40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#25654 Egyébként aki akar venni 8 gigásat annak tudok egy jó ajánlatot :
itt
Sajnos sony, szal nem High speed, de 21ezer a 8 gigás! -
#25653 Na megjött az egyik profi :D
A HG az minek a rövidítése?
Gondolom valami High ...... -
#25652 SpeedX, igaza van Prince of Máténak a memkarikat illetően, valóban nem létezik eredeti 4 gigás high speedes Sony ms pro duo. Amelyik ilyen, azon nincs is mit vizsgálni, hogy hamisítvány-e, mert biztosan az, ugyanis a Sony ilyet nem gyárt. Amit te linkeltél a Sony oldalán az egy HG Duo kártya, nem high speedes 4 gigás. A HG kártyák a memory stick új generációi: nagyon gyorsak és elméletileg 32 gigáig is elmehet a kapacítása. Ezek qrvajó kártyák, és tudtommal nem is hamisítják őket, viszont jó drágák is, szóval kétlem, hogy tudnál ilyet olcsón szerezni. Inkább 4 gigás Sandisk Ultra II-t javasolnám: barátibb ára van és a sebessége is ott van amennyire kell. Az a HG kártya még eléggé a jövő. Majd ha lesz belőle 16-32 gigás viszonylag olcsón, lehet hogy beújítok rá, de ez nem mostanában fog bekövetkezni. -
#25651 Igen, de egy 4 gigásra meg 2 db full umd-s játék fér rá, és nem kerül duplájába az ára.
2 gigs kb 11-12zer, a 4 gigás meg 15.
Szal 3 ezer ft különbség van az meg semmi -
kicsirobi #25650 Már semmi -
kicsirobi #25649 ÁÁÁÁÁÁÁÁáá!
Mit csináljak?
Rányomtam a RESTORE TO DEFAULT-ra,és nem jön be a menü,csak az a szar UMD menü -
#25648 formázd újra a kártyát -
#25647 1 gigással kb. a játékok 80%-át el tudod indítani, de nagyon idegesítő tud lenni, hogy néhány tíz vagy száz mega hiánya miatt nem tudsz elindítani egy jó játékot. Az eredeti UMD maximálisan 1.8GB lehet, tehát egy 2 gigás kártyán mindent el tudsz indítani. -
kicsirobi #25646 Sziasztok.Volt-e már valakinek olyan baja,hogy nem tudott másolni játékot a kártyára,mert nekem azt mondja nincs ilyen meghajtó.De viszont ha a telefonba rakom a kártyát akkor onnan olvassa -
#25645 PSP Slim-re is van magyarosítás, meg ez a letöltött játék beolvasás? -
#25644 Még annyi,hogy mielött belevágsz tölts le mindent(gyakran ism... ben benne van 3.52 m33:D)és figyelj oda a másolásra utánna már könnyű,15 perc max -
#25643 jó lesz akkor ez utánanézek, köszi -
#25642 Rengeteg -
#25641 CSAK ilyet vegyél:
SanDisk 4 GB Ultra II Memory Stick PRO Duo
kb 15 ezer csak jó helyen kell venni.
Kimész bolhapiacra, ott 10ezerért megkapod (UGYANAZ az eredeti) -
#25640 sandisk ms duo pro ultra 13 ropiért meg sok :\ -
#25639 Gyakran Ismételt Kérdések.
A lényeg ez:a recovery menü:hosszan kikapcsolod a psp-t majd bekapcsolod R+powerrel a GY.I.K-ben benne van a revorey kezelése,csak óvatosan! -
#25638 okés! -
#25637 köszi, de 2 gigás sony high speed-est tök sok helyen kerestem és szinte képtelenség találni :\ -
#25636 az a baj, hogy én a CFW-hez annyira nem értek, még végülis PSP-m sincs :S
De kérdezd meg MAszkát, Öregharcsát, vagy skinnymant ők prók. -
#25635 bocs, h így beleszólok, de leírnád privibe h hogy kell ezt az fw izét rárakni a PSP-re? meg a magyar menüt, ha tudod... -
#25634 Viszont ez mitől eredeti?:D -
#25633 Figy én magam részéről lezárom a vitát,sajnos én ilyen vok nem elég a szó..Mindenki azt vesz amit akar rajta múlik. -
#25632 Ilyen az eredeti Sony 4gigás -
#25631 itt már ezerszer leírták amúgy, ha pl megírják aPSP zsenik akko elhiszed? -
#25630 Én elhinném,de erről semmi link.Ha küldesz vmi linket ahol le van írva hogy csak 2gb-ig gyártottak akkor ok.(pl prohardver,itt sg vagy akármi) -
#25629 Igen ott van hogy High speed, de High speedet csak 2 gigásig gyártottak!! -
#25628 mert ha ezt
megnézed ott van a memory sitck menü és oda van írva hogy high speed is van köztük. -
#25627 Az ok,de akkor mi a HG? -
#25626 Egyébként meg ami linkeltél az HG, teljesen más mint a high speed!
Megnézheted, hogy a sony oldalán lévő Memory stick pro duo 4 gigás kártyából NINCS high speed!link -
#25625 Igen és itt hol írja hogy High Speedes?
hmm sehol!
A vaterás meg egyértelműen hamisított, csak nézz rá.
Egyébként majd jönnek a többiek(maszka, skinnyman) és megmondják h hamisított. -
#25624 4GB
lehet kapni nálunk photohallba.
itt 9990 ft hologramos,még a psp is kiírja a tipusát. -
#25623 Nincs EREDETI sony 4 gigás HS-es!
Menj be egy sony boltba és kérdezd meg!
EGyébként kijötta 3.80 fw psp-re! link
Felrakta már valaki?
Mikor lesz ebből cfw? -
#25622 Van a sonyból 4gb-os high speedes(eredeti)
Vizsont ahogy írtad van különbség a 2 kártya között.
Én nem ajánlom a sima kártyát inkább adjátok rá azt a 2 ezer ft ot és vegyetek sony high speedeset. -
#25621 Nem mind1, hogy sony vagy sandisk, mert sony ból nincs High speedes 4 gigás! (csak hamisított)
a High speedes átlag 5 megával másol, a sima meg 1,5- 2 megával, és néha akadhatnak a játékok. -
#25620 Március 25-én jön. Soká van az még... -
#25619 CC:FFVII US TEASER -
#25618 Sztem érezhető a különbség. -
#25617 na jó de 4 gigásból sandisk vagy sony az mind1, de high speed-es vagy jó a sima is? van akkora különbség?? -
#25616 mondjuk én a legújabb játékokkal tolom általába azért 800mega a ripkit az nem is jöhet szóba nálam,mert nagy fps-es vok pc-n . -
#25615 lol azé nem :D
van 60 megás játék is, meg van 1,7 gigás is.
Szal ezt nem állíthatjuk, hogy csak 1 fér rá, meg hogy átlag 800 megások.
Attól függ, hogy FUll UMD-s, vagy rippelt, és ha rippelt akkor mennyire.
Sztem 4 giga alatt ne adjátok magatokat :/
Amúgy én vasárnap raktam el a PSP-met, úgy az igazi, ha karácsonykor kapod meg :)