PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
vki help me+!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Csak mert ugye mondjuk X360-nál van ez a PAL és NTSC, és nagyon nem mindegy ott 😊
- 333 MHz CPU
- 32 MB memória, 4 MB Embedded DRAM
- USB 2.0, WLAN 802.11b és infravörös csatlakozó
- tartozékok: akku, demó CD
- méret: 170 x 70 x 23 mm
- tömeg: 260 g
Jah, azt meg szeretném kérdezni, hogy mely játékokat ajánljátok, ami úgy igazás faszás PSP-n? 😊 Mondjatok már legyetek szívesek egy párat 😉
És még annyi, hogy itt a PSP-nél nem számít az, hogy milyen régiókódú a játék? Tehát mondjuk az EUR mellett az USA, vagy esetleg a JPN régiókódú is megy azon a PSP-n, amit itthon veszek? <úgy vettem ki, hogy OE firmware alatt mennek, de nem vagyok biztos benne, ezért megkérdem>úgy vettem ki, hogy OE firmware alatt mennek, de nem vagyok biztos benne, ezért megkérdem>
köszi elõre is a válaszokat! 😉
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
A kedvencem: "válaszolnak ha kérdezek valamit". Banyapapa minden egyes kérdésedre válaszolt, vagy nem, hmm ????
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Annyi a különbség,ez mivel koncert,a MUSIC menüböl indul,nem a film.
De én irhato UMD-röl nem is hallotam,sztm kevered a 8 centis lemezel,azok mennek kamerákba pl: bele.
Amugy meg, van progi PSP-hez,PC-re telepit éés a PC-n levö filmeket (AVI,stbstb),átalakitja a megflelelö formátumba,és a PSP memora rátöltöd,és onnan fut,ennyi.
Nem kell irogatni blablahh
az az??
Mert láttam a boltban, de DVD UMD lemezt!
Meg nekem otthon van az MP3 hoz UMD lemez, ha azt letörölném és ráirnék pár dolgot akkor szerintetek jó lenne??
A Majomparade's-t már ne mondjátok,mert onnan le töltöttem amit csak tudtam!!
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Az 1,8g belsõ memória elég furcsa. Lehet van a pakkban egy 2gb-os memkártya, de a 40ezer forintos árát tekintve ezt nehezen tudom elképzelni. Alapból, "üresen" nincs a PSP-nek belsõ memóriája, mindenképp kell bele memkártya.
Elõre elnézést kérek mindenkitõl, nagyon le is szögezné, hogy nagyon tudatlan vagyok a PSP terén. A Corában van ez az akció, és fel van tüntetve, hogy 1,8 GB belsõ tárhely. Ilyen van a PSP-ben, és erre akkor lehet pakolni a játékokat is, vagy hogy van ez? Nem csak memóriakártya van? És gondolom mára már sablonkérdés, de ha megveszem a PSP-t, azt akár itthon saját kezûleg is meg tudom úgy csinálni, hogy fussanak rajta a letöltött játékok? Mellesleg érdemes lenne 39.990-ért ilyen Base packot vásárolni?
Válaszotokat elõre is köszönöm, és elnézést a nyilvánvalóan sok láma kérdésért..
Mert ott ugyan annyi mint az EW-ben csak ebben már benne van a szállításiköltségr!
Meg itt 1.50 FW
Köszi a tanácsot!!!!!!