PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3.40OE-A
Töltsd le a szükséges file-t
LETÖLTÉS: http://psphungary.hu/download.php?view.245
filenév: 340oe_a_Fullpack_By_Dareeo.rar
file méret:
A PsP-d minimum 75%-ra töldsd föl és az egész mûvelet alatt hagyd rajta a töltõt és az USBkábelt is!
Az UMD lemezt mindenképpen vedd ki, és ha vannak pluginok*, azokat a megfelelõ módaon kapcsold ki!
Telepítés:
1. Formázd le a Memory Stick-ed. (Természetesen a fontos fájlokat mentsd le, ha vanak ilyenek!)
2. Létesíts USB kapcsolatot a pc és a PsP-d között.
2. A kicsomagolt fullpack 1 mappát tartalmaz: a GAME-t. Ebben van négy almappamappa: 340oeflasher, 340oeflasher%, oeupdmaker és oeupdmaker%. Ha 1.50-ös FW van a gépen akkor a GAME mappát egyszerüen másolda a memóriakártya PSP mappájába! Természetesen ha 2.71 SE-tõl 3.XXOE-x-rõl Upgradelsz, akkor a GAME mappát nevezd át GAME150 mappára,és ezt másold a memóriakártya PSP mappájába. Ha nincs ilyen mappa, akkor hozd létre!.
3. Bontsd el az USB kapcsolatot.
4. Indítsd el az XMB*-ból az Uptade Maker-t!
FONTOS! Ne használj régebben létrehozott DATA.DXAR file-t, hanem a két felmásolt Firmware–bõl hozd létre most! Magyarul, ne másoljátok a haver DATA.DXAR fájlját a Ti PSP-tekre, hanem a MAKER-rel csináltassátok meg! (Lásd 4. pont)
A képernyõ tájékoztat a folyamat pillanatnyi állásáról. Általában néhány perc alatt végez (nekem másfél perc alatt csinálta), de ettõl eltérõ idõk is elõfordultak már, a memóriakártyádtól függõen! (Volt akinek 15 percig csinálta!)
A végén a képernyõre kiírja checksum értékét, ami ha succed akkor sikerrel járt.
5. Az elõzõleg kreált DATA.DXAR filet át kell helyezned a 340oeflasher mappába, ezért újra USB kapcsolatot kell létesíteni a PC és a PsP-d között.
6. A /PSP/GAME(150)/oeupdmaker/ mappából az ott lévõ DATA.DXAR filet helyezd át a /PSP/GAME(150)/340oeflasher/ mappába!
Ha mindent jól csináltál akkor most a /PSP/GAME/340oeflasher/ mappában egy EBOOT.PBP ami 46KB és a DATA.DXAR file lesz. Ha ezt látod akkor rendben van.
7. Bontsd el az USB kapcsolatot.
8. Indítsd el a 3.40 OE-A Firmware installt a PSP-den az XMB-ból!
A folyamat alatt ne piszkáld a gépet és lehetõleg kísérd figyelemmel a folyamatot!
Ha végzett akkor kérni fogja, hogy kapcsold ki a PsP-d. Ezt tedd meg, majd az újboli bekapcsolás után, ha minden jól ment akkor a sysinfo-ban a 3.40 OE-A lesz látható!
9. A folyamat végeztével ismételten formázd le a memkártyád, hogy tiszta legyen ,és az új Fw létrehozza a neked szükséges mappákat.
Töltsd le a szükséges file-t
LETÖLTÉS: http://psphungary.hu/download.php?view.245
filenév: 340oe_a_Fullpack_By_Dareeo.rar
file méret:
A PsP-d minimum 75%-ra töldsd föl és az egész mûvelet alatt hagyd rajta a töltõt és az USBkábelt is!
Az UMD lemezt mindenképpen vedd ki, és ha vannak pluginok*, azokat a megfelelõ módaon kapcsold ki!
Telepítés:
1. Formázd le a Memory Stick-ed. (Természetesen a fontos fájlokat mentsd le, ha vanak ilyenek!)
2. Létesíts USB kapcsolatot a pc és a PsP-d között.
2. A kicsomagolt fullpack 1 mappát tartalmaz: a GAME-t. Ebben van négy almappamappa: 340oeflasher, 340oeflasher%, oeupdmaker és oeupdmaker%. Ha 1.50-ös FW van a gépen akkor a GAME mappát egyszerüen másolda a memóriakártya PSP mappájába! Természetesen ha 2.71 SE-tõl 3.XXOE-x-rõl Upgradelsz, akkor a GAME mappát nevezd át GAME150 mappára,és ezt másold a memóriakártya PSP mappájába. Ha nincs ilyen mappa, akkor hozd létre!.
3. Bontsd el az USB kapcsolatot.
4. Indítsd el az XMB*-ból az Uptade Maker-t!
FONTOS! Ne használj régebben létrehozott DATA.DXAR file-t, hanem a két felmásolt Firmware–bõl hozd létre most! Magyarul, ne másoljátok a haver DATA.DXAR fájlját a Ti PSP-tekre, hanem a MAKER-rel csináltassátok meg! (Lásd 4. pont)
A képernyõ tájékoztat a folyamat pillanatnyi állásáról. Általában néhány perc alatt végez (nekem másfél perc alatt csinálta), de ettõl eltérõ idõk is elõfordultak már, a memóriakártyádtól függõen! (Volt akinek 15 percig csinálta!)
A végén a képernyõre kiírja checksum értékét, ami ha succed akkor sikerrel járt.
5. Az elõzõleg kreált DATA.DXAR filet át kell helyezned a 340oeflasher mappába, ezért újra USB kapcsolatot kell létesíteni a PC és a PsP-d között.
6. A /PSP/GAME(150)/oeupdmaker/ mappából az ott lévõ DATA.DXAR filet helyezd át a /PSP/GAME(150)/340oeflasher/ mappába!
Ha mindent jól csináltál akkor most a /PSP/GAME/340oeflasher/ mappában egy EBOOT.PBP ami 46KB és a DATA.DXAR file lesz. Ha ezt látod akkor rendben van.
7. Bontsd el az USB kapcsolatot.
8. Indítsd el a 3.40 OE-A Firmware installt a PSP-den az XMB-ból!
A folyamat alatt ne piszkáld a gépet és lehetõleg kísérd figyelemmel a folyamatot!
Ha végzett akkor kérni fogja, hogy kapcsold ki a PsP-d. Ezt tedd meg, majd az újboli bekapcsolás után, ha minden jól ment akkor a sysinfo-ban a 3.40 OE-A lesz látható!
9. A folyamat végeztével ismételten formázd le a memkártyád, hogy tiszta legyen ,és az új Fw létrehozza a neked szükséges mappákat.
LÉCIVESSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
ténleg lelépek ha valaki megmondja!
esküszöm!
és többet nem jövök vissza!!!
esküszöm!
és többet nem jövök vissza!!!
Csak annyi kéne hogy melyik mappába tegyem bele, és lhúzom a csikót!
Macselek te nem a filezre szoktál járkálni. AKkor azért neked tudond kéne , hogy amit ELemusz modott az egy akkora hülyeség h nem igaz.
Magyarázd már meg nekem h ha gond van agykapcításommal h az 1.5 és az 1.50 között mi a különbség.
Meg h hogy játszol egy (tört) COD-dal PSP-n 1.50 fw-vel...
Magyarázd már meg nekem h ha gond van agykapcításommal h az 1.5 és az 1.50 között mi a különbség.
Meg h hogy játszol egy (tört) COD-dal PSP-n 1.50 fw-vel...
Na akkor ha meg lessz a gép akkor tegyek rá egy Oe.... nem tom. mit és akkor jó lessz!
IGEN, és hova kell azt tenni, melyik mappába a psp bellûl??
IGEN, és hova kell azt tenni, melyik mappába a psp bellûl??
Jóvan!
NEKEkm vagy a helmének??
az õ válaszára válaszoltál!
az õ válaszára válaszoltál!
nem mer van köztük külömbség!
egyik haverom mondta!!!!
egyik haverom mondta!!!!
És azt te honnan szedted le?
Meg melyik mappába kell rakni??<#wow2>#wow2><#szomoru1>#szomoru1>
Meg melyik mappába kell rakni??<#wow2>#wow2><#szomoru1>#szomoru1>
Ezt most inkább nem kellett volna mondanod. Jól beégetted magad 😄 (LOL)
az 1,50 és az 1,5 az ugyanaz de ne zavarjon...
az 1,50 és az 1,5 az ugyanaz de ne zavarjon...
De õ azt kérdezte h semmit nem kell-e utánna csinálni. De kell customot kell rá tenni de ez az Elemusz vagy ki azt mondja h 1,50 után simán iso pakolás és megy a játék...
... ami egy akkora hülyeség h nem igaz.
... ami egy akkora hülyeség h nem igaz.
"1,50 alatt csak a Homebrew cuccosok , mennek. 1,50 -el iso-k NEM mennek."
És ki beszél most 1.50 ven rõl?
Most 1.5 rõl van szó!!
És ki beszél most 1.50 ven rõl?
Most 1.5 rõl van szó!!
Downgrade nem kell de custom igen. Bravó egyeseknél nagy itt az értelem. Mutassátok már meg h a tört fifa 07 hogy megy egy 1.50-ös gépen...
Ájj már le. Azt kérdezte hogy az 1.50es képet kell-e downgradelni. Nem kell. Az igaz hogy fel kell rakni rá egy Oe firmwaret, de nem azt kérdezte. Mellesleg a "válasz erre"-t használhatnád, a kavarodások elkerülése végett.
oké
köszi
Akkor simán megy ugye, nem kell vele saemmit csinákni??
csak azért kérdem amuyg mert legalább 4 fórumban megkérdeztem és azt mondták hogy 1.5 Fw után már nem kell semmi csinálni, de jött ez a helme és elkezdett magyarázni hogy igen is kell!
Köszönöm szépen a válaszod!!<#worship>#worship><#worship>#worship>
köszi
Akkor simán megy ugye, nem kell vele saemmit csinákni??
csak azért kérdem amuyg mert legalább 4 fórumban megkérdeztem és azt mondták hogy 1.5 Fw után már nem kell semmi csinálni, de jött ez a helme és elkezdett magyarázni hogy igen is kell!
Köszönöm szépen a válaszod!!<#worship>#worship><#worship>#worship>
Mi ti nem vagytok normálisak. 1,50 alatt csak a Homebrew cuccosok , mennek. 1,50 -el iso-k NEM mennek. Minimum a Devhook , de nemértem h mért nem pakoltok rá 3.40OE-A-t vagy perdig 3.03OE-C-t
Na jó nézzétek meg ezt: http://psphungary.hu
Na jó nézzétek meg ezt: http://psphungary.hu
mi nem kell?
dehogynem. Teszel rá egy 3.40OE-A-t és minden játék megy rajta.
Nem én nem a Console Cornerben vettem de én azt hallottam
Nem én nem a Console Cornerben vettem de én azt hallottam
Ha veszek 1.5 Fw rendelkezõt akkor azt már nem kell dowgorelni ugye??
De 1.5 + devhook kell hozzá és kicsi az fw támogatottsága. Mindenféleképpen Offical kell. 3.40OE-A és már minden fut rendesen.
A Devhook annyira elavult, h már csak a looserek használják. Tiszta katasztrófa... (bocs akit megsértettem)
A Devhook annyira elavult, h már csak a looserek használják. Tiszta katasztrófa... (bocs akit megsértettem)
elkértek töled plussz 5öt?
én voltam,netshopbol kinéztem,bementem elkértem,1.5,és ár ami a weboldalon volt.
nem volt semmi plussz
én voltam,netshopbol kinéztem,bementem elkértem,1.5,és ár ami a weboldalon volt.
nem volt semmi plussz
nem én hozok létre ISO mappát te állat!
hanem az ott van!
hanem az ott van!
Háát ez nem norma!
Egy csomó fórumban azt írták hogy 1.5 el megy!!!!
Egy csomó fórumban azt írták hogy 1.5 el megy!!!!
D ea console cornerben szólni kell h 1.5-tel kérded. mert elvileg plussz 5 ezer forintot számítanak fel
Mert jönnek hozzám ezek az észlények és megkeserítik az életemet ,mert leállnak velem vitatkozni...
Bocsi de ki volt az a hülye aki azt mondta h tört game offical 1,50 FW-vel megy?
Mert most itt g9mber vagy ki a **** mondja nekem h 1.50 alatt létrehoz is o mappát...
Mert most itt g9mber vagy ki a **** mondja nekem h 1.50 alatt létrehoz is o mappát...
Nemazért de én aConsole Cornerbe vettem azt irták hogy a Giga packhoz adnak 4GB-os memkarit és erre kaptm egy Base packot 4GB-s karival-.- és ráadásul 3.11-es FW-vel...adig pedig mindenhol azt irták hogy ott 1.5-ös
...
már ott?
utána is kifog,söt (sajn:i),nálam föleg a termina (remélem jolirom),mikor beérünk,és csatlakozna ott valaki utána fagyi.
és 5* se töltötte tovább.
ez van
utána is kifog,söt (sajn:i),nálam föleg a termina (remélem jolirom),mikor beérünk,és csatlakozna ott valaki utána fagyi.
és 5* se töltötte tovább.
ez van
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
WWE SmackDown Vs. Raw 2007 és Tokobot
ezekhez kellen prx fix patch mert lefagynak
ahol én néztem ott mindenhol letörölték a file-okat a weboldalról
hátha itt valakinek +van
ezekhez kellen prx fix patch mert lefagynak
ahol én néztem ott mindenhol letörölték a file-okat a weboldalról
hátha itt valakinek +van
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Sziasztok!
Van aki játszik chrono cross-al pspn? Sajna a mama komodo-nál kifagy, van rá megoldás vagy felejtsem el?
Van aki játszik chrono cross-al pspn? Sajna a mama komodo-nál kifagy, van rá megoldás vagy felejtsem el?
www.gamepod.hu
#22056 | #22055 ezek közül egyikse jó esetleg nem a psphungary-ra gondoltál?
és olvassad szivesebben azt az oldalt, gratulálok xD
és olvassad szivesebben azt az oldalt, gratulálok xD
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
Találtam mégegy nagyon jó olldalt ez szerintem nagyon jó! nem tom. hogy ti hogy vagytok vele, de én szívesseben ollvasok itt mint azt a FAQ-ot!
cora, 40-ért
lowdog: köszi, reménykedjünk
lowdog: köszi, reménykedjünk
Ha a leírásban benne van az UMD, akkor adniuk kell!
jól érted a dolgot, így kellene mûködnie, de nem tudom, devhook tudja-e emulálni a 3.40 fölöttieket...
egyelõre egyébként biztos nem sok játék van, ami a 3.40 feletti fw-t igényli, ha lesz is, addigra valószínûleg lesz valami megoldás rá!
egyelõre egyébként biztos nem sok játék van, ami a 3.40 feletti fw-t igényli, ha lesz is, addigra valószínûleg lesz valami megoldás rá!
hi. holnap veszek psp-t. most ez lehet hogy hülye kérdés lesz(elolvasta ma faq-t, nem világos...) ha 3.40oe firmware-t flashelek a psp-be, akkor ugye a 3.40 fölötti firmware-t igénylõ UMD-n lévõ játékok nem fognak menni. de mondjuk az iso formátumú "biztonsági másolatok" devhookkal elindulnak gond nélkül. jól értem?