40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#28825 Nagyon köszönöm!
hát ez nagyon úgy tűnik, hogy akkor nem supported... :( kb. 3500-zal ír, 5700-zal olvas. Ez nem high speedes akkor?
Ha vásérolok kártyát, egyből beteszem a gépbe, magic gatenél kiírja, hogy supported, az attól még nem biztos, hogy high speedes ugye? -
#28824 1.: eredetinél supported-et kéne írjon (támogatott), és a sebessége annyinak kell lennie, ami a dobozán van kb, 8MB/s körül általában legalább.
2.: amit a rendszerinfónál ír, olyan fw-d van sztem. valószínűleg fent van a hun mod és abban a régi 3.80-as felirat maradhatott benne. -
Verseghy #28823 Keress valami Wi-Fi topicot. Én nemszoktam vele törődni, vagy működik vagy nem. Ha itthon nem működne, akkor bevinném városba, ott mindig van WLAN és ott updatelem. Ugyse fogsz otthon PSP-n netezni:) Legalábbis nem sűrűn. -
#28822 #28788? -
Verseghy #28821 Nekem jó:D -
#28820 oké, akkor majd ha az lehetsz újra szavazunk. akkor az egyetlen jelölt jelenleg Verseghy. legyen akkor ő? -
#28819 én már rég az lennék ha lehetnék, de nem lettem az :S -
#28818 végülis ha akarsz és itt vagy gyakran és rendet tudsz tenni, lehetsz tőlem te is házigazda.
oké, szóval eddigi házigazdajelöltek:
Verseghy
Col.. Énvagyokazapád :)
még valaki? -
#28817 Igen, de miért a DNS-el van baja? Esetleg melyik topikban tudnám még ezt megkérdezni?:) -
Verseghy #28816 Átjáró máshogy van beállítva a rooteren talán.. Nekem az itthoni WLANon működik, havernál meg nem, mert úgy vannak az átjárók beállitva, hogy ne tudják a szomszédok elcsorni a netet. Mondjuk erre a kódos megoldás jobb lenne... -
#28815 Pls help:( -
Verseghy #28814 Pont, hogy nem, mert nem szólok bele ebbe a témába, csak olvasom:) Mintha külsős lennék aki rendett tenne:D -
#28813 dehát neked gyári pspd van, ebben a topikban az hátrány :D -
Verseghy #28812 Majd én, nekem még koronám is van -
#28811 de én nem lehet mert még nem elég idős a regem :S
de Sedózáj csak tud már vmit művelni az ezsgé szinfala mögött :||| -
Verseghy #28810 Legyen az Énvagyokazapád:D Úgyis benne volt a témában.
Ajánlom figyelmedbe a #28806. -
#28809 te direkt akarsz rosszat nekem :[[[[[[[[[[[[[[ -
#28808 válasszatok házigazdát az majd törli a nem idevaló hsz-eket -
#28807 Megoldódott minden probléma, mennek a játékok mind! -
Verseghy #28806 Nem gondolod, hogy a flém az rád is érvényes nemcsak tomira és rndre? -
#28805 :D:D na asszem ujra megyek pénzt befizetni :) -
#28804 Nem hiszem! :) -
#28803 vagy egy eshetőség: hogyan tudnám megoldani azt hogy a lemezből iso-t csináljak? -
Verseghy #28802 Ezek a progik normál fwvel is működnek? -
Verseghy #28801 Ha adsz egy memo sticket rárakom neked, de másfél giga.. (gecisok) -
#28800 Üdv! Lehet hogy láma leszek, de végigolvastam az egész neten legalább 30 FAQ-ot, de sehol sem találtam utalást...:)
Szóval: Itthon ADSL net van, modemmel, ahogy kell. Rá van a modemre kötve egy LinkSys router, működik rendesen, laptopom van, onnan netezek.
Megpróbáltam rácsatlakozni PSP-vel, sikerült is, jelerősség 100% stb, de még a lefuttatott teszten is minden stimmel, csak a végén egy nem: "Internet connection: Failed"
Megnéztem a böngészőben is, és azt írja, hogy valami DNS nem stimmel. Ha autómatára állítom ezt írja ki, ha meg manuálist kéne nem tom mit kell beírni.
Tudtok segíteni?:) -
#28799 Épp azon gondolkodom hogy létezik egy negyedik változat is: megvárom a következő cfw-t vagy egy esetleges 4-es fixet és hátha orvosolják ezt a problémát. Dark Alex hovvalósi? -
rnd #28798 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8101 -
#28797 tHx! -
#28796 valakinek volt vagy van ilyen matricája?
ezt is olyan macerás felrakni mint a kijelző védő fóliát? :-/ -
#28795 És azt is jól olvastam ugye hogy a fix 3-at kár volt leszedni és visszaváltani már csak pandorázva lehet... -
#28794 Csini kis skinek :)
skin1
skin2
skin3
skin4
skin5
skin6(ilyen kell!!)
skin7
skin8 -
#28793 Jó a tomb raidert most vették születésnapomra. -
#28792 most wantedet és a WRC-t eladnám, a tomb raidert meg letölteném
ezt tenném a helyedben -
#28791 Komoly a dilemma. Most nem tudok legalább 3 eredeti (Tomb Raider Anniversary, NFS Most Wanted 5-1-0 és a WRC) játékot futtatni (valszeg a 3.90m33-3 miatt) ha jól olvastam a dolgokat akkor most három választásom lehet.
Hagyom az egészet a csodába
Pandora és visszamegyek alacsonyabb cfw-re vagy fw-re
felteszem a 3.93 fw-t. és akkor menni fognak az eredeti játékaim (vagy már az sem biztos?
Mi legyen? Mit tennétek a helyemben? -
#28790 válogass kedvedre!
Psp -
#28789 Tudtok olyan oldalt, ahol progik vannak PSP-hez? -
#28788 MÁr 2 napos a PSPm, lassan mindenre rájövök működik... :)
Most kettő kérdésem lenne:
1. 4 GBs High Speedes (elvileg) memória kártyám van. Az információknál MagicGate típusa: ismeretlen. :( Azt olvastam, hogy ez 100%, hogy hamis. Ahogy néztem max. 2-2,5 MB/s sebességgel tudok másolni a kártyára, játékok közül többet próbáltam, többségük szépen megy is egyedül FIFA 08 akadt, nem tudom ez normális-e? KÉRDÉS: valódi high speedes kártyánál MagicGate típusánál mit ír ki, mennyivel kellene, hogy tudjak rá másolni?
2. Rendszer információknál PSP FirmWare Verziója: 3.90 M33, ha azonban játékot indítok a következő jelenik meg pár pillanatig: 3.80 M33 CFW HUN-MOD. Akkor most milyen fw van a gépen?
Előre is köszi, ha valaki segít! ;) -
#28787 és mikor tudnád ideadni?
-
Verseghy #28786 GTA - VCS meg NFS Carbon OTC
GTA megvan netről sztedettbe is ha neked nemlenne oda tudom adni, aztán betépünk és játszunk:D