PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak keresni kell és talál az ember "jóárasított" PSP-t, fõleg SLIM-et, boltból, bontatlanul, garival. Na de a poén az,hogy ennek ellenére vannak emberkék a hazai aukciós oldalakon, akik képesek 50.000 Ft-ot elkérni egy 2 éves FAT gépért, csak azért mert viszi az ISO-kat...Ja,meg mert van hozzá 100 db játék, persze nem UMD-n😊

SpeedXHUN
ez sem rossz.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

51.600-ért van SLIM, 2 GB karival és egy WRC játékkal.

plas
*PMPmod <#awink>

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Én is Miskolc környéki vagy, de a media lett volna az utolsó ahol vettem volna a SLIM-emet.
Nézz be a metropolba.Digitall.hu...

plas
PSMPmod- ot tettem fel (érthetetlen japán betûkkel) Még a kezelésére csak-csak rájöttem, ellenben egy villámgyorsgyors loading felirat után nem játsza le a kiválasztott .pmp file-t. Egyszerûen visszalép a progi menüjébe... PMPmod-ot azért szerettem korábban, mert csak film mellé raktam az .srt-t és simán játszotta. Ja és persze full 720x480 felbontásban.
Konvertáláshoz 3GP konvertert használok.

Prince of Máté
gamestorrents.com

Honnan szeditek az ilyen jó kis 1 egész valamennyi gigás release-eket? Régen benn voltam Blackcats-en, de kib@sztak... nemtom miért. Azóta csak ilyen 3-400 megásokat találok a nyilvános torrentoldalakon.

köszönöm, értem a célzást<#ravasz1><#eljen>
5c0rp330n
A hibásodás kérdésre: Ez nem xbox, nem microsoft. Ez Sony. Távol áll tõle a hiba fogalma 😊

jó de én kazincbarcikán lakok, legközelebb miskolcon a media marktba tudok venni, meg a memória kártya vagy 6-7 ropi, az fw-t meg legolcsóbban 3-ért tom rárakatni :S tok meg olyan 2k
Prince of Máté
Auchanban 40-ért vettem, és ingyen raktam rá CFW-t, memóriakártyám volt, tokot meg majd veszek, kemény 2k.

haver 47-ért vette, plusz memórikártya, meg tok, meg a butítás...
Prince of Máté
40k -ba kerül újjonnan karaj.

sziasztok, haversrác nemrég újított egy slim-et és nagyon bejön nekem is, szóval most elgondolkoztam, hogy beszerzek egyet énis, de lenne elõtte pár kérdésem hozzátok, mert nem olcsóság az 60 körüli összeg, amit rá kéne költeni... :S
szóval: gyakran meghíbásodnak, meg mik a leggyakoribb hibák? meg lehet szokni az irányítást, vagy kicsit fura? és meddig bírja az aksi általában?
Prince of Máté
Sztem hibás a memóriakártyád!
Formázd meg elõtte, és ha úgyse jó akkor lehet h hibás.

NEOreg3
az 1.1 gigás psypsp-féle medal of honor heroes 2 nem fut tökéletesen 371m33-3-on. A menü tökéletesen bejön, de amikor tölteném be a pályát, akkor fekete kèpet kapok majd kikapcsolja magàt a gép. A memóriakarin 1.3 giga hely volt ám másolàs közben 80%-nál kapom a hibaüzenetet h megtelt a lemez de a képfájl már rajta volt a memorysticken és mint ìrtam jól is futott egészen a pálya betöltéséig. A prince of persia képfájlával is ez történt de azt végig tudtam játszani mert betöltötte a pályákat. Valami ötlet?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

http://dl.qj.net/General-Apps/pg/12/fid/15357/catid/151 én ezt használom, a hangjegy gomb-bal tudsz képet lopni.

3.80 M33-2

Requeriments:
3.80 M33

Instructions: Copy UPDATE folder to /PSP/GAME folder

This update fixes a couple of issues.

- Function scePowerGetClockFrequency/scePowerGetClockFrequencyInt was not resolved properly due to a
confussion between the two nids applying to the same function. Fixed, this update is necessary
for plugins and kernel homebrew reporting psp cpu speed.

- PSX EBOOT.PBP that have a icon of 80x80 pixels will not be replaced by Dracula icon in savedata.

Explanation of icon issue:
In 3.80 pops, Sony has introduced a bug that causes a crash when the icon of the pbp is not 80x80,
like those of psstore. To resolve the issue, M33 was replacing the icon in ram by the one with Dracuala image,
what caused the side effect of ps1 save games having Dracula icon.

Now the behaviour in 3.80 M33-2 is to replace the icon in ram only if the one in the file is not 80x80.

PSN: berghold

Tudom hogy nem ez volt a kérdés, de miért nem használsz PSP movie creatort? Annyira egyszerû, és gyors, és felirat is lesz, és dvd-bõl is tud, nálam ez a tuti.

Egy gondom van vele, hogy a felbontás max 360x208-ra tudom betenni, és néha kicsit széthúzza a képet, de nem mindig.

Grodyann
Á iszonyat jó vagy köszönöm, nagyon jó a progi beüzemeltem meg minden. Hálám kifejezhetetlen!
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Egyébként leajátszó programot nem ismerek, még alig van egy hónapja hogy van PsP-m. Holnap biztos hogy kapsz majd rá választ a többiektõl.

Minősítés: Monster Hunter FAN :)

5c0rp330n
PMPmod-on kívül nem ismerek mást. Tuti h a legújabbal próbálod, az sem megy rajta?

plas
#26606 esetleg vki...?

plas
Kis utánjárás: lásd GYIK

Grodyann
Hát ember, szerintem ez legyen az utolsó perobléma. Egyébként amikor írtam be gondoltam hogy talán le kellen e írni az egészet, de végül nem írtam le hogy ne koptassam az ujjaimat. Remélem nem szól be senki <#buck>

Na de ettõl függetlenül még mindig nem kaptam választ arra, hogy hogyan lehet PSP-ben screenshotot csinálni. Ez iszonyatosan érdekelne.

5c0rp330n
A címek nem egészen korrektek 😊
Underground Rivals
Most Wanted 5-1-0
Carbon Own The City

Grodyann
Jézusom dehogyis, nem csak egy van.
Most Wanted, Carbon, Rivals, és hamarosan jön a pro street is. Tehát inkább tájékozódni kellene mielõtt ilyen pofátlanságokat írsz be ide (viccelek) <#vigyor3>
Amúgy én csak a Rivals-al játszottam, de tök jó, csak egy idõ után unalmas. De megéri végigvinni, szerintem elég laza <#smile>

Tessék itt van borító. Screenshotokat majd a honlapomon olvashatsz (már csak pár nap, és megnyílik!)

Burnout gyorsan unalmas lesz... Colinnal se találkoztam még, azt is letöltöm!😊

Nfs-ek? Több is van? Én csak a Undergroundrivalsról hallottam, ami szerintem a Gripshift játékélményét nem hozza... 😊
Grodyann
Na egyébként belevetõdve a témába, engem is nagyon érdekelne hogy hogyan csinálta qB0B0p ezt a képet. Már utána néztem ennek a dolognak, de nem nagyon találtam normális leírást vagy ilyesmit. Tudnál adni nekünk linket, meg egy kis segítséget hogy mit meg hogy hogyan csináljunk? Szerintem mindenki hálás lesz <#nyes>

Amúgy ez szerintem nem igaz hogy csak szánalmas PSPs autós játékok vannak. Nézzük meg például a monster huntert (na jó nem leszek függõ <#vigyor3>). Burnout, Colin 05, nfs-ek miért rosszak? <#wow3>

Grodyann
Emberek!

Már van egy jelntkezõ közületek a honlapra, egy srác írt nekem privátüzenetet, írta, hogy írjam meg itt is hogy felvettem msnre is tehát FELVETTEM <#smile>

Ja meg még nagyon fontos információ, hogy:
- Vip tag lettem <#smile>
- Megváltoztattam az avataromat! Aki csak így ismerne meg, ez volt a régi:

Amúgy psp-re csak szánalmas autós játékok vannak? A Burnout jó, mert törik és carmas feelingje van. De a többi, WRC, Toca... Szégyeljék magukat! 😄

A Test Driveot nem próbáltam, letöltöm! 😊
tomy8614
toca race driver

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

kisgabo
2 helyen kell kikapcsolni, asszem, és lehet olyan játék, ahol valóban kér.

Nekem most 3.80-on kért UMD-t. Akkor ez romlott benne.

Burnout Dominator és/vagy Legends.

Más protokollt használnak, más formátum, más csatornák. Egyébként semmi.
NEOreg3
Test Drive Unlimited

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hali!

Valaki mondjon már egy értelmes/élvezhetö autós játékot psp-re.
kisgabo
nem sok újitás van... nekem a gba emu 3.71 en nem megy 3.51-en ment. ennyit sikerült pl rontani. de legalább a 3.71 tényleg nem kér umd-t..

qB0B0p:
Ezeket a képlopásokat melyik progival csinálod?
Tetszik nagyon...

<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Prince of Máté
Mi a különbség a két internet radio között?
egyik Icecastos másik Shoutcastos de mi az?

de amikor a Pc-s usb végét megmozgatom akkor usb mode-ot ir ki!az usb vel lehet a baj?érintkezõ hiba?

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2

hello a Pc re próbálok USB-vel csatlakozni de csak azt irja ki hogy csonnect a USB cable.mi a hiba ?eddig mûkdött az usb

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2

Triple H
EZAZ! nekem is sikerült!

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

kisgabo
4 oldalra vissza nem találom...

plas
Sziasztok,
Tudok mondani vmi jó video lejátszó progit FW3.80-ra? olyat ami a feliratokat is kezeli...? (ne kelljen beleégetni konvertáláskor) Eddig a PMP Mod v2.02-t használtam, de ezzel az új FW-el már nem mûködik sajna... 😞

Prince of Máté
Hány K-val másolja a gémeket a kártyára?
Amúgy minden játék megy rajta ami 3.71en is ment ^^

Hát én éppen Virtua Tennis-szel nyomom és az megy vele. Mi nem mûxik?

SpeedXHUN
Semmi gond vele megy mint az álom de ezt kb 2 oldallal elõrébb megtalálod a tapasztalataimat😊

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX