40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
snoop dog #25734 miért nem inditja a psp cso fájlt vagyis azt irja hogy (star wars játék) swrip.cso -
#25733 Jó lesz a nem high-speedes, én hamis Sanyit használok és semmi gáz nincs vele -
#25732 Tehát akkor ne aggódjak jó lesz a nem high speedes is? -
#25731 A topic neve sztem lehetne Milyen memo-t a psp-be fórum:D -
amdrula #25730 Csak úgy megsúgom: Minimum write speed: 15 Mbit/s...
Vagyis kb 1.8 Mb/s. -
Mafiosi #25729 gyerekek! a "platinum" csomagojású lumines alkalmas downgrade-re? előre is köszi! -
#25728 hi
köszi a tippeket, végül is vettem egy ócsóé egy sandisk 2gb pro duo ultra II-t :)
holnap reggel auchan, psp.. piano black 2004\b vagy milyen psp (slim?) saturn-ban 49.990.- :( -
#25727 ahamm. köszi. Majd alkotok valamit... :D -
#25726 Asszem a leírásában le van írva, egy youtube accounttal rendelkezned kell és azzal kell valami ilyesmit létrehozni, csak úgy működik. -
#25725 Megnéztem ezt a PSPTube-ot. Csak egy kérdésem van: mi az a "Developer ID"? -
#25724 Nem volt hülye, épphogy okos volt. Egy A608 kemény 50ezerbe került a megjelenésekor, és jóideig tartotta ezt az árat, ezért nem vették annyira. Az E000 szériánál az 50 órás aksit lecserélték kb feleannyit bíróra (ami még szintén nem kevés), a finom kis aluminiumborításból teljesen műanyag lett és a kijelző kisebb lett. Viszont ugyanolyan jó minőségben játszott le zenét és fele annyiba került, így többen vették. -
#25723 Azért elég hülye volt a Sony, hogy tovább butította az MP3-ait, pl ránézésre nem tűnik régebbinek mint az enyém :P -
#25722 Kéne egy kis segítség,bementem ilyen konzol boltba és ott kérdezősködtem memória karik után,azt mondták,h van most nekik használt 2gigás karijuk 4ezerért,de tudnak újat hozzni 9ezerért.Azért eléggé nagy közöttük az eltérés,szerintetek lehet vmi buktatója a 4ezer forintos 2gigás karinak,mert megvenném,de túl olcsónak találom :S
Ti mit gondoltok??? -
#25721 Nekem mégrégebbi :) (NW-A608) Viszont ez a maga idejében (2 éve) csúcsmodell volt, így az azutáni (E000) szériát is verte mindenben szinte :)
A PSPTube egy progi jah, de sztem van Slim-en futó változata is. -
#25720 Az a PSP Tube egy progi? :/
Szal nem megy slimen még :S
Egyébként nekem még a régebbbi Sony NWE-003 am van -
#25719 Dr. House is PSP-t használ :) -
#25718 PSPTube a neve. Frankón WiFi-n csatlakozol, beírsz a keresőbe valamit, kilistázza a videókat, kiválasztasz egyet és nézheted is fullscreenben :) -
#25717 A Sony MP3-nak mégjobb a CX300, én is egy Sony mp3 lejátszóval használom. (A608) Egyébként ha nincs rá annyi pénz sehogysem, akkor nézegetheted az olcsó sima Sony vagy Sennheiser (MX) szériákat, ezek jól szólnak magukhoz képest, de egy CX300 klasszisokkal jobb. -
#25716 az milyen? -
#25715 Nem hallgatok rajta zenét, arra van egy Sony Mp3am, csak filmre és játékra használnám a fh-t :D -
#25714 Mindkettőnek szabványos 3,5mm-es jack kimenete van. És az a Sennheiser nem is 10k, csak 8k :) És ha hallgatsz rajta zenét, tényleg nem bánod meg, egyszerűen pénzben nem kifejezhető a különbség, hogy mennyivel jobban szól :) -
#25713 Youtube downloadert? Azt meg minek? Van PSP-re youtube player progi :) -
#25712 én YouTube Downloader-t használok, és azzal át is konvertálhatok, kiváló minőségbe, de kösz az ajánlatot! -
#25711 kösz... -
#25710 És végül egy kis szemléltetés a HighSpeed és nem HS karikhoz:
http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=1386
Csak nézzétek a leírásokat... Mindegyikhez oda van írva hogy 15 Mb/s kivéve az utolsót: A 4GBos "HighSpeed" karit
(am. pont ezt volt szerencsém megszemlélni a haverom által) -
#25709 Ha valakinek kell 'Xilisoft 3.1.49 bulid 1207b'hez (PSPre videó konverter) serial akkor az szóljon, és dobok ide párat -
#25708 Egyik haverom mutatta ma a PSPjét "hamis sz@r" memkarival, és olyan simán futottak rajta a játékok, hogy öröm volt nézni
Egyetlen hátránya hogy mire felmásol egy iso-t az 10-20 perc. De szerintem ez megéri mert, megspórolsz 10-15 ezret vagy akár többet is
Mindenki vonja le magának a következtetéseket... :D -
#25707 Egyébként a slimnek más az Audio kimenete?
Mert belement a 3,5 jack csatlakozojú fülhallgató a slimbe és a fatbe is.
Ez jó fülhallgató hozzá?
Tudom mindenki tízezres sennheisert ajánl, de az nekem túl drága -
#25706 Miért megbízhatóbb?
Eredeti bontatlan csomagolású.
Na mind1, mindenkinek vannak hülye szokásai :D -
#25705 Ezt kiegészítettem gyorsan ha nem vetted volna észre és azzal együtt már igaz amit írtam. A hamisok sebessége szokott csak kritikán aluli lenni, az is igaz. Egyébként meg hogyne használná ki a PSP a high speed előnyeit? Alapból gyorsabban olvassa és írja a kártyát, így minden töltési idő gyorsabb lesz, a másolásról nem is beszélve. A PSP USB 2.0-ás, szóval nem szab semmi hatért a nagy sebességnek. -
#25704 mert mondjuk nem veszel egy ismeretlen helyről származó gépet? és mert megbízhatóbbak? hát nem tudom...már 3 éve mindent ott veszek, mindenkinek más a véleménye, én azt a kis pénzt nem sajnáltam... -
#25703 Először én is ott akartam venni, de ha az Auchanban csak az alap slim 40 ezer, akkor miért fizessek 8 ezerrel többet egy olcsóbb játékért? -
amdrula #25702 Na, hülyeségeket nem kell írni.
Normális a.k.a. nem hamis nem high speedes kártya tökéletes a psphez.
BTW valszeg a psp ki sem használja a high speed előnyeit, nem ahhoz lett az kifejlesztve, és írni úgysem sokat szokott a kártyára.
Hamis sonyt én nem vennék, viszont a normál (nem ultra2) kék Sandisk kártyámon semmi sem szaggat. -
#25701 Konzol Stúdió nagyon jó, Ridge Racer, vagy Ratchet & Clank játékkal adnak Slimet 47.990-ért, és 5000 a izénemtomhogyhívjákletöltöttjátékolvasása! :P
Konzol Stúdió! -
#25700 Illetve az sem mindegy, hogy ha nem high speedes akkor pontosan milyen a sebesség. Van olyan, amelyikre 6MB/s-el lehet másolni, az sztem vinné a játékokat akadásmentesen. Viszont van 1-2MB/s-es hamis sz@r is, azon minden akadozik és egy év felmásolni rá bármit is. -
#25699 Lassú az UMD, de annyira nem, mint egy nem high-speedes kártya :) Szóval egy lassú kártyán akadozni fog még a Lumines is :) -
#25698 De most tényleg, mennyivel járok rosszabbul egy lassabb kártyával mint egy gyorsabbal? Nintendo dsnél pl gyors kártyát vettem, mert lassúval pár játék akadozott, de pspnél állítólag lassú az umd, és ott nincs ilyen gond, tehát valaki írja le milyen a játékélmény lassú kártyával? -
#25697 pls,kéne egy kis segítség,bementem ilyen konzol boltba és ott kérdezősködtem memória karik után,azt mondták,h van most nekik használt 2gigás karijuk 4ezerért,de tudnak újat hozzni 9ezerért.Azért eléggé nagy közöttük az eltérés,szerintetek lehet vmi buktatója a 4ezer forintos 2gigás karinak,mert megvenném,de túl olcsónak találom :S
Ti mit gondoltok??? -
#25696 onnan h a kompatibilitási listán nincs ott :D -
#25695 Ezt honnan veszed amúgy hogy nem támogatja a HG-t?