40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • ColdFire
    megfelel?:)
  • öregharcsa
    megújult a pspfilez fóruma!

pspfilez
  • rnd
    Mert szerinted ha bent van és nem használod akkor pörög?
    Asszem feladom...
  • 5c0rp330n
    Az előbbi. Hogy fogyasztana már kevesebbet, ha bent van a lemez? :)
  • rnd
    Na fussunk neki mégegyszer...

Melyik fogyaszt többet?
    - tört PSPvel memóriakártyáról játszol mikozben az UMD meghajtó üres
    - tört PSPvel memóriakártyáról játszol mikozben van bent egy UMD lemez

És a fenti kettő közül melyik UMD meghajtónak lesz hoszabb az élettartama?

• 5c0rp330n
    Most hogy mondod: Ez valóban qrvanagy :) Kicsit összenyomhatnád, Coldf :)
  • öregharcsa
    figyi..én próbáltam már elég sok szart és nem olvasgatok hanem a saját tapasztalataimat osztom meg a jónéppel...az hogy most már vannak gyorsabb fake kártyák azt nem tagadom...és nem cso-t futtatok...nincs rá szükségem ;)
    az hogy te a neten olvasgatsz ezekről az meg a te problémád...
  • avengir
    Mert te ezt tapasztaltad, mert fake kártyát használsz amin csak és kizárólag cso-t futatsz és nem tudsz játszani. Azért ne essünk már bele abba a hibába, hogy mindent elhiszünk amit a neten írnak...
  • qB0B0p
    gondolom nehezebb beolvasásnak nincs köze az olvasási sebességhez
  • öregharcsa
    kisebb nem volt??
    egyébként jó..eccerű, de jó...
  • öregharcsa
    mert a tömörített játékot(cso) nehezebben olvassa be, mivel közben ki is kell csomagolnia...az iso! kiterjesztésű játékok nem szaggatnak...
  • Triple H
    SpeedXHUN, amit adtál címet, arról a lapról letörölték az 1ik címet, így nem tudtam letölteni, szóval MSN-en vagy vhogy nem tudnánk megbeszélni? ja és fel tudtad adni a kártyát?
  • qB0B0p
    Akkor mi okozza az egyes fake kártyáknál a játékok szaggatását?
  • Prince of Máté
    Figyelj nekem sohasem volt és soha sem lesz fake kártyám, így az internetről olvasott dolgokról írok.
    Többen írták hogy akadnak a játékok.
    Azt meg én is tudom h lassabb az írási sebessége-_-
  • avengir
    Sztem meg egy akkora bődületes marhaságot mondtál, mint állat.... Nem szarabb a fake kártya olvasási sebessége, mint a nem fake-é, az írási sebessége lassabb...
  • Prince of Máté
    lol lame
  • zsolltikka
    Működő_PSP_emulátor_zamal_rof
  • qB0B0p
    Van egy 5letem a lámák eltüntetésére csak ki kell rakni ezt a GYIK mellé:
    !!MSN-es segítségnyújtás ingyen a nap 24 órájában csak neked!!
  • SpeedXHUN
    Semmi:D már visszaírtam:D
    még vok fél órát sztem
  • 5c0rp330n
    Igen, valóban biztosan inicializál akkor is, ha nincs benne lemez. Ennek a fogyasztása viszont közel nulla, míg egy UMD-t pörgetni nem kicsi aksiétvágyú, a memóriakártya sokkal kevesebbet eszik. És mivel mozgó alkatrészekről van szó, bizony valóban elhasználódhat az évek múlásával, több olyanról hallottam már külföldi fórumon, akinek nem látja az UMD lemezeket a meghajtó.

Skype-al kapcsolatban: nincs semmilyen PSP-ben hardveresen mikrofon, a webkamera viszont tartalmaz mikrofont is, gondolom ez lesz az alapfeltétele a skype-nak. Illetve ahhoz, hogy beszélni is tudjál, írogatáshoz nem kell semmi ugyebár. Amúgy örülök a dolognak, ez tényleg hasznos funkció, jól jöhet.
  • Gyita
    bocs hogy megint írok csak küldem 1 pü-t majd lécci nézd meg. thx
  • SpeedXHUN
    Tudod mit...... letépem
  • rnd
    Nyisd ki az UMD meghajtó ajtaját
  • SpeedXHUN
    Így már minden tiszta,és akkor mi a legjobb megoldás? A motor kiszedése:D:D
  • SpeedXHUN
    Nekem a Vice City(1,6gb) a legnagyobb viszi mint a vajat sztem ez a leggyorsabb fake memória amit kaphatsz.:)

• Gyita
    nem kell kép köszi :) nekem elég ha tényleg azt mondod maximálisan elégedett vagy vele :) még annyi hogy a nagy méretű játékokkal sincsen semmi gond?
  • rnd
    Nem, ha nem használod akkor 5 mp után leáll, függetlenül attól hogy van benne lemez, vagy hogy nincs... tehát pl ha lemezről játszol, de épp nem kell tölteni, akkor sem pörög a lemez, leáll, hogy spóroljon az akksival. Van olyan játék ami emiatt egész durván megakad néhol, mert várni kell hogy a lemez felpörögjön olvasáshoz.
  • SpeedXHUN
    Azt vágom,hogy bekapcsoláskor igen.
    De játék indításkor is pörgeti?
  • Voltan
    A Multiformat / ról ki mit tud mondani? Látom a 4 gigás high speedes kártyák 12-be vannak. Vett már itt valaki cuccot? És itt downgradeltettem anno a psp-t és korrektek voltak, még játékot is tettek rá, de nem vettem ott még kártyát. Valaki?
  • SpeedXHUN
    Tessék
    tényleg nagyon ajánlom,másnap itt volt a csomag buborékosba csomagolva vadi új.gyorsan másol,nem szaggat semmi gond nincs,ha nagyon nem hiszel benne le is fényképezhetem ahogyan másolja fel a gameket:)
  • rnd
    Muszáj hogy pörgesse, különben honnan tudná hogy nincs benne lemez?
    Egyébként ha az "UMD meghajtó" ajtaját nyitva hagyod akkor sosem pörgeti
  • Gyita
    mindenféleképpen érdekelne 1 jó megbízható hely ahonnan téll nyugottan megvehetem,mert nem nagyon szeretnék kísérletezgetni ugyanis akkora keretem nincs hogy vegyek vagy 3-mat
  • SpeedXHUN
    Én is a pozicionálásra gondoltam nem a lézerfényre.Viszont sok psp tulaj mondta,hogy jobb ha nincs benne.
    Azt viszont nem tudtam hogyha nincs benne lemez akkor is pörgeti játék indításakor.
  • Sera26
    Nincs:(
  • rnd
    A másik meg: miért is kell kivenni a lemezt a PSPből ha nem használom?
    Ez nem olyan mint a szalagos meghajtó, hogy lemágneseződne ahol éppen áll...
  • rnd
    Leírom lassan, hátha hozzád is eljut: ha memóriakártyáról játszol, NEM forog semmilyen motor még akkor sem ha van lemez a meghajtóban, inicializál és megáll, de ezt akkor is csinálja bekapcsoláskor ha nincs benne lemez... tehát ugyanaddig bírja az akksi vele mint nélküle... és a LÉZER NEM KOPIK! (valszeg valami másra gondoltál...) A fej pozicionálása válhat pontatlanná (mivel ígyis úgyis inicializál, ezért ez ugyanannyi idő alatt fog megtörténni ha van benne lemez mintha nincs, feltételezve hogy memóriakártyáról játszol) és az optika is "elöregedhet" (de mivel csak inicializál a meghajtó így ez is ugyanannyi idő alatt zajlik le lemezzel mint nélküle, feltételezve hogy memóriakártyáról játszol) sőt a lézer fényforrás is behalhat (de ez pl megtörténhet az első használatkor is, annak ellenére hogy pár ezer üzemórát kell bírnia, szával...). Nem kell rémisztgetni...
  • SpeedXHUN
    Az fix,hogy lassabb az eredetinél,de nekem ilyen van és nem szaggat egyáltalán.(mért szaggatna?) Ha kell adok linket kitől vettem 10 ezer volt kereken.
  • SpeedXHUN
    és egyáltalán nem szaggat.
  • SpeedXHUN
    Nekem 4gb os high speedes van valszeg fake mert olcsó volt 1,6 gb os vcs 4 perc alatt megvan
    10 perc alatt az egészet feltöltöm:)
  • zsolltikka
    Hardverice nincs mikrofon.

Meg kell várnunk a sajtóanyagot (CES 2008 - Jan 7-10 ), hogy megtudjuk a "műszaki részleteket".