40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#25774 először észre sem vettem, azt hittem kosz, szürkén világít 1, még utánakérdezek max felhívom őket :S
KÖSZ -
havast #25773 ja + 3.71 m33fw alatt faxom se tudja,h hol tom bekapcsolni a flash playert..elmeletileg sys settingben...de ott nincs...v mashol???nincs magyar,csak nemet kezikonyvem amugy..s ahoz nem nagyon ertek.. -
#25772 ha 1 szubpixelhiba, akkor nem feltétlen. de nyugi, nálam volt pár psp, és az 1 hiba az szuper volt, volt olyan, amin 9 db volt, abból dead 3... -
havast #25771 hello...lenne 1-2 (lehet,h hulye) kerdesem:miert van az,h pl. gta lc-stories,v nfs:carbon szaggat a pspmen???amugy szerintetek a psp gombjai meddig birjak az iramot,v lehet-e oket cserenlni,stb..ja az emlitett gamek iso-k:) -
#25770 hé! azt én veszem meg! -
#25769 kérdés
psp slimhez nyertem egy szürke pixelhibát, szerintetek cserélik?!
thx
(sony árkádban vettem, ez volt uccsó darab egyenlőre, max hoznak, de lehet felhívom őket, csak tapasztalat miatt) -
#25768 én 2psp-t lereggeltem lósz@rt se kültek csesszék meg
a kijelzővédő fólia a Japán HORI a legjobb -
#25767 TAlán ha leszednéd a rajzfilmet normális verzióba , hogy ne keljen benagyítgatni meg levágdosni akkor elég lenne ha beb.sznád a filmet a WinAVI MP4 Converter-be ott rányomád hogy psp-re csinálja meg és csókolom!Mi a f.szért kell mindent túlbonyolítani!!!!!Jóccakát! -
#25766 Szerintem már hónapok óta nem jár semmilyen ajándék a regisztrálóknak. -
#25765 rendeltem Sandisk Ultra 2 4GB-ost majd beszámolok -
#25764 Na beállítottam az Xvid4PSPben mindent, remélem most nem bassza el...
Video Bitratet mennyire rakjam? -
#25763 ADott egy OAR arányú Simpson család mozifilm DVD-ben, de mostmár letöltöttem XVid-ben is, hogy könnyebb legyen konvertálni.
Na most ezt mivel konvertáljam át, hogy levágja a széleit és a közepébe belenagyítson ?
az Xvid4PSP tudja ezeket, de azon kívül egy nagy szar, 1 óráig konvertál aztán cachel meg minden szar, aztán 98%-nál leáll -.- -
#25762 ezé adott gz8 5 nap bannt... imádom azt a műszerészt. -
#25761 Ja ok pár hónap akkor megnyugodtam :D
Elvileg 2 hét alatt kéne kihozniuk...
-
#25760 én mult évben regeletem,pár honap,és ki is hozta a postás. -
#25759 Én arról kérdeznék, hogy van ez a yourpsp.com, és ha itt reggelsz, akkor kiküldenek egy ingyenes UMD tartót.
Még 15-én reggeltem, sztetek mikorra fog megjönni?
Ti reggeltetek már? -
#25758 ptapoooooooon -
#25757 jah,de még hagyom. -
rnd #25756 Solymáriban detto, polcon kb 20 üres doboz, kérdezem eladót miújság, elküldött a hitelügyintézőkhöz (?) Ott néni áll egy polc előtt, tele 360-al meg ps2-vel, mondom mi kell... nincs ~_~
Budaörsibe nagy plexidobozba van belerakva a gyári doboz és le van zárva, a pénztáros veszi ki belőle, még van kábé 4 darab nekik. -
#25755 A te érdekedben mondom, hogy vedd ki az aláírásodból a hirdetést mert warnolni fognak :S -
#25754 FAQ -
#25753 Nekem eladó a memkarim 5000FT 2gb os sony high... -
cucumber87 #25752 Sziasztok! még kezdő vagyok megtudjátok mondani milyen fajta memória megy pspbe és körübelül menyibe kerül? köszi ;) -
Brinn #25751 Hol tudom megnézni a WiFi MAC-ját? -
Brinn #25750 De képküldésnél és játéknál is ugyan ezt irja.... :s -
#25749 talán nincs lefedettséged? -
Brinn #25748 Egy csatlakozási hiba történt. (80410702)
Ezt irja ki ha Wifit akarom használni... Mi a baj? -
Mafiosi #25747 Segítsen már valaki!!! a PLATINUMOS LUMINES jó downgrade-re???????????????????????????????????????????????????? -
aribazsy #25746 vkinek netan otlete hogy milyen (es hol) kijelzovedo folat vegyek a gepre?
Netan tokot?
Merre hol, melyiket?
Kosziii -
#25745 oksa,megvan,sry,köszi^^ -
#25744 jól átb@sztak, én 5000-ért vettem! -
Mafiosi #25743 Lécci segítsetek! A "PLATINUM" csomagolású LUMINES Alkalmas Downgrade-rE????????????????????????????????? -
amdrula #25742 Gyakran Ismételt Kérdések... -
#25741 nah,megvettem az 1gigás karit 8ezerért,ami gépen van film,azt ha át akarom rakni pspre,át kell vmilyen programmal konvertálni vagy csak simán USBvel átnyomom???
Előre is thx a helpet! -
#25740 hehe, nálunk nyomtató, tft, laptop hiányzott a dobozból. fóliázott raklap...
ez van, amikor az emberek 60 rugóé melóznak... a többit pofánverik. -
Sera26 #25739 Hello mindenkinek!
Valaki legyen oly türelmes és megértő hogy elmagyarázza nekem az alábbiakat:
Az világos hogy a SLIM gépekhez kell ez a Pandora akksi, olvastam is róla,hogyan kell elkészíteni..DE...mi a rákot csinálok is ilyenkor?Mit módosítok az akksin/akksiban?Van benne valami szoftveres bizbaz,amit átír? -
#25738 és ha letöltöm a PSPTube-ot, azt hova kell raknom a PSP-be? -
#25737 !!!!K-O-N-Z-O-L - S-T-Ú-D-I-Ó!!!! -
#25736 jó de nekem nincs WLAN Rooter-em... -
#25735 csömöri auchan, psp slim&lite, 40k
bemegyek, felbontott psp-s dobozok tömege. miafasz!
kérem hölgyet szerezzen egyet, aszongya fizessem ki, raktárról kell kihozni.
kifizetem, raktáron nincs, de gépbe van, meg kell keresni.
10 perc múlva + igazgató: bocs, raktáron levő dobozból kilopták.
KURVA ANYÁTOK!