PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is bocsi azoktól akiket zavar a kérdésem, mert nincs türelmem meg idõm végigolvasni az egész topicot.
Abban kérném a segítségeteket, hogy : szeretnék venni egy PSP-t, amivel lehet játszani nem gyári játékokkal. Hol lenne érdemes venni, pl. Electroworldben és azt itthon downgrade-lni(ami lehet hogy nem olyan 1szerû), vagy eleve meg lehet-e vanni úgy a gépet valahol. Ha igen akkor hol?
elöre is köszi.
mert ez a kártya már megvan!
A mobilomhoz vettem még régebben, és nekem 512mb bõven elég lessz!
Vagy ha van valakinek olcsón eladó psp-be memókártya az írjon E-mail-t!
köszönöm
e-mail: [email protected]
msn: [email protected]
és nem lehet olyat kapni hogy egy olyan adapter ami bele megy a psp-be és abba sz adapterbe meg belenyomom a MICRO SD-t!
szerintetek van ien?<#confused>#confused>
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Köszi azért!
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Teendõ?
van link vagy kép róla?
www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)
igen nekem van egy micro sd + adaptert láttam tök olcsón!
na mindeggy megveszem, ha jó lessz jó lessz ha nem akkor meg jó lessz a fényképezõgép-be!
köszi a gyors választ!<#wave>#wave><#integet2>#integet2>
memory stick micro(m2) + adapterrel menne
www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)
Megtudná valaki mondani hogy nekem van most egy 512 mb micro sd kártyám amit a telómhoz vettem, na és ha ahhoz veszek egy adaptert akkor viszi majd a PSP? Mert nem vagyok benne biztos, hogy jó lenne-e!
Elõre is köszi!
Ja és még1× bocsi mindenkinek!!<#pardon1>#pardon1>
nekem megvan 1 rar-ba a hdd-n
ha kell akkor felmásolom minek foglaja még az is a helyet
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Egy eredeti játék = 3000 ft(olcsó)
cserébe:
365*8h(munkaóra)=2920h(kevés) *ember, *stresz,*határidõ... mert a játékfejlesztõk élete sem csupa játék és mese, ebbõl élnek.
Ha veszek egy játékot amit szeretek és ezzel még támogatom is a fejlesztõket, sosem érzem kidobott pénznek.
Virtuálisan káromkodni, egymást szidni csúnya és gyerekes dolog,+ fölösleges. (nem csak Neked szól)
Ha nem engedheted meg magadnak, hogy minden game-t megvegyél, legalább kicsit tiszteld azokat akiknek köszönheted a játékokat.
Ha már kalóznak álltál, legalább ne sértõdj meg ha valaki beszól miatta.
jo ho ho meg 1 üveg rum
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
mi a fasz bajod??
ha nem tettcik akkor nekem ne ugass, te kis hülyegyerek!
ja igen és anyád a hülye!<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
bazdki örülj, hogy nem kell eredeti játékokat venned sorra...
hülye
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
/igaz, sokszor kell vele próbálkozni./ TA-082-es alaplapú PSP-vel rendelkezõknek külön 2.71-es Downgrader van !
itt bõvebben...
PSP user n\' soon ps3 user too :)
1. 1.5FW
2. 3.40 OE-A FW
csak a biztonság kedwéért wlki megerõsítené nehogy wlmit elszurjak
THX
mi van ezzel a weboldallal - nem jön be
ez volt a világ legnagyobb psp hacks oldala
olyan programot még nem talált fel valaki ami arra buzdítja a PSPt-hogy fusson a meghajtó UMD lemez nélkül??
mert szerintem akkor nem is kéne neki UMD lemez és nem kell 3000 ft kibasznom az ablakon egy szar UMD lemezért...<#szomoru1>#szomoru1><#help>#help><#help>#help><#lama>#lama>