40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • SpeedXHUN
    576.hu?
  • SpeedXHUN
    De,és ezt már sok psp tulaj megírta.
    Azért nem gondolod,hogy a memorytstick többet fogyaszt mint amikor forog 2 motor a psp ben?
  • Sera26
    Nem tud valaki eladó Playgear Pocket-ot?Új,bontatlan jó volna...
  • SpeedXHUN
    nincs
  • Prince of Máté
    PSP-ben van mikrofon?
    Egyébként fasza a baner!
  • zsolltikka
    Erre érdemes lesz figyelni

• Prince of Máté
    2 gigásat nem érdemes venni, nem sokkal marad el árban a 4 gigástól.
    Sztem ne Faket vegyél mert szaggatHATnak a játékok, és egy 1 gigánál nagyobb játékot akár 10-20 percig is másolhat!
    Javaslom a SanDisk 4 GB Ultra II Memory Stick PRO Duo kártyát, ezt jobb helyeken 15ért megtalálod, sztem ennyit megér!
    Szerintem úgyis egyszer veszel kártyát, akkor meg inkább a jobbat vedd.
  • Gyita
    Engem különösebben az nem zavarna hogy lassabban másolok rá meg hogy nem Magicgate-es. Viszont az már annál inkább ha itt tartunk, hogy fake kártyákon a gamek,vidik szaggatnak? és persze most is a 2gb,4gb-os kártyákat értem ezalatt. előre is thx
  • rnd
    Hogy mit koptat? Ezt ugye nem gondoltad komolyan...
    Az aksi merítésről meg annyit, hogy a memóriakártyának is táp kell, hogy olvasni/írni lehessen, az UMD pedig 5 mp-el pörög tovább mint ameddig olvas, utána azonnal leáll. Ha nem használod az UMD-t, akkor csak inicializál (alapállapotba áll) a meghajtó, de ezt akkor is megteszi, ha nincs benne lemez, csak akkor nem hallod, mert nincs benne lemez
  • ColdFire
    merészkedtem egy új bannert csinálni, remélem tetszik
  • SpeedXHUN
    Nyugodtan,hagyhatod benne amikor már csak 1 héten kb 2x játszasz akkor érdemes kivenni:)
  • Prince of Máté
    Ok kösssz mindenkitől a helpet, mostantól csak akkor rakom majd be ha használni akarom.
    EGyébként a GTA VCS van meg.
  • 5c0rp330n
    Sztem igen, akkor is jobban merül tőle, ha memkariról játszol, valamennyire sztem folyamatosan pörgeti a lemezt. Ha mindig benne van, nemhiszem, hogy károsít, viszont hosszabtávon nem tehet jót, az UMD olvasó többeknek szétment már. Amióta van tökéletes noumd, én nem használok UMD-t.
  • SpeedXHUN
    de baj. 1.koptatja a lézerfejet
    2.az akkumulátort ha nem használod az UMD_t kb 5% ot merít le(az a pár másodperc játék indításkor,mert akkor üzemeli be)
    Sajnos ha memorólhasználod játék indításkor,ahogy írtad elkezd pörögni.
    De hagyhatod benne az,hogy erősen károsodik az kb 5 évet jelent míg észreveszed.Amúgy milyen UMD?
  • Prince of Máté
    Egyébként az nem baj, ha mindig benne van az UMD-m a PSP-ben, nem károsít?
    Ha benne van akkor gyorsabban merül le az akksi akkoris, ha memóriakártyáról játszok?
    Ha elindítok memory stickról egy játékot 1-2 mp-re az umd olvasó is beindul de aztán leáll.
  • Triple H
    igen, köszi!
  • SpeedXHUN
    Slimed van?akkor így
  • avengir
    olcsó és HS ... a fake-k nem hs-ek és nem Magicgate-esek, annyi a kulonbseg, hogy lassaban másolsz majd rájuk. Minden más csak legenda, melyet bőszen hírdetnek a "hozzáértő" szakemberek.
  • SpeedXHUN
    és a kedvemért se próbálnád meg?:D
  • Prince of Máté
    csak azért kérdeztem, mert slimen még nem lehet programokat futtatni, pedig szívesen elszórakoznék a psp tube-al
  • Triple H
    hogyan kell 3.60 M33-mat felfrissíteni 3.71 M33-má?
  • SpeedXHUN
    PSPRadio is nagyon nagy jó zenéket nyomnak
  • SpeedXHUN
    Fat 3.71 m33
  • öregharcsa
    mármint hamis a memókártyád? annyit befolyásol hogy a tömörített (cso) iso file-ok szaggatni fognak lejátszás közben(mármint a játék)..a 2GB-os kártyánál ez csak nagyon ritka esetben fordul elő...
  • Prince of Máté
    PSP slimed van?
  • Darkon
    Udv elovlastam egypar FAQ-ot de vilagos valaszt nem talaltam, az a kerdesem hogy hamis MS mit befolyasol. Mert nekem van egy 4gb-s karim de videok meg mp3 fut rajta a PSP-m teljesen uj. Ha esetleg downgradelem akkor jatekok nem fognak rajta futni v. mi a kulonbseg. Koszonom
  • SpeedXHUN
    Felraktam a PsPTube(psp youtube) nevű progit nagyon jó sztem és gyors és videónézés közben lehet keresni:D
  • SpeedXHUN
    arra szar mind1ik:D mondjuk wii elég fasza fps-en.
  • wordsworth
    Hmm ember te akkora fasságokat beszélsz, hogy nézni rossz :) Te egyaltalan megnézted a FAQot? inkabb ugy kerdezem, hogy egyaltalan ranyomtal a gyakran ismetelt kérdésekre? Tökéletesen le van írva minden. Vagy fogyatékos vagy? mer akkor ingyen is megcsinalja valaki...
  • Gyita
    nem egészen értem. milyen ellentmondásra gondolsz?
  • Prince of Máté
    Mondjuk fps-re nem a konzol a legjobb műfaj...
  • avengir
    Azért remélem te is érzed az ellentmondást.
  • rnd
    Itten van ni a DS topik...
  • toza #26221
    nem..
  • 5c0rp330n

[Most ilyenkor ezek után azt várod, hogy sírva próbáljunk meggyőzni, hogy visszagyere? Olvasd csak el a kommetjeidet. Sztem nem fogsz senkinek hiányozni. Vegyél csak DS-t, azon aztán tényleg qrvajók az fps-ek.]
  • toza #26219
    az meg tok gaz h emulatorokra kell raflesselni,maarmint imadom en is a regi jatekokat,de ez pont arra mutat ra h a maiak mennyire szarok es kevesbe szorakoztatoak...es csak ezert ragaszkodni egy konzolhoz vagy portable temahoz sztem gyik..teny h mindne haztartasban kotelezoen ott kell porosodnia valahol a c64 tol kezdve ps3 ig minden jatekdoboznak,de ez azert megis fajo pont szamomra....
    jovanna,vannak azer szorakoztato jatekok meg minden,de nem a igazi ..szamomra.. megegyforum ahova irnom kellett ez miatt..koszepen a segicseget,megyek olvasgatok ds rol..csa
  • ThugEdge
    aszem sikerált,csak nemtom most kipróbálni,mert a melóhelyen van a psp
    thx again
  • toza #26217
    miert baj az h nem akarom minden apro reszletet ismerni?!?keccer,ra fel ala fole..ennyi nekem eleg,azt utanna masolgatok kesz..a faq uba gecire nem lattam ijet h marpedig nem lehet ala fw zni gyarit(bar gyanus volt)meg azt se lattam h nehogy frissicsd mert akkor megfogsz halni meg stb...szoval szarok ra h mitol ,csak mennyen...az a par lepes meg tenyleg az,igazabol tobbi nem erdekel...ezert ha akasztas jar akkor legyen...
    egyebkent meg gecire nem jott be u h eladom a picsaba szarakogyon vele mas.... nehez is meg kurva kenyelmetlenek a gombok..egyebkent is csak fps ek miatt vettem meg amik nem jonnek ki masra csak psp mint cod meg moha,de fpst meg gecire nem psp re talaltak ki,u h kb nem is szorakoztato,inkabb geci szar... de biztos sok mas franko dolog letezik alla,de ezekre en mar nem fogok racsodalkozni!

nintedo dsse fog manifesztalodni szepen azt leszarom... nektek meg sok boldogsagot akkor
  • ThugEdge
    na néztem,de még ebbe kéne a base meg a key file nem?
  • öregharcsa
    mi nem megy ??

berakod a bin/cue v iso filet...megadod a tömörítési rátát..megadod hová mentse és indít..kb ennyi....ha lehúzod az általam magyarított ucsó verziót abban benne van minden ami kellhet neki...

psx2psp