40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Prince of Máté
    Settings - Theme Settings - Theme
  • Triple H
    létrehoztam, beleraktam a file-t, és semmi...sehol sem találom a PSP-n...hogyan kell beállítani? egyébként meg semmit se csináltattam a PSP-vel, olyan mintha új lenne...
  • mecky40
    De tudod...:D
  • mecky40
    Downgredelhettél volna,megkértelek de most már....:D
    Csak nem merted vállalni,most honnan a bátorság?
    Majd az első sikertelekn frissités után meggondolod amikor a tulaj számonkéri ha nem indul:most mi van,ilyenkor?
    Akkor lesz a gubanc:DD
  • greg benz
    Asszem vatera-n láttam vagy psphungary-n az adok-veszekben
  • Bedibeni
    Hol láttad helyileg?? Rendelni lehet vagy valami kis üzlet volt?
  • SpeedXHUN
    fennt van a faq!
  • léri16
    de lécci valaki segíthetne !!nagyon megköszönném!!!elösször is hogy tok a sima aksimból pandora aksit csinálni?
  • SpeedXHUN
    jaja
    :D
  • greg benz
    Nekem nem is külön psp-vel csinálta a srác,hanem egy akksival (gondolom pandorázva volt)

úgyhogy nem értem miről írnak akkor ezek a leírások... ráadásul láttam 3ezerért pandorázott akksit,tényleg nem lenne hülyeség belefogni:)
  • SpeedXHUN
    Komolyan mostmár én is otthon 2 ezerért downgredelni fogok:D
  • léri16
    valaki lécci segítsen downgredelni a psp-smimemet !!!nem akarom elcseszni!!!!nagyon nagyon szépen kérem!!!!!!PLS!!!HELP :S:S
  • rumos
    Pro Evolution Soccer 2008-at csak én nem találom meg t.....t oldalakon keresve?
  • havast
    1000 koszonet!!!igy kesve is..
  • greg benz
    Most van szezon a psp-hackereknek,kaszálnak:DD Még szerencséjük is van,visszajön a karácsonyi pénz egy része..
  • SpeedXHUN
    én segíthetek msn en(írj privátot),de nem vok éjjel nappal fennt:)
  • SpeedXHUN
    Grat:D
    65 üzenet...ilyen sok ember kapott psp-t,hogy megnőtt a forgalom?:D
  • SpeedXHUN
    mi a neved ,majd mehetnénk hülyülni,csak nagyon fogyasztja a gépet.
  • Saskia
    hy! Most kaptam egy PSP-t és nem azt mondom,h nem tudok bánni vele...de hát meg kell hagyni,h nagyon kifogott rajtam ez az egész...és hát elkélne 1kis segitség pl.játék,video felrakásnál...tudom,h 1ből azzal jönne mindenki,h nézzek utána google-el de már kerestem és úgy sem tudtam megoldani...1ébként nekem 3.71-esem van.
    szal ha van valaki aki tudna msn-en segiteni annak megköszönném...és kihangsúlyoznám a SEGITENI részt,mert nem okoskodásokat hallgatni,h ennek utána is nézhettem volna.
  • greg benz
    Vééégre meghackelte egy srác a psp-met
  • aribazsy
    Ahham, hat mar 3 verziot probaltma :(

Netan, es ez tudom huje kerdes, de en meg regen PSP-ztem, akkor kezdodott a Devhook, szoval nem is tudom ennel hogy lehet allitani proci sebesseget, ilyesmit, lehet ott a gond, hogy 111-en megy ;) Azt hogy, hol lehet allitani?
    Bcsi ezert a lamar kerdesert :(
  • rumos
    hát nekem slim 3.71m33-3-mal elindult, szóval megy az, esetleg tölts le egy másik változatot. a játék amúgy -sztem- karcsú.
  • rumos
    van sztetek olyan psx játék ami érdemes kipróbálni? pl. gran turismo - nem jött ki psp-re. mondjuk ezt kipróbáltam és hát khm a grafika felett kicsit eljárt az idő.

a másik kérdésem a fólia: fel kéne egyet tennem, mert akárhogy vigyázok rá, minimális hajszálkarc már van sajna. kicsit visszatart az hogy nincs kedvem sz.rakodni vele és hát nem vagyok biztos benne hogy pöpecül fel tudnám rakni. pár hete voltam a speedshop-ban, és orr fel is raknák, de a srác váltig állította, hogy ami van psp fóliájuk az csak pufira jó (?). hiába mondtam hogy dehát u.akkora a képernyő, aszonta hogy a pufin van kis szegély a képernyő körül (??), ezért a slim-emre nem tudja feltenni azt a fóliát (???).
  • aribazsy
    Halitok,

Visszakerestema forumban, de nem nagyon latom, hogy volt-e mar problema masnak Castlevaniaval. Folteszem, elinditom, es fekete kepernyonel megall, kesz tovabb nem, semmi. Kilepni tudok.
    Mi lehet a gond? Volt mar masnak is ilyen gondja?

Koszi elore is a segitseget!
  • rumos
    whoa, köszi a fáradozást!
  • léri16
    valaki pls!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Prince of Máté
    Akkor létrehozol
  • léri16
    de a pufi n már custom fw -van!ugy vettem !és most a slimet ki kellene downgredelni!!
  • rnd
    Csinálni kell egyet...
  • léri16
    hali valaki HELP!PSP slim downgred!!!top hogy van faq a psp-filezen!de én abból semmit nem értek!!!valaki msn-en elmagyarázhatná!!nagyon megköszönném!!!van pufi psp-m is
  • Triple H
    és hogyha niincsen olyan mappa?
  • Sera26
    Hello!

Azoknak a fórumtársaknak, akiknek továbbra is gondot okoz a PSP-jük okosítása, találtam valamit. A teszveszponthu-n egy srác hirdeti magát, pontosabban a szolgáltatását. 2000 Ft-ért megcsinál mindent, legyen az feltámasztás,donwgrade vagy akár az új SLIM-ek pandorázása.A legérdekesebb része, hogy ha kell, akár postán is elküldi a kellékeket, majd msn-en segít a folyamat véghez vitelében. Természetesen miután végeztél a munkával,illik visszaküldeni a csomagot:) Nincs személyes tapasztalatom az illetővel,így nem tudom mennyire kamu a dolog. Szerintem akinek a környezetében nincs "szakember" annak javaslom hogy vegye fel vele a kapcsolatot, már csak azért,hogy lecsekkolja nem-e valami szélhámosról van szó.
  • kisgabo
    linksys, főleg a GL nem csak a psp-nek, hanem a hálózatnak is sokkal jobb. nem ezen kéne spórolni.

8k a dlink az electro wódben, akinek trógerebb kell.
  • Banyapapa
    katt ide

Aztán a "free"-re,és kod beir,és tölt
  • NEOreg3
    akarhonnan, google a baratod
  • vixo
    És azt honnan tudom beszerezni?
  • Geccoka
    Hmm, nem kell ujrarakni a windows, csak az service pack 2-t kell ratelepiteni...
  • vixo
    ez az usb port is biztos,h működik a bluetooth-t is felismeri,az ipodom is felismeri,infrát is felismer csak a psp-met nem akarja felismerni,pedig tesóm laptopja semmi perc alatt felismeri és nem vágom,h most a gépem miért nem ismeri fel :S
    Sp2es windowst meg csakezért nem akarok felrakni,mert most van egy csomó minden a gépemen,dvdíróm most nem jó,szóval nem tudom kiírni őket,szóval kellene vmi más megoldás...
  • Geccoka
    Hat ize, ugye FAQból:
    PSP-FirmWare verzió: 3.70 [Slim & Fat] (Szeptember 11, 2007. Japán, USA és UK változat)
    - Beállítások: Új gyári témák használata a "Themes" alatt (.ptf kiterjesztéssel). Amelyeket a Memory Sticken a PSP/THEME mappába kell helyezni. (A kiválasztott témát a PSP Flash-memóriája tárolja, így a MemoryStick kivétele esetén is működik.)

Szal valszeg 3.60-nal marad a flash0-ba valo irkalas...
  • Triple H
    #26051 valaki segítsen plz!