PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többi habzó szájú reagálóknak pedig annyit mondanék, hogy mindenki addig nyújtózkodjon, ameddig a (zseb)pénze ér. Tanuljátok meg, hogy az embernek nem lehet meg mindene. Van, amit nem engedhet meg magának. Pl. én is szeretnék egy Lamborghinit, de mégse lopok egyet. Amire nincs pénzem, egyszerûen nem veszem meg. A lopás erre nem megoldás, és nem mentség, hogy azért lopsz, mert nincs rá pénzed. Ugyanolyan tolvaj vagy, mintha bármi mást lopnál el. Legyen akkor kevesebb játékod, vedd meg a legnagyobb kedvenceidet az összes helyett. Ennyi.
Mellékesen akik itt milliomospalántázzák a másikat, annak is van PSP-je, meg játékai. Ha te megengedhetsz magadnak egy ilyen játékgépet, te sem azok közé tartozol, akiknek enni sincs... (Akinek PSP-je van, nem hinném hogy olyan szegény, csóró lenne...). Szóval kicsit vissza kéne venni.
A habzó szájú, ordenáré visszafröcsögések helyett ezen inkább csendben el kéne gondolkozni, félretéve a nagyarcoskodást és közönséges személyeskedést.
És ezen kár folytatni bármiféle veszekedést, egyszerûen mindenki szálljon ki a szerepébõl, és jó messzirõl nézzen rá teljesen függetlenül, objektíven, hideg fejjel a tényekre: mind a lopásra, mind az anyagi helyzetetekre és a fent említettekre.
[/cserf][/fülünyúl]
sajnos nem tudok netezni a géprõl mert ezt írja ki:
a connection error has occurred. The access point was not detected
passzolom mi lehet,beírtam webfordítóba is..semmire nem jutottam.
a netem szerintem nincs lekódolva,mivel laptopomról innen szoktam netezni,és nem kér semmi kódot,fh-nevet.
segítsetek plz.
köszi elõre is,kellemes ünnepeket!
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
\"If in doubt, flat out!\"
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
http://pspfilez.extra.hu/
én spec nem értek a 3000hez, de segitek amikor tudok
Sziasztok az interneten találtam leírást hogy kell feltörni a PSP 3000-ET a kérdesem az tényleg ez a menete..........
Teendõk hogy iso játékot tudj futtatni:
-Legyen a gépeden elindítva a ChickHEN R2 , és úgy csatlakoztasd a PC-re.
- Csomagold ki a 5.03GEN-A_for_HEN.zip-et az Asztalra.
- Katt kétszer a LAUNCH-ME.exe-re (GUI).
-PSP Model : válaszd ki a programon belül h a géped 2k vagy 3k
-Mode : válaszd ki a : FULL-t
- PSP Install : válaszd ki a : YES-t
- Nyomj START-ot.
- A fájlokat amiket ad másold fel a psp/game/xy mappába.
- Csatlakoztasd le a PSP-t a PC-rõl.
- Indítsd el a programot. / [ ChickHEN R2 alatt természetesen] (csak r2-vel jó!).
- A program betölt, nyomj L-t vagy R-t h telepítse az fw-t a flash memóriába. Szükséges neki egy kis isõ.
- Nyomj O-t h elinduljon a CFW.
- És ENJOY.....
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Mert Mp4-et lejászik(vid.form.).
Konvertáld át ezzel: Xvid4Psp.
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Tough: fiu vagyok, csak a másik accomat kidobták, vagy elfelejtettem.
Meg imádom Miley-t =)
psp 5.50 gen-D2 HUN ps2 scph70004 Mod Soft
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
meg Havas Henrik egyik könyvét is 😛
LEGÚJABB CUSTOM FIRMWARE:
5.50GEN-D3
A Gen-D3 nem ismeri fel a Call Of Duty elõzõ mentésit. Tehát még a játék, ami nem fut alatta rendesen.
Bocs, azt elfelejtettem emliteni h nem nagyon tudom h mondjuk a Slim többet kezel-e mint a Fat..de 8gb-ig 100% h kezeli mind2.
És igen, érdemes HS(HighSpeed) karit venni, az gyorsabb..
De nézd majd meg ezt: -Bemész pl a játék menüre
-Lemész a memkariig
-Nyomsz egy Háromszöget
-Info vagy vmi ilyesmi..és ott irja azt hogy támogatott-e(eredeti), vagy ismeretlem/nem támogatott(hamis)..
Ajandekba vennek 4GB-os memoriakartyat valakinek, de nagyon nem vagyok otthon benne. Tegnap az elado srac mondta, hogy nem mindegyik PSP tipus/verzio kezeli oket, ezzel el is bizonytalanitott mert nem volt nalam a gep. Ez igaz??
Annyit kihamoztam az itteni hozzaszolasokbol, hogy (ha megis kezeli) akkor High-Speed es kartyat erdemes venni elkerulendo a szaggatasokat.
Minden tippet szivesen vennek, elore is koszonom!
100%-hogy nem kez alol veszek kartyat mivel ajandek utalvanyra vennem igy marad a MM,Saturn stb...
kösz
Mûködik:
Creature Defence
Kahoots (minis)
Fortix (minis)
Bubble Trubble (minis)
Crystal Defenders
Numblast
Mystran Wars
Let's Golf (minis)
Tekken 6
Ami nem megy:
Crimson room reverse - kifagy, gépet leállítja
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
akit esetleg érdekel:
Benciky írta:
Hosszas várakozás után végre elkészítettem a PSP 5.50 GEN Hun mod (BÉTA)-t.
Mivel ez csak BÉTA verzió ezért még nem tartalmazza a Skype,Internet Böngészö,Csatlakoztattott Kijelzõ
menü magyarítását.
további info :Pspfilez - magyarítás topik
üdv
Öregharcsa
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/