40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • snoop dog
    miért nem inditja a psp cso fájlt vagyis azt irja hogy (star wars játék) swrip.cso
  • avengir
    Jó lesz a nem high-speedes, én hamis Sanyit használok és semmi gáz nincs vele
  • zola2000
    Tehát akkor ne aggódjak jó lesz a nem high speedes is?
  • SpeedXHUN
    A topic neve sztem lehetne Milyen memo-t a psp-be fórum:D
  • amdrula
    Csak úgy megsúgom: Minimum write speed: 15 Mbit/s...
    Vagyis kb 1.8 Mb/s.
  • Mafiosi
    gyerekek! a "platinum" csomagojású lumines alkalmas downgrade-re? előre is köszi!
  • EmThor
    hi

köszi a tippeket, végül is vettem egy ócsóé egy sandisk 2gb pro duo ultra II-t :)

holnap reggel auchan, psp.. piano black 2004\b vagy milyen psp (slim?) saturn-ban 49.990.- :(
  • fikoo
    ahamm. köszi. Majd alkotok valamit... :D
  • skinnyman
    Asszem a leírásában le van írva, egy youtube accounttal rendelkezned kell és azzal kell valami ilyesmit létrehozni, csak úgy működik.
  • fikoo
    Megnéztem ezt a PSPTube-ot. Csak egy kérdésem van: mi az a "Developer ID"?
  • skinnyman
    Nem volt hülye, épphogy okos volt. Egy A608 kemény 50ezerbe került a megjelenésekor, és jóideig tartotta ezt az árat, ezért nem vették annyira. Az E000 szériánál az 50 órás aksit lecserélték kb feleannyit bíróra (ami még szintén nem kevés), a finom kis aluminiumborításból teljesen műanyag lett és a kijelző kisebb lett. Viszont ugyanolyan jó minőségben játszott le zenét és fele annyiba került, így többen vették.
  • Prince of Máté
    Azért elég hülye volt a Sony, hogy tovább butította az MP3-ait, pl ránézésre nem tűnik régebbinek mint az enyém :P
  • vixo
    Kéne egy kis segítség,bementem ilyen konzol boltba és ott kérdezősködtem memória karik után,azt mondták,h van most nekik használt 2gigás karijuk 4ezerért,de tudnak újat hozzni 9ezerért.Azért eléggé nagy közöttük az eltérés,szerintetek lehet vmi buktatója a 4ezer forintos 2gigás karinak,mert megvenném,de túl olcsónak találom :S
    Ti mit gondoltok???
  • skinnyman
    Nekem mégrégebbi :) (NW-A608) Viszont ez a maga idejében (2 éve) csúcsmodell volt, így az azutáni (E000) szériát is verte mindenben szinte :)
    A PSPTube egy progi jah, de sztem van Slim-en futó változata is.
  • Prince of Máté
    Az a PSP Tube egy progi? :/
    Szal nem megy slimen még :S
    Egyébként nekem még a régebbbi Sony NWE-003 am van
  • skinnyman
    Dr. House is PSP-t használ :)
  • skinnyman
    PSPTube a neve. Frankón WiFi-n csatlakozol, beírsz a keresőbe valamit, kilistázza a videókat, kiválasztasz egyet és nézheted is fullscreenben :)
  • skinnyman
    A Sony MP3-nak mégjobb a CX300, én is egy Sony mp3 lejátszóval használom. (A608) Egyébként ha nincs rá annyi pénz sehogysem, akkor nézegetheted az olcsó sima Sony vagy Sennheiser (MX) szériákat, ezek jól szólnak magukhoz képest, de egy CX300 klasszisokkal jobb.
  • Triple H
    az milyen?
  • Prince of Máté
    Nem hallgatok rajta zenét, arra van egy Sony Mp3am, csak filmre és játékra használnám a fh-t :D
  • skinnyman
    Mindkettőnek szabványos 3,5mm-es jack kimenete van. És az a Sennheiser nem is 10k, csak 8k :) És ha hallgatsz rajta zenét, tényleg nem bánod meg, egyszerűen pénzben nem kifejezhető a különbség, hogy mennyivel jobban szól :)
  • skinnyman
    Youtube downloadert? Azt meg minek? Van PSP-re youtube player progi :)
  • Triple H
    én YouTube Downloader-t használok, és azzal át is konvertálhatok, kiváló minőségbe, de kösz az ajánlatot!
  • Triple H
    kösz...
  • fikoo
    És végül egy kis szemléltetés a HighSpeed és nem HS karikhoz:
    http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=1386

Csak nézzétek a leírásokat... Mindegyikhez oda van írva hogy 15 Mb/s kivéve az utolsót: A 4GBos "HighSpeed" karit
    (am. pont ezt volt szerencsém megszemlélni a haverom által)
  • fikoo
    Ha valakinek kell 'Xilisoft 3.1.49 bulid 1207b'hez (PSPre videó konverter) serial akkor az szóljon, és dobok ide párat
  • fikoo
    Egyik haverom mutatta ma a PSPjét "hamis sz@r" memkarival, és olyan simán futottak rajta a játékok, hogy öröm volt nézni
    Egyetlen hátránya hogy mire felmásol egy iso-t az 10-20 perc. De szerintem ez megéri mert, megspórolsz 10-15 ezret vagy akár többet is

Mindenki vonja le magának a következtetéseket... :D
  • Prince of Máté
    Egyébként a slimnek más az Audio kimenete?
    Mert belement a 3,5 jack csatlakozojú fülhallgató a slimbe és a fatbe is.
    Ez jó fülhallgató hozzá?
    Tudom mindenki tízezres sennheisert ajánl, de az nekem túl drága
  • Prince of Máté
    Miért megbízhatóbb?
    Eredeti bontatlan csomagolású.
    Na mind1, mindenkinek vannak hülye szokásai :D
  • skinnyman
    Ezt kiegészítettem gyorsan ha nem vetted volna észre és azzal együtt már igaz amit írtam. A hamisok sebessége szokott csak kritikán aluli lenni, az is igaz. Egyébként meg hogyne használná ki a PSP a high speed előnyeit? Alapból gyorsabban olvassa és írja a kártyát, így minden töltési idő gyorsabb lesz, a másolásról nem is beszélve. A PSP USB 2.0-ás, szóval nem szab semmi hatért a nagy sebességnek.
  • Triple H
    mert mondjuk nem veszel egy ismeretlen helyről származó gépet? és mert megbízhatóbbak? hát nem tudom...már 3 éve mindent ott veszek, mindenkinek más a véleménye, én azt a kis pénzt nem sajnáltam...
  • Prince of Máté
    Először én is ott akartam venni, de ha az Auchanban csak az alap slim 40 ezer, akkor miért fizessek 8 ezerrel többet egy olcsóbb játékért?
  • amdrula
    Na, hülyeségeket nem kell írni.
    Normális a.k.a. nem hamis nem high speedes kártya tökéletes a psphez.
    BTW valszeg a psp ki sem használja a high speed előnyeit, nem ahhoz lett az kifejlesztve, és írni úgysem sokat szokott a kártyára.

Hamis sonyt én nem vennék, viszont a normál (nem ultra2) kék Sandisk kártyámon semmi sem szaggat.
  • Triple H
    Konzol Stúdió nagyon jó, Ridge Racer, vagy Ratchet & Clank játékkal adnak Slimet 47.990-ért, és 5000 a izénemtomhogyhívjákletöltöttjátékolvasása! :P
    Konzol Stúdió!
  • skinnyman
    Illetve az sem mindegy, hogy ha nem high speedes akkor pontosan milyen a sebesség. Van olyan, amelyikre 6MB/s-el lehet másolni, az sztem vinné a játékokat akadásmentesen. Viszont van 1-2MB/s-es hamis sz@r is, azon minden akadozik és egy év felmásolni rá bármit is.
  • skinnyman
    Lassú az UMD, de annyira nem, mint egy nem high-speedes kártya :) Szóval egy lassú kártyán akadozni fog még a Lumines is :)
  • zola2000
    De most tényleg, mennyivel járok rosszabbul egy lassabb kártyával mint egy gyorsabbal? Nintendo dsnél pl gyors kártyát vettem, mert lassúval pár játék akadozott, de pspnél állítólag lassú az umd, és ott nincs ilyen gond, tehát valaki írja le milyen a játékélmény lassú kártyával?
  • vixo
    pls,kéne egy kis segítség,bementem ilyen konzol boltba és ott kérdezősködtem memória karik után,azt mondták,h van most nekik használt 2gigás karijuk 4ezerért,de tudnak újat hozzni 9ezerért.Azért eléggé nagy közöttük az eltérés,szerintetek lehet vmi buktatója a 4ezer forintos 2gigás karinak,mert megvenném,de túl olcsónak találom :S
    Ti mit gondoltok???
  • Prince of Máté
    onnan h a kompatibilitási listán nincs ott :D
  • skinnyman
    Ezt honnan veszed amúgy hogy nem támogatja a HG-t?