40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • AleXXXXX
    a vám minden 45€ feletti műszaki cikkre érvényes, amely nem az EU-bol jön.
    A vám értéke az ár 3%-a+ a 3%-al megnövekedett ár 20%-a áfa-ként.
    De a vámköteles külföldröl küldött dolgok 80%-a átmegy az ellenörzésen:P
  • tarti19
    ezt nem vámolhatják el hiszen ez törvéynbe ütköző... hacsak nem rejtettek a psp belsejébe valami illegális dolgot...:D
  • AleXXXXX
    Sziasztok!

Most néztem az usps-en a trackingot, és kb fél 9 felé a psp-m elhagyta az usát (gondolom repülőn) és úton van kis hazánk felé:):)
    Már csak azon izgulok, hogy nehogy összetörjön/összetört útközben, és ami a legfontosabb: NE VÁMOLJÁK A MAGYAR HATÁRON!! (valakinek van ezzel valami tapasztalata?)
    Alex
  • 5c0rp330n
    ááá, nem :)
    valószínűleg a csendessége miatt tartják többen szekrényben
  • Prince of Máté
    és nem hangos :)
  • zsolltikka
    Bocsesz,

csak annyira sokat fejlődött a drifting skill level, meg szereztem egy csomó speed mana-t.
  • 5c0rp330n
    360 mellé mindenképpen érdemes venni, mert az egy szar, és bármelyik pillanatban elcsesződhet, ebben az esetben búcsút vehetsz tőle hetekre.
    van rá GoW, Crisis Core és Patapon, hordozható lejátszónak sem utolsó. havidíjat sem kell fizetned, amit 360-nál kell, nem kell elreteszelni a hangereje miatt sem, nem fog RRoD-t kapni soha, nem karcolja a lemezeket. és zsbre is vághatod, ha elég bő a zsebed :) szóval számtalan előnye van.
  • tarti19
    Sony psp az nem 360-hoz van:) öcsém:D
    PS3-mal összekötve milyen mókákat lehet végbevinni?
  • tomi890125
    ha sokat utazol mindenféleképpen megéri a psp!
    mert ugye ha film! akkor a dvd! de ehez egy tv is kell,
    mert ha jáccani akarok akkor ott a 360! szintugy egy tv is kell! nemtudom ezek a zsebedben vagy a táskádban elférnek-e.
    de ha csak otthoni célra vennéd a 360 mellé akkor is megéri :D
  • amdrula
    Saját tapasztalat: 360 mellett nem biztos, hogy érdemes megvenni a psp-t :D (én vettem, de nem használom túl sokat)
    Minőség alatt nem tudom pontosan mit értesz, én azt mondom rá, hogy jó :D (nincs rrod xD)
    Hordozhatóság: táskában elfér, zsebre nem raknám (főleg tokkal :D)

Írásjeleket!!!??!! megtanulhatnád használni ??!!!?!?!!!
  • Mateus007
    Helo!
    ez lehet 1 hüülye hozzászólás! lesz! most gondolkodom 1 psp-n!csak nem találom a megfelelő érveket h. miért is jó!? mert ha jáccani akarok akkor ott a 360! ha film! akkor a dvd! zene!? minöség?be milyeN!hordozása?! nem kényelmetel!N
  • S8DJ
    Hellósztok!
    eladó egy 7 hónapos fehér fat PSP.Karcmentes,megkímélt állapotban
    -fw:3.71 M33-2 + 1.50 kernel addon
    amit adok:
    -1 fehér színű fat PSP ami a memóriakártyáról futtatja a játékokat
    -1 doboz, magyar leírás
    -1 töltő
    -USB kábel
    -2gb SONY Pro Duo High Speed kártya
    -15 db játék DVD lemezen
    (érdeklődni PÜ-ben)
  • amdrula
    Közelebb áll ahhoz, mint autós játékhoz xD
  • Anubys
    beelőztél... :(
  • Anubys
    és az jrpg?
  • 5c0rp330n
    az is jrpg? :)
  • zsolltikka
    A besztofba delegálnék még egy tagot:

Ridge Racer
    (kortalan remekmű)
  • öregharcsa
    boltot nem..hírdesd meg úgy jobban jársz..
  • tréj
    Sziasztok ell szeretném addni a PSP-met de nem tom hol tunám eladni jó áron.ne tudtok valami olyan boltot mondani ahhol jó áron ell tudnám addni?
  • lac111
    Üdv!

Hamarosan szeretnék venni egy PSP slim-et. Már elolvastam jó pár Faq-ot, de lenne még 1-2 kérdésem Pandorázással kapcsolatban. Ha jól értem, akkor egy tört PSP-n van olyan opció, hogy az aksit át lehet állítani Pandora üzemmódba, és ha ezt az aksit rakom a Slim-be, plus a memóriakártyámra felrakott új frimware-t akkor feltelepíti. Nos a kérdésem, hogy miután végeztem az update-tel, hogyan lehet visszarakni alap üzemmódba a Pandorás akkut. Egyáltalán lehet-e?
    Másik kérdésem, ha az előző nem megoldható, ki vállal pandorázást Fehérváron, és mennyiért?
  • tarti19
    akkor rávetem magam telszámra és felhívoma srácot:) lehet jókor voltam jó helyen:)
  • dexterZ
    Simán!
  • Énvagyokazapád
    igen
  • wordsworth
    sztem meg.
  • Verseghy
    Onnan, hogy nekem ilyen van, csak eredetibe és láttam egy összehasonlító képet és kiderült, hogy az enyém az eredeti. Mondjuk szép is lett volna Sony Centerbe nem eredetit venni.
    Pl a bal alsó sarokba 2es van és zöld háttérrel, jobb oldalon a PSP felett és alatt is vannak ikonszerűségek meg ilyenek.
  • tarti19
    Szerintetek megéer egy 2 hetes psp slim fehér 25k-t? elaáds anygi okok miatt... mert én erre msot nagyon beindultam:D
  • MaSzKa
    én nem azt írtam hogy a szállítás 2-3hét

én arra gondoltam mire megkapja a rendeléstől az 2-3 hét
  • Prince of Máté
    Nem muszáj házhoz szállítással kérni, ha nem akarsz 1500-at rádobni.
    Ja és elpofáztam már, hogy nem a szállítás a hosszú, hanem hogy raktáron legyen a cucc. De neked hiába beszélünk...
  • MaSzKa
    nem az eredeti Sandisk Ultra 2 átalakítóval 8400Ft 10év gari
    ez a legjobb szinte gyors viszonylag olcsó és hivatalos helyről
    1500Ft-ért ki is szállítanak bárhova 2-3 hét kb
    www.digitalmix.hu
  • fikoo
    Sőt még bővebben (a lehetséges változtatások) Angoloul van, de szerintem könnyű megérteni olyanokat, mint pl. az Adobe Flash Player 9
    Lista
  • fikoo
    Engem a DivX lejátszás, és a 4.0ás firmwarrel kapcsolatos további extrák is érdekelnek, nemcsak a játékok.
  • stockhouse
    nem szoktam ebay-en nézegetni, mert rengetegen jelezték nekem hogy sok a hamisítvány
  • BuktaXbox360
    4eFtért vehettél volna ebayről, max 2 hét alatt itt van.
    http://search.ebay.com/psp-4g_W0QQfcidZ93QQfrppZ50QQfrtsZ150QQfsooZ1QQfsopZ34QQgbrZ1QQmaxrecordsreturnedZ300QQsbrsrtZd

De ha ügyes vagy olcsóbbat is találsz ott.
  • stockhouse
    ma vettem át a sandisk pro duo gaming 4GB-os kártyát a digitall-ban, a kártya kifogástalanul müködik és nem szaggatnak rajta a játékok, a GTA-k sem, a magicgate supported-et jelez szóval valószinüsítem hogy eredeti, bruttó 7795 volt, és 5 év gari, de ezt a boltot csak abban az esetben ajánlom ha igen ráérsz a dologgal mivel nekem 3 hetett kellet rá várni ugy hogy személyesen vettem át, szóval mindenki maga dönts el aki kártyát akar venni, hogy vesz eggyet gyorsan olcsón de hamisítványt vagy egy kicsivel többet vár rá(nem feltétlenül) és többet fizet, de eredetit vesz ami sokkal jobb, csak ennyit akartam mondani.
  • AleXXXXX
    őő, és ez pontosan mit is jelent? és mi jelzi ki?:D
  • S8DJ
    Magicgate Unknown-ot jelez ki
  • AleXXXXX
    Honnan tudod?:O
  • Verseghy
    hamisítvány
  • raven87
    Ilyet megéri venni 5500 FT-ért?

• rnd
    Ha a másikról töltessz akkor az eddigi összes töltésed huss...