PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
"Szerintem is gagyi a slim psp! Nincs benne infra, nem lehet távirányítózni vele, meg file-t küldeni mobilról.."

ÖÖöö bár nekem nem slim van, de ezen fenti funkciók egyikét sem használtam még a gépemen és szerintem pár ezer évig nem is fogom.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

skinnyman
Ejj, mi az a ronda reklám fölül? :S

Regards,

Prince of Máté
Húh télleg nagyon vicces lehet annak aki agyilag kb 12 éves -.-
Képzeld nekem is volt a telómon TV távirányító, amivel MINDENT lehetett irányítani, a videólejátszótól kedzve a mûholdas adóvevõig. Csak h ez mind akkora faszság, sokkal gyorsabb a távirányítóval, míg betöltöd a PSP-n a progit.
Na mind1, úgy látszik a falnak beszélek-.-

kisgabo
Sony PSP-2004 PB

ezt lehet custom firmware-val okosítani vajh? thx.

MaSzKa
volt M3-as BMW volt benn 331LE de soha semmire nem használtam, mert nem volt rá szükség!<#idiota>LOL

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
http://www.softpedia.com/get/Internet/Chat/Other-Chat-Tools/PSP-Messenger.shtml

de van vagy 4féle verzió

a googlet kéne használni!!!!!!!!!!

MaSzKa
az a legnagyobb élmény mikor bemész a tesco-be és nem tudja a mûszakis kollega mi van a tv-kkel mikor mutatla a potenciális vevõnek

marha jóket lehet szórakozni else hiszitek

MaSzKa
hülye vagy! valami 1000-nél is több készüléket támogat

mennyibe kerül 1 univerzális márkás távirányító szerinted? 3000ft körül

azt meg csesszétek meg a slimen 1 kib♠sz0tt 1.5-ös progi se fut
nekem a programok 90%-a 1.5-re készült és használom is õket rendesen

slim psp=gagyi psp

Zan
Sziasztok!Még egyetlen egy dologra lennék kiváncsi:

Olvastam,hogy letezik msn psp-re.Egy közvetlen linkért nagyon nagyon hálás lennék...már ha valakit udja,honnan lehet letölteni!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
ohh thx,szerintem talalok itthon,söt...csak azt hittem hogy valami extra kell hozzá...😊!Thx a gyors answert!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
Ja és még annyit,hogy valaki nem tudja,hogy honnan lehet letölteni rá gamákat,meg ezt azt?Torrent,vagy akármi,valami jobb PSP-vel kapcsolatos oldal?Igen már keresgéltem,találtam is oldalakat,de azért kiválcsi lennék,hogy ti mit ajánlanátok!Ja meg egy magyar nyelvü kézikönyvnek is örülnék,mert nem hogy magyar nyelvü nincs benne,de még angol sem abban a dobozban,amiben vettem...:S!

Kata
base pakkban nincs, de egy 5pines usb kábel minden háztartás szerves része (mobilok, fényképezõgépek, usb hubok, gps-ek, stb. mind ilyennel csatlakoznak a pc-hez)

[/cserf][/fülünyúl]

Zan
Sziasztok!

Ma vettem egy slimet,de msot latom,hogy a dobozban nincs benne az adatkábel...a kérdésem csak annyi,hogy ez normális,venni kell mellé,vagy mehetek vissza anyázni az eladonak?

Amugy nagyon jo kis cumo,jo lesz ez hosszabb utazásokkor!

50k volt 2 gb-os karival,szoftvercserével,head-settel.Hmm..biztos van olcsobban is,de most az egyszer lesz**om.

Remelem,csak kifelejtették belöle az adatkábelt!

Kata
Hú! -.-

Volt infrás mobilom, soha semmire nem használtam a funkciót, sehol nem volt rá szükség.

[/cserf][/fülünyúl]

skinnyman
Csak azért mondod, mert a tieden nincsen 😊
Nem tudod milyen élmény az, amikor átmész a barátodhoz, és átkapcsolod a tv-jét, õ meg kérdezi hogy hogy csináltad te meg mondod hogy a péespével és akkor milyen menõ vagy 😊

Regards,

Kata
Az infra egy felesleges fasssság. -.-

[/cserf][/fülünyúl]

Röfikapitány
Már meg van!

Röfikapitány
Mivel lehet aktiválni az infrát mi a progi neve?

Prince of Máté
Azért gagyi mert nincs benne infra?
Ki akar filet küldeni mobilról 😄
Távirányítónak meg sztem faszság, mert arra kitalálták már a sima TV távirányítót.
Régi mobilomon is volt távirányító, de hülyülésen kívül nem lehet másra használni
Ez egy tipikus irigykedõ hsz volt.

Szerintem is gagyi a slim psp! Nincs benne infra, nem lehet távirányítózni vele, meg file-t küldeni mobilról... Amúgy MEDAL OF HONOR HEROESoztam egész délután (multiba!) 😊
Röfikapitány
köszi már megkockáztattam😊
Még egy hülye kérdés!
Tettem fel pár progit el is indultak de tesz még ki egy két korrupt ikont is ami elég zavaró azokat el lehet tüntetni vagy ki lehet törölni esetleg?

CaviaR
😄D Igen most már törölheted mindet!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

MaSzKa
_______________________SonyPSP-t jó állapotba vennék!

skinnyman
jesszus, fejezzétek már be a spammelést...

Regards,

dunga
Valaki tolja Aliens Vs Predator Requiem-mel?

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Rip
...
Már ezt kérdeztetem a #24729-ben is, meg a #24733-ban, meg a #24739-ben meg az #24753-ban.
Mindegy, az a lényeg, hogy sikerült.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Röfikapitány
MEghajlok!Sikerült a te leírásod alapján lehet ez volt máshol is leírva de most jutott el a tudatomig mit is kell csinállni!
Köszönöm a segitséget!!!!
Most már le lehet törölni az update könyvtárat ha jól tudom?
Nehogy most csesszem el!

Röfikapitány
Bezz ezt csináltam és még sem lett jó mert megkapom a sz.ros hibaüzenetet!No mindegy majd legközelebb!!!Egyszer.....

MaSzKa
kizárt

én más alapján osztályzom a termékeket nem úgy mint te az biztos

gagyi a slim

Prince of Máté
Erre csak annyit tudok mondani, hogy amikor én elõször fogtam a PSP-t (akkor még csak a rendes volt) ugyanez volt róla a véleményem.
Sztem ha te Slimmel kezdtél volna, és utána próbáltad volna ki a Fat-et, akkor az lenne a gagyi.

CaviaR
Pedig tök normálisan írta MaSzKa, ne legyél ennyire sügér.
Te magad írtad:
- Copy the directory UPDATE to /PSP/GAME/UPDATE.
- Get sony 1.50 update and copy it to the root with name "150.PBP"
- Run the program and done.

Elsõ lépést megcsináltad, másodikkal mivan??
Rakd be a fõkönyvtárba az eredeti 1.5-ös pbp-t, 150.pbp-re átnevezve. Gy.i.k-ban megtalálod, letöltöd, átnevezed, felmásolod, kenrel progit futtatod. Ennyi.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Rip
A 150.pdb gyakorlatilag maga az eredeti Sony 1.50-es firmware átnevezve, de azt mondtad, hogy azt bemásoltad.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Röfikapitány
HA már irsz valamit akkor részletezd kicsikét!Miket kell kiegészíteni a homebrow progikat vagy?
150.pdb honnan szûljek!Na most megyek de valaki leírhatná ezt a témát érthetõen is!VAgy nem tudom!

MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa
ma volt nálam elõször Slim PSP
véleményem: ultra gagyi
a fényes mûanyag ezt a hatást keltette bennem - gagyi
az se teteszett az umd kinyitásaután be kellett dobni az umd-t pattintosan nyilott
az megy hogy ilyen könnyü azt jelenti spóroltak rendesen az anyaggal(nem szeretem a könnyütermékeket)
ránézésre is gagyi a hangszórók is

én maradok az 1 éve hiba nélkül mûködõ Made In Japan PSP-nél amibe most 1 eredeti Sony Magicgate Suppoted memkarit vettem igaz nem volt olcsó

az is durva hogy ezekhez a slim psp-khez még demoumd se csomagolnak
és ezért a szarért képesek sokkal többet kérni

annyit is megemlítenék a Slim PSP-k fele pixelhibás a gagyi gyártásból kifolyólag holott ezt a jelenséget minimálisra csökkentették a pufi 2.0-ás psp-tõl (Sharp kijelzõsõk) aztán elkezdték gyártani a fos TA-082-es alapú 2.71 fehér kinai psp-ket

MaSzKa
mivel azokat még ki kell egészíteni fileokkap

150.pdb

readme.t el kéne olvasni

Röfikapitány
Rendben!Köszi azért!Pedig jó lenne megcsinálni😞

Rip
Hmm, akkor sajna nem tudom 😞 De még gondolkodom, mi lehet a gond. De délután hátha jön valaki, aki tudja 😊

Röfikapitány
Igen oda.

Rip
A GAME150 mappába pakolod a homebrew-kat?

Röfikapitány
80020148 hibaüzenetet kapok ha felteszek egy homebrow progit!

Pedig a recovery ben át lehet állitani a 3.71-et 1.50 kernel-re és még sem jó!!!!Nincs más módja hogy fussanak ezek a progit!?

Röfikapitány
Most meg leszedtem ezt meg ezt megcsináltma ahogy le van irva erre azt irta hogy már kész!!!

http://www.dark-alex.org/m33update2.rar
http://www.dark-alex.org/150kernel_addon2.rar

Röfikapitány
áááá!!!Nem megy ez nekem!Betettem a psp game mappába a es 150.PBP
utánna is ugyanazt irta!Akkor gondoltam a az update-be is beteszem ott felülirta a másikat ezután azt irta ki hogy a gépen 3.71 egy fw van és not update!!!Úgy látszik nekem ezt szájbarágósan kell elmondani vagy valami guba van!ÁÁÁÁ

Röfikapitány
köcci!

Rip
Persze, kell az eredeti 1,50-es FW, hisz ezt hiányolja a lentebb említett hibaüzenetben is.

A cso és iso játékok persze továbbra is játszhatóak maradnak.

Röfikapitány
Oda tettem ahová írtál! /PSP/GAME/UPDATE
Akkor nem elég bemásolni azt az 150kernel_addon2 mappa tartalmát le kell még szeddni a EBOOT_1.50 ezt is?HA ezt megcsinálom akkor az rendbe van hogy mennek majd a homebrew progik te a cso,iso játékok is ugyanúgy elindulnak majd mint eddig?

Rip
Nem hírként írta -.-

MaSzKa
persze van 2-3 része is

MaSzKa
szerintem is a WRC-nél eddig nincs jobb rally psp-re
jó a fizika is