PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prypiat
És a zenék,hangok elég hangulatosak? Át lehet annyira élni a játékot mint ps2-n pl? Voltak részek ahol borzongtál egy kicsit? 😊 Csak azért érdekel ennyire mert nagy SH fan vagyok. 😊

Üdv: Pripyat

torrente
Tiszta játékidõre 5 óra 42 percet ír ki, d ettõl azért sokkal többet játszottam vele.
4 fõ helyszín van, ezeket kell bejárni.

Prypiat
Ilyen rövid lenne a játék? 😞 Vagy 24 órában toltad? 😊

Prypiat
Srácok,kicsit képzavarban vagyok a slim tv-out al kapcsolatban homályosítsatok fel ha tudtok. 😊

Egy hagyományos tehát nem hd/lcd stb tv-re amin van rca bemenet tehát a fehér/piros/sárga dugalj rá lehet kötni a slim psp-t és a tv-n keresztül játszani?

Vagy ez csak az új csoda tv-ken mûködik?

Köszi.

torrente
The Simpsons: nem lenne olyan rossz, de a gyerekkel való ugrálás teljesen elkúrja az egészet és élvezhetetlenné válik.

skinnyman
a kernel nem számít, csak homebrew progiknál, mással próbálkozz.

Regards,

Hát ez nem igaz póbáltam már minden féle beállítást, a kernel is átrakta 1.5-re, minden UMD- beállítást, és egyikkel se mennek ezek a gamék. Most mi a jó életet tegyek?<#gonosz3><#falbav>
torrente
Na, egy nap alatt kivégeztem a Silent Hillt! Nagyon jó volt!
Az ember ilyenkor mindig bosszankodik, amikor egy jól kidolgozott játékkal játszik, hogy miért nem tudnak több ilyet kiadni? (Tudom, mert az több meló és több pénz lenne, meg szorít a határidõ, de akkor is...).

skinnyman
Próbáld NP9660-ra tenni.

Regards,

Helo,
Nincs Umd lemezem, de a Recovery menüben M33 no-umd-re raktam, és így se mennek ezek a gamék.
kisgabo
umd van a helyén? vagy kapcsold ki, hogy kelljen neki lemez..

Hello
Nekem meg olyan kérdésem lenne, hogy PSP Slim 3.71 M33-2-mrõl nem megy egy csomó játék most amit leszedtem a napokban(Manhunt 2, Tekken D.R., Sonic Rivals stb...) ezzel a hibával jön elõ nekem : 80020148
Gondolom az a baj hogy ezeknek Dark Alex 1.5ös kernel kiegészítõje kell, az megoldja, az jó Slimre is vagy csak "fatre" jó?
Hali!

Mi a különbség a PSP "fat" és a PSP slim között? Valamit hallottam h butább a slim, ez csak hülyeség?

És ha nagyobb sd-t veszek, pl 4gb-set akkor lassabban olvassa mint a 2gb-set?

Alap akksival mennyit lehet játszani? Vagy kb hány órányi filmet lehet vele végig nézni?

Valami külön jótanács ha egyet veszek újonnan? Hol, kiütik-e helyben, mien memóriát... stb stb...

Elöre is köszi!

Csááó
Röfikapitány
Heló!Tud valaki olyan progit amivel olvasni tudj a psp a pdf formátumú fileokat?Egy kettõt próbáltam de nem sikerált!
3.71 M33-2 a gépem

Elörre is köszi!

torrente
Közben nagy nehezen megoldódott. Egy csöppnyi logika kellett hozzá...

torrente
Olyan, mintha egy Ps2-es Silent Hillel játszanék. Nagyon frankó!

Kössz, gondolhattam volna, így utólag rá is jöttem, amugy már alig várom, azt olvastam róla, hogy igen ütõs és ahhoz képest hogy 700 mega, egész jó a grafika is.
torrente
A Silent hill Origins 2. fõ épületében már megcsináltam az épület jobb oldalát (nõi részleg) és már át sikerült jutnom a bal oldalába, ahol egy fejtörõvel nem tudok megküzdeni. Van 5 bábu és a szájukba kell adni a pirulát. Menet közben szereztem egy papírt, amelyen az áll, hogy csak a betegeket kell pirulával megtömni és hogy melyik színûbõl (piros, kék, sárga, zöld, kék). Hogy kell ezt megcsinálni?

torrente
A 700Mb-os usa verzióval játszom, az tuti jó és nem rippelt, hanem teljes játék.
A másik valószínûleg az Experience, hiszen a nevében nem szerepel az Origins.

Vagy ez a nagyobb az Experience, ami nem is a játék, és a 700 megás az Origins?
Hello
Pont erre a játékra vadászom most, van vistont pár version : (bocs a warezért)
Silent Hill Origins.rar 697.53 MB
Silent.Hill..-..rar 1.56 Gb

Tudom hogy az elsõ a jó mert azt szedi le mindenki, de a másikba mi foglal ennyivel többet?

torrente
Silent Hill Origins is marha jó! Hozza azt a színvonalat, amit megszoktam a sorozattól: gusztustalan zombik, beszarós pillanatok, jó pár feladvány, elég szép grafika. Psp-re még nem adtak ki ehhez hasonló jó horrorjátékot!
Ajánlom!

gabxux
Vagy Barcikán...

gabxux
Van valakinek Miskolcon PSP-je?

torrente
Lenyomtam a Manhunt2-õt. Jó kis játék, psp-re egész kis tisztességes tákolmány.

kisgabo
én meg olcsón vennék 8800gts320-at, nem röhej 50é... <#beka3>

torrente
Az a 2. rész, azért...

Rip
games=játékok - többesszám

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

skinnyman
Mercury Meldown nevû cuccot ismerek, jóformán ugyanilyen a játék.

Regards,

Prince of Máté
Valaki ismeri ezt a játékot? :
Archer Macleans' Mercury.
Sztem baszott jó játék, egy higanyt kell terelgetni a pályán, különbözõ nehezítésekkel.
Itt van róla egy videó: Link

Prince of Máté
Ok , már nekem is bejön.
Egyébként van it vkinek PSP Slimje?
Érdekelne, hogy hol vannak a hangszórók

skinnyman
Szarakodik, de ha frissíted párszor, elõbb-utóbb bejön. Nálam legalábbis. Mind1 végülis, hogy hol veszed, csak olcsó legyen.

Regards,

macselek
Nekem mûködik😊

Prince of Máté
Hello!

Karácsonyra szeretnék magamnak venni egy PSP Slimet.
Szerintetek hol érdemes venni?
Jelenleg kb 45 ezer ft.
---

Nektek sem mûködik a FAQ?

torrente
Jó, már megvan! Az egyik szobából ki kell ugrani az ablakon.

torrente
A Manhunt2-ben mit kell a szállodás pályán csinálni (Bee's honey pot)? Tudom, hogy valakit meg kell keresni, de hol van? Közben meg üldöznek a szállodások, nincs idõm körülnézni.

VLB
kizárolag az olvasási sebesség számít, de ezt már annyoszor átbeszéltük a 4gigás karik problémáját. Amelyik játék nagyobb gigánál azok általában mind szaggatnak, nem tudni mér.

Lalikum

Ogrus
koszönöm.amúgy a HS sokkal gyorsabb?

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

skinnyman
Az olvasás a lényeg egyébként játék futtatásánál, de gyanítom, hogy az sincs 8000 közelében.

Regards,

Ogrus
akkor ezt nagyon benyeltem.ekkora lenne a sebesség külömbség?igaz,nincs rá írva hogy high speed-es.

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

skinnyman
1900 az eléggé lassú, kb 4szer olyan gyors lenne az ideális. Silent Hill-nél sztem azért nem akad mert ott nem folyamatosan olvassa a kártyát, míg GTA-nál igen a nagy helyszínek miatt.

Regards,

Ogrus
1900-al írja a kártyát.4 gb Sony.valószínûleg hamis.érdekes.más játék,pl:sillent hill,hibátlanul fut.

skinnyman
3,4GHz környékén már csak heatpipe-os hûtõvel próbálkoznék, addig nyugodtan. 😊 Komolyra fordítva a szót: addig emelheted az órajelet, ameddig akarod, 333MHz a maximálisan elérhetõ. A memkarid is lehet lassú, vagy az is lehet baj, ha cso-ban van.

Regards,

Ogrus
psp slim-em van.a gta lcs eléggé szaggat rajta.az iso-val van gond?emelhetek a cpu órajelén?ha igen akkor meddig húzhatom?köszi

ColdFire
vennél?
most akkor eladsz vagy veszel? 😄
lehet hogy érdekel majd a pspd...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Röfikapitány
AppleCor Theme for 3.71 M33-2 errõl van valami tapasztalat?
betettem ahová a többit és és ezt nem is látja!Pedig elég jó témnak túnik!
Elörre is köszi!

skinnyman
De. FAQ.

Regards,

Cafu
Hello!
valaki nem tudna nekem segíteni megcsinálni a psp-t h menjenek a netrõl letöltött játékok!?
Elõre is Kösz

Röfikapitány
3.71 M33 hoz tudtok olyna oldalt ahol sok téma van???
Simán a themes mappába kell betenni ugye?

Tibor
Azt a 188 témás packot be tudod linkelni?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)