40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#26174 de..keresd Pat-ot a pspfilez oldalán..ő megcsinálja neked...(mond hogy én ajánlottam) -
#26173 nincs itt vmi pesti gyerek, aki megcsinálja nekem Jan. 2-án? -
#26172 rohadt szar kibaszott 3.60, és nem tok rá rohadt témákat tenni...felb@szta az agyamat ez a szerencsétlenkedés! honnan tölthetem le a NORMÁLIS 3.71 fw-t? -
#26171 bazz de nem merem szétszedni az akksit, de másik PSP-m sincs...most mi a sz@rt csináljak? -
#26170 Milyen fw-d van? -
#26169 Igazad van bocs,csak mindig rokonoknál voltam.Jövőhéten tényleg feladom -
#26168 fasza! -
#26167 mondtam, h kell, és aszondtad h feladod ezen a héten! de hát már nem tod feladni, csak jövőhéten! -
#26166 először ezt olvasd el! -
qB0B0p #26165 Akkor ez egy taktikázós LÁMA! ÁÁÁÁÁÁÁ! Egyre okosabbak lesznek és csak jönnek és jönnek! NEEEEEE -
#26164 de akkor kell a memória? -
#26163 Ha gyárit akarsz frisssíteni akkor csak letöltöd az updatet, bemásolod, futatod. -
#26162 hogyan kell felfrissíteni a 3.71-re? -
#26161 Hali!Meg lehet csinnálni hogy a psp-s böngésző behozza a honfoglalo játékot? Chat oldalakat?Elörre is köszi! -
#26160 ő egyébként krisztián csak szórakozik:P -
Dj Siegfried #26159 3.71
??? ez lenne az ??? -
#26158 Jaja, tuti hogy valójában egy unatkozó 50 éves sörhasú bácsi :) -
#26157 aztahejua :D
loál, gyanus, szerintem csak azért írta hogy csaj, met így biztos felfigyelnek rá :D -
#26156 XD -
BobaFett #26155 Szerintem némi -nem anyagi- ellenszolgáltatás fejében sokan vannak itt akik örömest emgcsinálják neked -
#26154 Ilyen szintű tudásnál sztem jobban jársz, ha keresel egy konzolboltot a közelbe, ahol átlag 3-5 ezer HUF ért megcsinálják neked a custom fw és a downgradet, sőt még a kérdéseidre is válaszolnak. ;) -
#26153 Igen lehet, nem nincs ilyen. -
#26152 Nézz körül az aproneten. -
#26151 miért? én nagyon szívesen segítenék neki...
csakhát nem tudok! -
#26150 nah, jött egy csaj, erre írok a topikba, huwow :D
nah már ki van fizetve a szgépem, jöhet a gyüjtés pspre ;) -
#26149 képet rólad, am nincs segítség :D -
#26148 ja,kezdem én!:D Najó,megyek má' aludni... -
#26147 Ömm.. Gondolom feltétlenül fontos volt megosztani a nemedet és hogy hány éves vagy, tökmind1, így majd biztos többen fognak segíteni.
Naszóval amit ajánlok: Ezzel kezdd.
Aztán pedig ezzel folytasd.
Aztán ha valami nem világos, valaki biztos szívesen felvesz msn-re és elbeszélget veled webkamerával -
#26146 Analóg stick kalibrálás:
System information -ban (ahol sw verzió meg MAC cím van) végkitétérsbe kell huzogatni a kart.
Ezt milyen gyakran kell elvégezni?
Tapasztalat?
-
#26145 lol -
mkrisszz91 #26144 Sziaztok fiuk!!!16 eves csajszi vok aki segitsegre szorul...hülyen hangzik de lany letemre PSP-t kaptam karira:)egyedül zenet tudtam csak rä rakni semmi mäst:((:(jatekot semmit,videot se....sajnos...Olvasgattam amit szöke letemre felfogtam h az Fw-nek kell nagyobbnak lenni-e h tudjunk rakni ra jatekot,kisöccsem szerint 2.8 firmware van rajt iletve a system settings-be meg is neztem es egyezik!!!Nagyon örülnek annak a kedves illetönek aki elmondanä hogy rakjak rä nagyobbat!!!amin mennek azok az ugynevezett törjatekok...Nagyon sokat segitene ha valaki elmagyaräznä ugy hogy megtudjam csinalni szöke letemre!!!Värom azt a "lovagot" aki äldozna räm egykis idöt!!! remelem lesz aki segit!!! kösyyke cupPpP UI: Viktoria -
#26143 Ugyanmár, qrvajó a Dominator is. Az csak az egyik lehetőség, hogy centikre haladsz el a kocsiktől. Ugyanúgy jó, ha csak driftelsz, repülsz vagy ölöd a versenytársaidat. + sokan szídják a Dominator-t amiatt, hogy kiszedték azt az útkereszteződős (útelágazódásos ) robbantgatós versenymódot belőle (crash a neve talán). Valóban nem jó dolog, hogy kiszedték, de a Legends-ben nekem tudott az agyamra is menni amikor 50edszerre próbáltam meg ugyanazt a pályát és pár pont híjján lecsúsztam az aranyról. Sztem jó az a Dominator, nagyon is. Majdnem 100%-ra kijátszottam, több, mint 20 órám van benne, csak a shortcut-okból jiányzott néhány, ahhoz már nem volt türelmem. Viszont az is tény, hogy amióta letettem, nem vettem elő újra (eddig). -
david13 #26142 VCS 4ever vagy inkább GTA 4ever! -
#26141 de van benne Multyplayer mód...akkor az milyen? -
#26140 Ja a VCS nagyon király, én azt vettem meg a PSP-mhez.
Kár hogy Burnoutot nem lehet neten nyomni :( -
#26139 és hogy kell felfrissíteni? -
david13 #26138 Csá valaki székesfehérváron vagy várpalotán vállal psp kikódolást.vagy hackelést .hogy memoria kariról menjenek a gamek! ha valaki vállal tobbjon egy PÜ-t.kösszi -
amdrula #26137 Hülye a kérdés...
Ha M33, akkor nem úgy van, ha sony féle, akkor úgy van. -
#26136 #26117-re válaszolna vki? -
#26135 SpeedXHUN, nem tőled rendeltem a 2 gigás kártyát? ha igen akkor feladtad már?