PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Elõre is bocsi azoktól akiket zavar a kérdésem, mert nincs türelmem meg idõm végigolvasni az egész topicot.
Abban kérném a segítségeteket, hogy : szeretnék venni egy PSP-t, amivel lehet játszani nem gyári játékokkal. Hol lenne érdemes venni, pl. Electroworldben és azt itthon downgrade-lni(ami lehet hogy nem olyan 1szerû), vagy eleve meg lehet-e vanni úgy a gépet valahol. Ha igen akkor hol?
elöre is köszi.
azért mert ha mûködik ezzel akkor nem kell már arra gyûjtenem a pénzt
mert ez a kártya már megvan!
A mobilomhoz vettem még régebben, és nekem 512mb bõven elég lessz!
Vagy ha van valakinek olcsón eladó psp-be memókártya az írjon E-mail-t!
köszönöm
e-mail: [email protected]
msn: [email protected]
Miért nem jó neked a sima kártya? Miért kell sd?

akkor szar az egész káryta vidd vissza és reklamák szerintem<#wink><#wink>
AHA! !KÖSZÖNÖM!
és nem lehet olyat kapni hogy egy olyan adapter ami bele megy a psp-be és abba sz adapterbe meg belenyomom a MICRO SD-t!
szerintetek van ien?<#confused>
dunga
Nahm formázás után is maradt a probléma; üres a kártya, semmit sem enged másolni, mert 'nincs hely' <#ticking>

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

lesz egy sz

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

dunga
Keresgéltem, és ja, ezt írták máshol is.
Köszi azért!

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Totis
Én úgy tudom, hogy a sima FAT felel meg a FAT16-nak vagyis nem írják mögé a 16-ot.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

dunga
Pspfilez fórum FAQ-ban olvastam, hogy a memória kártyát FAT16-os filerendszerben kell formázni. Namármost' nekem csak FAT-ot, meg FAT32-t enged.
Teendõ?

tomy8614
az az adapter -valószinûleg- micro sd-bõl csinál mini sd-t, vagy sd-t, ami nem Sony Memory Stick Duo...

van link vagy kép róla?

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

de láttam hozzá adaptert!!
igen nekem van egy micro sd + adaptert láttam tök olcsón!
na mindeggy megveszem, ha jó lessz jó lessz ha nem akkor meg jó lessz a fényképezõgép-be!
köszi a gyors választ!<#wave><#integet2>
tomy8614
micro sd-vel nem fog menni mivel nem sd kártya van a gépben (tudtommal nincs adapter hozzá)

memory stick micro(m2) + adapterrel menne

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

valószínûleg vinni fogja, de lehet, hogy lassú lesz!

Bocs, mindenkitõl de nagyon felidegesített!
Megtudná valaki mondani hogy nekem van most egy 512 mb micro sd kártyám amit a telómhoz vettem, na és ha ahhoz veszek egy adaptert akkor viszi majd a PSP? Mert nem vagyok benne biztos, hogy jó lenne-e!
Elõre is köszi!
Ja és még1× bocsi mindenkinek!!<#pardon1>
MaSzKa
minek

nekem megvan 1 rar-ba a hdd-n
ha kell akkor felmásolom minek foglaja még az is a helyet

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

edios
Csak a bizti kedvéér tegyed vissza a recovery fájlokat.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

dunga
Ahamm. Köszi szépen a segítséget<#eljen>

Gunn69
Sokan összekeverik. Elég új vagyok még PSP-hack témában de a sok utánaolvasás után azért egyre tisztábban látok. Szóval ha felrakod rá a hackelt 3.40 oe-t vagy bármelyik másik fw-t, akkor azt a flash memóriájába rakod, és nem a memória kártyáról futtatja. Nagyjából talán úgy lehet elképzelni mint a PC Biosát. Azt is lehet frissíteni de ha formázod a vinyót, attól az még marad a régi.

nem.

dunga
Most vágtam rá a héten a 3.40 OE-t. Azt nem fogja lecseszni a formázás?

macselek
formázd le, hátha segít.

dunga
Mitõl lehet az a problémám, hogy van a mem. kártyán másfél giga hely, és az 500megás játékot sem engedi felmásolni, mert 'nincs hely'? <#wow3><#szomoru1>

Kokesz02
Nem minden játék 3000 rudi, de azért alapvetöen egyet értek.

kokesz

dzsedi
1*
Egy eredeti játék = 3000 ft(olcsó)
cserébe:
365*8h(munkaóra)=2920h(kevés) *ember, *stresz,*határidõ... mert a játékfejlesztõk élete sem csupa játék és mese, ebbõl élnek.
Ha veszek egy játékot amit szeretek és ezzel még támogatom is a fejlesztõket, sosem érzem kidobott pénznek.

Virtuálisan káromkodni, egymást szidni csúnya és gyerekes dolog,+ fölösleges. (nem csak Neked szól)

Ha nem engedheted meg magadnak, hogy minden game-t megvegyél, legalább kicsit tiszteld azokat akiknek köszönheted a játékokat.
Ha már kalóznak álltál, legalább ne sértõdj meg ha valaki beszól miatta.

jo ho ho meg 1 üveg rum

Rip
Mi van itt, óvodások csoporttalálkozója??? omg...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

amit láthattad már válaszoltak bazdmeg!
mi a fasz bajod??
ha nem tettcik akkor nekem ne ugass, te kis hülyegyerek!
ja igen és anyád a hülye!<#boxer><#boxer><#boxer><#banplz><#banplz><#banplz>
"kibasznod az ablakon"?

bazdki örülj, hogy nem kell eredeti játékokat venned sorra...

hülye

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

a leirás azt irja állítsam át a szoftvert 1.5re de mivel uj memóriakártya van nincs menü, ilyenkormivan?
Gunn69
az a baj hogy új memóriakártyám van a régit eladtam, és így nincs rajta semmi a 3.02-OE-A verzióból, ebben az esetben mi a teendõ, tudnál adni egy linket, ami leirja pontosan mit is kellene csinálnom.
MINDENKINEK KÖSZI AZ INFORMÁCIÓT!!!!!!
öregharcsa
3.51 m33 + v7patch...
pspfilez->faq vagy saját topicja

http://pspfilez.extra.hu/

3.02 OE-A verziót mire, és hogy érdemes frissíteni?
Gunn69
Ha hivatalos 1.5 feletti, de 2.71 alatti FW van rajta, akkor frissítsd a hivatalos 2.71-FW-re, mivel ehhez van Downgrader !
/igaz, sokszor kell vele próbálkozni./ TA-082-es alaplapú PSP-vel rendelkezõknek külön 2.71-es Downgrader van !

itt bõvebben...

wordsworth
Ezek az izé féle 3.## OE nemtudommikben ami nekem is van abba van noumd szoval érted 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

hello mindenki tegnap wettem egy PSPt - Ta-082 alaplap + 2.71 S0NY FW most szeretnék iso-t is inditani szowal
1. 1.5FW
2. 3.40 OE-A FW
csak a biztonság kedwéért wlki megerõsítené nehogy wlmit elszurjak
THX

macselek
Köszi, majd megpróbálom

dzsedi
próbáld meg még1szer felvenni pc-rõl(intézõvel), nekem volt, hogy bevált.

MaSzKa

MaSzKa
nekem nem fagyott meg még bár sokat nem használtam

macselek
A dj max portable 2 nálatok is szokott fagyni, vagy az én memória kártyám kezd megdegleni?

MaSzKa
www.psp-hacks.com

mi van ezzel a weboldallal - nem jön be

ez volt a világ legnagyobb psp hacks oldala

MaSzKa
apronet.hu volt 2eFT-ért a pspbontóba demolemez

MaSzKa
vegyél csak umd-t mert nem minden játék indul el anélkül

kit vagy mit keressek???
olyan programot még nem talált fel valaki ami arra buzdítja a PSPt-hogy fusson a meghajtó UMD lemez nélkül??

mert szerintem akkor nem is kéne neki UMD lemez és nem kell 3000 ft kibasznom az ablakon egy szar UMD lemezért...<#szomoru1><#help><#help><#lama>
MaSzKa
én ezt már 2hete láttam em82.extra.hu -n

MaSzKa

Gunn69
signs
Hát ez nekem nagyon nem bejövõs 😊 Bár van benne fantázia az biztos.

www.sabian.com