40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
guppy #29352 hát nekm nincs 1 db UMD se, de jol meg vok a memkaival, sztem vedd az elsőt + a nagyobb karit -
#29351 én is RR2 pakkot vettem régen. -
#29350 Ja utána már úgy se fog UMD-t venni :) -
rnd #29349 Vedd a RR2-es pakkot, legalább elmondhatod hogy van egy eredeti játékod Plusz háromezer forint nem a világ.
Memkártyából meg a nagyobb jobb, bár ezek úgyis "hamis" kártyák... De... plusz háromezer forint nem a világ. -
#29348 ha van demo lemez a pakkhoz, akkor felesleges +3 rugó, ha nincs akkor vedd meg. -
#29347 Most készülök PSP-t venni és a tanácsotokat szeretném kérni, hogy melyiket is vegyem meg.
43e-ért van alapgép 3.90 M33-3 fw-vel (Vadi új, slim)
46e-ért ugyan ilyen gép + Ridge Racer 2 UMD
Memóriakártya pluszba 4e a 2gb-os vagy 7e a 4gb-os.
---
A fő kérdés inkább az hogy a + 3ezer forintot megéri-e a Ridge Racer 2, ugyanis néhány kártyára másolt járkhoz ugy-e kell UMD lemez. A másik pedig, hogy a 2GB-os kártya elég-e vagy inkább a 4GB-os legyen.
Előre is köszi a választ.
-
#29346 akkor nem ismered... -
#29345 Nemár! Én épp mostanság tervezek venni egy 360-at. Nem tűnik rossznak...
Az ilyen "kigyulladós" dolgokat, ha jól tudom, már orvosolták... -
rnd #29344 Én teljesen elégedett leszek ha továbbra is úgy el lesz hanyagolva a psp mint az elmúlt 3 hónapban ennél erősebb felhozatal nem kell... -
rnd #29343 Te a firmware vagy a játékok miatt vetted a psp-t?
Ne azt nézd mikor jön firm, hanem hogy milyen játékok jönnek még idén. -
#29342 Miért?
Régen több havonta jöttek ki a FW-ek, most meg kb kéthetente!
4.0-ra meg azért kell várni, mivel az nem egy kicsi frissítés... -
#29341 azért szerintem egyre ritkábban fog kijönni már új fw. Megjelent ugye a PS3, és a Sony inkább most arra fordítja a nagyobb figyelmet. Lehet hogy nem elfelejtve van a PSP, de egészen úgytűnik, hogy most egy kicsikét félretették... -
#29340 megértem, hogy nagyon akarsz GTA4ezni, de ettől még nem hanyagolják el a PSP-t!
3 hónap alatt kijött sok jó játék, pl GoW, FF:C, flatout, Uefa, Wipeout.
Ezek mind jó címek,( talán az uefa nem) én speciel mindegyikkel el vagyok...
Vidd végig mégegyszer a GTA LCS-t, és nem kell több GTA 4 :D -
#29339 aztán majd szoljatok a pspn gta4eztek...
csak hogy ne mindig a pspt pártoljuk, én tudom hogy mostanság mivan psp téren, és azt is hogy elhanyagolnak minket, mint minden kiadó minden régebbi konzoljukat... -
rnd #29338 Az hogy egy konzol milyen jó/rossz azon múlik hogy milyen gyakran van firmware firssítés? Én tojok rá ha soha többé nem jön egy frissítés se, csak jó sok minőségi játék jöjjön...
Ha pedig xbox=nds akkor most éppen agyon dicsérted az xbox-ot sztem. -
#29337 Hát, gyerekek én nemtom, de a Sony kiadhatná azt a 4.0ás firmwaret, mert kezdem azt hinni, hogy hanyagolja a vásrálóit... Aki meg az xbox felé kacsintgat, annak csak azt tudom mondani, hogy xbox=nintendo ds ps3=psp. Csakhogy lássátok a különbséget ^^ -
lowdog #29336 nem, arra gondolok hogy nincs értelme annak amit írtál (idéztem is). :)
ha fel lenne törve, mindenki szarna a blurayre, mert ott a HDD, mehetne arról a játék. amúgy mindegy. -
#29335 na ez is igaz :)
ez kb olyan, mint amikor egy oldal csinált egy kis olvasmányt, hogy mit lehet csinálni a HDDVD drive-jával, miutábn a HDDVD megbukott. egész hasznos dolgok szepeltek, köztük poháralátét, rövid-asztal-láb korrigáló :) -
#29334 Viszont egy olcsóbb elektromos sütőt tud helyettesíteni, és piros led jelzi ha kész a kaja :D -
#29333 ezaz, suxbox, rulez!
csak aztán majd vigyázz vele, nehogy véletlenül bedarálja a lemezeidet vagy olyan hanghullámokat generáljon az olvasója, hogy összedőljenek a ház falai :) vagy jobbik esetben csak nehogy simán elszálljon RRoD-vel. meg ne nagyon próbálj majd meg vele multira lépni. szarabb konzolt ki se lehetne találni. -
#29332 PS3-ra nincs Iso loader ha arra gondolsz :)
De egyébként az lenne a leglogikusabb dolog, mert könnyűpénzért lehet hozzá HDD-t venni, és nem is bassza széjjel a lemezolvasót. -
lowdog #29331 "Hiába lenne feltörve, amíg ilyen drága a blu-ray"
és a HDD az smafu? vagy PSP-n is UMD-vel warezolsz? :)) -
#29330 Van rá egy Tiff exploit, de az nagyon bonyolult és hosszadalmas is...
Youtubeon találhatsz róla videót.
Hiába lenne feltörve, amíg ilyen drága a blu-ray, mellesleg aki a warez miatt vesz konzolt, annak a PC való :)
Olvasgasd a PS3 topikot, ott sok hsz van róla. -
#29329 ps3 fel van már törve? -
#29328 Lol, PSP-t egy Xfosra...
Nekem ez a legultsó gondolatomban sem fordulna elő.
Egy minőségi cuccot, egy szardobozra elcserélni?
Inkább PS3-ra cseréld, lehet h drágább de nem csalódsz benne. -
S8DJ #29327 vagy pedig töltsd le az Eloader-t innen -
S8DJ #29326 az umd iso driver-t állísd M33-ra -
#29325 mondki -
#29324 segíthetek? :P -
#29323 hmm, azon gondolkozom hogy beszámíttassam a pspm egy xbox360ba, mert a sony már úgyis átált a ps3ra, semmi értelmes játék, itt meg már úgysincs rám szükség... -
guppy #29322 PSPlayerMT
Ezt a progit hova kell felrakni mert betoltam a GAME150-ba a játékmenüben megjelenik,de mellette egy "hibás adat is" megprobálom elinditani de azzal kidob h "a játékot nem léehet linditani (80020148)" -
#29321 te vagy a házigazda -.- -
Verseghy #29320 Ha benne vagyok a játékba, hogy megyek a game sharingre? -.- -
#29319 lol, de a játékon belűl kellett volna neked, utánna meg nekem a menüben, szval te lamultál -.- -
Verseghy #29318 Ja az volt a gáz, hogy amikor mondtam hogy próbáljuk ki, te eszeveszedt módjára rámentél ahelyet, hogy megvártad volna, hogy én menjek elösször, mert nekem volt benne UMD:D -
#29317 kurváranem :D -
Verseghy #29316 Nem így csináltuk? -
#29315 nah majd kipróbáljuk...
Versy neked ez hogy nem jutott az eszedbe? :D:D:D -
#29314 Igen mert rosszul csináltátok.
úgy kell, hogy akinek megvan a játék elindítja, és a ugye kiválasztja a gameSharinget.
Akivel meg akarod osztani, szal akinek nincs meg, az a főmenüben (XMB) a game menüpont alatt rámegy a GameSharing opcióra, és keresés után kiválasztod a másikat -
Verseghy #29313 Mi multkor próbáltuk és 1 percig nem csinált semmi aztán feladtuk.