PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÖÖöö bár nekem nem slim van, de ezen fenti funkciók egyikét sem használtam még a gépemen és szerintem pár ezer évig nem is fogom.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Képzeld nekem is volt a telómon TV távirányító, amivel MINDENT lehetett irányítani, a videólejátszótól kedzve a mûholdas adóvevõig. Csak h ez mind akkora faszság, sokkal gyorsabb a távirányítóval, míg betöltöd a PSP-n a progit.
Na mind1, úgy látszik a falnak beszélek-.-
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
de van vagy 4féle verzió
a googlet kéne használni!!!!!!!!!!
marha jóket lehet szórakozni else hiszitek
mennyibe kerül 1 univerzális márkás távirányító szerinted? 3000ft körül
azt meg csesszétek meg a slimen 1 kib♠sz0tt 1.5-ös progi se fut
nekem a programok 90%-a 1.5-re készült és használom is õket rendesen
slim psp=gagyi psp
Olvastam,hogy letezik msn psp-re.Egy közvetlen linkért nagyon nagyon hálás lennék...már ha valakit udja,honnan lehet letölteni!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
[/cserf][/fülünyúl]
Ma vettem egy slimet,de msot latom,hogy a dobozban nincs benne az adatkábel...a kérdésem csak annyi,hogy ez normális,venni kell mellé,vagy mehetek vissza anyázni az eladonak?
Amugy nagyon jo kis cumo,jo lesz ez hosszabb utazásokkor!
50k volt 2 gb-os karival,szoftvercserével,head-settel.Hmm..biztos van olcsobban is,de most az egyszer lesz**om.
Remelem,csak kifelejtették belöle az adatkábelt!
Volt infrás mobilom, soha semmire nem használtam a funkciót, sehol nem volt rá szükség.
[/cserf][/fülünyúl]
Nem tudod milyen élmény az, amikor átmész a barátodhoz, és átkapcsolod a tv-jét, õ meg kérdezi hogy hogy csináltad te meg mondod hogy a péespével és akkor milyen menõ vagy 😊
Regards,
Ki akar filet küldeni mobilról 😄
Távirányítónak meg sztem faszság, mert arra kitalálták már a sima TV távirányítót.
Régi mobilomon is volt távirányító, de hülyülésen kívül nem lehet másra használni
Ez egy tipikus irigykedõ hsz volt.
Még egy hülye kérdés!
Tettem fel pár progit el is indultak de tesz még ki egy két korrupt ikont is ami elég zavaró azokat el lehet tüntetni vagy ki lehet törölni esetleg?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Már ezt kérdeztetem a #24729-ben is, meg a #24733-ban, meg a #24739-ben meg az #24753-ban.
Mindegy, az a lényeg, hogy sikerült.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Köszönöm a segitséget!!!!
Most már le lehet törölni az update könyvtárat ha jól tudom?
Nehogy most csesszem el!
én más alapján osztályzom a termékeket nem úgy mint te az biztos
gagyi a slim
Sztem ha te Slimmel kezdtél volna, és utána próbáltad volna ki a Fat-et, akkor az lenne a gagyi.
Te magad írtad:
- Copy the directory UPDATE to /PSP/GAME/UPDATE.
- Get sony 1.50 update and copy it to the root with name "150.PBP"
- Run the program and done.
Elsõ lépést megcsináltad, másodikkal mivan??
Rakd be a fõkönyvtárba az eredeti 1.5-ös pbp-t, 150.pbp-re átnevezve. Gy.i.k-ban megtalálod, letöltöd, átnevezed, felmásolod, kenrel progit futtatod. Ennyi.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
150.pdb honnan szûljek!Na most megyek de valaki leírhatná ezt a témát érthetõen is!VAgy nem tudom!
véleményem: ultra gagyi
a fényes mûanyag ezt a hatást keltette bennem - gagyi
az se teteszett az umd kinyitásaután be kellett dobni az umd-t pattintosan nyilott
az megy hogy ilyen könnyü azt jelenti spóroltak rendesen az anyaggal(nem szeretem a könnyütermékeket)
ránézésre is gagyi a hangszórók is
én maradok az 1 éve hiba nélkül mûködõ Made In Japan PSP-nél amibe most 1 eredeti Sony Magicgate Suppoted memkarit vettem igaz nem volt olcsó
az is durva hogy ezekhez a slim psp-khez még demoumd se csomagolnak
és ezért a szarért képesek sokkal többet kérni
annyit is megemlítenék a Slim PSP-k fele pixelhibás a gagyi gyártásból kifolyólag holott ezt a jelenséget minimálisra csökkentették a pufi 2.0-ás psp-tõl (Sharp kijelzõsõk) aztán elkezdték gyártani a fos TA-082-es alapú 2.71 fehér kinai psp-ket

150.pdb
readme.t el kéne olvasni
Pedig a recovery ben át lehet állitani a 3.71-et 1.50 kernel-re és még sem jó!!!!Nincs más módja hogy fussanak ezek a progit!?
http://www.dark-alex.org/m33update2.rar
http://www.dark-alex.org/150kernel_addon2.rar
utánna is ugyanazt irta!Akkor gondoltam a az update-be is beteszem ott felülirta a másikat ezután azt irta ki hogy a gépen 3.71 egy fw van és not update!!!Úgy látszik nekem ezt szájbarágósan kell elmondani vagy valami guba van!ÁÁÁÁ
A cso és iso játékok persze továbbra is játszhatóak maradnak.
Akkor nem elég bemásolni azt az 150kernel_addon2 mappa tartalmát le kell még szeddni a EBOOT_1.50 ezt is?HA ezt megcsinálom akkor az rendbe van hogy mennek majd a homebrew progik te a cso,iso játékok is ugyanúgy elindulnak majd mint eddig?