PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gomber
hellosztok!
kén egy kis segítség! ha nem TA-082 a gépem akkor tudok downgradelni meg a többi szart csinálni a PSP-n??

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

egyébként most nézem azért kijõtt egykét jobbfajta gém..TR:A, d&D tactics stb..
scorpeoon rég voltál itt a forumon, nyaralsz???

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

mivan kezdünk kihalni..XD...
tudom csúnya dolog de most nézem meg a ghost recon 2-õt?? valaki próbálta már???

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

nah akkor megint? 1 nem tud valaki meghívót jó kis torrentoldalra??
2. eladó egy gta liberty city tokkal, füzettel, térképpel 6000 magyar forintért?

macselek
pontossan

3.50-es downgradehez kell.

miért kell a lumines játék a 3.50 fw frissítéshez ? nem találtam rá választ a faq -ban. hivatalos 3.50 fw nem lehet netrõl letölteni ?

MaSzKa
az erdeti de nem high speed sony kártyára nekem 6000kb/s -el tudtam másolni a psp-gigapack-ba volt benne ugyhogy tutti eredeti japan volt

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

én egy éve vettem 10K-ért 2gigásat és 2 megával másolok rá...az eredeti 1 gigásra 8 megával...hajrá MO...XD

MaSzKa
nekem a leg1. 2gb-os azt tudott 2700kb/s-t azt 17eft-ért vettem

MaSzKa
egyik ismerõs azt állítota nála a sony 4gb high speed 3700kb/s

van olyan vki akinek ennyi?

Nálam is kb annyi.

MaSzKa
mennyivel tudsz másolni a kártyára nekem 1900kb/s

drater
nincs valaki debrecenben akinek van Lumines nevü játéka?? sajna már sehol sem lehet kapni. és nagyon kéne!!

macselek
Hát csak a 3.50-es downgrade használható ebben az esetben, de tudni kell errõl, hogy egy Lumines nevezetû játék szükségeltetik hozzá.

Mondjuk nem 4GB-osról frissitek pl. A másik, nem 1.5-ös FW van emulálva a gépen ugye, hanem nálam most épp 3.40OE-A. Ez gond nélkül kezeli a 4GB-os memókat. Egyébként megoldódott a problémám. Egyszerüen lassú volt a sima fake Pro Duo, igy vettem egy 4GB Pro Duo HS-t, szintén gagyi kari de tökéletesen üzemel!

mucsácsó
Én is szeretnék ezügyben kérdezni..
Én nem vágom nagyon ezt a memóriakaris dolgot, és nem értem, hogy ha 1.50 max 2GB-os karit ismer fel, és 4 illetve 8 gigás memkari van a PSP-ben, akkor mi van? 😄 Hogyan teszed így fel bármely "tört" FW-t, ha nem látja az 1.50 a kártyádat? Vagy hogy is van ez akkor? Egy kis felvilágosítást kérnék, köszönöm 😊
Bármilyen 4GB-os kártyával kinek mi a tapasztalata?

Udv!

a minap vettem egy psp-t, 3.40es firmware van rajta. az lenne a kerdesem, hogy melyik upgrade vagy downgrade javallot. es hogy milyen kockazata van.
a valaszt elore is koszonom!

Tudsz.
Kipróbáltam, mûködik, de a nethasználathoz maradtam a számítógépnél, a PSP nem erre való.
MaSzKa
az lenne a kérdésem ha veszek 1 D-Link Wifi routert akkor tudok neteznni a psp-vel ha nincs számítógépem

csak net + a router lesz

MaSzKa
nekem is volt fehér de megmaradtam a régi fajtánál mert az mmég japánba készült a fehér meg chinába ha jol tóm

"minél újabb valami annál szarabb" tartja a mondás :-(

MaSzKa
teljesen eredetit külön nem kapsz magyaroszágon csak ha gigapack-al együtt kapod

MaSzKa
nekem volt gyári 1gb-os a gigapackhoz kaptam az volt a leggyorsabb(4500kb/s másolás:-))
milyen lehet akkor az eredeti-originál-erdeti-gyári sony high speed(japánba le7 kapni)

a mostani sony 2gb highspeed magicgate: unknow az 1900kb/s :-(

Használ itt valaki nem High Speedes karit egyébként?

Nem, erre gondoltam már én is. A TR-nél tünt fel mert azt tettem fel elösször, az CSO-ban volt, akadt, mondom biztos a tömörités miatt. Nem! Az ISO-k is xarakxnak! Volt egy fél éves kihagyásom PSP téren de 1 év alatt a régi feketével nem szivtam ennyit mint ezzel az új fehérrel 1 nap alatt...<#falbav>

Nincsenek cso-ba tömörítve? A folyton töltést igénylõ játékok attól szaggatnak. Próbáld meg egy teljes isot.
Sziasztok!
Segitségre lenne szükségem és sajna nem igazán találtam sem a faqban rá választ se topikokban. Ha van elnézést.
Vettem ma egy Ceramic White Value packot, gyárilag 2.81-el azt hiszem, amit felküldettem 3.40OE-A-ra. A gépben egy 4GB-os Sony Pro Duo van. (hamis)
A problémám a következõ: A nagy teret, ill folyamatos töltést igénylõ játékok, tehát PL egy GTA vagy egy Crazy Taxi, vagy akár egy TR Anniversary is nagyon keményen akad. Órajeltöl függetlenül. A memory Stick folyamatosan dolgozik. Olyan az egész mintha a PSP belsõ memója valamivel tele lenne és nagyon kevés hely marad beolvasni az adatokat, azon a kevés helyen meg amit tud olvasni folyamtosan cseréli a stickröl ugye. Szóval nem igazán értem mi lehet a gáz. A kis memóriaigényû stuffok gond nélkül mennek, Tennisek meg hasonlók. A memostickröl HD múvit játszottam le PS3-mon szóval nem hiszem, hogy a kártyával lenne gond, nagyon gyorsan tölt. Mondjuk nem úgy mint a HS de akkor sem szabadna igy viselkednie a rendszernek...Gyári UMD-vel még nem próbáltam ki de mivel van otthon pár eredeti játékom holnap erre is sort keritek Szerintetek mi lehet a baj?

drater
Hy nincs valaki debrecenben aki Downgrade-eni tudná a psp-et mert 3.40-es firmware van rajta és a 3.50-ös update után lehetne megcsinálni ahogy olvastam, csak ahoz kell 1 game ami nekem nincs valaki plase help!!!4

hát van ilyen progi.. az a baj hogy nem tom a nevét de utánanézek..de csak usb-én keresztül tud az a progi az tuti...

Sziasztok !

Meg lehet valahogy IRSHELL _nélkül_ oldani azt, hogy az ISO-kat usb kábelen vagy wifin keresztül a PC-mrõl használjam ?

Ugyanis az a gondom az irshellel, hogy csomo játék nem megy vele USB-n keresztül, wifivel meg mégkevesebb...
Gomber
köszi, már megoldottam!
Banyapapa elmagyarázta!:-)

öregharcsa
inkább az alatta levõ "amikre szükséged lehet"

http://pspfilez.extra.hu/

az általad "tört"-nek nevezett fw-kben lehetett használni a magasabb órajeleket még mielõtt a sony "feloldotta" volna.

öregharcsa
Gyakran ismételt kérdések! felül...

Gomber
zhx

Akkor megéri törni?
Én most vettem egyet és még szüz.
De az biztos hogy nem 1.50-es a FIRMWARE hanem valami 3.X-es majd megnézem.

tomy8614
Régi a hír. A törteket annyira érinti, hogy a plussz megahertzeket nem lehet a cso-tömörítésre használni. A wifi + 333 tiltásra meg egyetlen ésszerû magyarázat van...hardverbug. Takarékosság nem lehet, max vizsgálnák, hogy töltõn van-e, és csak akkor engednék (vagy mondanák, hogy sokat fogyaszt...)

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

sziasztok
szerintetek a tört PSP-ket,hogy fogja érinteni ez a bejelentés?
"A közelmúltban megjelent információkból értesülve tudjuk, hogy a PSP-ben rejlõ erõk nem voltak kiaknázva. A processzor órajele korlátozva volt. Vizsgáljuk meg, hogy mi az ami változott és mi az ami nem.
Mint sokan már tudjátok, a PSP-re fejlesztõk elõtt új lehetõségek nyíltak meg. A SONY ugyanis feloldotta a processzor órajelének korlátozását, mellyel jelentõsen megnövelte, kitolta a kis kézi konzolunk teljesítményének határait. A megjelenését követõ 2 évben tehát csak egy butított PSP-t csodálhattunk. A korlát feloldása a 3.50-es számú FIRMWARE-rel vált valóra. Nézzük meg, hogy mit is jelent ez a számok világában. Korábban a processzor órajele 222 MHz volt, ami önmagában is szép teljesítmény. Ehhez társult egy 111 MHz-es BUS. A feloldást követõen a processzor órajele 333 MHz-re, a BUS sebessége pedig 166 MHz-re nõtt. Vannak viszont helyzetek, melyeknél csak a régi órajel használható továbbra is, kaptuk hírül a Beyond3D-tõl. Nevezetesen a hálózati játékmódok, vagyis az ONLINE és a helyi WI-FI hálózatok használata. Erre egyetlen ésszerû magyarázat létezik csupán, ami nem más, mint az energiatakarékosság. Hiszen a megnövelt frekvencia és a WI-FI egyidejû használata túl gyorsan merítené az akkumulátort."

Gomber
sziasztok!
kéne egy kis segítség!
szóval, van egy 3.11 gép amit vissza kéne butítani 1.50-re és utána rá kéne rakni a 3.40-es verziót!
elõre is thx!
ja és ha valakinek kényelmesseb az msn akkor: [email protected]

mucsácsó
Hát jóvan, az hát...szóval nem mondtam, hogy olcsó, csak a Slimhez viszonyítottam a dolgokat 😉
Ugyanúgy drága.

mucsácsó
Bár ebben igazad van, de nem szabadna drágábbnak lennie ELVILEG...maximum pár ezerrel, ha kiszámolod...
viszont érdekes: 576.hu-n néztem, elõ lehet rendelni a slimet, és ugyanúgy 47.900 Ft, mint a classic 😊
Voltan
Meg TV kimenet PSP-re? Minek? Épp az benne a pláne, hogy az egész kis szart ott tartod a kezedben 😄 Bár ez csak magánvélemény.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Mindig lesz valaki, aki feltöri. Itt van az új 3.52 custom FW is a ruszkiktól. Elõbb-utóbb meglesz az új is. Viszont a magyar viszonyokat ismerve nálunk tutira drágább lesz a slim verzió, mint a klasszikus, legalább egy tízessel. Szerintem meg annyival nem tud többet. Én mindenképp classic-ot vennék.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

mucsácsó
Ezt én is szerettem volna megkérdezni, mert én épp dolgozom a rá való pénzért, és tervben van egy PSP...sokat gondolkodtam rajta ("simta" vs. lite)...és talááán érdemes lenne kivárni a szeptember elejét, mert a slim ugyanannyiba fog kerülni szinte, mint a "sima"...és ugye vékonyabb, könnyebb <+az az új funkció, de szerintem azt úgysem sokan fogják használni>
DE VISZONT: 3.60 FW lesz ugye rajta, meg biztosan más alaplap is gondolom, így megint szenvedhetnek majd a hackerek vele szerintem hónapokat is akár...szóval netrõl letöltött játékkal egy darabig biztos nem játszol a PSP Lite-on, ezért érdemes lenne a normális, sima PSP-t vásárolni...

Jah és még annyit, hogy sajna dark alex nem fogja megoldani, mert õ már ugebár 1 hónapja köztudttan befejezte a hackerkedést 😞 Bár most itt ez az az orosz csapat, az M33.. 😉
smot= simát jelent, akkor rátudod kötni a tv-re most is a psp-ét, csak venni kell hozzá cuccost, ami 15 ropi asszem, és igen a slimmel nem fogsz jáccani egy darabig, bár dark alex biztos megoldja majd, tehát sztem vegyél simát, megéri....

Sziasztok!
Szerintetek érdemes várni a slim megjelenésre vagy vegyek sima psp-t? Mert slimel gondolom egy darabig még ugyse leeht másoltal jáccani..És ha smot veszek akkor ezt a fajtát is rábírom késõb majd tévére kötni?

öregharcsa
de miért nem a 3.52 M33 használod ha már az újat akarod feltenni???

Banyapapa
mennek játékok, a 3.51-esen
link mit hogyan kell.