40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#29592 a vám minden 45€ feletti műszaki cikkre érvényes, amely nem az EU-bol jön.
A vám értéke az ár 3%-a+ a 3%-al megnövekedett ár 20%-a áfa-ként.
De a vámköteles külföldröl küldött dolgok 80%-a átmegy az ellenörzésen:P
-
#29591 ezt nem vámolhatják el hiszen ez törvéynbe ütköző... hacsak nem rejtettek a psp belsejébe valami illegális dolgot...:D -
#29590 Sziasztok!
Most néztem az usps-en a trackingot, és kb fél 9 felé a psp-m elhagyta az usát (gondolom repülőn) és úton van kis hazánk felé:):)
Már csak azon izgulok, hogy nehogy összetörjön/összetört útközben, és ami a legfontosabb: NE VÁMOLJÁK A MAGYAR HATÁRON!! (valakinek van ezzel valami tapasztalata?)
Alex -
#29589 ááá, nem :)
valószínűleg a csendessége miatt tartják többen szekrényben -
#29588 és nem hangos :) -
#29587 Bocsesz,
csak annyira sokat fejlődött a drifting skill level, meg szereztem egy csomó speed mana-t.
-
#29586 360 mellé mindenképpen érdemes venni, mert az egy szar, és bármelyik pillanatban elcsesződhet, ebben az esetben búcsút vehetsz tőle hetekre.
van rá GoW, Crisis Core és Patapon, hordozható lejátszónak sem utolsó. havidíjat sem kell fizetned, amit 360-nál kell, nem kell elreteszelni a hangereje miatt sem, nem fog RRoD-t kapni soha, nem karcolja a lemezeket. és zsbre is vághatod, ha elég bő a zsebed :) szóval számtalan előnye van. -
#29585 Sony psp az nem 360-hoz van:) öcsém:D
PS3-mal összekötve milyen mókákat lehet végbevinni? -
#29584 ha sokat utazol mindenféleképpen megéri a psp!
mert ugye ha film! akkor a dvd! de ehez egy tv is kell,
mert ha jáccani akarok akkor ott a 360! szintugy egy tv is kell! nemtudom ezek a zsebedben vagy a táskádban elférnek-e.
de ha csak otthoni célra vennéd a 360 mellé akkor is megéri :D -
amdrula #29583 Saját tapasztalat: 360 mellett nem biztos, hogy érdemes megvenni a psp-t :D (én vettem, de nem használom túl sokat)
Minőség alatt nem tudom pontosan mit értesz, én azt mondom rá, hogy jó :D (nincs rrod xD)
Hordozhatóság: táskában elfér, zsebre nem raknám (főleg tokkal :D)
Írásjeleket!!!??!! megtanulhatnád használni ??!!!?!?!!! -
Mateus007 #29582 Helo!
ez lehet 1 hüülye hozzászólás! lesz! most gondolkodom 1 psp-n!csak nem találom a megfelelő érveket h. miért is jó!? mert ha jáccani akarok akkor ott a 360! ha film! akkor a dvd! zene!? minöség?be milyeN!hordozása?! nem kényelmetel!N -
S8DJ #29581 Hellósztok!
eladó egy 7 hónapos fehér fat PSP.Karcmentes,megkímélt állapotban
-fw:3.71 M33-2 + 1.50 kernel addon
amit adok:
-1 fehér színű fat PSP ami a memóriakártyáról futtatja a játékokat
-1 doboz, magyar leírás
-1 töltő
-USB kábel
-2gb SONY Pro Duo High Speed kártya
-15 db játék DVD lemezen
(érdeklődni PÜ-ben) -
amdrula #29580 Közelebb áll ahhoz, mint autós játékhoz xD -
#29579 beelőztél... :( -
#29578 és az jrpg? -
#29577 az is jrpg? :) -
#29576 A besztofba delegálnék még egy tagot:
Ridge Racer
(kortalan remekmű) -
#29575 boltot nem..hírdesd meg úgy jobban jársz.. -
tréj #29574 Sziasztok ell szeretném addni a PSP-met de nem tom hol tunám eladni jó áron.ne tudtok valami olyan boltot mondani ahhol jó áron ell tudnám addni? -
#29573 Üdv!
Hamarosan szeretnék venni egy PSP slim-et. Már elolvastam jó pár Faq-ot, de lenne még 1-2 kérdésem Pandorázással kapcsolatban. Ha jól értem, akkor egy tört PSP-n van olyan opció, hogy az aksit át lehet állítani Pandora üzemmódba, és ha ezt az aksit rakom a Slim-be, plus a memóriakártyámra felrakott új frimware-t akkor feltelepíti. Nos a kérdésem, hogy miután végeztem az update-tel, hogyan lehet visszarakni alap üzemmódba a Pandorás akkut. Egyáltalán lehet-e?
Másik kérdésem, ha az előző nem megoldható, ki vállal pandorázást Fehérváron, és mennyiért? -
#29572 akkor rávetem magam telszámra és felhívoma srácot:) lehet jókor voltam jó helyen:) -
dexterZ #29571 Simán! -
#29570 igen -
#29569 sztem meg. -
Verseghy #29568 Onnan, hogy nekem ilyen van, csak eredetibe és láttam egy összehasonlító képet és kiderült, hogy az enyém az eredeti. Mondjuk szép is lett volna Sony Centerbe nem eredetit venni.
Pl a bal alsó sarokba 2es van és zöld háttérrel, jobb oldalon a PSP felett és alatt is vannak ikonszerűségek meg ilyenek. -
#29567 Szerintetek megéer egy 2 hetes psp slim fehér 25k-t? elaáds anygi okok miatt... mert én erre msot nagyon beindultam:D -
#29566 én nem azt írtam hogy a szállítás 2-3hét
én arra gondoltam mire megkapja a rendeléstől az 2-3 hét -
#29565 Nem muszáj házhoz szállítással kérni, ha nem akarsz 1500-at rádobni.
Ja és elpofáztam már, hogy nem a szállítás a hosszú, hanem hogy raktáron legyen a cucc. De neked hiába beszélünk... -
#29564 nem az eredeti Sandisk Ultra 2 átalakítóval 8400Ft 10év gari
ez a legjobb szinte gyors viszonylag olcsó és hivatalos helyről
1500Ft-ért ki is szállítanak bárhova 2-3 hét kb
www.digitalmix.hu -
#29563 Sőt még bővebben (a lehetséges változtatások) Angoloul van, de szerintem könnyű megérteni olyanokat, mint pl. az Adobe Flash Player 9
Lista -
#29562 Engem a DivX lejátszás, és a 4.0ás firmwarrel kapcsolatos további extrák is érdekelnek, nemcsak a játékok. -
#29561 nem szoktam ebay-en nézegetni, mert rengetegen jelezték nekem hogy sok a hamisítvány -
BuktaXbox360 #29560 4eFtért vehettél volna ebayről, max 2 hét alatt itt van.
http://search.ebay.com/psp-4g_W0QQfcidZ93QQfrppZ50QQfrtsZ150QQfsooZ1QQfsopZ34QQgbrZ1QQmaxrecordsreturnedZ300QQsbrsrtZd
De ha ügyes vagy olcsóbbat is találsz ott. -
#29559 ma vettem át a sandisk pro duo gaming 4GB-os kártyát a digitall-ban, a kártya kifogástalanul müködik és nem szaggatnak rajta a játékok, a GTA-k sem, a magicgate supported-et jelez szóval valószinüsítem hogy eredeti, bruttó 7795 volt, és 5 év gari, de ezt a boltot csak abban az esetben ajánlom ha igen ráérsz a dologgal mivel nekem 3 hetett kellet rá várni ugy hogy személyesen vettem át, szóval mindenki maga dönts el aki kártyát akar venni, hogy vesz eggyet gyorsan olcsón de hamisítványt vagy egy kicsivel többet vár rá(nem feltétlenül) és többet fizet, de eredetit vesz ami sokkal jobb, csak ennyit akartam mondani. -
#29558 őő, és ez pontosan mit is jelent? és mi jelzi ki?:D -
S8DJ #29557 Magicgate Unknown-ot jelez ki -
#29556 Honnan tudod?:O -
Verseghy #29555 hamisítvány -
#29554 Ilyet megéri venni 5500 FT-ért?
-
rnd #29553 Ha a másikról töltessz akkor az eddigi összes töltésed huss...