PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gondolom, a Configuration menüpontban található. Ahogy rányomok, elsötétedik a képernyõ, majd bármilyen gombnyomásra kikapcsol 😞
kisgabo
én eredeti, de nem high speed sony-t vettem /4GB/, bótba... nem akad rajta semmi.

Banyapapa
recovery menüben probáltál ügyködni?
van aza emulált firm,ott 1.50-röl rakdát 3.51-re

Problémám van! Elég sok játék nem indul. 3.40 OE volt, most frissítettem 3.51 M33-ra. De így sem indulnak, pedig eddig minden futott. A 80020148-as hibaüzenetet dobja ki. Volt valakinek hasonló tapasztalata??? 😞
dzsedi
Gyors voltál Banyapapa <#taps>THX

dzsedi
God of War: Chains of Olympus megjelenés kitolva 2008 elsõ negyedévére.😞
Demo 2007 szeptember (egy halovány<#smile>)

dzsedi
Aláírásgyûjtés kezdõdött (a közelmúltban) a Resident Evil psp változatáért. A lenti linken teheti le mindenki a voksát a „nemes” cél érdekében. Jelenleg 5500 körül járnak és a Capcom már reagált is a dologra: Ha eléri az „aláírások” száma a 10000-et akkor nekilátnak a munkának. link

forrás

Lizardman
ha eredeti sony , akkor nincs semmi gond, a hamisitott másolatokkal vannak néha ilyen gondok...

matyi08
de a 4 gigás karikon nem akadoznak a játékok meg a filmek? mert olvastam pár helyen, h azok nem high speed-esek, és azokat nem tudja olyan gyorsan olvasni a psp. akkor most ez hogy van?

kisgabo
szerintem teljesen jó egy régi modell, ami downgrade-lhetõ / LOL nyelvtan../ simán se akad, jó nagy hülyeséget mondtál, érdemes 4 gigás karit venni, a sandisk nagykerbe valami 16k. a hamis sony 4 gigás / petõfi csarnok / 12000. én eredetit vettem...

csum666
Az érdekelne ha boltban venném vadi újonnan én megutdánm csinálni hogy az iso játékok fussanak rajta?

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

csum666
Most szeretnék venni PSP-t várjak a Slimig vagy érdemes venni simát is??
Illetve ha veszek simát a játékok fognak akadni ? ill mekkora kártyát érdemes venni hozzá??

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

köszi sikerült
kisgabo
recovery módban az emulált firmwaret 1.5-rõl 3.52-re. asszem

Banyapapa
ha télleg m33 3.51-es,akkor vagy iso a rossz,vagy valamit nemjol csináltál (vagy recovery menüben is állitani kellene isohoz valamit)

Corrupted data van kiírva.
kisgabo
ne legyél már lúzer. bemásolod az iso könyvtárba a cuccot, umd lemez legyen a meghajtóban.

Sziasztok.
Most frissítettem a szoftveremet 1.50-rõl, 3.51 m33-ra. Még mit kell csinálnom, hogy fusson rajta iso játék? nagyon szépen kérlek segítsetek.
elõre is köszönöm.
kisgabo
dezinformátor... <#vigyor1><#duhos2>

Sziasztok.
Most frissítettem a szoftveremet 3.51 m3-ra. Még mit kell csinálnom, hogy fusson rajta iso játék?
öregharcsa
én kérek elnézést<#vigyor1><#worship>
most megint okosabb lettem valamivel <#wow1> így már más a lányzó fekvése...
köszi az infot...
egyébként jól néz ki a progi, remélem ennyire jól is fog mûködni a psp gps-en!

http://pspfilez.extra.hu/

tomy8614
sg.hu: Augusztus 22-én mutatták be Lipcsében a Sony Computer Entertainment Europe legújabb termékét, a Go!Explore-t, mely nem más, mint a PSP eszközön használható mûholdas navigációs rendszer. A program a magyar Nav N Go Kft. saját fejlesztésû szoftver-alkalmazását használja.

A cég közleménye szerint a Nav N Go kevesebb, mint hat hónap alatt képes volt megoldani a navigációs motor és a Sony operációs rendszer teljes kompatibilitását. Így született meg a Go!Explore, melynek fejlesztése során a legmodernebb technológiát alkalmazták a térképadatok és a navigációs szoftver terén. Egy navigációban és háromdimenziós megjelenítésben jártas szakértõkbõl álló csoport úgy alakította át a technológiát és az alkalmazást, hogy az maximálisan kiszolgálja a PSP-felhasználók igényeit. Az új termékhez a navigációs megoldást kényelmesen alkalmazható UMD-lemezen, a GPS-vevõvel együtt szállítják.

A Go!Explore több ezres POI-adatbázist tartalmaz, száz kategóriában, a Playstation hálózaton keresztül pedig további tartalmak is elérhetõk lesznek. Az autós navigáció és a gyalogos üzemmód váltása szintén kiválóan mûködik a PSP-n. Ezen felül elérhetõ a kontinens összes országát lefedõ térképállomány, amely zökkenõmentesen mûködik együtt a Nav N Go által fejlesztett gyors, egyszerû navigációval.

A Go!Explore 11 nyelven érhetõ el, jellemzõi megegyeznek a már ismert iGO My way GPS-navigációs szoftver tulajdonságaival, így megtalálható benne például az Intelligens nagyítás, a Leggyorsabb/legrövidebb útvonal-tervezés, az Intelligens billentyûzet, és a többi felhasználóbarát funkció. A Go!Explore-ban a Sony felhasználók találkozhatnak a télen megjelenõ NavNGo iGO 8 szoftver látványos grafikai megoldásaival, így a háromdimenziós várostérképek és tájékozódási pontok, illetve a valósághû 3D ábrázolás még könnyebbé teszi a navigációt. A Nav N Go célja a globális térképlefedettség elérése, noha a cég navigációs szoftverei már most is több mint 64 országban érhetõk el.

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

tomy8614
elárulok neked egy nagy titkot....ez az igo 😉

öregharcsa
igen megnéztem..köszi a linket, de ennek mi köze az iGO szoftverhez mert ez nem az.
szóval mikor lesz rajta iGO? mert anélkül felejtõs legalábbis számomra...(ez talán a leghasználhatóbb progi)

öregharcsa
és most egy nagyon fontos hír amit eM82 ferdített le nekünk:

PANDORA AKKUMULÁTORA
=================
Univerzális PSP-downgrader (a Prometheus project-tõl (a.ka. Team C+D))

A fantasztikus hírt Dark_Alex jelentette be a MaxConsole-on (legalábbis én itt olvastam róla ).

Ez a remek kis megoldás számos psp-fejlesztõ érdeme, akiket úgy ismernek, mint "Team C+D":
Adrahil (VoidPointer)
Booster
Cswindle (Caretaker)
Dark_AleX (Malyot)
Ditlew
Fanjita (FullerMonty)
Joek2100 (CosmicOverSoul)
Jim
Mathieulh (WiseFellow)
Nem (h1ckeyph0rce)
Psp250
Skylark
TyRaNiD (bockscar)

KÖSZÖNET NEKIK !

Az akkumulátor képes bármilyen FW-verziót visszabutítani (azokat is amelyeket a S0NY késõbb fog kiadni ) és halott psp-ket "feltámasztani", a jelenleg elérhetõ összes alaplaptípushoz!
Természetesen, nem lehetünk biztosak a jövõbeni alaplapok típusában, de a "Firmware frissítési játszma" végre véget ért!
------------------------------------------------------------------------------------------
HOZZÁVALÓK:
- Egy tartalék akksi (bármilyen megteszi), mivel ez nem fogja megengedi a PSP-nek, hogy bebootoljon az õ normál állapotába a módosított akksival.
- Egy 4GB-nál kisebb Memory Stick Pro Duo (256MB-os bõven elég)
- Egy PSP amin Custom FW van (OE, M33 v. * (WildC*rd )), vagy egy PSP, amin 1.50-es FW van.

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
- Csatlakoztasd a PC-dhez a PSP-d USB-n keresztül (Memory Stick-el benne természetesen)
- Formázd le a Memory Sticket bármilyen programmal.
- Formázd le az mspformat.exe-vel (zipben benne van) a Memory Stick-et logikailag is ("PSP-meghajtó betûjele", pl.: mspformat.exe F: ).
- Ha ez kész vedd ki a Memory Stick-et és bontsd az USB-kapcsolatot.
- Tedd vissza a Memory Sticket ismét a PSP-be és újfent hozz létre USB-kapcsolatot.
- Hozd létre a PSP/GAME mappákat a Mem.Stick gyökerébe (akár PSP/GAME150-et is létrehozhatsz...)
- A pandora.zip-ben lévõ "battery" és "installer" mappák tartalmát másold be a PSP/GAME mappába (v. GAME150-be)
- A hivatalos 1.50-es FW-t (UPDATE.PBP-re átnevezve) másold be a Memory Stick-ed gyökerébe.
- Vedd ki a Memory Stick-et és bontsd az USB kapcsolatot.
- Futtasd le az installer-t az XMB-ben (GAME/Memory Stick ikon alatt található). Ez a program létrehozza a szükséges FW-fájlokat a Memory Stick gyökerébe, csak úgy, mint az msipl.bin fájlt
- Újfent hozd létre USB-kapcsolatot a PC és a PSP között.
- Kattints a Memory Stick gyökerében lévõ "msipl.bin" fájlra (remélhetõleg lefut), hogy a felírja az IPL-t a Memory Stick-re.
- vedd ki a Memory Stick-et és bontsd az USB-kapcsolatot.
- Indítsd el az XMB-ben a "battery" programot, hogy módosítsa az akksit.
- Gratula most már van egy "Mágikus Memory Stick"-ed és ezáltal egy "JigKick akksid" !

LEHETSÉGES HIBA-MEGOLDÁSOK:
- Ha nem sikerülne formáznod a Memory Stick-et az mspformat-tal, akkor tedd az mspformat.exe-t a C: meghajtó gyökerébe, majd Start menü, Futtatás, majd írd, hogy cmd, majd üss rá ENTER-t.
Írd be ezután a következõket a dos-os parancssorba:
cd c:\ <üss ENTER-t>
mspformat.exe F <üss ENTER-t (amennyiben a PSP-d az F: meghajtó!)>
- Ha nem sikerülne az IPL-t felírni a Memory Stick-re, akkor tedd a következõt:
a, tedd az msinst.exe és az msipl.bin fájlokat a C: gyökerébe. Majd Start Menü -> Futtatás-> cmd
b, Írd be ezután a következõket a dos-os parancssorba:
cd c:\ <üss ENTER-t>
msinst.exe F msipl.bin <üss ENTER-t (amennyiben a PSP-d az F: meghajtó!)>
/mikor lefuttatod így az msinst.exe-t, a következõ üzentettel találhatod magad szembe: "write MS BOOT CODE C:\>". Csak Mellõzd/Kihagyás és kész is./
- Ahhoz, hogy a Pandora akksidból újfent normál akksit csinálj tedd a következõt:
Kapcsold be a PSP-d úgy, hogy hálózató tültõrõl menjen (akksi ill. Memory Stick nélkül) ! Mikor végre bent vagy az XMB-ben tedd be az akksit ill. a Memory Stick-et ! A GAME menü alatt lévõ "Pandora's Battery Creator" programot futtasd le. (A menüjében pedig nyomj -et.)

HASZNÁLATA:
- Rakd be a Memory Stick-ed a PSP-be. (akksit még ne tedd be, csak dugd rá töltõre a PSP-t és úgy kapcsold be)
- Húzd le a töltõrõl és rakd be a JigKick akksit a PSP-be.
- Egy menü fog megjelenni mikor a PSP betölt. Kövesd a képernyõn megjelenõ információkat / utasításokat.

MEGJEGYZÉSEK és KORLÁTOK:
- A FW a Memory Stick-en nem egy teljes 1.50-es FW, de annak egy minimális kivonata. Éppen ezért nem minden alkalmazás (úgy mint flashelõ, vagy recovery programok) fog tudni elindulni.
- Csak a Memory Stick Pro Duo használható ehhez a mûvelethez ! (A Memory Stick Duo nem jó hozzá (a 32MB-osok))
- az IDStorage-t nem lehet teljesen visszaállítani, mivel nincs rá mód, hogy megfelelõen újrageneráljuk õket.
- erõsen ajánlott, hogy készíts egy flash dumpot a PSP-drõl, mielõtt bármilyen downgrade-be kezdel. (gondolom a megjelenõ menüben van rá mód...)
- lehet, hogy BSOD-t is fogsz kapni (Blue Screen Of Death ) a downgrade végén, de nyugi, ez normális, és a sima downgradereknél is megtörténik.
- a jelenleg ismert összes alaplap támogatott!
- ez a változat nem tartalmaz S0NY-által jogvédett tartalmat. Minden szükséges S0NY adat az 1.50-es fw-bõl let generálva.

tomy8614
az elõbb adtam egy linket, nézd meg... hamarosan lesz rajta igo, gps vevõvel csomagban (tehát külön nem érdemes megvenni a vevõt)

öregharcsa
1 napos??? hmm ...megvan! idõutazáson vettem részt a skacokkal....félre a viccet itt egy válasz a fórumról:

"Kovad írta"
Sajna rugalmas "komoly" Soft nincs még rá..
Az IGO , pedig már mint többször felmerült kérdés , semmin nem futtatható kizárólag PDA -kon... még pc-s megoldása sincs és nem is várható a küzeljövõben !

Egyébként pedig a GoogleMaps térképeit lehet használni , aminek vannak elõnyei és sok-sok- hátránya...

Szal , ha "komoly" navi-ra kell akkor felejtõs egyenlõre "

egy másik vélemény aki ráadásul még árulta is a készüléket:

"gnagy írta"

"Én a hirdetésembõl le is veszem ezt a GPS-t, nincs is értelme árulni itt Magyarországon. Mivel eredetileg magyar térkép sincsen, magyar szoftver fõlleg nincsen! (Esetleg pda emulátor és arra rátenni az IGO-t? )

Mutatni szerintem mutatja, hogy hol vagyunk és szerintem a megfelelõ országokban navigál is.. de Mo.-n nem.

Megéri egy olcsó pda-t venni(használtan, jó állapotban vannak 20e Ft körül is középkategóriások) és hozzá BT GPS-t venni úgy 20e Ft-ért!"

akkor ennek fényében módosítom hozzászólásomat: egyenlõre felejtõs a készülék!

tomy8614
http://kotaku.com/gaming/clips/david-reeves-shows-off-goexplore-for-the-psp-292544.php

kisgabo
van link, mert az oldalon keresve /gps/ nincs találát... amúgy 1 napos a hír, hogy irtátok már 0-ra?

kisgabo
ok, pedig kint 11000 pénz a hw...

öregharcsa
nem lesz hozzá...felejtõs a cucc..nézz be a pspfilez oldalra ott már kitárgyaltuk...

kisgabo
PSP gps... hozzá IGO. az árra leszek kiváncsi.

psp gps

öregharcsa
mert ha jól tudom csak ezt a két formátumot támogatja a CFW(de én is tévedhetek)...a dax felejtõs...

Helló!44Ha valakinek van dragon ball shin budakai PSP játéka,és elcserélné,egy másik psp játékra,az írjon nekem.Üdv:Geri
Gunn69
Vajon Magyarország Térkép van egyébként PSP-re? Köszi.

.iso formátumú UMD filmet hogy tudom lejátszani? 3.40 OE-m van
köszi. még 1 kérdés. van különbség a PSP-k hardware között, vagy nagyjából azonos?

Rip
Mindegy, melyiket töltöd le, menni fog mindkettõ.
(Ha multiban akarod nyomni, csak azokkal tudod, akiknek azonos régiókódú a játéka)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

sziasztok. átolvastam a FAQ-t és nagyon jó. egy kérdésem lenne. ha letöltök egy USA és egy EUR játékot mindkettõ fog menni, vagy be kell állítani h hol játszol vagy vmi... elõre is köszi!!!

pc killer
Már annyira továbbjutottam, hogy ma dél körül már ment a vcs,lcs,tomb raider<#vigyor> Tényleg az volt a baj,hogy nem volt benne umd.Mondjuk már nem is kell mert már be van kapcsolva a no umd mód... Az az 1 bajom van még, hogy csak a cso és az iso indul el és dax meg nem.Ez mitõl lehet?Kell vmi + program?<#help>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

öregharcsa
aha...értem..akkor te tovább jutottál mint egy-két embereke...<#vigyor1>

egyébként szívesen<#integet2>

Sziasztok segítségre van szükségem. van egy 2.80-as psp-m és szeretném 1.5-re rakni a verziót 2.80-1.50 improved leírását és programját használom, de elakadtam ott, ahol a 2.80 idstorage changer-t kell elindítani, mert én nem találomezt a sz*rt.
Kérlek segítsetek, nagyon kezdõ vagyok.
pc killer
Remélem, hogy a demo lemez jó mert csak az van.
Jobb elsõ gomb alatt az "R"-t érted?
Nem veszem basztatásnak de leírom, hogy most ez az egész psp dolog hogyan kezdõdött(és hogy miért nem volt túl sok idõm FAQ-t olvasgatni):Haver felhívott délelõtt, hogy vett egy psp-t és,hogy csináljam meg neki(én még ezelõtt mûködõ psp-t nem láttam közelrõl<#idiota>)Mielõtt elindultam hozzá kb. 1 órát nézegettem a FAQ-t és ezt a fórumot és pár külföldi oldalra is benéztem.Ez, hogy eddig eljutottam kb. 4-4.5 óra volt (közben programletöltögetés FAQ nézegetés)Na és ezért nem volt idõm keresgélni és végigolvasgatni a különbözõ FW-k tulajdonságait.<#ejnye1> Ja és kösz szépen az eddigi válaszokat.<#worship>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

öregharcsa
lemez kell hozzá!(gta sorozathoz úgy tudom)
recovery...gép indít rögtön megnyom a jobb elsõ gomb(folyamatosan) majd ott bejön egy menü....
nem basztatásból de néha kellene olvasgatni arról az fw-ról amit éppen felteszel mert vannak okosságok hogy mi és mikor müxik benne...ja van hozzá már asszem 3 javítópach is...(nekem az alap van fent és müxik miden játék amit próbáltam)

pc killer
a gépben nincs lemez
játék az iso mappában(dax ott sem jó)
hol van a recovery menü?<#conf>

öregharcsa
van a gépben valamilyen lemez??(demo)
a játékot az iso mappába kell rakni...
recovery módban állíthatsz hogy a gép mit használjon(umd v no umd)
ezek variálásával próbálkozz...vagy nézz el a pspfilez oldalra mert lehet hamarabb kapsz a játékosoktól tippet hogy mit kéne csinálnod...én csak azért nem tudok segíteni mert rühellem a gta sorozatot és nem is vagyok hajlando beszerezni(épp elég volt egyszer régen kipróbálnom)

pc killer
<#help>(FAQ-t már néztem)
Haverom vett egy használt PSP-t 2.80FW-el.Na ezt nekem sikerült gyorsan downgradelni 1.50-re ezután felraktam a 0.52-es devhook-ot és azt a dumper vmit is lefuttattam de amikor a devhook-ban a flash install menüben meg akartam csinálni azt, hogy a dumper PSAR akármilyét installálja akkor xarakodott vmit(nincs nálam a psp és nem tudom pontosan a menük, progik nevét<#fejvakaras>)Elegem lett belõle és eszembe jutott, hogy vannak ezek a módosított FW-k.Sikeresen felraktam a gépre a 3.52 M33 FW-t ami mûködik de játékot még mindíg nem tudtam indítani!<#szomoru1>Elõször a gta vcs-t próbáltam(cso-ban az iso mappában)meg is jelent a game menüben és ha kijelöltem akkor bejött a játék ikonja a kis bemutató videóval együtt(1.50 FW-nél nem látszott még a játék neve sem csak a devhook látta) de ha megpróbáltam elindítani akkor a psp felirat után fekete képernyõ pár másodpercig és kiírta,hogy nem tudja elindítani a játékot.<#falbav>Ezután áttettem a játékot a game150 és a gam mappába is de így meg sem jelent sehol.Próbaképp felnyomtam rá a lcs-t is(dax)de ez még akor sem jelent meg ha az iso mappába raktam.
Most mi a baj??? Hibás a játék vagy vmit rosszul csináltam? És ugye ezen az m33 FW-n mennek a másolt játékok? Mi lehet a baja a vcs-nak ami már majdnem elindult?<#help>

Gomber
köszi

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Banyapapa
de

Azt az Xmb-t vagy mit hogy lehet felrakni és el is indítani a psp-n?