PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv: Pripyat
4 fõ helyszín van, ezeket kell bejárni.
Egy hagyományos tehát nem hd/lcd stb tv-re amin van rca bemenet tehát a fehér/piros/sárga dugalj rá lehet kötni a slim psp-t és a tv-n keresztül játszani?
Vagy ez csak az új csoda tv-ken mûködik?
Köszi.
Üdv: Pripyat
Az ember ilyenkor mindig bosszankodik, amikor egy jól kidolgozott játékkal játszik, hogy miért nem tudnak több ilyet kiadni? (Tudom, mert az több meló és több pénz lenne, meg szorít a határidõ, de akkor is...).
Nincs Umd lemezem, de a Recovery menüben M33 no-umd-re raktam, és így se mennek ezek a gamék.
Nekem meg olyan kérdésem lenne, hogy PSP Slim 3.71 M33-2-mrõl nem megy egy csomó játék most amit leszedtem a napokban(Manhunt 2, Tekken D.R., Sonic Rivals stb...) ezzel a hibával jön elõ nekem : 80020148
Gondolom az a baj hogy ezeknek Dark Alex 1.5ös kernel kiegészítõje kell, az megoldja, az jó Slimre is vagy csak "fatre" jó?
Mi a különbség a PSP "fat" és a PSP slim között? Valamit hallottam h butább a slim, ez csak hülyeség?
És ha nagyobb sd-t veszek, pl 4gb-set akkor lassabban olvassa mint a 2gb-set?
Alap akksival mennyit lehet játszani? Vagy kb hány órányi filmet lehet vele végig nézni?
Valami külön jótanács ha egyet veszek újonnan? Hol, kiütik-e helyben, mien memóriát... stb stb...
Elöre is köszi!
Csááó
3.71 M33-2 a gépem
Elörre is köszi!
A másik valószínûleg az Experience, hiszen a nevében nem szerepel az Origins.
Pont erre a játékra vadászom most, van vistont pár version : (bocs a warezért)
Tudom hogy az elsõ a jó mert azt szedi le mindenki, de a másikba mi foglal ennyivel többet?
Ajánlom!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Archer Macleans' Mercury.
Sztem baszott jó játék, egy higanyt kell terelgetni a pályán, különbözõ nehezítésekkel.
Itt van róla egy videó: Link
Egyébként van it vkinek PSP Slimje?
Érdekelne, hogy hol vannak a hangszórók
Regards,
Karácsonyra szeretnék magamnak venni egy PSP Slimet.
Szerintetek hol érdemes venni?
Jelenleg kb 45 ezer ft.
---
Nektek sem mûködik a FAQ?
Lalikum
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
Regards,
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
Regards,
Regards,
most akkor eladsz vagy veszel? 😄
lehet hogy érdekel majd a pspd...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
betettem ahová a többit és és ezt nem is látja!Pedig elég jó témnak túnik!
Elörre is köszi!
valaki nem tudna nekem segíteni megcsinálni a psp-t h menjenek a netrõl letöltött játékok!?
Elõre is Kösz
Simán a themes mappába kell betenni ugye?