PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öregharcsa
új iR Shell v3.6!

"hír forrása: pspfilez/skypsp89"

letöltés: ir shell v3.6

"telepítés fordítása: pspfilez/Chris16" -(röviden)

Feltelepítés:
1. Csomagold ki valahova a zip file-t!
2. A mappákat másold fel a PSP-re! ( /seplugin /PSP /Irshell)
3. Az XMB-ben indítsd el a "pspbtncnf patcher" -t! Patch-eld fel!
4. Ezek után lépj be a Recovery menûbe, és aktiváld a "irsfw30x.prx" plugin-t!
5. Exit
automatikussan be fog indulni az IRSHEEL bekapcsoláskor!
Ha nem akarod, hogy az irshell automatikussan induljon, akkor indísd el a PSP-t, és közben nyomd a háromszöget!

egyébként benne van angolul a tömörített file-ban...

mégis mi ez?

"forrás: pspfilez/Tibi"

"Az IRShell lényegében egy második XMB -nek fogható fel. Itt turkálhatsz a memóriakártyádon lévõ cuccokban ,megváltoztathatod az állományok neveit ,másolhatot ,törölhetet,új könyvtárakat készíthetsz annélkül ,hogy a PC -re kötnéd a PSP -ét. Ezenkívül ,USB -n keresztül vagy Wifi -n keresztül elérheted a PC -det és arról streamelhetsz videót ,játékot ,e-book -ot stb. Ezenkívül vannak beépített kissebb programok is mint például egy e-book olvasó meg még egy csomó hasznos dolog ami most nem jut az eszembe. Ezen keresztül ugyanúgy lehet játszani mint XMB -ben. Megoszthatod több PSP között is WIFI -n keresztül a cuccaidat (játék,zene,videó,stb.)

egyéb tulajdonságai:

állíthatod az órajelet (persze csak az IRShellen belül) ,hallgathatsz MP3 -at 33Mhz -en,stb.

Sajna most csak ennyi jut az eszembe. Lehet hogy nem voltam meggyõzõ ,de mindenkinek ajánlom ,hogy próbálja ki mert nagyon hasznos."

üdv

öregharcsa

http://pspfilez.extra.hu/

MaSzKa
<#falbav><#nezze>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

vörösbetûk,képalatt
<#falbav>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Atika :o)
Sziasztok ha nekem az FW-m 2.60 akkor hogy tudom feltenni a 3.52 M33??? valaki segithetne legyszi. Elore is koszi

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

MaSzKa
NEKEM 3.52 M33VAN ADDIG JÓL MÜXIK

öregharcsa
én a recovery-ben a no-umd módot a sony féle hackelt módra rakom...azzal ment eddig minden..ha nem, akkor próbáld az m33 féle módot.

van olyan játék amelyiknél ha elindítod, az elsõ képernyõ után egy start gombot kell nyomni gyorsan(vagy kettõt)mert különben nem megy vagy simán lefagy(pl:bust-a-move deluxe)

Megválnék eredeti játékomtól: Grand Theft Auto Liberty City Stories
tokkal, kézikönyvel, térképpel, ez még a régebbi amivel lehet downgradelni 3.03-ast.
PÜ-ben érdeklõdni, akit érdekel....

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Victor1103
Hi!Valaki próbálta már ezt a 3.52 M33 custom filmware-t?Én falraktam és ki is próbáltam de van vele egy kis gond.Elõször az FFII indítottam el rajta a memkártyáról és el is indult simán de másodszorra már se kép se hang csak a fekete képernyõ tárul elém és hiába próbálkozom újra semmi.Valakinek van ilyen tapasztalata?Ha fentvan valamelyikötök gépén ti hogy indítjátok el a játékokat?Elõre is köszi😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Kokesz02
játszott már valaki mhf el ugy hogy négyen voltak?

kokesz

Atika :o)
Sziasztok uj vagyok meg a temaban azt szeretnem megkerdezni hogy hogyan tudok Firmware-t updatezni a PSP -men es hol talalok rendesen mukodo Firmware-t pl a 3.00 at?? Elore is koszonom

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Gomber
OKÉ KÖSZÖNÖM SZÉPEN!<#worship><#worship>

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

hát connection settingben megkeresed a wireless netet és utána végeztél elinditod a böngészõt és menni fog😄

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Gomber
Tudom hogy most magatokban majd eszóltok, és lehülyéztek!
De mégis nem tudná nekem valaki elmondani hogy HOGYAN TUDOM BELLÍTANI ÉS HA BEÁLLÍTOTTAM AKKOR MELYIK MENÜBE KELL MENNEM HOGY TUDJAK NETEZNI??
Ha ezt elmagyarázza valaki, ígérem nem teszek fõl több kérdést!!<#confused><#confused><#pardon1>

PoisonChihuahua
Na ja, 4 gomb után már nagyon nehezedik. 5 gombossal megcsináltam párat, de olyan minõségben, hogy az említésre se méltó. A 6 gombosba nem merek belekezdeni, a 8 gombos meg, ... hát azt inkább hagyjuk. Viszont a 4 gombossal már nagyon jól tolom, az összes 4B-s zene megvan Max Combo-ra kivéve 4db-ot, de azokat is majd még meg csinálom valamikor. Egyébként te hány százalékánál tartassz a játéknak?
macselek
Négy😄D

PoisonChihuahua
Keblemre testvér! <#law>
Egyébként 4,6 vagy 8 gombossal csinálod?<#wink>
macselek
Én nyomom😄

PoisonChihuahua
Szevasztok srácok! játszik itt valaki a DJMax Portable 2-vel vagy csak én vagyok így rákattamva?
MaSzKa
mennyi láma van itt te úristen<#confused><#lama>

arra se veszik a fáradságot hogy Gyakran Ismételt Kérdések-re rákattintsanak

te jó ég mi van itt ma <#guluszem1>

Hi.Lenne egy kérdésem. Van egy psp-m amin 3.11-es szoftver van. Ezt a lumines nevû játék nélkül semmien módon nem tom visszabutítani? Mert frankón nincs meg a játék és a képek alapján elég tré ahoz h kidobjak érte pénzt.Szal kivi vok rá h van e más megoldás. Elõre is thx

MaSzKa
apronet.hu-n néz körül vannak ott újak is

szégyellem, de belátom, hogy segítségre van szükségem. amióta a upc hozzámvágott egy DS lite-ot, a PSP bizony sokat pihen... milyen gyógyhatású készítmény javasolt???!

<#law>

öregharcsa
hát igen , ebben igazad van..<#vigyor1><#integet2><#worship>

azt gondolom, ha valaki egy OE-t fel tud tenni, talán nem kérdez ilyet

de azért vettem az üzenetet <#worship>

Igen eredetire gondoltam.
Auchanban nincs 😞 se Cora se electroworld
a mediamarktben van 50ért 😞
tudtok valami helyet ahol olcsóbban lehet venni?
macselek
Szerintem gabesz1114 eredeti firmware-rre gondolt. Azt meg vissza kell tenni 1.50-re.

öregharcsa
nem kell!
a custom (vagy oe) fw-re ha az van a gépen simán felrakhatod...nem kell 1.5-re visszarakni a gépet!!!(csak a homebrew kernelt rakd 1.50-re a Recovery módban elõtte)
a 2. pontot olvasd el figyelmesebben...<#vigyor1>

MaSzKa
nem, éri +

auchan ba állítolag 38000ft a basepack

basic pack 3.40 oec megér 50 000-t?
szerintem sok, mert 40 000-t láttam electroworldben, de azt még meg kell variálni.
Szerintetek?
Bármilyen FW-jû PSP-vel meg lehet csinálni?
(bocs a hülye kérdésekért) 😊
persze, csak elõtte rá kell rakni az 1.5-öst

még hülye kérdés valaki?

azér röhögni szabad, ha megetetik veled a szart aztán örülsz neki, ugye? (=> általános alany.)

Akkor mi van ha a PSP FW-je nem 1.5ös? akkor is rá lehet rakni a 3.52 M33 CFW-t?
MaSzKa
fasza még 3.51-et se raktam fel

testerlnx
Hopp most látom, hogy már kijött az Alien Syndrome, tolja már vki? Milyen?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

öregharcsa
nem sokat szarakodtak a fiúk az új 3.52 fw-el....

Megjelent. 3.52 M33 CFW

Telepítés:

1- Ha a PSP-d FW-e 1.50, akkor másold a zipben lévõ m33rel\1.50only mappából a kxploitpatcher és kxploitpatcher% a Memory Sticked PSP/GAME mappájába. Majd az XMB-ben futtasd is le a progit !
2 - Ha ez kész, vagy ha SE/OE FW-t használsz akkor a zipben lévõ m33rel mappában az M33CREATOR mappát másold be a Memory Stick-ed PSP/GAME150 mappájába (homebrew kernelt rakd 1.50-re a Recovery módban elõtte), illetve ha 1.50-es FW-ed van a PSP-n, akkor PSP/GAME mappába másold az M33CREATOR mappát.
3 - Töltsd le a 3.52-es FW update-et. Nevezd át 352.PBP-re és másold be a PSP/GAME/M33CREATOR/ mappába ill. SE/OE FW esetén a PSP/GAME150/M33CREATOR/ mappába.
4 - Töltsd le az 1.50-es FW update-et. Nevezd át 150.PBP-re és másold be a PSP/GAME/M33CREATOR/ mappába ill. SE/OE FW esetén a PSP/GAME150/M33CREATOR/ mappába.
5 - Ezután menj az XMB-ben a GAME/Memory Stick alatt megjelenõ "3.52 M33 CREATOR" homebrew programra és indítsd el. Ha végzett visszadob az XMB-be és egy új program a "3.52 M33UPDATE" jelenik meg.
6 - Kattints rá, majd hogy valóban fel is telepítse nyomd meg az X-et.
7 - Miután végzett a telepítéssel nyomj X-et, hogy kikapcsolja a PSP-t. Indítsd újra manuálisan.
8 - Már a 3.52 M33 CFW-ben is vagy ! Very Happy

Új dolgok:

3.52
javítások az M33 No-UMD módban
mostmár a Go!Cam, GPS és sceKernelLoadExecVSH* mûködnek a játékok alatt is
A legálisan letöltött PS1-es játékok mostmár mûködnek (eddig nem mûködtek még az OE-k ben sem), ha mégse mûködne, akkor másoljátok újra a játékot a PS3-ról a Memory Stickre, és töröljétek a keys.bin fájlt ha van

a hírt BoBo-nak köszönhetjük (pspfilez)
a letöltési linket eM82-nek (pspfilez)

3.52 M33 CFW

üdv

öregharcsa

Kokesz02
Szerintem meg majd eldönti mindenki magának, hogy beválalja vagy perkál.

kokesz

macselek
én magamnak meg haveromnak is downgradeltem, plusz mindekettõre felraktam 3.03-oe-t (akkor az volt a legújabb). Csak olvastam a leírást és kész.

Gunn69
Én kb. 5 napja olvasgatom a fórumot és nagyjából 30 perc alatt csináltam végig tök kezdõként az egészet. Ezért fizetni butaság. A 32 megás kártya pedig alapból jár minden PSP hez, az nem ajándék.

akkó tapsikolunk hozzá mi is!

<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Gomber
Lehet hogy 10 perces meló, de én nem mertem volna belekzdeni mert mindenhol azt írták hogy akár tönkre is mehet a gép!
Amugy a legujjab verzióju FFW rakta rá és nem az 1.50FW!
szerintem megérte!

Akkor van jobb ötletetek?
Megköszönném! 😊
ColdFire
de csak azért mert rendesek 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Rip
2000Ft nem is rossz egy 10 perces melóért 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Amúyg megtaláltam õket már, csak nem nagyon akartam úgy kapcsoltaba lépno velük, hogy nem hallottam róluk semmit. De ennek örülök hogy pozitív véleményed van róluk. Remélem nekem is az lesz. 😊
Okesz, megpróbálom!!!
Köszi!!!!
Gomber
Hello!

Vedd meg a ITT!!
Elég olcsó a PSP, és ezeket már nem kell dowgerelni!
De még kell rá egy program hogy fussanak a játékok!
Én felvettem msn -re és nekem +2000 Ft rárakta azt a programot, és a legujjab verzióju rendszert!
Szerintem itt vedd meg mert nagyon megéri!
És ha nem vagy budapesti akkor meg +2000 házoz szállítja, én pl.: Veszprémi vagyok!
Sõt akit felvettem msn-re még adott ajándékba egy 32mb os memókártyát!
Nagyon rendes, ugyhogy ajánlani tudom csak!!<#eljen><#eljen><#eljen>