PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DjCooll
azért köszi a segítséget legalább megporbáltad.😊

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

DjCooll
köszi kiporbáltam de ezzel is ugyan azt csinálja vagy én csinálom rosszul... csinál egy képet meg egy videot amit a pspm nem tud lejátszani.

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Probaldki az xvid4psp programot.
Eccer, nacceru, google tudja hol van!

DjCooll
Letöltöttem egy PSP video 9 et. Örültem, mert ez az volt, ami a leírásban is volt. Elkészítettem a szövegfájlt avs kiterjesztésben ki tallóztam és le oké-ztam. Rámentem a start gombra pár mp ig csinált vmit, de aztán írta hogy készen van. Már eleve furcsa volt hogy 1 perc ig. se tartott egy 10 perces videó convertálása. Keressem nincs sehol.. hát még se jött össze. Elolvastam a faQ-t is de, nem jön össze valaki, segítsen már létszíves.

DjCooll
tényleg csak ez a link kellene aztán megszûnök mert ami a leírásban van psp video 9 azt nem találom sehol... enyi kellene

tudnátok mondani egy olyan oldalt ahol rendszeresen frissítik az új psp megjelenéseket? (consolnews.org beszart...)
DjCooll
jó akkor most már csak egy linket kérnék ha ez nem lenne nagy kérés..

PSP Video 9 AviSynth!! MErt nem találom sehol ahonnan letudnám tölteni

EmThor
a FAQ télleg nem jön be de ott a fórum alatta az meg fullos és tökjó 😄

DjCooll
mégha be is jönne...

lolman
nem nem tudom mert ott van az qrwa FAQ ahol mindent megtalálsz...

ColdFire a FAQ nem elég piros vagy nem elég nagy xD

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

EmThor
köszi, tudtam én hogy ez a tartó elég és nem kell képernyõvédõ izékkel bohóckodni!

DjCooll
Valaki leírná nekem hogy tudok filmet PSP Video 9 el át konvertálni hogy lejátsza a pspm???

Voltan
Nekem is ilyen Playgear van. Kurva jó. Egyik online tesztben SUV-val mentek át rajta és még azt is kibírta, a belseje legalábbis sértetlen maradt.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

EmThor
thx

scorpeeon
Sztem a memkártya sem stimmel, Sony-t azt eléggé hamisítják (bár a 4gigásat még nem annyira), és ez nem high speedes ami szintén problémát jelenthet. Sztem inkább egy 4gigás Sandisk Ultra II-t vegyél ennyibõl, biztos ami biztos.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

EmThor
igaz, köszi

Banyapapa
vatera.hu-n nézted öket?

EmThor
de ez védelemnek megfelel nem?

kártya amúgy jó? vagy hi-speedes jobb?

playgear-t hol érdemes? platinum? konzolstudio? nem nagyon ismerem a jobb helyeket....

thx

Kolléga, a playgeart nehogy itt vedd meg ez k**va drága.
EmThor
védõtokot tekintve, ITT ez a playgear street, ez megfelelõ?

úgyis max melóba vagy héven szedem elõ a masinát, utaztatni meg elég ez a jó kis táska...

itt meg memkártya, memory stick pro duo, sony 20 ropiért... 4gb? ennyit lekezel a psp + hallottam hi-speed-es jobb? vagy mindegy? mert hi-speedeset nem tom hol lehet venni.

Köszi

lolman
erre meg inkább nem mondok semmit mindenkinek a saját döntése...

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

lolman
ez van én eddig is jól megvoltam nélküle ezután is megleszek😄

scorpeeon
"A Manhunt 2 ideiglenesen felfüggesztve!
<2007. június 22. @ 19:55 - Gyu>
A Rockstart sosem kellett félteni: erõszak és akció mindig jócskán volt az igen jól kitalált játékaikban. Most azonban ellenük is világméretû akció bontakozott ki a még meg nem jelent Manhunt 2 kapcsán.

A Rockstart rengeteg szervezet támadta, bizonyos országokban betiltották a játékot, máshol csak "Csak felnõtteknek" besorolást kapott. A cég tehát úgy döntött, hogy ideiglenesen felfüggeszti a játék megjelenésére tett erõfeszítéseit, magyarán a projectet "pause üzemmódba" teszi, amíg megvizsgálják, milyen lépéseket tehetnek. A sajtóközlemény szó szerint így fogalmaz: " A Take 2 ideiglenesen felfüggesztette a Manhunt 2 Wii és Playstation változatainak terjesztésére szolgáló terveit addig, amíg alaposan megvizsgálják, milyen opciói vannak a cégnek a BBFC és az ESRB nemrég hozott döntéseivel szemben."
A cég vezetõi hozzátették, hogy változatlanul a játék mögött állnak, és a tiltások helyett jobban hisznek a felvilágosításban: el kell mondani, meg kell mutatni a szülõknek, hogy milyen a játék, hogy maguk dönthessék el, meg akarják-e venni gyermeküknek vagy sem. Emellett úgy vélik, hogy a játék, amely a horror-kategória új tagjának készül nem rémesebb, mint más horrorjátékok, amelyek különösebb gond nélkül megjelenhetnek.
A Manhunt 2 Saga tehát tovább folytatódik... " gamestar

A qrvamindenüket, azért ami sok az sok!

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ColdFire
Faqq nemtommá mikor lesz jó :C

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Szóval csak DS-t vettél... Na kivi vagyok hogy fog tetszeni.
scorpeeon
Tisztázzunk pár dolgot: 2.00 OE nem létezik, az elsõ CFW a 2.71 SE volt, OE-bõl az elsõ a 3.02 OE. OE-t 2féle PSP-re lehet tenni: Amin elõtte is OE volt, vagy amin elõtte 1.5 volt. Vagyis butítsd vissza 1.5-re, aztán tedd fel az egyik OE-t.

Voltan
Mármint az OE-ket.

Voltan
Elvileg az OS-eket butítás nélkül pakolhatod egymásra. De ha nem értesz hozzá, nem ajánlom, mert elqrhatod a gépet. Én is csak pofázok, mert megcsináltattam a downgrade-upgrade-et, nem jó kísérletezni, ha nem vágod pontosan a dolgot. Vannak ugyan lépésrõl lépésre leírások, de nem kockáztattam, PC-n van rutinom, de ez az elsõ konzolom, és lehetnek problémák...
Szóval jobb tapasztalt emberre bízni az elsõt.

FAQ-ban benne van, hogyan lehet OE-t frissíteni? Vagy ha egy mondat, nem írj le valaki? köszönöm!
lolman
pontosan xDDDDD

Azt ikább szedd le gyors 😊
Meg nem kellene elõtte butítani?Mer találtam vmi 3.50ös cuccot azt bedobtam asszem a systembe és semmi monnyuk lehet h rossz helyre tettem^^
Jah de honnan?😄
Voltan
Szerintem nem ártana felpakolni rá újabb OE fw-t...

Voltan
Mindenképp a PSP-t javaslom. Ahogy elõttem is írták, a DS aranyos, meg tök jó kis gép, de most õszintén, ki a francot érdekel 2007-ben egy dagadt olasz vízvezetékszerelõ? 😄D
PSP-n sokkal komolyabb dolgok vannak, a kijelzõje csaknem kétszer akkora, mint a DS-é, nagyságrendekkel szebb a graf, és a játékok is igen jók kezdenek lenni. Daxter, Crush, GTA stb. Ráadásul jön a Silent Hill Origins és még jópár nyalánkság. Tény, hogy többe kerül, plusz be kell ruházni pár extra dologra: ugye MemStick, és mivel nincs fedele, kell egy jó védõtok, hogy magaddal hurcold ezek sajna nem filléresek.
Cserébe viszont MP3 - video lejátszás...
Meg amúgy is gyönyörûség ránézni is 😄

És akkor az emulációs lehetõségeket nem is említettem.

Jah meg memóriakártya az külön pspre lett gyártva v belelehet rakni monnyuk olyat is amit fényképezõbe használnak?thx a választ
Hello most vettem pspt és 2.00OE van rajta v mi, és mi kéne h mennyenek a másolt(memóriára letöltött) játékok, és azt honnan tudnám leszedni???
ColdFire
na ezt olvasd el .DDDDd

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

egyébként tegyük fel hogy xbox360 szar, mert ezt mindenki tudja hogy egy vulkán kitörés elõtt, elbujhat az box mögött C' ügyileg... de ha eredeti jákokkal tolod akkor gari 2 év és semmi para, ps3 viszont drágább, a játékok is drágábbak, és kevesebb is van játékból! Ezen kivûl én imádom mindkettõt!!

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

DjCooll
Sziasztok!!

Filmet szeretnék átalakítani mp4 be hgy rárakjam a pspmre leszedtem hozzá a psp video 9 et de nem tudom használni valaki tud segíteni akkár más programmal is hogy átalakítsam a videot? elõre is köszike szépen

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

scorpeeon
Igaz, bocsáss meg. Az x360 hardvere japán szakemberek által lett tervezve és nem sajnálták a pénzt sem a hatékony hûtõre, sem más hardverelemek minõségére, x360-at csak japánban gyártanak, ott is a legszigorúbb ellenõrzésen megy át az összes és csak 1 hónapnyi folyamatos tesztelés után kerülnek a boltba. Ennek hála még egyetlen x360 sem ment tönkre a világon. Na ezt akartad hallani? 😊

lolman
jaja állitolag sok embert kibasztak Live-ról mert a C4eva fw-t használták vagy micsodát😞

Johnny23
ok,köszi

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

lolman
psp

lolman
Jól tetted és egyet értek veled!

De az milyen lehet már aki PSP-rõl vált DS-re?-.-

lolman
Scorpeeon qrwa rosszul hallottál vmit xD
olcsó husnak hig a leve hát te hülye vagy már megbocsáss...
Ps3 kinek van rá pénze? játékok alig vannak rá bluray-t meg most még mire használnád?

ColdFire jól döntöttél grat majd szolj ha megvan én is most akarok venni(platinum powa😄) Xbox 360 magasan veri a ps3-at ez most még nem kérdés majd késõbbre nézve lesz necces...

nekem volt mind2, de a LITE-ot viszonylag hamar meguntam és váltottam PSP-re. Igazából a DS játékok többségére nekem csak két szó jutott eszembe amikor játszottam velük: jópofa meg aranyos. De valahogy rohadtul nem tudott lekötni a stílusuk. Vhogy sekélyesnek és gyerekesnek éreztem õket. A másik pedig a grafika, sok év pc után bántóan kevésnek tûnt a teljesítménye a gépnek. Persze mindezt kellõ utánajárással megelõzhettem volna, az én hibám volt nem a DS-é.

Úgyhogy váltottam, és a PSP nálam odabasz. Nagyon szép grafika, autós, csihi-puhi játékok tömkelege, vizuális orgazmus. Egyszerû vagyok mint 1 fakocka, belátom. Nem kellett a Márió meg a 2d-s cucc, amikor ránéztem a Tekkenre.

Érdekes viszont, hogy sokan pont ellenkezõleg vannak és psp-r utálták és a DS-re váltva megnyugodtak. Szóval rosszul nem fogsz járni, szuper masinák, csak azt döntsd el, melyik stílusa jön be jobban.

Én azt mondom, hogy túrd fel a gamespotot, és nézd meg mind2-re a top játékok képeit, videóit. Abból jól lejön a gépekre jellemzõ stílus.
ColdFire
pspbe tudok csak segíteni, nézz utánnuk:
van ami mar megjelent, sry a hosszu listaert 😄

Jackass: The Game Action
Tales of the World: Radiant Mythology RPG
Naruto: Ultimate Ninja Heroes Fighting
Syphon Filter: Logan's Shadow Shooter
Dragoneer's Aria RPG
Transformers: The Game Action
Dungeon Maker: Hunting Ground RPG Simulation
Final Fantasy RPG
PQ: Practical Intelligence Quotient 2 Puzzle
Smash Court Tennis 3 Sports
Lara Croft Tomb Raider: Anniversary Adventure
Star Wars Battlefront: Renegade Squadron Shooter
Dead Head Fred Action
Jeanne d'Arc Strategy RPG
PaRappa the Rapper Music Action
NBA '08: Block Party Sports
Pursuit Force: Extreme Justice Racing Action
God of War: Chains of Olympus Action
Monster Hunter Freedom 2 Action
Hot Brain Educational Action
Crazy Taxi: Fare Wars Racing Action
Crisis Core: Final Fantasy VII Action RPG
Final Fantasy: Dissidia Action RPG
SOCOM: U.S. Navy SEALs Tactical Strike Action Simulation
Worms: Open Warfare 2 Strategy
Crush Puzzle
Dungeons & Dragons Tactics RPG
Driver '76 Racing Action
Diner Dash: Sizzle & Serve Strategy
Silent Hill Origins Action
Pirates of the Caribbean: At World's End Action
Wild Arms XF RPG
Pocket Pool Sports
Lara Croft Tomb Raider: Anniversary Adventure
Disgaea Portable Strategy RPG
Cube Puzzle
Aedis Eclipse ~Generation of Chaos~ Strategy RPG
Prince of Persia: Rival Swords Action
DJ Max Portable Music
Heatseeker Flight Action
Burnout Dominator Racing
Spider-Man 3 Action
Burnout Dominator Racing
TMNT Action
Fast and the Furious, The Racing
After Burner: Black Falcon Flight Action
Full Auto 2: Battlelines Racing Action
Crush Puzzle
Virtua Tennis 3 Sports
Alien Syndrome Action RPG

Johnny23
igen azt mondják teljesitményben PSP "lenne" a nyerõ, de játékélményben,ötletekben a DS Lite wins......grrr.hát még mindig nemtom<#fejvakaras>

(+jo volna ugye tudni,hogy mit hoz a jövõ játékfronton<#rolleyes>)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

ColdFire
psp