40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • NEOreg3
    van valami lehetőség arra, hogy böngészőn keresztül nézzem a youtube-os videókat?:(
  • skinnyman
    Vagy a felbontással vagy a kodekkel lehet a gond.
  • skinnyman
    Pedig az xvid4psp mindent tud :) Próbálj meg leszedni egy más változatot esetleg. Kell hozzá asszem .net framework, lehet hogy az a baj.
  • Prince of Máté
    Nem tudjátok miért van az, hogy az MPEG-4- et nem bírja lejátszani, kiírja, hogy Video Cannot be played.
  • NEOreg3
    3.70-től
  • Matthew94
    Akkor melyikkel érdemes? :S
  • amdrula
    3.52-vel felesleges próbálkozni.
  • Bedibeni
    Szevasztok! Hova kell másolni a letöltött témákat? 3.52 M33-4-es FW-m van! Ja meg hol találom meg??? köszi előre a választ!
  • aribazsy
    Hellotok,

Tegnap kerdeztem hogy mivel lehet videot atkonvertalni PSP-re, fullos felbontasban, feliratbegetessel.
    Namost kiprobaltam a Xvix4PSP-t, az egyik filmet se ismeri fol mar cache-eles kozben. Ultra Psp tryOut verziot probaltam, az meg kiirja hogy a media file nem supportalja a subtitle-t! Na de kerdem en, melyik supportalja?! egesse bele. Vagy mi a megoldas. vmi leiras, tutor van erre?
    Es raadasul csak 5 percet tud konvertalni, es sehol nem talalok "megoldast" ra. (Ebben is szivesen fogadnem segitseget ;) )
    Segitsegeket elore koszonom!
  • SpeedXHUN
    WLAN router kell ahoz,hogy a netedet befogd rádió hullámon-
    nekem a psp,asztali gép,notebook megy rajta és mind1 hogy a gép bevan-e kapcsolva.
  • Prince of Máté
    Tudom h kell csináltam már, de azt akarom h nekem legyen ilyen állomásom, és akkor 100%-os lesz a strength.
    Tudtok olyan video konvertert, ami tud ISO-ból konvertálni, és úgy, hogy az OAR képarányú filmekből a széleit levágja és sima widescreent csinál?
  • vixo
    Sztem néz körül warez toplistákon,pl: oli.hu vagy top40webtar.hu/warez
  • SpeedXHUN
    Wifi kapcsolot told On ba és menj a böngszőre.
    Scan-utánna allitsd be az internetet
  • skinnyman
    Mondjuk egy közeli WLAN hálózat/hotspot.
  • Prince of Máté
    Énis onnét szedem a játékokat :D
    Egyébként amit vettem, az 3.71 van rajta.
    mi kell ahhoz hogy netezni tudjak?
    Vagyis tudok így is de csak ilyen 10-20 %-os erősségű netet talál az meg nagyon lassú...
  • Sera26
    Most készülök venni PSP slimet újonnan,boltból. Aki jártas ebben tudja hogy elvileg milyen FW van benne,nyilván az utóbbiak közül valamelyik.
    Van itt Miskolc környékéről valaki, aki jó magyar forintért megcsinálná nekem a kütyü "okosítását"? Nem sok merszem van megpróbálni...
  • Prince of Máté
    Na megvettem az Auchanban a PSP SLimet
  • SpeedXHUN
    Zárt torrentre hogyan lehetek tag?
  • skinnyman
    Hát igen, ezért használok zárt torrentet.
  • SpeedXHUN
    Fennt csak nagyon lassú,azért köszi!
  • skinnyman
    Én torrentoldalakat tudok csak, ráadásul ahonnan én töltök azok zártak és nem tudsz regisztrálni sem rájuk. Mininova-n, vagy isohunt-on biztos fent van.
  • SpeedXHUN
    Tud vki vmi jó honlapot ezen kivül?(lehet warez vagy akármi)
    GTA VCS kéne mert letöröltem:(
  • SpeedXHUN
    én innen szedek,gyors,sokáig tölthetsz,kérhetsz játékot :)
  • SpeedXHUN
    GTA liberty,GTA Vice city,NFS most wanted,Driver 76,Rainbow six vegas,call of duty,graw,forma 1,moto gp van vagy ezer jó game:D
  • fikoo
    köcce ^^
  • skinnyman
    LocoRoco :)
    Amúgy sztem ezt így nem lehet megmondani, sok nagyon jó cím van rá.
  • fikoo
    Szerintetek melyik a legeslegjobb game PSPre?
  • fikoo
    Ne ijesztgessetek
  • qB0B0p
  • fikoo
    De azokra fel lehet tenni custom fweket, amik olvassák a memkártyáról a gameket, ugye?
  • amdrula
    3.72-ről visszateheti a 3.71-et vagy 3.60-at... :p
  • qB0B0p
    Meg annyi, hogy Slim-nél nincs downgradelés.
  • amdrula
    Nincs különbség, mind a kettő fw cserét jelent.
  • fikoo
    HEllo! Mostanában készülök új PSP Slimet venni. Valaki meg tudja nekem mondani, hogy mi a különbség a flashelés, és a downgradelés között? Mert van egy eladó, aki azt mondja hogy "flashalni tudja" a PSPmet, és akkor olvassa a másolt gameket.
  • SpeedXHUN
    Igen! Nyugodtan másolj azt amit akarsz majd ha hackalni akarsz irj újra:)
  • Brinn
    Nem hiszem... 30-ról indulnak a gépek egészen 40eFT-ig... 40eFT karcmentes és minél jobban megy le az ára forditott arányosságban nö a karcok száma. Szóval minél olcsóbb annál karcosabb.

Én töle vettem tök korrekt áron, érdemes megbeszélni vele egy találkozót...
  • Dj Siegfried
    thnk u!!
  • NEOreg3
    -.-
  • Prince of Máté
    Semmi baj, így legalább 3szor írtad le :D
  • NEOreg3
    nemtom minek írtam le 2x is, hogy semmi baja:D