40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
rumos #25934 #25886 helyesen: letöltöttem pár PSX (playstation 1) játékot, de sajna nem eboot.php formában van, hanem sima image file. namost megnéztem a faq-t és full bonyolultnak tűnik az átalakítás. nincs vmi egyszerűbb mód? -
gator #25933 Üdv!
Van egy kis fogalmam a dolgokról ,de most annyi információ áramlott a fejembe, hogy nem tudok mit kezdeni vele.
Van egy PSP-m 3.52 verzio van rajta. Nem csinaltam vele meg semmit , tehat nem costum edition.
A szam ami a umd meghajto mogott van nem egyezik a tiltott szammal , tehat tudok down/upgreadelni.
Na most valaki aki nagy majer es csinalt mar ilyen legyen szives adni valami linket, ahol pontosan el tudja valaki mondani hogy a mosatni 3.52es verzioval mit kell tennem , hogy induljanaka az iso es cso jatekok !!!
Kerem segitsen valaki , vagy ha itt nem boldogultok mert mar eleg ezekbol az ujoncokbol dobjon meg valaki egy privattal. -
#25932 Én 16 ker és pest környékén foglalkozok iesmivel, de pm és besz. -
#25931 Jah már megvan,köszi:D -
#25930 Van egy hackelés mentes (egyenlőre) psp-m,de amíg megcsináltatom szeretném kipróbálni... úgy tudom demo-kat így is futtat! Valaki el tudja magyarázni hogyan/hová tegyem a demo file-jait?
gyárilag ezek a mappák vannak a kártyán: Dcim,Mp3,Mssemc,PSP,Video
Köszi! -
mecky40 #25929 akkor ,sajna...de azért köszi
-
doombringer #25928 Áhh, pénzt nem kérek érte :) -
#25927 na valahol találtam egy 1,5 megás mp4 fájlt és azt lefutattava eltűnt a 2 db pixelhibám!:O egyelőre:D -
#25926 3.71 m33-3 az fw -
#25925 ezt a pixerfixer nevű okosságot hogy a fenébe tudom működésre bírni? 1 db eboot.pbp fájl az egész,de fogalmam sincs hova másoljam, hogy futtatható legyen -
mecky40 #25924 Mesterek,ennyi vóóóót? -
rnd #25923 Ez egy mezei USB-s wifi "kártya", ezért nem alkalmas arra hogy a psp-ről tudj netezni vele (max ha van hozzá soft-ap). Router vagy access point kell. Bármelyik ami tud 802.11b-t (11Mbit) vagy g-t (54Mbit). Én a legolcsóbbat venném -
rnd #25922 piratebay-ről szedett torrentek vannak felrakva -
mecky40 #25921 doombringer,nem kell ingyen csak legyen megcsínálva és jó legyen.Jó pénzért,de azért ha lehet occsón.
-
mecky40 #25920 anengir Oké !
Dehol és olcsón?Írj emailt,vagy msn-t.És telon megdumáljuk. -
kicsirobi #25919 Sziasztok!
Tudnátok segíteni,hogy mitől lehet az,hogy felteszem a játékokat,és fekete képernyő van indításkor(Nem mindegyiknél)
Vagy kifagy.
A másik,hogy nem tudok mindig usb-n keresztül tenni játékokat.
Megáll,és azt mondja megtelt a lemez,pedig nem is,és azt mondja utána ,hogy nincs ilyen lemez.
Segítsetek légyszi -
doombringer #25918 Mitek van cserébe? Valami torrentmeghívó? Valami? Csakúgy nem segítek én :) -
#25917 Pm nekem és ajánlok olyat ki olcsón megcsinálja, de ha nincs 2 pspd vagy 1 pspd és 1 fat akkud akkor elég érdekes lesz megoldanod... kulonosen, ha slim... -
mecky40 #25916 Szevasztok
A 2.0 szoftvert szeretném frissiteni,légyszi segitsetek,hogy tudjak játszani rajta.Útmutatást vagy a lépések leírásában segitsetek !
Köszönöm,elöre is. -
#25915 annak én is örülnék:D -
david13 #25914 hello a PSPhez milyen routerrel kell?valaki adna meg tipust? ,márkát?,vagy azt hogy hol lehet megrendelni?kössz -
#25913 Pont ezért vettem inkább használt pspt, amin már alapból fent van, olcsóbb is volt, nem is kellett bajlódni vele XD. -
david13 #25912 valaki segitene msn-en? -
#25911 mondd meg a fw verzióját,írj privátot és felveszel msn be és megcsináljuk. -
#25910 hát én sem vagyok egy fenomén, de olvasni tudok...egyébként mi van rajta? -
david13 #25909 be van nyomva .ha ez nem akkor mi a hiba?HELP!!! -
david13 #25908 igen!
-
psp4ever #25907 mert nem tom fel teni eszt a 3.71 M33 vagy mi a rákomat mert ahogy le van írva abol egy múkot nem értek :) -
#25906 wlan bevan nyomva?:D -
david13 #25905 hello
amikor a wlan settings-ben rányomok a Scanre utána azt irja ki hogy: An internal error has occurred. (00000001)vagyis valamilyen belő hiba !milyen hiba?mit csináljak vele hogy menjen a keresés? -
#25904 és miértnem tudsz? -
psp4ever #25903 szevasztok it van egykis PsP Games :www.pspfullgames.com
sajna én nemtok feltőrt játékokal jácani : :( -
#25902 egy kicsit told el a kapcsolot ne sokáig. -
#25901 hali
olyan gondja van a psp-mnek hogy bekapcsolás után 1-3 mp-ig olyan mint álltalában, de utána elmosódik egy pillanatra a képernyő és belassul az egész gép, minden bekapcsolásnál kiírja azt a Sony entertinmentes baromságot, meg nagyon lassan kapcsol ki , egyszóval az egész gép lassú!!
Tud valaki erre megoldást, találkozott már ilyennel??
Előre is THX!!!!!!!!! -
#25900 Valaki aki kijátszotta a Silent Hill-t elmondaná, hogy mit kell tenni a "hotel"-es pályán? Megvan a medencéből kihalászott szív, abból kiszedtem a gyűrűt [nem tudom a gyűrűval mit kell kezdeni] Valamint az "office"-ban a halas dísznél beállítottam az időpontot: erre azt írja, hogy vmi titkos rész megnyílt, de semmi közelebbi infó róla... Csak bolyongok a pályán egyelőre. Előre is köszi a segítséget... -
#25899 nem jók a biztonsági beállításaid(routerben nézd meg mire van állítva) vagy nem jól adtad meg neki a wep(vagy másmilyen) kódot... -
david13 #25898 találkozott valaki ezzel a hibával?mit kell tenni?
rengeteg helyen utána néztem de nem találok evvel kapcsolatba szinte semmit se
-
david13 #25897 Most pedig ezt irja ki:A connection error has occurred .A connection to the access point could not be established .Check the security settings for the network and try again.Mi a hiba ?kérem valaki segitsen!
-
#25896 nekem hackelni kéne a gépet,hogy tudjak mem.stick-ről jáccani -
david13 #25895 Az nekem is kéne !még mindig nem megy a net pedig már talál is hozzáférést.mikor kapcsolodok akkor nem mükszik :A connection error has occured .The access point was not detected.mi lehet a baj?.Valaki segitsen!