z lenne a kérdésem, hogy valamilyen formátumú szövegfájlt tud olvasni a PSP? Ha igen, milyet, és milyen programmal? Hova kell telepíteni? A válaszokat előre is köszönöm! Hali!