PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CaviaR
Ha valakit érdekel eredeti, gyári LCD a gépéhez 12000 Ft-ért ajándék fóliával, leírással és szerszámmal, írjon privit!!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

MaSzKa
3.40oe- továbbra sem sikerült megoldanom a usbhost-ot
vki help me+!

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
ps2-nél volt ha nem a jobbik fajta chipeket rakták bele akkor a játék elindult ugyan de fekete-fehér volt

MaSzKa
tökmindegy

mucsácsó
Jah akkor jólvan, köszönöm 😉
Csak mert ugye mondjuk X360-nál van ez a PAL és NTSC, és nagyon nem mindegy ott 😊
PoisonChihuahua
Hivatalos SONY Firmware alatt is mennek más régójú játékok. Nekem pl. pár játék direkt amerikai kiadásban van meg, a doboza miatt...
mucsácsó
Sony PSP Base Pack:
- 333 MHz CPU
- 32 MB memória, 4 MB Embedded DRAM
- USB 2.0, WLAN 802.11b és infravörös csatlakozó
- tartozékok: akku, demó CD , tisztítókendõ
- méret: 170 x 70 x 23 mm
- tömeg: 260 g

Jah, azt meg szeretném kérdezni, hogy mely játékokat ajánljátok, ami úgy igazás faszás PSP-n? 😊 Mondjatok már legyetek szívesek egy párat 😉
És még annyi, hogy itt a PSP-nél nem számít az, hogy milyen régiókódú a játék? Tehát mondjuk az EUR mellett az USA, vagy esetleg a JPN régiókódú is megy azon a PSP-n, amit itthon veszek? <úgy vettem ki, hogy OE firmware alatt mennek, de nem vagyok biztos benne, ezért megkérdem>
köszi elõre is a válaszokat! 😉
MaSzKa
dehogy nem jár hozzá én vettem fehér base pack-ot ahhoz volt!

nem jár hozzá...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

base packhoz jár demó lemez?
Helló!Psp-re keresek egy játékot,a shin budakait,ha valakinek,nem kell már,vagy tud szerezni olcsón,az írjon,az email címem-re:[email protected]
MaSzKa
kösz de ezzel az a baj hogy 3.03oe-hez van nekem 3.40oe-hez kelllene

macselek
jaa.. azt nem tudom😞

Banyapapa
ezt nézted?

Hátha müködik.

macselek
ISO mappába bemásolod a játékot, és kész is😊 A gameknél ott lesz.

macselek
Hála a jó égnek!<#vigyor1>

Prince of Máté
Nagyon jó a F.A.Q.-tok!
PSP vásárlás elõtt vagyok.
Szerintetek hol érdemes megvenni?

PoisonChihuahua
Elemusz te normális vagy? Banyapapa nem arra mondta, "Nem kell irogatni blablahh", hogy te ne írj ide, hanem hogy nem kell UMD íásával foglalkozni mert memkariról is megy a film (egyébként nem is lehet írni). És mi ez a hülyeség, hogy Bluetooth UMD, meg DVD UMD ?????
A kedvencem: "válaszolnak ha kérdezek valamit". Banyapapa minden egyes kérdésedre válaszolt, vagy nem, hmm ????
ColdFire
keress másikat, vagy nézzél GY.I.K.-et

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Régi Sonic játékok közül megjelent valamelyik PSP-n?
Sir Quno Jedi
Lenyugszol magadtól, avagy kényszerpihensz inkább?! A döntés a tiéd!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Van egy tök jó FORUM ahol válaszolnak ha kérdezek valamit, ugyhogy többet ide nem írok...
Banyapapa
De,nekem is van,Red hot koncert,és a dobozon felvan tüntetve "for PSP".

Annyi a különbség,ez mivel koncert,a MUSIC menüböl indul,nem a film.
De én irhato UMD-röl nem is hallotam,sztm kevered a 8 centis lemezel,azok mennek kamerákba pl: bele.

Amugy meg, van progi PSP-hez,PC-re telepit éés a PC-n levö filmeket (AVI,stbstb),átalakitja a megflelelö formátumba,és a PSP memora rátöltöd,és onnan fut,ennyi.
Nem kell irogatni blablahh

a DVD UMD-t nem vinné a PSP???
Így néz, ki!
Banyapapa
Meg az MP4-hez is, sõt még a Webkamihoz is van!
Meg van még a Bluetooth lemez is, az is UMD!
ugy néz ki mint a rendes lemez csak kisseb!
az az??
Banyapapa
hol kaptál UMD lemezs mp3-at?
Hogy néz az ki?

Szerintetek a DVD UMD lemezt lejátszaná a PSP?
Mert láttam a boltban, de DVD UMD lemezt!
Meg nekem otthon van az MP3 hoz UMD lemez, ha azt letörölném és ráirnék pár dolgot akkor szerintetek jó lenne??
most ezt nekem mondtad?
Banyapapa
tudnék,de a retek BC nem enged meghivott küldeni,grrrrrrr

Nem tud valaki egy olyan honlapot, ahonnan le lehet tölteni PSP játékokat!
A Majomparade's-t már ne mondjátok,mert onnan le töltöttem amit csak tudtam!!
Ja kb.: ebbõl én 20 szóltam hozzá!<#vigyor2><#bee1>
22000. hozzászólás! =) szép volt !

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

Senkkik
azért akció xD
gondolom 1-2 napig vagy 1 hétig..

maffioso
lehet õk ezt ott nemtdják

\"If in doubt, flat out!\"

Rip
Na igen, de ahhoz meg túl alacsony az ár.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Senkkik
vagy a memóriakártyára érti... mert a 2 gigásnak elvileg 1.8 a kapacitása!

Banyapapa
Küldj el egy emilcimet priviben

Kokesz02
Nincs valakinek meghivoja a black cat-re?

kokesz

Rip
Na igen, a szám nagyjából stimmel 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

scorpeeon
Sõt, biztos. Ezek olyan szinten nem értenek hozzá, hogy az valami félelmetes. Asszem auchan újságban meg azt írták egyszer, hogy 1800mhz-es aksi. Eléggé nagy szaktudásúak lehetnek odabent.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

az is lehet, hogy valami nagyész az UMD kapacitásával keveri...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Rip
Igen, valóban sanblonkérdések, a válaszokat rá megtalálod a "Gyakran Ismételt Kérdésekben"

Az 1,8g belsõ memória elég furcsa. Lehet van a pakkban egy 2gb-os memkártya, de a 40ezer forintos árát tekintve ezt nehezen tudom elképzelni. Alapból, "üresen" nincs a PSP-nek belsõ memóriája, mindenképp kell bele memkártya.

mucsácsó
Szevasztok!

Elõre elnézést kérek mindenkitõl, nagyon le is szögezné, hogy nagyon tudatlan vagyok a PSP terén. A Corában van ez az akció, és fel van tüntetve, hogy 1,8 GB belsõ tárhely. Ilyen van a PSP-ben, és erre akkor lehet pakolni a játékokat is, vagy hogy van ez? Nem csak memóriakártya van? És gondolom mára már sablonkérdés, de ha megveszem a PSP-t, azt akár itthon saját kezûleg is meg tudom úgy csinálni, hogy fussanak rajta a letöltött játékok? Mellesleg érdemes lenne 39.990-ért ilyen Base packot vásárolni?

Válaszotokat elõre is köszönöm, és elnézést a nyilvánvalóan sok láma kérdésért..
Helló!elcserélném,psp játékomat,egy másik psp játékra.A shin budakaira,vagy NSF carbon ra.A játék címe.FIFA 06.Üdv:Geri
A budapestitõl veszem
Mert ott ugyan annyi mint az EW-ben csak ebben már benne van a szállításiköltségr!
Meg itt 1.50 FW
Köszi a tanácsot!!!!!!
nem, mert EW- ingyen van 15.000 FT felett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!