40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#26134 most is játszok a Burnout-tal! -
#26133 lcs nekem a 2. legjobb game az első VCS
Need for speed most wanted is ott van meg a medal of honor heroes. -
#26132 Tök jó gamma!
BENZ:tényleg nehéz letenned?:D
Ha szeretsz gumitégetni meg driftelni szedd le a live for speedet PC-re mi ottt hülyülünk van kuplung benne meg minden.. -
#26131 *Ridge Racer -
#26130 én nem sok játékkal játszottam PSP-n, de ez tényleg nagyon ot van! a PSP-mhez meg a Ridge Race 2 járt, de nem olyan jó...és mit szóltok a GTA LCS-hoz? -
#26129 Nekem is megvan (bár kártyán:D:D:D)
Ugyanolyan állat jó mint ps2-n, nagyon nehéz letenni ha elkezdtél vele játszani:)) A legjobbak közt van szerintem psp-n! -
amdrula #26128 Burnout az jóóó :D -
#26127 én csak annyit tudok hogy a Dominator egy rakás...:)
na jó, nem jön be nekem ez a játékstílus, ha én autót vezetek, akkor versenyezni kelljen, ne centiméterekre elhaladni az autók mellett, hogy pontot kapjak:P -
#26126 ismeritek a Burnout Legends-et? mi a véleményetek róla? ma kaptam, sztem nagyon állat! -
szabzol #26125 Ugye Slim PSP-nél mindegyik gépet lehet okosítani? Tehát nincs olyan, mint annó volt a TA alaplapos gépeknél? -
#26124 Ja közben rájöttem,át lehet rakni full screen-re.. :) -
#26123 Naná:) Imád vele pörögni:D
Egy psp-s kérdés: PSX játékokat nem lehet valahogy teljes kijelzős módban futtatni a gépen? -
#26122 Nem fokoztam le bocs:D csak jobbnak mondtam.
Amit linkeltél az is nagyon szép.Szokta neki nyomni?:D -
#26121 jah hogy már eladták.. nem szóltam,( egyébként a linkelt autó tulaja jó haverom,rengeteg munkája és pénze van az autóban,szóval látatlanban ne fokozd le:)) off vége:P -
#26120 Muti,adj egy linket:) -
#26119 és azt hogyan kell? -
#26118 3.71 cfw-re!!!! -
#26117 de nem úgy van, hogy ha 3.71-re váltok, akkor nem tudok ISO-kat futtatni majd? -
#26116 Na szép, el is vitték 1 hét alatt(nem csodálom).Majd igyekezz venni,mert ha nem sietsz elrohad alólad.
Nah bocs all az OFF-ért befejeztem:) -
#26115 használtautón van egy m-tech 2 es 600 ezerért kitünő állapotban(170 ezret futott) jobb mint ami a képen van:D -
#26114 jah ez már 87 után készült -
#26113 Semmilyen egyenlőre,de majd akarok egyet:) Valami ilyesmi az etalon
click -
amdrula #26112 ms0 - Memory Stick
flash0 - Flash Memory (Contains all the firmware files)
flash1 - Flash Memory (Used to store the XMB settings, network configurations and the background image in 2.00 and above)
flash2 - Flash Memory In firmwares 3.00 and up, this contains the half of the DRM for Sony's official PS1 emulator (the other half being in the flash0)[7]
flash3 - Flash Memory Currently unused and about 1 MiB in size although in custom firmwares it can be used along with flash2 to redirect firmware elements such as fonts.
flash4 - Upon examination of the 3.71 firmware, it was discovered that there were references to a flash4 and flash5. However, they cannot be mounted. It is suspected that they are unformatted and may be for future use hence why they cannot be read.
flash5 - same as flash4
disc0 - UMD Drive
ipl - Initial Program Load
irda0 - Infrared Port (Not present in PSP 2000)
Roppant nehéz volt megtalálni, mit ne mondjak.
Amúgy nem tudom mit szerencsétlenkedsz, válts 3.71-re, ha kellenek a témák... -
#26111 mi az a flash0? már néztem a pspfilez fórumán is de nem találtam meg!:S:S
szal elmondaná vki hogy 3.60-as fw-re hogyan kell tenni témákat? -
david13 #26110 Csá valaki székesfehérváron vagy várpalotán vállal psp kikódolást.vagy hackelést .hogy memoria kariról menjenek a gamek! ha valaki vállal tobbjon egy PÜ-t.kössz -
#26109 faq!
#26100 hsz
kicsit olvass már vissza!!! -
#26108 Helo, hogy kell használni pspn a hekkelt ps1emut? Elvileg úgy hogy iso fájlokat kell másolni a psp/game/játék neve könyvtárba, de az én ps1es játékaim nrgben (nero) vagy ccdben(clone cd formátuma) vannak. Nem tudtok egy programot ami ezeket átalakítja isoba? Mondjuk berakom daemon toolsba, aztán egy program leszedi isoba? -
#26107 Sérült a fájl ezek szerint.
Esetleg próbáld iso-ba visszarakni(UMD GEN program).
OFF:Neked milyen e30 asod van?:D -
#26106 én használok alap:D
hát a fat az pont bele illik,a slim kicsit lötyög.(de nagyon jól véd) -
#26105 mi az a flash0? -
#26104 akkor szar a cso vagy sérült..
a GT simán megy rajta...ha csak ennyi a vágyad... nyomjad... -
#26103 ,,ezeket hogyan lehet elindítani psp-n? mikor felraktam azt írta,hogy ,,corrupted data,,
és ugyanoda tettem:) -
#26102 ugyanoda kell másolni mint az ISO-kat, majd game menüből indítani -
#26101 Köszi! Gran Turismo-zni akarok majd,ez a tevrem:)
Még1 kérdés: vannak játékok amiket CSO formátumban találok/töltöttem.. ezeket hogyan lehet elindítani psp-n? mikor felraktam azt írta,hogy ,,corrupted data,, -
#26100 azon nem kell semmit sem csinálni..a CFW-k tartalmazzák..
csak a psx-es játékokat kell átkonvertálnod xxx.pbp formátumba...arra meg ott van a psx2psp program általam kissé hiányosan de magyarítva...(pspfilez)
rumos:!
milyen játékstílus érdekel psx-en??csak ez a kérdés... -
Geccoka #26099 Mar nem azert, de amit en bemasoltam, az ugye a 3.71-es FW-re vonatkozott, de te mint irtad, 3.60 van fennt a gepeden. Ott nem fog menni a PSP/Themes mappaba masolos dolog, szal .ptf temakat nem tudod hasznalni vele... Ott marad a flash0-ba valo mentese a temaknak, errol is van sok info, nezz korul... PSPfilez foruma tele van infoval, csak olvasni kell, meg keresni... -
#26098 Sziasztok!
PSX emulátort hogyan kell megcsinálni van valami leírás esetleg? Előre is kösz! -
#26097 de nincs ott se! -
Sera26 #26096 EZt próbálta már valaki SLIM akksival?
http://nds.cmamod.com/2007/11/19/os-pandora-battery-tool-for-3xx-v4/
Tényleg lehet a SLIM akkuból is már Pandorát csinálni softwaresen? -
Sera26 #26095 Megpróbálkozok mégegyszer a kérdésemmel...hátha..:)
Használ valaki Logitech Playgear Pocket-ot?
Jó ez a SLIM-hez vagy csak a FAT pakolható bele normálisan a mérete miatt?