PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Valaki nem tudna teljes windows oerációs redszert szerezni + leírással a psp-m-re
Elõre is kössz bdani
Mg mindig 3.11-es az FW-m de majd nemsokára megcsinálják...azt szeretném kérdezni h demótlehet futtatni rajta?Attól h 3.11-es vagy aztsem?
...
Tegnap éjjel végül megtaláltam a megoldást egy külföldi fórumban. Vmiért kavarás volt az elõzõ DA féle 3.40 OE beállításai miatt, és ki kellett törölni a flash1-rõl a config.se fájlt és minden megy szépen.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
de innen már leszettem , és végigvittem az összesdemót!<#whatever>#whatever>
de azért köszi!
http://pspfilez.extra.hu/
te vagy <#lama>#lama>
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
slimet nem törik még fel olyan hamar?
Én is így csináltam, és tökéletessen futott a PSP-en!!
Esetleg csere érdekelne valakit most wanted-ra?
Pspmre fölraktam mp4-et, de nem játsza le, miért lehet ez?
Elõre is köszönöm a segíséget
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
a logomûhelyben csinálták!
nem tud valaki egy olyan olldalt ahol vannak demók?
a democenteren kívûl!
nem tud valaki egy olyan helyet ahol, le lehet tölteni Tomb Raider-es és Star Wars-os PSP demókat?
lckrz.try.hu
tudom hogy ez nem ide való de nem tud valaki egy olyan helyet ahol, le lehet tölteni Tomb Raider-es és Star Wars-os PSP demókat?
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
a lényeg hogy kell hozzá Lumines umd.. sok sikert... ha valami nem megy irj...
Nem találtam érvényes linket,se programot 3.11böl 1.5re downgrade-t.légyszives segitsetek h hogyan lehet a 3.11est 1.5re átrakni.köszi
Crazy Taxi Fare Wars USA PSP-EMiNENT
aki nem tudná mirõl van szó , ez az a játék amiért a legtöbben megvették anno a dreamcast gépet...szó szerint ez adta el..
a játék lényege. meghatározott idõn belül elvinni a jóembert egy általa kért helyre...minél gyorsabban és látványosabban(bónusz pontokkal honorálja)természeetesen jó nagy forgalomban...jó kis game volt dreamcaston, kíváncsi vagyok a psp változatra..
képek a játékból
és még 1 game ami sokak számára "jó" játék...én személy szerint egyik részét sem komáltam..
Tomb Raider Anniversary USA PSP-EMiNENT
http://pspfilez.extra.hu/
mire vonatkozik a kérdés? 😊
22601: annál jobb akkor 😊