40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Totis
    Igen. Mp4-be konvertálja át. Viszont egész élvezhető minőség.
  • maffioso
    te meg nekem légyszi:D
  • schrank
    tehát mp4...
  • Totis
    A gyárit használtam.
    Ennél a programnál kiválasztod, hogy PSP aztán konvertálás és kész. Csak fel kell másolni a memóriakártya - talán - movies mappájába és lejátszani.
  • Cyberdevil
    Azé PM-ben a linket... Köszi... :D
  • Empty
    Egy szuper oldalt találtam! Szinte minden PSP játék tölthető ENG és USA kiadásban minimum 4 tárhelyről! (Megaupload, Filefactory, X7, Depositfiles, ZShare, stb.) És nem halottak a linkek szinte sehol! De mivel nem warezolunk.................
  • schrank
    és milyen avi lejátszót használsz psp-n ?
  • Totis
    Én régebben ezt használtam: XViD4PSP
  • KaszaN
    Ez télleg nagyon jó. És elég szépen néz ki. :D
  • KulacsKa
    Tudtok valami jo xvid tomorito progit ra regebben volt csak nem talalom meg elfeleljtettem ja aa hat ez van )).
  • Gideon Wieth
    GUN --- western stílusú, nagyon jó PSP-re és nagy Gépre is van :)
  • KaszaN
    Tud valaki mondani hasonló játékot mint a gta? Mármint ami ilyen szabadon bejárható területű.
  • Gideon Wieth
    azokat neértsd, akik ilyeneket csinálnak inkább:P
  • Prince of Máté
    Persze hogy fake, végig világít a wifi.
  • Rip
    Fake.
    Nem lehet csak úgy portolni egy GTA4-et psp-re otthon, hobbiszinten.
    Annak is hónapok kellettek, hogy egy jól működő C64 emulátort barkácsoljanak, nem hogy egy GTA-t.
    Ha ilyen egyszerű lenne, a Rockstar már hónapokkal ezelőtt megcsinálta volna, és kaszálna...
    Igazából azokon az embereket nem értem, akik hisznek az ilyen videóknak.
  • LeventeV
    hurra!!! akkor ket magyar psp-s oldal van... igy mindenki csak jol jar.
  • öregharcsa
    Hello!

Jó hírem van...
    Tovább működik a pspfilez oldal..sikerült utolérni a tulajt így előfizetett a tárhelyre...tehát 1évig még tuti hogy vagyunk!!
  • KaszaN
    De miéretelme ilyen videót csinálni? Hogy dicsekedjen vele, hogy "jé nálam megy a gta4 psp-n!"? :D Mondjuk olyat játtam, hogy valóban azzal játszott psp-n de csak annyi volt, hogy hozzákötötte a géphez és valójában a játék a gépen ment de a psp-n nézte és azt használta kontrollernek is. De itt is végig aztfigyeltem, hogy télleg úgy nyomkodja-e a gombokat ahogy a játék meg, de úgylátszik jól begyakorolta. :D
  • Aramir
    Dehogy fake, a psp-n tényleg lehet filmet nézni, és közben úgy csinálni, mintha a gombokat nyomogatnád
  • sambauer
    Ez fake ugye ?
  • LeventeV
    en pc-n toltam... nekem nagyon bejott.
  • KaszaN
    Fú de útálom azokat a játékokat amikbe ilyen van. :D
    Am nekem kéne...mirror's edge psp-re . Ellennék vele. :D
  • LeventeV
    rajottem a Tekken 6 lenyegere: annyira felkurja az agyad, hogy a vegen mar tenylegesen meg akarod olni az ellenfeled es akkor sikerul.
  • LeventeV
    hamarabb kellett volna irj a 2 jatekkal kapcsolatban... tudtunk volna segiteni
  • Sipka
    köszi, közben ki is próbáltam 2 olyan játékkal, amik eddig nem működtek nekem és faszán megy, egyszerű is nagyon... csak ajánlani tudom! ;)
  • LeventeV
    ez egy decrypter progi ami a jatekot jatszas elott decrypteli. ha eleve decryptelt jatekokat szedsz le, vagy leszedsz egy decryptert es te decrypteled a jatekokat ugyanott vagy vele.
  • Sipka
    bocs, de nem jól szúrtam be, helyesen:
    irtt!
  • Sipka
    abban tudnátok segíteni, hogy ez micsoda és hogy működik?
    http://forums.pspslimhacks.com/tutorials/3139-easier-way-play-latest-5-55-6-00-games-psp-3000-a.html
  • LeventeV
    szurkolunk
  • öregharcsa
    nem tudjuk lementeni a fórumot sem..nincs hozzá jogosultságunk...a psphungary meg azért alakult meg, mert ők kicsit mást szerettek volna mint mi..és ez jól is volt így...vannak már ott elegen :))..mi áprilisban újraindulunk kicsit másképp...(eddig ez a terv)
  • LeventeV
    tarsuljatok a psphungaryval, igy lenne egy magyar psp-s oldal amin minden megvan:hir, leirasok, es sok segitokesz ember.
  • öregharcsa
    Sziasztok!

Március 31-től megszűnik a PSPFILEZ oldal mivel az extra.hu befejezi az ingyenes tárhelyek szolgáltatását.
    Jelenleg a pspfilez tulajdonosát nem tudjuk elérni(hónapok óta) így nagy valószínűséggel megszűnünk.
    Köszönjük mindenkinek aki látogatta az oldalt és reméljük sok psp tulajnak tudtunk segíteni.

üdv

öregharcsa

tehát innentől ha valakinek nincsenek meg az infok downgrade,pandora v bármiről azok a psphungary oldalán még megtalálják ezeket..l
  • LeventeV
    esetleg meg fennalhat olyasmi is, hogy az egyik releasbe valamivel tobb van. pl a playstation 2-re megjelent underground 2-be volt olyan, hogy az amerikai verzioba honda civic volt, az europaiba pedig civic helyett peugeot 106 es meg egy auto volt. masik pelda a Blazblue xbox 360-ra: az europai verzio kesobb jelenik meg, de lesz egy bonuszkarakter benne. de ezek a konzolok (ps2, xbox360) regiozarasak.
  • LeventeV
    nincs regiozar a psp-n. az USA jatekok altalaba angol nyelvuek, esetleg meg a spanyol van mellette es amerikaba jelenik meg. az EUR jatekokban angol, nemet, francia, spanyol, olasz nyelv van es europaban jelennek meg. tokmindegy melyiket veszed meg.
  • csaby68
    valakinek meg van a the sims 2 ???psp-n
    mert én elakadtam!!!!!!!!!
  • Empty
    Az EUR és az USA kiadású játékok között van valami érdemleges eltérés illetve játékmenet vagy valami? Vagy pusztán csak a régió az UMD-n? Kösz!
  • ViniSoundz
    TÉnyleg erős, gyors és egyszerű támadásokat kell neki bevinni és védekezni rengeteget. Általában 1-max 3 sorozatot akar rádpakolni, de közvetlen védekezés után támadható a mocsokja, mert kicsit lassú.

Kazuya-val mediumon perfectre ütöttem széjjel elsőre, de law-al megszenvedtem.

Amúgy 1-2 karakter 10es combo-ját is benyeli rendesen.
  • LeventeV
    egymenetesre allitottam, de a 30 masodperc is jo otlet.
  • dzsedi
    Minden karakternek van egy gyors, de hatásos támadása, mint pl Jin demon paw-ja (előre előre ütés) vagy egy (kézügyességtől függően egyszerű de )erős kombó. A lényeg h gyorsan beadható legyen és h padlót fogjon még Azazel is. Ki kell várni , amikor a támadása után még "védtelen" mert még tart az animáció és akkor támadni. Viszonylag kevés mozdulattal operál, ki lehet ismerni. Pl amikor leguggol és félrenéz a lézeres szemlövése előtt, akkor mindig van idő ráverni egy erőset. Ha meg a föld alól támad, akkor érdemes kivárni az első után, mert vagy egyszer vagy 3szor támad.
    Ja és a klasszikus kezdő trükk: beállítani 1 menetes győzelemre a meccset. A menetek hosszát pedig 30 másodpercre. Szerintem így már bárki bármikor bárkivel.
  • LeventeV
    he?