40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • EmThor
    először észre sem vettem, azt hittem kosz, szürkén világít 1, még utánakérdezek max felhívom őket :S

KÖSZ
  • havast
    ja + 3.71 m33fw alatt faxom se tudja,h hol tom bekapcsolni a flash playert..elmeletileg sys settingben...de ott nincs...v mashol???nincs magyar,csak nemet kezikonyvem amugy..s ahoz nem nagyon ertek..
  • kisgabo
    ha 1 szubpixelhiba, akkor nem feltétlen. de nyugi, nálam volt pár psp, és az 1 hiba az szuper volt, volt olyan, amin 9 db volt, abból dead 3...
  • havast
    hello...lenne 1-2 (lehet,h hulye) kerdesem:miert van az,h pl. gta lc-stories,v nfs:carbon szaggat a pspmen???amugy szerintetek a psp gombjai meddig birjak az iramot,v lehet-e oket cserenlni,stb..ja az emlitett gamek iso-k:)
  • Triple H
    hé! azt én veszem meg!
  • EmThor
    kérdés
    psp slimhez nyertem egy szürke pixelhibát, szerintetek cserélik?!

thx

(sony árkádban vettem, ez volt uccsó darab egyenlőre, max hoznak, de lehet felhívom őket, csak tapasztalat miatt)
  • MaSzKa
    én 2psp-t lereggeltem lósz@rt se kültek csesszék meg

a kijelzővédő fólia a Japán HORI a legjobb
  • Röfikapitány
    TAlán ha leszednéd a rajzfilmet normális verzióba , hogy ne keljen benagyítgatni meg levágdosni akkor elég lenne ha beb.sznád a filmet a WinAVI MP4 Converter-be ott rányomád hogy psp-re csinálja meg és csókolom!Mi a f.szért kell mindent túlbonyolítani!!!!!Jóccakát!
  • torrente
    Szerintem már hónapok óta nem jár semmilyen ajándék a regisztrálóknak.
  • MaSzKa
    rendeltem Sandisk Ultra 2 4GB-ost majd beszámolok
  • Prince of Máté
    Na beállítottam az Xvid4PSPben mindent, remélem most nem bassza el...
    Video Bitratet mennyire rakjam?
  • Prince of Máté
    ADott egy OAR arányú Simpson család mozifilm DVD-ben, de mostmár letöltöttem XVid-ben is, hogy könnyebb legyen konvertálni.
    Na most ezt mivel konvertáljam át, hogy levágja a széleit és a közepébe belenagyítson ?
    az Xvid4PSP tudja ezeket, de azon kívül egy nagy szar, 1 óráig konvertál aztán cachel meg minden szar, aztán 98%-nál leáll -.-
  • kisgabo
    ezé adott gz8 5 nap bannt... imádom azt a műszerészt.
  • Prince of Máté
    Ja ok pár hónap akkor megnyugodtam :D
    Elvileg 2 hét alatt kéne kihozniuk...
  • Banyapapa
    én mult évben regeletem,pár honap,és ki is hozta a postás.
  • Prince of Máté
    Én arról kérdeznék, hogy van ez a yourpsp.com, és ha itt reggelsz, akkor kiküldenek egy ingyenes UMD tartót.

Még 15-én reggeltem, sztetek mikorra fog megjönni?
    Ti reggeltetek már?
  • Banyapapa
    ptapoooooooon
  • SpeedXHUN
    jah,de még hagyom.
  • rnd
    Solymáriban detto, polcon kb 20 üres doboz, kérdezem eladót miújság, elküldött a hitelügyintézőkhöz (?) Ott néni áll egy polc előtt, tele 360-al meg ps2-vel, mondom mi kell... nincs ~_~
    Budaörsibe nagy plexidobozba van belerakva a gyári doboz és le van zárva, a pénztáros veszi ki belőle, még van kábé 4 darab nekik.
  • Prince of Máté
    A te érdekedben mondom, hogy vedd ki az aláírásodból a hirdetést mert warnolni fognak :S
  • avengir
    FAQ
  • SpeedXHUN
    Nekem eladó a memkarim 5000FT 2gb os sony high...
  • cucumber87
    Sziasztok! még kezdő vagyok megtudjátok mondani milyen fajta memória megy pspbe és körübelül menyibe kerül? köszi ;)
  • Brinn
    Hol tudom megnézni a WiFi MAC-ját?
  • Brinn
    De képküldésnél és játéknál is ugyan ezt irja.... :s
  • tomi890125
    talán nincs lefedettséged?
  • Brinn
    Egy csatlakozási hiba történt. (80410702)

Ezt irja ki ha Wifit akarom használni... Mi a baj?
  • Mafiosi
    Segítsen már valaki!!! a PLATINUMOS LUMINES jó downgrade-re????????????????????????????????????????????????????
  • aribazsy
    vkinek netan otlete hogy milyen (es hol) kijelzovedo folat vegyek a gepre?
    Netan tokot?
    Merre hol, melyiket?

Kosziii
  • vixo
    oksa,megvan,sry,köszi^^
  • Triple H
    jól átb@sztak, én 5000-ért vettem!
  • Mafiosi
    Lécci segítsetek! A "PLATINUM" csomagolású LUMINES Alkalmas Downgrade-rE?????????????????????????????????
  • amdrula
    Gyakran Ismételt Kérdések...
  • vixo
    nah,megvettem az 1gigás karit 8ezerért,ami gépen van film,azt ha át akarom rakni pspre,át kell vmilyen programmal konvertálni vagy csak simán USBvel átnyomom???
    Előre is thx a helpet!
  • kisgabo
    hehe, nálunk nyomtató, tft, laptop hiányzott a dobozból. fóliázott raklap...

ez van, amikor az emberek 60 rugóé melóznak... a többit pofánverik.
  • Sera26
    Hello mindenkinek!

Valaki legyen oly türelmes és megértő hogy elmagyarázza nekem az alábbiakat:
    Az világos hogy a SLIM gépekhez kell ez a Pandora akksi, olvastam is róla,hogyan kell elkészíteni..DE...mi a rákot csinálok is ilyenkor?Mit módosítok az akksin/akksiban?Van benne valami szoftveres bizbaz,amit átír?
  • Triple H
    és ha letöltöm a PSPTube-ot, azt hova kell raknom a PSP-be?
  • Triple H
    !!!!K-O-N-Z-O-L - S-T-Ú-D-I-Ó!!!!
  • Triple H
    jó de nekem nincs WLAN Rooter-em...
  • EmThor
    csömöri auchan, psp slim&lite, 40k

bemegyek, felbontott psp-s dobozok tömege. miafasz!
    kérem hölgyet szerezzen egyet, aszongya fizessem ki, raktárról kell kihozni.

kifizetem, raktáron nincs, de gépbe van, meg kell keresni.
    10 perc múlva + igazgató: bocs, raktáron levő dobozból kilopták.

KURVA ANYÁTOK!