40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • amdrula
    Nem "baszhatsz" vissza régebbi fw-t, mint, ami fent van.
    BTW én 0 napos psp tulajként is többet tudtam, mint te, ahogy látom, mert utána olvastam, hogy mit fogok venni.
    Vidd el, csináltassad meg, fizess pár ezret (én is ezt tettem másik psp hiányában), aztán gyere kérdezni hogy hova másoljad az isokat...
  • SpeedXHUN
    de most nem értem én is voltam 3 napos tulaj és amit nem tudtam addig olvastam amíg megértettem.
    Ha tényleg ennyire nem érted mi sem bírjuk máshogy elmagyarázni,ajánlom vidd el egy "szakértőhöz" aki meghackali és onnantól kezdve csak a játékokat kell felmásolnod rá.
  • toza #26212
    de az vagyok ... es 3 napos friss psp tulaj,viszont lehet butitani gyari fw t is ezekszerint?megaztan azt csak siman felul irom jelenlegivel es ennyi?!mert en ezt terveztem,az ugy jo az?! vissza baszok egy 2.60 ast vagy csak felfele lehet mar menni ?3.2 es ig?kosz
  • amdrula
    Ne legyél már láma, esetleg szedjél le olyan updatet, ami jó neked.
  • ThugEdge
    sikerált,köszi a linket
    má csak ebootot kéne belőle gyártani,de leírások alapján egyenlőre nem akarja
  • toza #26209
    ize...most mi van?!2.81 es firmavenal baszhatom az egesszet?!?keresnem kell oan jatekot ami a downgredelheto verziojura aprgedeli?!? dejo ?!?
  • toza #26208
    jolvanna ,jolvanna... szoval elolvastam a faqut.!szegyellem is magam most kicsit..

.kosz a segitseget
  • toza #26207
    olvastam fakut ,de nem ertem mert huje vagyok...rakjak fel 1.5 firmwaret es Devhook kal minden megy rajta vegulis e?vagy 3.52 M33 nemtommit izzitsak es arrol minden megy frankon vagy mivan?a jatek amit tolnak readme jaba meg ez van 3.71 M33,akkormost hogyis van az?!
    2.60 as volt a gep amikor hozzam kerult 2.81 re kellett upgredelni moha heros hoz..
    ez annyit tesz h 1.5 rol devhook segitsegevel kikerulheto az upgrade igeny?!vagy mejik a legeccerubb megoldas akkor most vegulis?!?
    koszonom a segitseget..
  • VLB
    kula egy játék ez. :P

(nekem még megvan cd-n psx korszakból, faja kis gém amúgy)
  • Gyita
    B.Ú.É.K. mindenkinek!
  • öregharcsa
    ezt nézted?? igaz nem sok seeder van de hátha lejön..végül is csak 132mb..

itttttttt!!
  • ThugEdge
    hát kerestem,de használhatót nem találtam:)
  • öregharcsa
    torrent??
  • ThugEdge
    kula world-öt keresném psxpsp isoban,van vkinek vmi ötlete?
  • Sera26
    Meg így ha magamnak állítom össze, nagyjából tudom mire számíthatok, nem úgy mintha készen venném...
    Legalábbis remélem
  • Sera26
    Nem úgy értettem..:)
    Az utángyártott kínait használnám a PSP-ben,az eredeti meg menne Pandorának.Igaz manapság már minden Kínában készül:))
    Nekem már CFW-s gépem van,így ezzel már nincs gond. Sőt az OS Pandora Battery Tools-os ügyesség is megy, csak nincs kedvem mindig oda-vissza "pandorásítani" a gyári akssit:)
  • SpeedXHUN
    de ha ő ide írt akkor te mért folytatod?:D
    ezzel elárulod hogy te ő vagy xD:D
  • rnd
    Saját magad mondtad hogy utángyártott aksit veszel... az nem kínai mi? és a sandisk is kínában gyárt
    Emellett ha veszel egy tartalék aksik, még kell valaki akivel az eredetit pandorásítod (szép magyar szó ) szóval kell egy ismerős akinek már van tört slimje.
  • Gyita
    esetleg vki innen vett már karit? ha igen mik a tapasztalatok?link
  • mkrisszz91
    NEM... csak 2 en irunk egyröl ,..mert nem tudott ide se regiszträlni szöke szegeny... Tudok vmi jo konzolbolott? ha igen irjatok de minek közelebb
  • SpeedXHUN
    nekem nem szaggat ugyanolyan gyors mint a 2gb os
  • Gyita
    és ugyebár a mostani 4gb high-speedes kártyákon a játékok,videók már nem szaggatnak? vagy inkább vegyek 2db 2gb-osat?
  • Sera26
    Végül is...ennyiért tényleg nem sok.
    Bár ha azt nézem,vettem egy 512-es Sandisk Memstick-et 2000 Ft-ért (vadi új), meg veszek egy utángyártott SLIM akksit 4000-ért, a gyári akksit meg Pandorázom...akkor kijövök 6000-ből. Így meg tuti nem kínai:)
  • 5c0rp330n
    Én mondjuk ott vettem egy 2gigásat, nem is gyanúsan olcsón, éshát magicgate az nincs, pedig a csomagolás szerint van, szóval eléggé fakegyanús. A másolási sebesség szerencsére csak kicsit lassabb, mint kéne és komolyabb baj nem volt még vele. Biztos a legjobb fajta hamiskártyát árúlják :)
  • Gyita
    h-h nem megbízható? esetleg tudsz másikat ajánlani?
  • öregharcsa
    megbízhatót kértek...ez pont nem az!!
  • SpeedXHUN
    CoD roads to victoryt honnan lehet leszedni?(enyém sérült:(
  • SpeedXHUN
    psp hacksen rajta van minden.

(((((ha 3.71 re felrakja onnan áttudja rakni 3.71m33 és akkor no pandora?)))))
  • Triple H
    www.konzolstudio.hu
  • Gyita
    hi!
    én most tervezek új memóriakártyát venni 2 vagy 4 GB-osat.tud esetleg vki ajánlani egy megbízható elérhetőséget ahonnan be lehetne ilyet szerezni? engem nem zavar az se ha fake csak téll jó minőségű legyen. jah és természetesen high-speedes kellene. előre is thx
  • rnd
    eBay-en 23 dollárért van pandora kit slimhez (aksi + 1 gigás memkártya 3.71M33-2-vel, valszeg kínai gagyi mindkettő), 9 dollár a posta tehát 5500 forintból a fiókban van....
  • Dj Siegfried
    Sziasztok! Valaki csinál downgradet Debrecenben? (Az az igazság, hogy nem akarom elb*szni :)
  • Triple H
    ja, és melyiket töltsem le?
    (bocs az akadékoskodásért, csak nem akarom elbaszni...)
  • Triple H
    te a 16 éves csajszi vagy nem?
  • Triple H
    köszi! és hogyan tudom rárakni?
  • mkrisszz91
    Hali!!! Azt szeretnem kerdezni hogy hol csinaljak meg a psp-t h nagyobb FW legyen rajta, a törtgame futatasa stb!!!minnel közzelebb kene!!!Tapolcähoz!!!Meg hogy mennyi idö ez az egesz?es mennyi? LEGYSZIVES IRJA meg valaki PLS!!!! Nagyon kene!!! PLSPLSPLS Köszi elöre is csäooo
  • Prince of Máté
    Itt tuti fennt van:
    link
  • Sera26
    Bennem ilyenkor mindig ugyanaz a kérdés fogalmazódik meg (mint annak idején a fat esetében):
    A mostani "utángyártott" SLIM akksiknak vajon írható az "agyuk"?
    Csakmert mindenképpen akarok otthonra egy Pandora szettet a fiókba,mert ugye az ördög nem alszik, és hát a haveroknak is szívesen segít az ember:)De nem akarom mindig a saját SLIM akksimat alakítgatni, jó lenne inkább egy második "okos" akksi...Új,gyári SONY fogalmam sincs mennyi és nem is tudom lehet-e kapni, utángyártott meg már most van annyi mint a szemét...
  • Sera26
    Na,ez az...
    Végre valami kis előrelépés SLIM ügyben is,FAT gép nélkül..:)))
  • öregharcsa
    egy kis olvasnivaló a slim psp tulajdonosainak!

Slim psp feltörése OS Pandora's Battery Tool 0.4-gyel Slim PSP-n!!!