40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • öregharcsa
    de..keresd Pat-ot a pspfilez oldalán..ő megcsinálja neked...(mond hogy én ajánlottam)
  • Triple H
    nincs itt vmi pesti gyerek, aki megcsinálja nekem Jan. 2-án?
  • Triple H
    rohadt szar kibaszott 3.60, és nem tok rá rohadt témákat tenni...felb@szta az agyamat ez a szerencsétlenkedés! honnan tölthetem le a NORMÁLIS 3.71 fw-t?
  • Triple H
    bazz de nem merem szétszedni az akksit, de másik PSP-m sincs...most mi a sz@rt csináljak?
  • SpeedXHUN
    Milyen fw-d van?
  • SpeedXHUN
    Igazad van bocs,csak mindig rokonoknál voltam.Jövőhéten tényleg feladom
  • Triple H
    fasza!
  • Triple H
    mondtam, h kell, és aszondtad h feladod ezen a héten! de hát már nem tod feladni, csak jövőhéten!
  • öregharcsa
    először ezt olvasd el!
  • qB0B0p
    Akkor ez egy taktikázós LÁMA! ÁÁÁÁÁÁÁ! Egyre okosabbak lesznek és csak jönnek és jönnek! NEEEEEE
  • SpeedXHUN
    de akkor kell a memória?
  • avengir
    Ha gyárit akarsz frisssíteni akkor csak letöltöd az updatet, bemásolod, futatod.
  • Triple H
    hogyan kell felfrissíteni a 3.71-re?
  • Röfikapitány
    Hali!Meg lehet csinnálni hogy a psp-s böngésző behozza a honfoglalo játékot? Chat oldalakat?Elörre is köszi!
  • Prince of Máté
    ő egyébként krisztián csak szórakozik:P
  • Dj Siegfried
    3.71

??? ez lenne az ???
  • 5c0rp330n
    Jaja, tuti hogy valójában egy unatkozó 50 éves sörhasú bácsi :)
  • ColdFire
    aztahejua :D
    loál, gyanus, szerintem csak azért írta hogy csaj, met így biztos felfigyelnek rá :D
  • Triple H
    XD
  • BobaFett
    Szerintem némi -nem anyagi- ellenszolgáltatás fejében sokan vannak itt akik örömest emgcsinálják neked
  • avengir
    Ilyen szintű tudásnál sztem jobban jársz, ha keresel egy konzolboltot a közelbe, ahol átlag 3-5 ezer HUF ért megcsinálják neked a custom fw és a downgradet, sőt még a kérdéseidre is válaszolnak. ;)
  • avengir
    Igen lehet, nem nincs ilyen.
  • avengir
    Nézz körül az aproneten.
  • Triple H
    miért? én nagyon szívesen segítenék neki...
    csakhát nem tudok!
  • ColdFire
    nah, jött egy csaj, erre írok a topikba, huwow :D
    nah már ki van fizetve a szgépem, jöhet a gyüjtés pspre ;)
  • ColdFire
    képet rólad, am nincs segítség :D
  • Smithie
    ja,kezdem én!:D Najó,megyek má' aludni...
  • 5c0rp330n
    Ömm.. Gondolom feltétlenül fontos volt megosztani a nemedet és hogy hány éves vagy, tökmind1, így majd biztos többen fognak segíteni.
    Naszóval amit ajánlok: Ezzel kezdd.
    Aztán pedig ezzel folytasd.
    Aztán ha valami nem világos, valaki biztos szívesen felvesz msn-re és elbeszélget veled webkamerával
  • zsolltikka
    Analóg stick kalibrálás:

System information -ban (ahol sw verzió meg MAC cím van) végkitétérsbe kell huzogatni a kart.

Ezt milyen gyakran kell elvégezni?
    Tapasztalat?
  • Prince of Máté
    lol
  • mkrisszz91
    Sziaztok fiuk!!!16 eves csajszi vok aki segitsegre szorul...hülyen hangzik de lany letemre PSP-t kaptam karira:)egyedül zenet tudtam csak rä rakni semmi mäst:((:(jatekot semmit,videot se....sajnos...Olvasgattam amit szöke letemre felfogtam h az Fw-nek kell nagyobbnak lenni-e h tudjunk rakni ra jatekot,kisöccsem szerint 2.8 firmware van rajt iletve a system settings-be meg is neztem es egyezik!!!Nagyon örülnek annak a kedves illetönek aki elmondanä hogy rakjak rä nagyobbat!!!amin mennek azok az ugynevezett törjatekok...Nagyon sokat segitene ha valaki elmagyaräznä ugy hogy megtudjam csinalni szöke letemre!!!Värom azt a "lovagot" aki äldozna räm egykis idöt!!! remelem lesz aki segit!!! kösyyke cupPpP UI: Viktoria
  • 5c0rp330n
    Ugyanmár, qrvajó a Dominator is. Az csak az egyik lehetőség, hogy centikre haladsz el a kocsiktől. Ugyanúgy jó, ha csak driftelsz, repülsz vagy ölöd a versenytársaidat. + sokan szídják a Dominator-t amiatt, hogy kiszedték azt az útkereszteződős (útelágazódásos ) robbantgatós versenymódot belőle (crash a neve talán). Valóban nem jó dolog, hogy kiszedték, de a Legends-ben nekem tudott az agyamra is menni amikor 50edszerre próbáltam meg ugyanazt a pályát és pár pont híjján lecsúsztam az aranyról. Sztem jó az a Dominator, nagyon is. Majdnem 100%-ra kijátszottam, több, mint 20 órám van benne, csak a shortcut-okból jiányzott néhány, ahhoz már nem volt türelmem. Viszont az is tény, hogy amióta letettem, nem vettem elő újra (eddig).
  • david13
    VCS 4ever vagy inkább GTA 4ever!
  • Triple H
    de van benne Multyplayer mód...akkor az milyen?
  • Prince of Máté
    Ja a VCS nagyon király, én azt vettem meg a PSP-mhez.
    Kár hogy Burnoutot nem lehet neten nyomni :(
  • Triple H
    és hogy kell felfrissíteni?
  • david13
    Csá valaki székesfehérváron vagy várpalotán vállal psp kikódolást.vagy hackelést .hogy memoria kariról menjenek a gamek! ha valaki vállal tobbjon egy PÜ-t.kösszi
  • amdrula
    Hülye a kérdés...
    Ha M33, akkor nem úgy van, ha sony féle, akkor úgy van.
  • Triple H
    #26117-re válaszolna vki?
  • Triple H
    SpeedXHUN, nem tőled rendeltem a 2 gigás kártyát? ha igen akkor feladtad már?