40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Verseghy
    Talán rossz mappába raktad?:) swf az nem egy flash formátum?:D
  • Pistike 007
    Ezt már én is néztem... A számomra fontos részen pont átugrik x)
    De most meg: #28861
    XD
    Help...
  • Verseghy
    Sikerült a WLAN-t megoldani? Mert a FAQban van egy link ami a router és a PSP összehangolásáról szól.
    link
    Vagy ez se segített?:)
  • Verseghy
    Vannak helyek, ahol 43ért megkapsz egy új slim psp-t. De ha google beirod hogy használt PSP szerintem találsz jó állapotú fat psp-t egész olcsón is.
  • Pistike 007
    Hi...:)
    Az miért van hogy nem érzékeli a slim psp a .swf videókat?
  • tomi890125
    akkor neked bőven elég a sima psp huszonakárhányezerért!
  • Gideon Wieth
    nem tudjátok hol lehet olcsón akkor sima Psp-t kapni ? Az nekem a 20-30 ezer közötti mert 40 körül akkor már slimre gyűjtök még egy picit..
  • Gideon Wieth
    jah értem... Most az a néhány deka nekem nem számít :) csak könnyen lehessen vele filmet nézni játszani meg msn-ezni :)
  • tomi890125
    az más!
    a fat jelzőt használják a "sima psp"-re! azaz a "icsit ducibb, nehezebb" psp
    az uj pspre pedig a slim jelzőt használják mert az vékonyabb és könyebb!
    :)

• Gideon Wieth
    de most akkor komolyan kérdezem //bocs ha az idegeitekre megyek vele // De slim tulajdonképpen csak picit gyorsabb meg könnyebb a játékok/videók szempontjából ?? Tehát pl avi-t átkonvertálok mp4be akkor simán lejátsza a Psp ugyanolyan minőségbe, és nem lesz olyan h egy játék slimen fog csak menni ugye ??? :)
  • Gideon Wieth
    vagy a fat az más ??? a
  • Gideon Wieth
    meg miért lények hogy fat vagy ntfs file rendszerű-e ?
  • lowdog
    szvsz eleg a sima psp is, ha nem zavar hogy kicsit ducibb, nehezebb :)
  • Gideon Wieth
    sziasztok.

Ha nem akarom TV-re kötni a Psp-m csak msn-re játékra, meg filmnézésre használni, akkor megéri nekem a sima psp is huszonakárhányezerért, vagy jobban járok a 40 000es PsP slimmel ?
  • BadBlade
    Köszönöm a segítséget, időközben megtaláltam a megoldást, úgy ahogy a srác is mondta:

/ISO/VIDEO be kell helyezni az .iso-t. Aztán a recovery menüben kiválasztani az ISO VIDEO MOUNT- ba ezt a fájlt, majd belehelyezni egy UMD lemezt. ;) Már csak egy UMD lemezre lesz szükségem, vennem kell vmit :D

Ui.: Természetesen végignyomtam az Origins-t nagyon nagyon jó volt, főleg este fülhallgatóval. ;)
  • Sipka
    az azért már másik árkategória, nem?
    rnd: téháiksz még egyszer! ;)
  • rnd
    Erm... és?
    A kérdése nem az volt hogy mennyivel tudsz rámásolni, hanem linkelte a gyártó weboldalát, ahol a számokat nézte a "prospektusban". A gyorsabb kártyánál 9-et látott, a lassabbnál meg 15-öt. Ez egy kicsit megzavarta. Nekem egyik fajta kártyám sincs. Én a hivatkozott weboldalon lévő számokra reagáltam.
  • amdrula
    A különbség az, hogy rohadtul 5 mb/sec az a 2 mb/sec...
    Akármi is van az oldalra írva, különben is csak az van odaírva, hogy tud 15mbps-t, ami nagyszerű realitime dvd minőségű videóhoz.
  • MaSzKa
    az Sandisk Extreme 3 EISA 2007/2008 díjat is nyert
  • Sipka
    köszi rnd!
    Kicsit késő volt már, ez fel sem tűnt igazából, de nekem is valami furcsa volt...
  • rnd
    A különbség az hogy az egyik 9 megabájt per másodperc (ultra 2) a másik meg 15 megabit per másodperc (normál) azaz kábé 2 megabájt per másodperc.
  • amdrula
    Szerintem az 5mb/sec nem olyan lassú "normál" kártyára, az ultra tud 8-at 9-et, de más előnye nincs igazán...
  • Sipka
    valószínűleg mégsem elírás!?
    ultra 2 hivatalos oldal itt
    másik kártya hivatalos adatai pedig itt
  • 5c0rp330n
    az umd videókat máshova kell másolni, ISO mappán belül a VIDEO mappába ha jól emlékszem. pár hete volt róla szó egyébként. iso-ban kell lennie (nem cso-ban), bent kell lennie egy umd-nek (noumd nem müxik).
    egyébként a Silent Hill: Origins-al remélem már végeztél ha nagy Silent Hill rajongó vagy :)
  • NEOreg3
    elírták mindenbizonnyal, az ultra II-esnek gyorsabbnak KELL lennie
  • BadBlade
    Sziasztok!

Egy kérdésem lenne felétek, nagy SilentHill rajongó vagyok és a minap bukkantam rá a netem, hogy létezik egy SilenHillExperience nevű UMD VIDEO, amin mindenféle finomság található.

Na én ennek rendje és módja szerint külföldi trackerről beszereztem, 1,7 GB, bemásolom az /ISO és nem jó valamiért... :( Eddig még sosem volt ilyen bajom. Elképzelhető, hogy ezt máshova kell másolnom? Vagy mi lehet a baj.

/PSP Slim, 3.90 M33-3 ma frissítettem/
  • guppy
    most melyik márka a gyorsabb, olcsobb és megbizhatobb??? :S
    a künföldi oldalakról ugy vettem ki h a sony a gyorsabb és megbizhatobb --- de itthon inkább a sandisket magasztaljálok....
  • Sipka
    nyilván igazatok van sebesség ügyben, de kicsit utána néztem ezeknek a sandisk kártyáknak és megint kétségek között vagyok. :)
    eddig többen ezt javasoltátok, ami ezért tuti jó lehet.
    A másik amit találtam (elvileg) még gyorsabb és picivel olcsóbb is.
    Ez lehetséges, jól látom?
  • lowdog
    orommel latom h rendezodtek a dolgok :) eztan az flemelhet csak aki min level 50-es patapon bossokat megvert csalas nelkul :)))

joccakat mindenkinek!
  • lowdog
    megeloztel :)
  • lowdog
    egyszeruen azert mert a "normal" kartyakra nagyon lassan tudsz irni, ez foleg akkor kinos ha egy 1-1.5GB-os filet masolsz, es 1 ora alatt van meg...
    ezert is erdemsebb a sandisk ultra/extreme kartyak fele kacsintgatni - brutal gyorsak es kisebb esellyel hamisitjak (igaz dragabbak is)
  • 5c0rp330n
    sokkal nagyobb sebességgel kell, hogy menjen.
  • Sipka
    egy ilyen kártyáról ugyanolyan sebességgel kellene mennie a játéknak, mint umd-ről?
  • amdrula
    Én még mindig nem értem, hogy miért van ez a "High Speed" mánia...
  • tomi890125
    Válassz Sony helyett Sandisket! 4gb Ultra II-eset mondjuk :)
    Jó kis kártya!

• Sipka
    az fasza...
    nem ragaszkodnék a sonyhoz, de nem szeretnék zsákbamacskát venni még egyszer... :(
    5let, javaslat valakinek? Honnan juthatok tuti high speedes legalább 4 gigás kártyához?
  • Verseghy
    Tijed.. ott a neved fent... hazuccc?:ooo
  • Énvagyokazapád
    népszerű a topikod
  • Verseghy
    Már megint népszerű téma vagyunk, huhuu:)
  • 5c0rp330n
    a magicgate ha supported, az csak annyit jelent, hogy eredeti, nem minden eredeti high speed-es. 4 gigásból a Sony nem is csinál olyat.