40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • rumos
    #25886 helyesen: letöltöttem pár PSX (playstation 1) játékot, de sajna nem eboot.php formában van, hanem sima image file. namost megnéztem a faq-t és full bonyolultnak tűnik az átalakítás. nincs vmi egyszerűbb mód?
  • gator
    Üdv!
    Van egy kis fogalmam a dolgokról ,de most annyi információ áramlott a fejembe, hogy nem tudok mit kezdeni vele.
    Van egy PSP-m 3.52 verzio van rajta. Nem csinaltam vele meg semmit , tehat nem costum edition.
    A szam ami a umd meghajto mogott van nem egyezik a tiltott szammal , tehat tudok down/upgreadelni.
    Na most valaki aki nagy majer es csinalt mar ilyen legyen szives adni valami linket, ahol pontosan el tudja valaki mondani hogy a mosatni 3.52es verzioval mit kell tennem , hogy induljanaka az iso es cso jatekok !!!
    Kerem segitsen valaki , vagy ha itt nem boldogultok mert mar eleg ezekbol az ujoncokbol dobjon meg valaki egy privattal.
  • avengir
    Én 16 ker és pest környékén foglalkozok iesmivel, de pm és besz.
  • greg benz
    Jah már megvan,köszi:D
  • greg benz
    Van egy hackelés mentes (egyenlőre) psp-m,de amíg megcsináltatom szeretném kipróbálni... úgy tudom demo-kat így is futtat! Valaki el tudja magyarázni hogyan/hová tegyem a demo file-jait?

gyárilag ezek a mappák vannak a kártyán: Dcim,Mp3,Mssemc,PSP,Video

Köszi!
  • mecky40
    akkor ,sajna...de azért köszi
  • doombringer
    Áhh, pénzt nem kérek érte :)
  • NEOreg3
    na valahol találtam egy 1,5 megás mp4 fájlt és azt lefutattava eltűnt a 2 db pixelhibám!:O egyelőre:D
  • NEOreg3
    3.71 m33-3 az fw
  • NEOreg3
    ezt a pixerfixer nevű okosságot hogy a fenébe tudom működésre bírni? 1 db eboot.pbp fájl az egész,de fogalmam sincs hova másoljam, hogy futtatható legyen
  • mecky40
    Mesterek,ennyi vóóóót?
  • rnd
    Ez egy mezei USB-s wifi "kártya", ezért nem alkalmas arra hogy a psp-ről tudj netezni vele (max ha van hozzá soft-ap). Router vagy access point kell. Bármelyik ami tud 802.11b-t (11Mbit) vagy g-t (54Mbit). Én a legolcsóbbat venném
  • rnd
    piratebay-ről szedett torrentek vannak felrakva
  • mecky40
    doombringer,nem kell ingyen csak legyen megcsínálva és jó legyen.Jó pénzért,de azért ha lehet occsón.

• mecky40
    anengir Oké !

Dehol és olcsón?Írj emailt,vagy msn-t.És telon megdumáljuk.
  • kicsirobi
    Sziasztok!
    Tudnátok segíteni,hogy mitől lehet az,hogy felteszem a játékokat,és fekete képernyő van indításkor(Nem mindegyiknél)
    Vagy kifagy.
    A másik,hogy nem tudok mindig usb-n keresztül tenni játékokat.
    Megáll,és azt mondja megtelt a lemez,pedig nem is,és azt mondja utána ,hogy nincs ilyen lemez.
    Segítsetek légyszi
  • doombringer
    Mitek van cserébe? Valami torrentmeghívó? Valami? Csakúgy nem segítek én :)
  • avengir
    Pm nekem és ajánlok olyat ki olcsón megcsinálja, de ha nincs 2 pspd vagy 1 pspd és 1 fat akkud akkor elég érdekes lesz megoldanod... kulonosen, ha slim...
  • mecky40
    Szevasztok

A 2.0 szoftvert szeretném frissiteni,légyszi segitsetek,hogy tudjak játszani rajta.Útmutatást vagy a lépések leírásában segitsetek !
    Köszönöm,elöre is.
  • greg benz
    annak én is örülnék:D
  • david13
    hello a PSPhez milyen routerrel kell?valaki adna meg tipust? ,márkát?,vagy azt hogy hol lehet megrendelni?kössz
  • zola2000
    Pont ezért vettem inkább használt pspt, amin már alapból fent van, olcsóbb is volt, nem is kellett bajlódni vele XD.
  • david13
    valaki segitene msn-en?
  • SpeedXHUN
    mondd meg a fw verzióját,írj privátot és felveszel msn be és megcsináljuk.
  • öregharcsa
    hát én sem vagyok egy fenomén, de olvasni tudok...egyébként mi van rajta?
  • david13
    be van nyomva .ha ez nem akkor mi a hiba?HELP!!!
  • david13
    igen!
  • psp4ever
    mert nem tom fel teni eszt a 3.71 M33 vagy mi a rákomat mert ahogy le van írva abol egy múkot nem értek :)
  • SpeedXHUN
    wlan bevan nyomva?:D
  • david13
    hello
    amikor a wlan settings-ben rányomok a Scanre utána azt irja ki hogy: An internal error has occurred. (00000001)vagyis valamilyen belő hiba !milyen hiba?mit csináljak vele hogy menjen a keresés?
  • SpeedXHUN
    és miértnem tudsz?
  • psp4ever
    szevasztok it van egykis PsP Games :www.pspfullgames.com
    sajna én nemtok feltőrt játékokal jácani : :(
  • SpeedXHUN
    egy kicsit told el a kapcsolot ne sokáig.
  • CoD23
    hali
    olyan gondja van a psp-mnek hogy bekapcsolás után 1-3 mp-ig olyan mint álltalában, de utána elmosódik egy pillanatra a képernyő és belassul az egész gép, minden bekapcsolásnál kiírja azt a Sony entertinmentes baromságot, meg nagyon lassan kapcsol ki , egyszóval az egész gép lassú!!
    Tud valaki erre megoldást, találkozott már ilyennel??
    Előre is THX!!!!!!!!!
  • Erzsinéni
    Valaki aki kijátszotta a Silent Hill-t elmondaná, hogy mit kell tenni a "hotel"-es pályán? Megvan a medencéből kihalászott szív, abból kiszedtem a gyűrűt [nem tudom a gyűrűval mit kell kezdeni] Valamint az "office"-ban a halas dísznél beállítottam az időpontot: erre azt írja, hogy vmi titkos rész megnyílt, de semmi közelebbi infó róla... Csak bolyongok a pályán egyelőre. Előre is köszi a segítséget...
  • öregharcsa
    nem jók a biztonsági beállításaid(routerben nézd meg mire van állítva) vagy nem jól adtad meg neki a wep(vagy másmilyen) kódot...
  • david13
    találkozott valaki ezzel a hibával?mit kell tenni?
    rengeteg helyen utána néztem de nem találok evvel kapcsolatba szinte semmit se
  • david13
    Most pedig ezt irja ki:A connection error has occurred .A connection to the access point could not be established .Check the security settings for the network and try again.Mi a hiba ?kérem valaki segitsen!
  • greg benz
    nekem hackelni kéne a gépet,hogy tudjak mem.stick-ről jáccani
  • david13
    Az nekem is kéne !még mindig nem megy a net pedig már talál is hozzáférést.mikor kapcsolodok akkor nem mükszik :A connection error has occured .The access point was not detected.mi lehet a baj?.Valaki segitsen!