40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • NEOreg3
    onnan vettem a gépemet, most kedden hozta a postás, semmi baja sem volt azon kívül, hogy kicsit maszatos volt a kijelzője

30ezres gép gondolom elég karcos, én 40ezrest vettem és semmi baja
  • Dj Siegfried
    ÚÚ srácok Nagyon köszönöm a segítséget!! 1000 hála!!
    hallottatok már a psp bontó oldalról? 30.000 ért nem fura az ajánlat?
  • rumos
    van erre kb. minden emulátor, nézz körül pl. itt
    http://www.psp-hacks.com/category/20
  • qB0B0p
    igen elég komoly gép de a ps2 az kamu (esetleg ps1-et láttál mer az van) van még GBC,GBA,DOS,N64 még még pár dolog van még NDS-is de az használ6atlan meg naon lassú is.
  • Dj Siegfried
    Sziasztok! Látom itt sok a hozzá értő egyén! Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen emulátorok vannak psp-re? A youtube on láttam gc és ps2 emu-t is psp-n... tényleg ennyire profi kis gépezet ez? köszönöm a válasuokat előre is..... respect
  • Prince of Máté
    Valaki ismeriEzt az oldalt?
    Itt 6ezer a VCS, de onlinebolt szal szállítási költség is van -.-
  • vixo
    Hát én gödöllőn mintha láttam volna,asszem 7000ftért
  • Prince of Máté
    KIRÁLY!

Akkor holnap megyek és meg is veszem!
    Remélem van még!
    Télleg azt nem tudod, h van-e ott a GTA VCS?
    Vagy valaki más nem tud olyan helyet ahol olcsón van a VCS?
  • vixo
    nem,pedig az is oda volt írva az újságba,de nem kell hozzá,sztem nagyon megéri:)
  • Prince of Máté
    És kell rendelekzni Auchan kártyával?
  • vixo
    Amúgy én is azt hittem először,h a duci psp-t adják 40ért,de 13.án tegnap pénteken bementünk tesóval és akkor még 49000ft volt,mert csak mától ér a 40000ftos akció és tesóm ma ment vissza érte:)
  • vixo
    bizony slim és igen a madaras tesco=auchan :D már megvan,nagyon nagyon faxa,nem is tudtam,h lehet vele internetezni,nekem nagyon bejön,tudom,h van a king kong-nál jobb játék is rá,de ez is isteni:)
  • amdrula
    De ő csak most kapja a kezébe.
  • Prince of Máté
    Egyébként a madaras tesco az az auchan :D
    A leírás és a kép alapján fat, de vixo szerint slim...
  • amdrula
    Vagy madras tesco az az?:D
    Amúgy én is néztem, nekem is fatnek tőnt sőt ott van, hogy base pack.
  • amdrula
    Tesco != Auchan
  • Prince of Máté
    Auchanban 40-ért vetted a SLIMET??
    Mert az újságban nincs kiírva hogy slim, és akép is a régi PSP-re utal!
  • skinnyman
    King Kongot? Vannak jobb játékok is rá :)
  • vixo
    Oksa,akkor a hackelést,azt most télleg hagyom,nem tartom olyan fontosnak,a lényeg,hogy a filmeket tudok most nézni rajta,a játékot is amit vettem,azt elvileg ha végigjátszottam visszavihetem és cserélhetek,csak a különbözetet kell viszedni,ha van,szóval játszani is tudok,ez most így jó,akkor köszi szépen a segítséget srácok! ^^
  • avengir
    vagy ha HB progikat akarsz használni
  • vixo
    USB kábelem az van,elvileg jó hozzá a digitális fényképezőm kábele,az FW még nem tudom,mert csak kb 20órára lex nálam a gép,mert tesóm ment el megvenni a psp-t még reggel,mert ment szegedre és útba eset neki,én meg vettem egy eredeti játékot hozzá king-kongot,szóval azzal elleszek egy darabig sztem,addig nem is hackeltetem a gépet,még egy memo kártyát veszek hozzá jövőhéten és akkor hack nélkül filmeket meg zenéket,képeket át tudom rakni rá,a hack csak arra kell,ha iso játékokat töltök le és a letöltött játékokat akarom futatni rajta,jól értettem ugye?:)
  • SpeedXHUN
    Milyen FW van a gépeden?
  • SpeedXHUN
    Igen,de venni kell USB kábelt azzal a zenéket meg filmeket meg akármit futtathatsz.A másik játék demokat tudsz futtatni beírod google ba hogy psp demo és tölts kedvedre.
  • vixo
    hát én most vettem a madaras tescoban,40000ft-ért egy slim psp,akkor gondolom,ezt még hackalni kell a játékok futtatásához,de filmeket,meg zenét,azt elvileg enélkül is tudok rárakni,ha van memoria karim,ugye?
  • SpeedXHUN
    Ha újonnan veszel akkor igen,de eza faqban le van írva.
    Ha használtan akkor nagyon figyeld hogy vagy ez legyen a verziója: pl x.xx OE vagy x.xx M33 mert ezeken a verziókon futnak a játékok.
    Van 1-2 bolt ahol árulnak újonnan törve: www.golemkonzol.hu
  • vixo
    Köszi a helpet!
    még egy olyan kérdésem lenne,h kell neki vmi hack,mint pl ps2-nél csipeltetés,h fussanak azok a game-k amiket letöltök netről?
  • SpeedXHUN
    Nyugodtan másold nem lesz baja!
    Igen,csak oda másold pl a zenket a Musicba és minden ok lesz!
  • skinnyman
    "Ennek mennyi a valóság alapja?"
    0. Nulla. Zérus.
  • vixo
    Hi all!

Olyan kérdésem lenne,h mennyire kockázatos a pspre játékokat átnyomni gépről?én azt hallottam,h eléggé necces,mert,ha megszakad vmi oknál fogva a kapcsolat a gép és a psp között,pl lefagy a gép,akkor kisülhet a psp és akkor a javítás 30000ft-be kerül:SEnnek mennyi a valóság alapja?
    És a filmeket/képeket/zenéket elég,ha a megfelelő mappákba rakom,nem kell semmi xtra dolog hozzá,ugye?
    Vki informáljon pls,még eléggé kezdő vagyok.thx!
  • skinnyman
    Vagy xvid4psp, ez mindent tud ami csak kellhet videókonverthez.
    PMP mod-nak hívják a progit ami tud feliratot is kezelni. Van egy PSPlayer nevű progi (nagyon régi és nagyon kiforratlan), ami eléggé sok formátumot lejátszik, például avi-t is.
  • EmThor
    fekete slimről ilyen pletyik keringenek :)

• qB0B0p
    De! (én pl. az Ultra PSP Movie Converter-t használom)
  • aribazsy
    Hmm, na ez is mar fejlodes.
    Es miaz a plusz progi ami folteszi ra?
    Godnolom raegetes meg mindig nem emgy egy szoftverrel amivel be is tomorited? vagy netan igen?
  • skinnyman
    Alapból mpeg 4 avc (h.264)-et játszik le, immáron full felbontásban. Feliratot külön progival lehet rátenni, vagy rá lehet égetni némelyik konverterben.
  • avengir
    Nem nagyon szoktak megdölgelni, a pixelek a kijelzőn
  • aribazsy
    Udv mindekinek!
    Erdeklodnek, mert sajnos mar lassan 1.5 eve hogy eladtam a Psp-met hogy most hogy ala video lejatszassal? milyen foramtumok mennek, ill. feliratot tud-e mar kitenni?
    Segitsegeteke elore is nagyon kosz!

ui. ill. szivese vennem ha van vkinek elado, slim, "okos" verzio elado netan ;)
  • qB0B0p
    nekem meg ezüst slim-em és nekem sincs egy darab sem
  • öregharcsa
    nekem nincs rajta egy sem... még a régi "pufi" psp-m van....
  • EmThor
    írják hogy a fekete slimeken nagyobb a pixelhiba arány de én nem nagyon hiszem el, most akarok venni én is...
  • shenmuedc #25415
    Most szeretnék psp-t venni és az a kérdésem lenne hogy mi a helyzet mostanában a pixelhibákkal psp-n. Régen sajnos belefutottam és nem szereték megint.