40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#25694 És am milyen kártyát érdemes venni,h ha rakok rá filmet/játékot,akkor ne szagasson?Előre is thx a helpet! -
#25693 Szerintem ennyiért sok, ne vedd meg! Feltétlenül írd meg nekem, hogy kitől és hol vennéd meg, mert beszélnem kell ezzel az eladóval! -
#25692 ezaz, na nembaj, megoldjuk, THX -
#25691 Passz,bolt sztem ha van 2. -
#25690 @ golemkonzol "Budapesten személyes találkozó megbeszélhető!" -> nekem valami üzlet kellene :P -
amdrula #25689 Since "Memory Stick PRO-HG" is an extended format of the "Memory Stick PRO" format, "Memory Stick PRO-HG" compliant host devices support the conventional "Memory Stick PRO" media as well as "Memory Stick PRO-HG" media. In addition, the "Memory Stick PRO-HG" media can be used conventional "Memory Stick PRO" compliant host devices as well as "Memory Stick PRO-HG" compliant host devices. *2
*2: When using "Memory Stick PRO-HG" media with "Memory Stick PRO" compliant host devices, "Memory Stick PRO-HG" media functions as "Memory Stick PRO".
Nyílván ez igaz a duo-ra is. -
#25688 "Gran Turismo PSP set to cross the line in 2009
A PSP version of Gran Turismo was due to hit the handheld in 2005 but it is now looking likely for a release sometime in 2009. One gaming website reports that the series creator has commented that the game won't be released until Gran Turismo 5 is released (set for a Holiday 2008 release). So it seems likely that the PSP version will hit a bit later in the year 2009."
Csak lesz már GT-nk 2009-re wazzeg :) -
#25687 múltkor láttam pár doboz psp-t auchanban, de az régi volt, csak nem gondoltam hogy lecserélik, lesz ami lesz, csak garit ne feledjek el csináltatni még ha ott veszem
köszi szépen!! -
#25686 Elárul.
A PSP nem támogatja a HG kártyát, szal az felőlem lehet ultra high speedes is. -
#25685 de ha viszel psp-t azt is megcsinálják pár ezerért -
#25684 www.golemkonzol.hu
itt vehetsz is újonnan ami viszi a másoltat.
Bátran ajánlom voltam már náluk:) -
#25683 Auchanban Slim van, csak megétvesztő az adat! -
#25682 Ott a piros csík az mindent elárúl -
#25681 Csakhogy az nem High Speed Duo, hanem HG duo, és a kettő más! -
#25680 Sziasztok,
honap ha minden jól megy lesz egy psp-m, még nem tudom pufi-e vagy slim, attól függ hol veszem (csömöri auchanban 40ért nem tudom melyik van kirakva).
Szóval, ha pufi, nem gond az okosítás, de ha slim, pesten tud valaki egy helyet mondani és egy árat, ahol normálisan és megbízhatóan megcsinálják? (multiformat? konzolstudio? platinum?? köszi!) -
#25679 Helo, most készülök venni egy használt pspt 3.hetvenvalamennyi costum firmwarel, 31ezer forintért +néhány dvd tele játékkal memkártya nélkül. Szerintetek ez jó ár? A másik hogy mi a hátránya a nem high speedes memória kártyáknak, akadozni fognak a játékok, vagy csak megnő a töltési idő (kb mennyivel?) a nagyobb divX videók akadozni fognak (gondolom az mp3, és a kisebb videók biztos nem) mert inkább vennék egy lassabb 8 gigás kártyát, mint gyors 4 gigásat, ha a sebessége nem okoz akkora gondot. -
#25678 Maszka kicsit vegyál már vissza, olyan mintha chatelnél :) Gondold át, hogy mit akarsz írni pontosan és írd le. Ez nem chat, hogy ahogy jutnak eszedbe a dolgok, úgy írod be őket :)
#25665: ehhez csak azt tenném hozzá, hogy a 2200-as az igenis jobb mint az eredeti 1800-as aksi, 20%-al tovább bírja és semmi hátránya nincsen. Csakhát hamisítják, te meg olyat fogtál ki.
#25671: Az vszínűleg eredeti, a nem highspeedes 4gigások általában eredetik (én nem hallottam hamisról még) és olcsók is. -
#25677 Maszka neked a játékcsomagodba van 2007-es játékok? -
#25676 Na megvan a 4gb os kari,most 5 játék van fennt.(de nekem 1,6 giga a VCS lol:D) -
#25675 Im Too dvd To psp converter, a legújabb. valami más a titok. -
#25674 próbáld x-vid psp legújabbal és K-lite codec pack legújabbal + net framework 3.0
telepísd újra elötte az xp-t -
#25673 help.
bekódoltam videót psp avc módban /480*272/ feltoltam hozzá egy lejátszót, de 333 mhz en is durván akadozik.
sima mp4 133 mhz en is megy...
tipp? -
#25672 USB kábel hiba
memkari hiba
usb 1.1-el néha rossz telepísd úja a windows néha kémprogramok virusok elcseszik az usb drivert beállításokat -
#25671 ez se eredeti szerintem
az a legdurvább 1 időbe a Sony Hungáriánál is csak hamisat lehetett kapni -
#25670 -
#25669 a vaterás hamis olyan High Speed nincs
méghogy Japán garantáltam eredeti -> inkább 1 kinaí xar
így nézki 1 eredeti gyorsírásos ami kb 25MB/s tud és olyan 40-45eFt az ára:
-
#25668 MSEX4G
A 4 GB tárhelyű Memory Stick PRO-HG Duo™ nagy teljesítménye a digitális szórakoztatóberendezéseket (Sony D-SLR fényképezőgép, Sony MS Handycam) használók igényeinek is megfelel.
-
#25667 -
#25666 eredeti Sony-ból gyorsfajta ilyen van:
Sony -
#25665 2200mAh-as akkumlátor a legx@rabb ilyet csak gagyi kinaiba van
(nekem volt ilyen)
annyi se bír mint a gyári és mielött lemerülne nem jelezz semmit 30%-éknél offol 1et -
#25664 az összes utángyártott akksi ratyi!!
Slimen meg lehet játszani azt hogy vesztek 1 másik hátlapot azt belemegy a Pufi 1800mAh-s akksija az 1200-as helyett így tovább bírja -
#25663 nekem addig minden ment
3.71 M33-4 -
#25662 pedig megy
csak nem értesz hozzá -
#25661 2 gigásat 4500-ért már lehet kapni. Nekem tökéletesen működik. -
#25660 nekem Slim van! -
#25659 Nem igaz, hogy több pixeles lenne, ugyanakkora. 2 pixellel nem is lehetne több, legfeljebb 2 sorral, az meg már többszáz pixel. De ugyanakkora a kijelzőjük tudtommal. -
#25658 Van analog.
Egyébként ez egy jó oldal, itt témák és háttérképek is vannak :P -
#25657 Amúgy az igaz, hogy a Slimben 2pixellel több van mint a fatban?
Ti honnét szereztek témákat PSP-re?
Én egy karácsonyit akarok.
És háttérképeket hol találok ? :S -
pepi024 #25656 PSP-n van joystick? -
#25655 Ezt nem vágom, sehol sem írják hogy honnan jött a név. Azt írják, hogy nagyfelbontású fotók/zenék/videók (gondolom főleg videók) real-time kezelésére (rőgzítésére/lejátszására) találták ki elsősorban. Bővebb infó: itt.