40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Sipka
    Nagyon köszönöm!
    hát ez nagyon úgy tűnik, hogy akkor nem supported... :( kb. 3500-zal ír, 5700-zal olvas. Ez nem high speedes akkor?
    Ha vásérolok kártyát, egyből beteszem a gépbe, magic gatenél kiírja, hogy supported, az attól még nem biztos, hogy high speedes ugye?
  • 5c0rp330n
    1.: eredetinél supported-et kéne írjon (támogatott), és a sebessége annyinak kell lennie, ami a dobozán van kb, 8MB/s körül általában legalább.
    2.: amit a rendszerinfónál ír, olyan fw-d van sztem. valószínűleg fent van a hun mod és abban a régi 3.80-as felirat maradhatott benne.
  • Verseghy
    Keress valami Wi-Fi topicot. Én nemszoktam vele törődni, vagy működik vagy nem. Ha itthon nem működne, akkor bevinném városba, ott mindig van WLAN és ott updatelem. Ugyse fogsz otthon PSP-n netezni:) Legalábbis nem sűrűn.
  • Sipka
    #28788?
  • Verseghy
    Nekem jó:D
  • 5c0rp330n
    oké, akkor majd ha az lehetsz újra szavazunk. akkor az egyetlen jelölt jelenleg Verseghy. legyen akkor ő?
  • Énvagyokazapád
    én már rég az lennék ha lehetnék, de nem lettem az :S
  • 5c0rp330n
    végülis ha akarsz és itt vagy gyakran és rendet tudsz tenni, lehetsz tőlem te is házigazda.
    oké, szóval eddigi házigazdajelöltek:
    Verseghy
    Col.. Énvagyokazapád :)

még valaki?
  • Pistike 007
    Igen, de miért a DNS-el van baja? Esetleg melyik topikban tudnám még ezt megkérdezni?:)
  • Verseghy
    Átjáró máshogy van beállítva a rooteren talán.. Nekem az itthoni WLANon működik, havernál meg nem, mert úgy vannak az átjárók beállitva, hogy ne tudják a szomszédok elcsorni a netet. Mondjuk erre a kódos megoldás jobb lenne...
  • Pistike 007
    Pls help:(
  • Verseghy
    Pont, hogy nem, mert nem szólok bele ebbe a témába, csak olvasom:) Mintha külsős lennék aki rendett tenne:D
  • Énvagyokazapád
    dehát neked gyári pspd van, ebben a topikban az hátrány :D
  • Verseghy
    Majd én, nekem még koronám is van
  • Énvagyokazapád
    de én nem lehet mert még nem elég idős a regem :S
    de Sedózáj csak tud már vmit művelni az ezsgé szinfala mögött :|||
  • Verseghy
    Legyen az Énvagyokazapád:D Úgyis benne volt a témában.
    Ajánlom figyelmedbe a #28806.
  • Énvagyokazapád
    te direkt akarsz rosszat nekem :[[[[[[[[[[[[[[
  • SHADOWEYES7
    válasszatok házigazdát az majd törli a nem idevaló hsz-eket
  • Bogyi007
    Megoldódott minden probléma, mennek a játékok mind!
  • Verseghy
    Nem gondolod, hogy a flém az rád is érvényes nemcsak tomira és rndre?
  • tomi890125
    :D:D na asszem ujra megyek pénzt befizetni :)
  • tomi890125
    Nem hiszem! :)
  • Bogyi007
    vagy egy eshetőség: hogyan tudnám megoldani azt hogy a lemezből iso-t csináljak?
  • Verseghy
    Ezek a progik normál fwvel is működnek?
  • Verseghy
    Ha adsz egy memo sticket rárakom neked, de másfél giga.. (gecisok)
  • Pistike 007
    Üdv! Lehet hogy láma leszek, de végigolvastam az egész neten legalább 30 FAQ-ot, de sehol sem találtam utalást...:)
    Szóval: Itthon ADSL net van, modemmel, ahogy kell. Rá van a modemre kötve egy LinkSys router, működik rendesen, laptopom van, onnan netezek.
    Megpróbáltam rácsatlakozni PSP-vel, sikerült is, jelerősség 100% stb, de még a lefuttatott teszten is minden stimmel, csak a végén egy nem: "Internet connection: Failed"
    Megnéztem a böngészőben is, és azt írja, hogy valami DNS nem stimmel. Ha autómatára állítom ezt írja ki, ha meg manuálist kéne nem tom mit kell beírni.
    Tudtok segíteni?:)
  • Bogyi007
    Épp azon gondolkodom hogy létezik egy negyedik változat is: megvárom a következő cfw-t vagy egy esetleges 4-es fixet és hátha orvosolják ezt a problémát. Dark Alex hovvalósi?
  • rnd
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8101
  • Prince of Máté
    tHx!
  • tomi890125
    valakinek volt vagy van ilyen matricája?
    ezt is olyan macerás felrakni mint a kijelző védő fóliát? :-/
  • Bogyi007
    És azt is jól olvastam ugye hogy a fix 3-at kár volt leszedni és visszaváltani már csak pandorázva lehet...
  • tomi890125
    Csini kis skinek :)

skin1
    skin2
    skin3
    skin4
    skin5
    skin6(ilyen kell!!)
    skin7
    skin8
  • Bogyi007
    Jó a tomb raidert most vették születésnapomra.
  • NEOreg3
    most wantedet és a WRC-t eladnám, a tomb raidert meg letölteném

ezt tenném a helyedben
  • Bogyi007
    Komoly a dilemma. Most nem tudok legalább 3 eredeti (Tomb Raider Anniversary, NFS Most Wanted 5-1-0 és a WRC) játékot futtatni (valszeg a 3.90m33-3 miatt) ha jól olvastam a dolgokat akkor most három választásom lehet.

Hagyom az egészet a csodába
    Pandora és visszamegyek alacsonyabb cfw-re vagy fw-re
    felteszem a 3.93 fw-t. és akkor menni fognak az eredeti játékaim (vagy már az sem biztos?

Mi legyen? Mit tennétek a helyemben?
  • tomi890125
    válogass kedvedre!
    Psp
  • Prince of Máté
    Tudtok olyan oldalt, ahol progik vannak PSP-hez?
  • Sipka
    MÁr 2 napos a PSPm, lassan mindenre rájövök működik... :)
    Most kettő kérdésem lenne:

1. 4 GBs High Speedes (elvileg) memória kártyám van. Az információknál MagicGate típusa: ismeretlen. :( Azt olvastam, hogy ez 100%, hogy hamis. Ahogy néztem max. 2-2,5 MB/s sebességgel tudok másolni a kártyára, játékok közül többet próbáltam, többségük szépen megy is egyedül FIFA 08 akadt, nem tudom ez normális-e? KÉRDÉS: valódi high speedes kártyánál MagicGate típusánál mit ír ki, mennyivel kellene, hogy tudjak rá másolni?

2. Rendszer információknál PSP FirmWare Verziója: 3.90 M33, ha azonban játékot indítok a következő jelenik meg pár pillanatig: 3.80 M33 CFW HUN-MOD. Akkor most milyen fw van a gépen?

Előre is köszi, ha valaki segít! ;)
  • Énvagyokazapád
    és mikor tudnád ideadni?
  • Verseghy
    GTA - VCS meg NFS Carbon OTC
    GTA megvan netről sztedettbe is ha neked nemlenne oda tudom adni, aztán betépünk és játszunk:D