40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#28785 felőlem, mi úgysem vagyunk messze egymástól :D
van vmi értelmes játékod? :D -
Verseghy #28784 Szerezzünk egy békepipát.. Aztán PSP topicos betépés lesz és közös PSPzés:D nah?:D -
rnd #28783 Köszi -
#28782 az ügy folyamatban. -
rnd #28781 Egyébként: LÉGYSZI SZÓLJ EGY MODERÁTORNAK!!!! PLZ PLZ PLZ!!! -
#28780 hagyjad nem érdemes! szegényke álomvilágban él! Azért sajnálom a srácot
xD -
rnd #28779 Tehát TE kurvaanyázhatsz, én meg nem küldhetlek el a rákba? LOOOOL -
#28778 jajjjj szólok 1 modnak és jól kitilt majd innen
Jah hogy már tövig bevagy nyalva nekik? és csak füttyentesz nekik hogy ezt és azt kéne bannolni! vicc vagy ember! -
#28777 én se nagyon irkálok mostanába ide
amikor leriom mi ami nem jó - kitörlik a hozzászólásom 1 vitz
vegyetek amit akartok :Dű
slimpsp meg akkor is 1 gagyi -
#28776 rád ugyanez vonatkozik. -
#28775 pontosan ez volt az a válasz amire számítottam tőled, mivel 100%-osan igazságalap és értelem nélküli kötekedés, mint ahogy az összes eddigi beszólásod. és az a smiley is a végén azért kiált hogy méteres betükkel olyat káromkodjak, hogy azon még 3 oldalon át csámcsoghatnál. de nem ezt fogom tenni. mivel egyben ez volt az a válasz is, amit megfogadtam hogy ha kapok, akkor ignorálni foglak és soha többet szóba se állok veled, nem veszek rólad tudomást. innentől a levegőnek beszélsz. részemről is teljesen le van zárva a dolog. és mivel a részemről itt le van zárva, még 1 (EGY) bárminemű hasonló beszólás, és a moderátorok fognak dönteni a sorsod felől. -
#28774 nem lett tisztázva! és egy fasz vagy!
én magamban a vitát lezártam és sok sikert a további psp témában! -
rnd #28773 Ha nem a fogyatékosok topikja te miért írkálsz ide? -
#28772 NE térjünk rá vissza, ez lett volna a célja annak, hogy egyáltalán válaszra méltattalak. te akkor térjünk rá vissza UTOLJÁRA, tessék:
"5c0rp330n annyira kiakadt"
vs
"a 3.93-at egy amatőr csinálta és szart sem ér. ezért nem az van kiírva."
tényleg qrvára kiakadtam . gratulálok. egyes, leülhetsz.
#28766->ez is már rég tisztázva lett csak úgy tűnik valahogy nagyon nem akarja az agyad megemészteni ezeket a dolgokat. és ha át lenne írva, akkor is 3.90 M33-3-ra lenne írva, nem 3.93-ra, megnyugodhatsz. és ne kérdezd miért, világosan leírtam. nem fogom még 5ször leírni azt amit már így is 3szor tisztáztam csak azért mert nem vagy képes még mindig felfogni és ugyanazon csámcsogsz. ez itt nem fogyatékosok topicja, bocsi. -
rnd #28771 Nem. -
#28770 ilyen akaratos faszt még egész Európa nem baszott...
Örülsz ha át lesz írva ?
-
rnd #28769 Illetve van "a patch" ami a 3.93 popcorn.prx-ét rakja át 3.90 ezzel kvázi 3.93-at csinálva abból. -
#28768 a legújabb custom firmware a 390 M33-3, amiben kb semmi változtatás nincs. -
rnd #28767 mégtelen = végtelen. -
rnd #28766 Télleg eccerűbb lett volna már az elején annyit írni hogy "mert nincs aki meg tudná változtatni". Most azon a mégtelen spirálon mozgunk hogy nála 3.90nél megakatt a lemezjátszón a tű. -
rnd #28765 És akkor most térjünk vissza az eredeti kérdésre amin 5c0rp330n annyira kiakadt:
© tomi890125
2008. ápr. 03. 18:15 #28665
egyébként miért ez a cím?
" LEGÚJABB CUSTOM FIRMWARE 3.90 M33-2"
már rég nem ez a legújabb custom firmware... -
#28764 -.-
A Sony hivatalos legújabb fwje a 3.93 -
rnd #28763 Nem a féleségét kérdeztem hanem a verziószámot -
#28762 dark-alex féléből a 3.90 M33-3 -
rnd #28761 Echochrome 3 hete kint van? Max japánban és ázsiában. Nomeg torrenten...
Gondolom te azt se tudod elképzelni hogy van aki a játékokat amivel játszik megveszi.
És enged meg egy utolsó kérdést:
akkor melyik is a legfrissebb firmware verzió? 3.90 vagy 3.93? o_O -
Verseghy #28760 Nemtudom, nekem nemrégóta van PSP-m. Hát ha tényleg nem kopik akkor kurvazsir lenne. Lehetne GTA-s is:D -
#28759 nem hinném hogy kopna, biztos van rá megoldás...
egyik PSP, vagy SONY felirat sem kopik, se elől, se hátul, vagy csak én vigyázok rá... -
Verseghy #28758 Szerintem majd nemlesz gyönyörű, ha elkezd kopni a hátulja.. -.- -
#28757 Amerikai verziók. -
#28756 scorp legalább te fejezd be... -
#28755 gyönyörű ez a psp :o -
#28754 Köszönöm, sikerült megoldanom! :) -
#28753 Formattáltasd a pspvel a memsticket. -
#28752 Hmmm, fincsi. -
#28751 umd iso mode-t Sony NP9660-ra vagy M33 driver-re. -
#28750 a veszekedés helyett inkább kérem segítsen valaki!
még mindig #28733 :( -
#28749 a troll az te vagy, vagyis saját magadat eteted. hogy mennyire lakott jól, az majd az én kommentem után fog kiderülni. nem én kezdtem a kötözködést, az értelmetlen visszapofázást és az érvek nélküli érvelést. szánalmas vagy, ahogy abba kötsz bele, hogy önmagában semmit nem számít az, hogy 3 éve van psp-m, amikor mögötte világosan leírom ("mielőtt kis hazánkban megjelent volna és gyakorlatilag azóta követem az eseményeket a legelső DevHook-októl kezdve. nincs olyan dolog szinte PSP-n, amit ne próbáltam volna"), és te mintha nem is látnád vagy látod csak az agyi szintednek megfelelően ignorálod az ész érveket, mert úgy sem tudsz ellene semmit mondani csak az idegeimen zongorázni. sztem azt sem tudod, hogy mi az a DevHook. ki ne szúrja a szemed, hogy világosan leírtam mögötte, hogy mire gondolok. köss csak bele a szavakba egyenként. de halkan megsúgom, hogy ezzel vagy azt az érzetet kelted, hogy nem érted és nem látod át, amit én mondani akarok és az agyi szinted eléggé a béka egy testrésze alatt ingadozik vagy pedig azt az érzetet, hogy átlátod és tudod hogy mit mondok és hogy minden érvedet megcáfoltam, mégis csak azért belekötsz troll módjára, mert különben unatkoznál vagy elismernéd a vereséget, ami már nyilvánvaló és sztem ha valaki elolvassa a mi kis vitánkat, csak a hozzád hasonló 80 IQ alatti fogyatékosok fognak neked igazat adni. mindenesetre bármelyik is igaz a 2 lehetőségből, harmadik lehetőség nincsen, tehát vagy te vagy az idióta, vagy te vagy az értelmetlenül kötözködő (flémelő) "troll", hogy melyik, az nekem teljesen mindegy, tőlem lehetsz mindkettő is. (aminek szintén megvan a valószínűsége). a mondanivalód középső részét most ignorálnám, mert eM82 már megválaszolta helyettem (ezúton is köszönöm), ha nekem nem hiszel, talán neki elhiszed, talán már hallottad a nevét (ha nem, csak szólj) és talán már azt is elhiszed, hogy Ő még a te hatalmas tudásodon is túl tesz és amit mond az nem alaptalan és nem hülyeség.
és talán nem véletlenül van meggyőződésem dolgokról, nem kell csontig benyalni, csak nem kell a tényeknek ellentmondani sem egy olyan témában, ahol én viszonylag otthon vagyok, te pedig sehol sem vagy.
#28746: és ott folytatod, ahol abbahagytad. arra már nem emlékszem biztosan, hogy az összes századosjegy-változású fw lényegi újítás nélküli volt-e (vszínűleg egyébként igen, de a 90%-uk biztos), arra is emlékszem, hogy például anno 2-3 éve az 1.51 semmi mást nem csinált, mint betömött egy biztonsági rést így sokan imádkoztak még akik pl szervízbe visszaküldték, hogy nehogy olyat kapjanak vissza, mert az egy ideig feltörhetetlen maradt. ez volt a legjelentősebb újítás amire emlékszem, amit egy ilyen fw hozott, azóta csak ez a tipikus "Support for Playstation Network titles has been expanded." és "The Internet Radio feature has been expanded." kamuszöveg volt, mintha még ők is elismernék, hogy semmi újítás nincsen. nemhogy erős jóindulattal, de minimális józan ésszel IS belátható, hogy a legtöbb ilyen alverzió, és ezekből is a 3.93 TELJESEN értelmetlen. talán neked és pár barátodnak értelmet ad, hogy verheted rá a melledet, hogy a tieden már 3.93 van, de egyéb értelme nincsen. ha valaki megkérdezné tőled, hogy "hú, tényleg már 3.93-ad van? és az miben jobb?", sztem csukva maradna a szád, mert fogalmad nincs. (és nem is lehetne, mert nincs is)
és mint már mondtam erre a célra van jobb megoldás is: egy program, amivel odaírhatod az fw helyére ha tetszik akkor azt, hogy 9.99, vagy hogy 666 vagy betükkel akár hogy "a legújabb pázmeg" és akkor már tényleg menő lehetsz vele.
az Echochrome-ot pedig nyugodtan várd csak és egy pillanatig se zavarjon, hogy 3 hete kint van.
én itt befejeztem, eddig sem láttam sok értelmét a vitának, innentől kezdve semmi értelmét nem látom. -
#28748 Szerintem nem chippelve van, hanem flashelve, de elvileg igen.
Valaki a #28733-ra??? -
Verseghy #28747 Egyenlőre nem.. -.- -
rnd #28746 Ettől függetlenül erős jóindulattal SEM mondható hogy ezek az alverziók teljesen értelmetlenek.
És hogy kivétel erősítse a szabályt: én már alig várom a Metal Gear-t a PSNen akárcsak az echochrome-ot