PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kén egy kis segítség! ha nem TA-082 a gépem akkor tudok downgradelni meg a többi szart csinálni a PSP-n??
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
scorpeoon rég voltál itt a forumon, nyaralsz???
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
tudom csúnya dolog de most nézem meg a ghost recon 2-õt?? valaki próbálta már???
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
2. eladó egy gta liberty city tokkal, füzettel, térképpel 6000 magyar forintért?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
van olyan vki akinek ennyi?
Én nem vágom nagyon ezt a memóriakaris dolgot, és nem értem, hogy ha 1.50 max 2GB-os karit ismer fel, és 4 illetve 8 gigás memkari van a PSP-ben, akkor mi van? 😄 Hogyan teszed így fel bármely "tört" FW-t, ha nem látja az 1.50 a kártyádat? Vagy hogy is van ez akkor? Egy kis felvilágosítást kérnék, köszönöm 😊
a minap vettem egy psp-t, 3.40es firmware van rajta. az lenne a kerdesem, hogy melyik upgrade vagy downgrade javallot. es hogy milyen kockazata van.
a valaszt elore is koszonom!
Kipróbáltam, mûködik, de a nethasználathoz maradtam a számítógépnél, a PSP nem erre való.
csak net + a router lesz
"minél újabb valami annál szarabb" tartja a mondás :-(
milyen lehet akkor az eredeti-originál-erdeti-gyári sony high speed(japánba le7 kapni)
a mostani sony 2gb highspeed magicgate: unknow az 1900kb/s :-(
Segitségre lenne szükségem és sajna nem igazán találtam sem a faqban rá választ se topikokban. Ha van elnézést.
Vettem ma egy Ceramic White Value packot, gyárilag 2.81-el azt hiszem, amit felküldettem 3.40OE-A-ra. A gépben egy 4GB-os Sony Pro Duo van. (hamis)
A problémám a következõ: A nagy teret, ill folyamatos töltést igénylõ játékok, tehát PL egy GTA vagy egy Crazy Taxi, vagy akár egy TR Anniversary is nagyon keményen akad. Órajeltöl függetlenül. A memory Stick folyamatosan dolgozik. Olyan az egész mintha a PSP belsõ memója valamivel tele lenne és nagyon kevés hely marad beolvasni az adatokat, azon a kevés helyen meg amit tud olvasni folyamtosan cseréli a stickröl ugye. Szóval nem igazán értem mi lehet a gáz. A kis memóriaigényû stuffok gond nélkül mennek, Tennisek meg hasonlók. A memostickröl HD múvit játszottam le PS3-mon szóval nem hiszem, hogy a kártyával lenne gond, nagyon gyorsan tölt. Mondjuk nem úgy mint a HS de akkor sem szabadna igy viselkednie a rendszernek...Gyári UMD-vel még nem próbáltam ki de mivel van otthon pár eredeti játékom holnap erre is sort keritek Szerintetek mi lehet a baj?
Meg lehet valahogy IRSHELL _nélkül_ oldani azt, hogy az ISO-kat usb kábelen vagy wifin keresztül a PC-mrõl használjam ?
Ugyanis az a gondom az irshellel, hogy csomo játék nem megy vele USB-n keresztül, wifivel meg mégkevesebb...
Én most vettem egyet és még szüz.
De az biztos hogy nem 1.50-es a FIRMWARE hanem valami 3.X-es majd megnézem.
www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)
szerintetek a tört PSP-ket,hogy fogja érinteni ez a bejelentés?
"A közelmúltban megjelent információkból értesülve tudjuk, hogy a PSP-ben rejlõ erõk nem voltak kiaknázva. A processzor órajele korlátozva volt. Vizsgáljuk meg, hogy mi az ami változott és mi az ami nem.
Mint sokan már tudjátok, a PSP-re fejlesztõk elõtt új lehetõségek nyíltak meg. A SONY ugyanis feloldotta a processzor órajelének korlátozását, mellyel jelentõsen megnövelte, kitolta a kis kézi konzolunk teljesítményének határait. A megjelenését követõ 2 évben tehát csak egy butított PSP-t csodálhattunk. A korlát feloldása a 3.50-es számú FIRMWARE-rel vált valóra. Nézzük meg, hogy mit is jelent ez a számok világában. Korábban a processzor órajele 222 MHz volt, ami önmagában is szép teljesítmény. Ehhez társult egy 111 MHz-es BUS. A feloldást követõen a processzor órajele 333 MHz-re, a BUS sebessége pedig 166 MHz-re nõtt. Vannak viszont helyzetek, melyeknél csak a régi órajel használható továbbra is, kaptuk hírül a Beyond3D-tõl. Nevezetesen a hálózati játékmódok, vagyis az ONLINE és a helyi WI-FI hálózatok használata. Erre egyetlen ésszerû magyarázat létezik csupán, ami nem más, mint az energiatakarékosság. Hiszen a megnövelt frekvencia és a WI-FI egyidejû használata túl gyorsan merítené az akkumulátort."
kéne egy kis segítség!
szóval, van egy 3.11 gép amit vissza kéne butítani 1.50-re és utána rá kéne rakni a 3.40-es verziót!
elõre is thx!
ja és ha valakinek kényelmesseb az msn akkor: [email protected]
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
viszont érdekes: 576.hu-n néztem, elõ lehet rendelni a slimet, és ugyanúgy 47.900 Ft, mint a classic 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
DE VISZONT: 3.60 FW lesz ugye rajta, meg biztosan más alaplap is gondolom, így megint szenvedhetnek majd a hackerek vele szerintem hónapokat is akár...szóval netrõl letöltött játékkal egy darabig biztos nem játszol a PSP Lite-on, ezért érdemes lenne a normális, sima PSP-t vásárolni...
Jah és még annyit, hogy sajna dark alex nem fogja megoldani, mert õ már ugebár 1 hónapja köztudttan befejezte a hackerkedést 😞 Bár most itt ez az az orosz csapat, az M33.. 😉
Szerintetek érdemes várni a slim megjelenésre vagy vegyek sima psp-t? Mert slimel gondolom egy darabig még ugyse leeht másoltal jáccani..És ha smot veszek akkor ezt a fajtát is rábírom késõb majd tévére kötni?
link mit hogyan kell.