40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#25974 Nah kipróbáltam XMB ből való procállítást átállitottam 333mhz re játékokban és sokkal gyorsabb és több fps-t nyújtott.
Bárcsak ne fogyasztana többet:) -
#25973 Pl. itt. -
#25972 Felraktam 3.52 ről 3.71 et nagyon jó. -
mecky40 #25971 Írtál,nemlátom,sajna !
-
#25970 Megkérdezném, hogy egy PSP-nek mennyi az átlag élettartama? Még Júniusban vettem pufit, és vigyázok is rá, mint a hímes tojásra (eltekintve azt az egy esetet, mikor véletlenül lerántottam az USB-kábellel a polcról :D) De olvastam olyasmit is, hogy kb. 1-1.5 évig húzzák. Ugye ez nem igaz?
Másik kérdés: Ti mivel szoktátok tisztítani az előlapot? -
#25969 Hi ez mire jó csak arra hogy java játékok is fussanan a psp-n?
Java alapú weboldalakra továbbra sem lehet felnyomulni?
PSP java MIDP J2ME client
Jó lenne néha pedig!!!
Hohfoglalózni sem tudok rajta ááááá:) -
#25968 én közel lakom hozzád,csak nem merem elválalni -
#25967 Ha nyitva van vmeik konzol bolt, ott hamar megcsinálják.
Írtam neked pw-t. -
#25966 gépet teljesen kikapcsolod(nem sleep!!)...majd bekapcsolás után gyorsan megnyomod a jobb felső gombot(elöl a psp-n R gomb)(folyamatosan nyomd)ha így nem jön elő(mint nekem) akkor mindkét első gombot nyomd (L+R)bekapcsolás közben....
a recoveryben való hozzánemértő turkálás veszélyezteti a gép rendes működését...amennyiben nem tudod mit csinálsz hagyd a fenébe...(vagy írd fel mikor-mit állítottál át..) -
mecky40 #25965 Hello
Tudna valaki holnap segiteni,felviszem Pestre,de jobb lett volna valahol itt a környékemen(Hatvan- Budapest között)
Szoftver frissitése 2.00-ról,nem slim. -
#25964 ha 25x beírod akkor sem fogsz hamarabb választ kapni.. -
havast #25963 1 kerdes:recovery menut hogy tom elinditani 3.71 m33-on???jo lenne ha valaszolnatok,mert(meg)lama vok a psp-hez...
jo lenne,ha valaszolna vki...tenyleg..plz help!!!! -
#25962 Fasza demo-kat hol találok tudna valaki segíteni? Jáccadoznék amíg nincs ,,kiütve,, a gépem:)) -
#25961 Ilyen USB-s probléma nekem is volt, érintkezési hiba. Tedd át egy másik USB portba a dugaszt, vagy cserélj kábelt! -
havast #25960 1 kerdes:recovery menut hogy tom elinditani 3.71 m33-on???jo lenne ha valaszolnatok,mert(meg)lama vok a psp-hez... -
kicsirobi #25959 Köszi szépen,de 3.52 M33-as,A telefonomon keresztül hibátlanul tölti rá a játékokat(igaz csak 300 k-val).
És már több helyről próbáltam azokat a játékokat,amik nem mentek.
Nem tom mi lehet,de már idegesít:-( -
#25958 mit vársz karácsonykor???(ők is emberek)
legyél kicsit türelmesebb... -
gator #25957 nem tudsz adni egy linket errol a modositott pandorarol ?
turom en ejjel nappal egyebkent, csal link kell nekem . -
#25956 Én 2 napig csak utánaolvastam,sőt azóta is csak próbálok utánanézni,de 2 psp kell hozzá,úgyhogy már itt feladtam... van még az akksi szétszedős forrasztós dolog is,ott aztán röhögtem egyet,biztos nem fogom a zsír új psp-t barkácsolni:)) De ami a legviccesebb: Kerestem a környékről olyan embert aki custom fw-zéssel foglalkozik,sőt találtam is... írtam neki de azóta sem kaptam választ.. magyarul rohangálok a ,,szakemberek,, után,és le se szarják a fejemet.. és ez így duplán idegesítő -
#25955 A fekete képernyő lehet azért, mert nem elég új neki az FW, vagy rossz a játék törése. Az FW legyen legalább 3.52-es, a játékot meg töltsd le máshonnan is.
Az USB-s hiba sajnos arra utal, hogy haldoklik a memokártyád. :( Próbáld leformáztatni a PSPvel, hátha segít. -
kicsirobi #25954 Sziasztok!
Tudnátok segíteni,hogy mitől lehet az,hogy felteszem a játékokat,és fekete képernyő van indításkor(Nem mindegyiknél)
Vagy kifagy.
A másik,hogy nem tudok mindig usb-n keresztül tenni játékokat.
Megáll,és azt mondja megtelt a lemez,pedig nem is,és azt mondja utána ,hogy nincs ilyen lemez.
-
#25953 van a pspfilez oldalán egy topic...(szerény személyem felügyeli) ott megtalálod a választ a kérdésedre + van 1-2 kép is hozzá...sőt magyarított program is van...
a topic neve:POP - PSX/PS1 játékok a PSP-n/PSX2PSP leírás, vagy programok- linkek vagy psx2psp 1.2-es topic...itt megtalálsz általában mindent hozzá....naon eccerű az egész... -
#25952 Ha tovább turod a netes forumokat, akkor talasz egy ujabb modositott pandorat, aminek a segitsegvel egy fates aksival megtudod csinalni, továbbá ajánlom figyelmedbe a youtubeot.... -
gator #25951 elolvastam mar, de nem ertem. Ez hogy lehet megcsinalni ket akksi nelkul.
Varok mar valakitol egy pontos valaszt hogy nekialljak megcsinaljam egy akksival vagy NE ?
mi legyen??? -
#25950 Én nem találkoztam még olyannal, akinek nem döglött volna meg a slim aksija, ha pandorát csinált volna belőle... De ha neked ez összejött, akkor kérlek ne tartsd magadba és oszt meg velünk, hogy csináltad, vagy ha csak ugy natur sikerult, akkor ird be az aksid szamat/gyartojat... -
#25949 Ne kezd el csinálni, olvasd végig eloszor. Az hogy ilyet kérdezel, azt jelenti, hogy nem olvastad végig. Szval először olvassssss -
gator #25948 Akkor ha most ha ezt a leirast kovetve megcsinalom a gepet akkro jo lesz vagy sem ? : http://pspfilez.extra.hu/b2/viewtopic.php?t=694
Ez a pandora modszer , de nekem regi pspm van ami 3.52es es csak egy aksi van hozza . Ha raraktam azt a segedprogramot akkor hogyan tudom az akksit vissaallitani, hogy jatszani is tudjak vele ??? -
qB0B0p #25947 De tudsz Slim aksiból is pandora aksit, igaz csak hardware-esen. -
#25946 Pici csillag, slim akkubol nem tudsz pandora akkut csinálni, ha fated van, akkor ahozz tényleg nem kell másik psp... -
#25945 milyen fw-s?
-
#25944 igen,aki slimet akar annak ez lesz a hátránya.vigyétek el vkihez aki ért hozzá-- -
mecky40 #25943 Aszód ,Gödöllö,Hatvan,Gyöngyös,Salgótarján környékéről van valaki? -
helme #25942 Én azt nem értem , hogy miért nem néztek utánna mielött gépet vesztek. Ha látjátok, hogy nem tudnátok megcsinálni akkor régi (FAT) gépet kell vennetek! Azokon még mostis általáan 3.50-ös fw van amit luminesel könnyen lehet downgradelni... -
gator #25941 es hogyan torlom le akkro a javito akksit ? marad rajta az a progi amivel javitok ? -
qB0B0p #25940 egy aksival is megy... -
gator #25939 jo meglatasod , de most kozom se lenne hogy ezert felmenjek pestre csak januar utan ... ezert kertem itt segitseget. -
gator #25938 pandora nem megy mert csak egy aksim van
valami massal biztos nem muxik? -
#25937 Pandora modszer
Ha egy pspvel csinalod, akkor kell még egy fat-es aksi is.
-
qB0B0p #25936 én már vagy 2-3 napja akartam a témával kapcsolatba írni egy hosszabb irományt, de a végére mindig lenyugodtam és inkább hagytam... nehogy már különlegesnek érezzem magam azért mer egy darab kérdést nem tettem fel sehol és mégis szerintem eléggé vágom a psp-s dolgokat és röhögve sikerült CFW-t varázsolnom a Slim PSP-mre (azért kíváncsi lennék, hogy hányan olvasnak utána a dolgoknak mielőtt ide jönnek kérdezni). de tényleg nem sértegetésnek szántam amúgy. -
rumos #25935 én messze nem vagyok guru, de az a meglátásom, hogy aki itt kérdez, hogy hogyan kell custom fw-t feltenni, az jobb is, ha maga nem próbálkozik, helyette az apronet-en vagy akárhol utánanéz és pár k-ért megcsinálják neki olyanok akik ezt már x-szer megtették és megvan a szükséges infrastrukturájuk hozzá.