PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Battery life clocks in at a solid 4-6 hours depending on useage."
Ezt írják. Hát, a sima változat nem pontosan eddig bírta? 😊
Ezt írják. Hát, a sima változat nem pontosan eddig bírta? 😊
Regards,
És ezt lehet úgy lecserélni, h a régit beváltom rá?
Nincs sok változás, ez tény. Sztem hardveres a video out, kábeles.
Itt ha megnézed:
A fülhallgató jel mellett van egy másik jel, az vonatkozhat a video outra.
Paraméterek:
Kodekek:
Kiegészítõk:

Itt ha megnézed:
A fülhallgató jel mellett van egy másik jel, az vonatkozhat a video outra.
Paraméterek:
Kodekek:
Kiegészítõk:

Regards,
Gyakorlatilag alig történt jelentõs változás.
Azért a DS-DS Litenál sztem sokkal nagyobb volt az ugrás.
És a TVvel összekötés az szoftveres(magyarul nem csak az újakon lehet), v raktak vhova kimenetet?
Azért a DS-DS Litenál sztem sokkal nagyobb volt az ugrás.
És a TVvel összekötés az szoftveres(magyarul nem csak az újakon lehet), v raktak vhova kimenetet?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
A mostaniak nagyrészét is kínában gyártják nemde? (enyém japán szerencsére) Én azért megnézném élõben is, nembiztos h olyan gagyi 😊 De tényleg nem cserélném le max párezret adnék ki érte h ilyen legyen a mostani helyett. Sõt, gondolom jól le is védik. Az aksirõl azért lehetne bõvebb infó is, eddig csak annyit tudni, hogy 1200mah-os lesz csak, mégis tovább bírja. Node mennyivel bírja tovább? És hogyan ha csak 1200as? 😊 Egyébként eltûnt róla az infra is, nem lehet vele tv-t irányítani 😊
eM82 oldaláról infó még róla:
"33%-al könnyebb (280g helyett 189g)
- 19%-al vékonyabb (23mm helyett 18.6mm)
- akksi töltés USB-porton keresztül
- gyorsabb játékbetöltés
- hatékonyabb akku-kihasználás
- nincs infra
- WLAN gomb átköltözött egy a PSP tetejére
- hangszórók elhelyezése is megváltozott
- nagyfelbontású videókat is képes lejátszani (hogy az alap 480×272 LCD-felbontás változott-e? sztem nem… csak képes lejátszani)
- új FW-t kapott (3.60), amivel képes TV-re küldeni video-t továbbítani (vsz. Wi-Fi-n, de lehet Video-Out-on) ill. képes mind a PS3 mind a PC winchesteréhez hozzáférni bárhol a világon (régió független lesz, s nem ultraüberWi-Fi 😊), köszönhetõen az új csatlakozási opcióknak.
- “Piano Black,” “Ceramic White,” és “Ice Silver” változatokban dobják piacra
- megjelenés szeptemberben, amerikában 200$-ba fog kerülni (1GB-os MemStick-kel + Daxter v. Family Guy játék)."
eM82 oldaláról infó még róla:
"33%-al könnyebb (280g helyett 189g)
- 19%-al vékonyabb (23mm helyett 18.6mm)
- akksi töltés USB-porton keresztül
- gyorsabb játékbetöltés
- hatékonyabb akku-kihasználás
- nincs infra
- WLAN gomb átköltözött egy a PSP tetejére
- hangszórók elhelyezése is megváltozott
- nagyfelbontású videókat is képes lejátszani (hogy az alap 480×272 LCD-felbontás változott-e? sztem nem… csak képes lejátszani)
- új FW-t kapott (3.60), amivel képes TV-re küldeni video-t továbbítani (vsz. Wi-Fi-n, de lehet Video-Out-on) ill. képes mind a PS3 mind a PC winchesteréhez hozzáférni bárhol a világon (régió független lesz, s nem ultraüberWi-Fi 😊), köszönhetõen az új csatlakozási opcióknak.
- “Piano Black,” “Ceramic White,” és “Ice Silver” változatokban dobják piacra
- megjelenés szeptemberben, amerikában 200$-ba fog kerülni (1GB-os MemStick-kel + Daxter v. Family Guy játék)."
Regards,
nekem ez a kép azt mondja hogy qurva gagyi biztos china-ba gyártják majd
úgy néz ki mint a popstationnevûpsphamisítványquartzjáték

úgy néz ki mint a popstationnevûpsphamisítványquartzjáték

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
UP hogy fog beleferni?? 😊
Nekem még nincs PSP-m, de ez ténleg szar lessz!
Az egyetlen ami tetszik benne az hogy átrakták a wlan gombot igy nem lehet vélrtlenül lekapcsolni.
kokesz
Háát, ez nem sokban külömbözik a régitõl!
De ennek több menüje van, és gondolom könnyeb is!!
De ennek több menüje van, és gondolom könnyeb is!!
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
omg, mi folyik itt...
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
OFF:
Nem csinálunk 1 topic-ot olyan névvel hogy „kis hordozható ázsiai kvarcjáték diskurzus”
Aki meg úgyse olvas a sorok és gy.i.k.-ok közt az maradjon azokkal akiknek már van psp-je de két hozzászólás múlva benyögik, h csak akar venni és különben is van jobb fórum, de mégis itt kérdezek arcokkal..
ON
<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Nem csinálunk 1 topic-ot olyan névvel hogy „kis hordozható ázsiai kvarcjáték diskurzus”
Aki meg úgyse olvas a sorok és gy.i.k.-ok közt az maradjon azokkal akiknek már van psp-je de két hozzászólás múlva benyögik, h csak akar venni és különben is van jobb fórum, de mégis itt kérdezek arcokkal..
ON
<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
"20:45 - Kaz Hirai a színpadon! 19%-kal vékonyabb, 33 százalékkal könnyebb PSP-t fog a kezében az elnök. HD tartalmat tud streamelni a drága, akár egy Sony Bravia TV-re. Spiderman 2 trailert mutatják, majd megnyomja a DISPLAY gombot éés a lapos megjelenítõn is ugyanaz látszik. Halleluja, természetesen vezérelhetõ a tartalom a PSP-vel. Tekerhetõ, megállítható, stb."
"20:45 - Kaz Hirai a Sonytól jött a színpadra. Nagyon érdekes PSP bejelentések jönnek. A kekézben a legújabb PSP verzió látható. Láthatóan nem sok a különbség, de ami a lényeg: sokkal könnyebb lett! 19 százalékkal vékonyabb is! Gyorsabban tölti be a játékokat, és HD videót tud kiküldeni mondjuk TV-re."
"Az új marokkonzol várhatóan szeptemberben jelenik meg. Az új PSP 33 százalékkal könnyebb és 19 %-al kisebb lesz. Ennek ellenére az akkumulátora jóval hatékonyabb lesz. A játékok betöltése is gyorsabb lesz, a kijelzõ magas felbontású videók lejátszására is alkalmas lesz. Az új PSP is fekete lesz, de kiadnak fehér-ezüst színût is. Amerikában a fehér verzió 200 dollárba fog kerülni, kapunk hozzá egy 1 GB-s memória egységet és egy Daxter és egy Family Guy játékot." gamestar
"Az újratervezett PSP képes lesz mind a PS3 mind a PC winchijéhez hozzáférni bárhol a világon (régió független lesz, s nem ultraüberWi-Fi Very Happy), köszönhetõen az új csatlakozási opcióknak.
- nem kell majd USB-iso loader hozzá, ha sikerült meghackelni Razz... könnyebb lesz egy hangyányit"
Kb ennyi infó van róla eddig. Még nem láttam, hogy hogy néz ki, de állítólag tök ugyanolyan csak vékonyabb.
"20:45 - Kaz Hirai a Sonytól jött a színpadra. Nagyon érdekes PSP bejelentések jönnek. A kekézben a legújabb PSP verzió látható. Láthatóan nem sok a különbség, de ami a lényeg: sokkal könnyebb lett! 19 százalékkal vékonyabb is! Gyorsabban tölti be a játékokat, és HD videót tud kiküldeni mondjuk TV-re."
"Az új marokkonzol várhatóan szeptemberben jelenik meg. Az új PSP 33 százalékkal könnyebb és 19 %-al kisebb lesz. Ennek ellenére az akkumulátora jóval hatékonyabb lesz. A játékok betöltése is gyorsabb lesz, a kijelzõ magas felbontású videók lejátszására is alkalmas lesz. Az új PSP is fekete lesz, de kiadnak fehér-ezüst színût is. Amerikában a fehér verzió 200 dollárba fog kerülni, kapunk hozzá egy 1 GB-s memória egységet és egy Daxter és egy Family Guy játékot." gamestar
"Az újratervezett PSP képes lesz mind a PS3 mind a PC winchijéhez hozzáférni bárhol a világon (régió független lesz, s nem ultraüberWi-Fi Very Happy), köszönhetõen az új csatlakozási opcióknak.
- nem kell majd USB-iso loader hozzá, ha sikerült meghackelni Razz... könnyebb lesz egy hangyányit"
Kb ennyi infó van róla eddig. Még nem láttam, hogy hogy néz ki, de állítólag tök ugyanolyan csak vékonyabb.
Regards,
Jesszusom, micsoda spam volt itt. Egyébként IGEN, BEJELENTETTÉK AZ ÚJRADIZÁJNOLT PSP-t. Szerptembertõl kapható. 1-2 dologban jobb, és kisebb/könyebb kicsit.
Regards,
milyen overnélezni?
Van 1.5 géped, ott a leirás a 3.40 OE-röl,ezek a OE cuccosok (vagy a régebben devhook pl:2.71),azé kelletek mert a játékok különféle firmwareken mennek (minél ujabb játék,ujabb FW),eddig a 3.40OE a uccso ilyen.
Ha origivel nyomnád akkor is kénne frissiteni a FW-t idönként (overnélezni😊
Még a sima demolemezemen is van 2.00 fw.
Van 1.5 géped, ott a leirás a 3.40 OE-röl,ezek a OE cuccosok (vagy a régebben devhook pl:2.71),azé kelletek mert a játékok különféle firmwareken mennek (minél ujabb játék,ujabb FW),eddig a 3.40OE a uccso ilyen.
Ha origivel nyomnád akkor is kénne frissiteni a FW-t idönként (overnélezni😊
Még a sima demolemezemen is van 2.00 fw.
Nincs semmiféle új PSP...
20:54 - Hosszú utat tett meg, de eljött a rendezvényre maga Chewbacca is! 😊 Magával hozta a PSP Battlefront Edisönt, mely októberben válik elérhetõvé a Star Wars: Battlefront - Renegade Squadron PSP-exkluzív játékkal egyetemben. Utóbbiról egy új trailert is láthattunk. Bemutatták az ezüst színû PSP-t is, mely szintén õsszel kerül boltokba egybecsomagolva a Daxter címû produktummal.
Nagyon új, csak másként néz ki, azta 😄 Egyébként csak most néztem, hogy így kell szenvedni, hogy melyik játék No-UMD-s, meg melyik nem? És ezeknél a játékoknál, amik megigénylik az UMD-t, ezeknél akár az a demo UMD lemez is jó, amit a PSP-hez adnak? Ahogy elnéztem pont a Burnoutok ilyenek, hát nemár 😞( Én idáig azt hittem, hogy felrakod a 3.40 OE-t, és happy hawaii, megy minden .iso pöccre 😄 De úgy néz ki ez koránt sem így van =/
20:54 - Hosszú utat tett meg, de eljött a rendezvényre maga Chewbacca is! 😊 Magával hozta a PSP Battlefront Edisönt, mely októberben válik elérhetõvé a Star Wars: Battlefront - Renegade Squadron PSP-exkluzív játékkal egyetemben. Utóbbiról egy új trailert is láthattunk. Bemutatták az ezüst színû PSP-t is, mely szintén õsszel kerül boltokba egybecsomagolva a Daxter címû produktummal.
Nagyon új, csak másként néz ki, azta 😄 Egyébként csak most néztem, hogy így kell szenvedni, hogy melyik játék No-UMD-s, meg melyik nem? És ezeknél a játékoknál, amik megigénylik az UMD-t, ezeknél akár az a demo UMD lemez is jó, amit a PSP-hez adnak? Ahogy elnéztem pont a Burnoutok ilyenek, hát nemár 😞( Én idáig azt hittem, hogy felrakod a 3.40 OE-t, és happy hawaii, megy minden .iso pöccre 😄 De úgy néz ki ez koránt sem így van =/
Bemutatták az új PSP-t
Szeptembertõl kapható
Szeptembertõl kapható
De mostmá mindegy , hogy milyen fw van rajta csk 3.51 ne legyen rajt. Utánna down és offical. 3.03OE-C ha moddignolni akarsz vagy 3.40OE-A ha játszani inkább.
Nekem 3.40OE-A-m van
Nekem 3.40OE-A-m van
sdowngradelni nem kell mi afaszt nem bírsz megérteni custom kell rá h menjenek azok a kurva játékok. Mi faszt nem értesz meg ezen?
azt írtad hogy már nem kell dowgorelni hanem OVERNIELEZNI vagy mi ez!!!!!!!!!!!!!!!
de azt mondtad hogy kell ez a másik rá!!!!!!!!!
de jó amit a helme írt?
Azért amit írtál. Én errea kérdésre válaszoltam (ezzel; " Azt már nem kell")
macselek ez jó amit ideírt a helme?
mert csak akkor csinálom meg!
mert csak akkor csinálom meg!
De mért? :d Mondd már meg
Jah igen a forrás az Kovad és az én olalam.
http://psphungary.hu
http://psphungary.hu