PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Naja... varez a kiráj... <#szomoru1>
NEOreg3
lol, memory stickrõl a medal of honor heroes kb 2-3x gyorsabban tölt nekem, innentõl kezdve meg nem érdekel, hogy a slim esetleg 3 másodpercet ráver a fat-re a 64mb memóriából(+belsõ szoftverbõl) adódóan

egyszóval ha nem UMD-rõl játszik a gyerek, akkor nem érdemes slimre váltania=)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Igen nagyon valószinü hogy ti mindent jobban tudtok mint a Sony designerei .Ha nem ez lenne a mai trend akkor nem ilyen PSP-t csináltak volna .Halom "Marketinges " azon dolgozott hogy minnél jobb és eladhatobb PSP-t tervezzenek illetve csináljanak is.

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2

Prince of Máté
Ja a minõség nagyon romlott azzal, hogy a matt színt metálra cserélték, és vékonyabb lett pár mm-el a burkolat a méret miatt.
Tiszta faszság volt ez, szar a minõsége 😄

hali maszka irtam üzit

MaSzKa
nehogy megmagyarázd már

jól kisoporlták belõle az anyagot

és a minõség is jelentõren romlott

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
én már irtam neked privit hogy érdekelne

miért nem olvasod el?

Prince of Máté
Az hát, egy gagyi mert a régi hibáit javították ki.

MaSzKa
nekem volt mind2 de nem tesztelgettem

slim számomra gagyi volt

matyi08
most ott tartok, hogy a 3.7-es IR Shell-ben csak OE NoUMD van, amivel nem indul el minden. a 3.8-asban benne van az M33-as, és a Sony-s NoUMD is, de azokkal valamiért nem mûködik. az OE-vel pedig igen, csak ugye nem minden játék. sajnos umd-m nincs, ezért próbálkozok így. mint már mondtam, M33 3.71-2 a szoftverem. tud valaki segíteni?

despertar_cementerio hoz esetleg egy rövid magyar ismertetést lehetne kérni???Sajnos nem igazán vágom az angolt!!Segitséget elõre is THX!!
Apám,ez a Capcom Classics Collection játék naon tuti!
Régi,jó játékok egy kupacban😊))

matyi08
de nekem 3.71 M33-2 van! a 3.8-as IR Shell-el próbáltam. lehet hogy régebbivel kéne?

SpeedXHUN
slim a jó 1 értelmû de az drágább is.
nekem sok haverom mondta hogy csak azt nem szereti a slimben hogy nem elég jól fogható,de ez sztem kéz kérdése kis kezûek nem panaszkodhatnak😄😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Ezt a SLIM/Fat témát már alaposan kivesézték egy másik PSP fórumban.
Nekem ott is, és most is az a véleményem,hogy aki megteheti vegyen mindkettõbõl egyet és megtapasztalja van-e különbség, illetve élvezheti mindkettõ elõnyeit/hátrányait.
Akinek meg nincs pénze hogy mindkettõt birtokolja, az szeresse azt amilye van és ne keresse hogy mi a hiba benne vagy hogy miért jobb a másik😊))

Prince of Máté
Én már a valóságban is letesztelem több 10 játékkal, MEMÓRIAKÁRTYÁRÓL is, hogy gyorsabb a slim töltésnél.
Nyilván akinek a régi van nem képes beismerni, természetesen a fat a jobb mert abban infra is van, és jobb a fogása mert nehezebb 😄😄😄

Nagyon sokan letesztelték, a slim gyorsabb. Az intenzíven töltõ játékoknál sokkal, a keveset töltõknél meg egyforma. Üsd be egy keresõbe, hogy "psp fat slim loadtimes" és 1000+1 tesztet találsz.
Itten van ni még egy teszt....
De ha olyannak adod el,aki ráadásul ezzel kereskedik és nyilván továbbadja,akkor mégkevesebb.

Annyit vegyél figyelembe,hogy egy tökéletesen karcmentesen,kb. fél éves fat gép, 4 gb-os karival maximum 35.000 Ft.

Hidd el,én nagyon keveset😊
Csak azért kérdem,mert ha részletesen ide kiírnád,hogy milyen állapotú, színû, milyen hibája van (karc,pixelhiba,stb.) és egy árat,akkor hátha valaki lecsapna rá...

hali és mennyit adnál érte?

MaSzKa
most készül az uj változat ami jo 3.80m33 hoz

matyi08
lenne egy problémám. usb-n keresztül akarok isokkal játszani. leszedtem az IR Shell-t, meg az usbhostfs-t, minden fasza egy darabig, elindítom a progit, tudok lépegetni a mappákban, meg is van az iso, de mikor indítanám azt írja, hogy "No disc inserted". a beállításokban beállítottam a NoUMD mod-ot is. mi lehet a baj?

Mennyit szeretnél magyar forintban a fat gépedért?Minden nélkül, csak a gép,akksi és töltõ?Milyen színû?Valami hiba?

MaSzKa
milyen töltési idõ

a video nem bizonyít semmit

egyforma memkerikvoltak a pspbe? kizárt
a játékokbetöltése umd-rõl attól is függ karcos vagy tapis e

MaSzKa
pandora már rég lejárt

már unbricker van Despertar del Cementerio ebbõl is már 4-es változatnál jár a mesterünk

MaSzKa
mondtam már hogy megveszem a fatedet azt vehetsz slimet

köszönöm, sajna én nem tudok neked segíteni..... bocs 😞
Talán mert a töltésidõ úgy 1 perces töltésnél is már vagy 15 másodperccel kevesebb?
Hmmm?
Hello!Mit tegyek,tehetek ha véletlenül a tört 3.71 m33-4 softwarera rátettem a gyári 3.80-as software-t és most nem tudok az iso játékokkal játszani!!Hogyan javitható ez a hiba???Csak pandora???PLS HELP!!!!!Elõre is THX a válaszokat!!NFSU Rivals Koreai és nincs angol tudtommal!!
NEOreg3
miben jobb a 64mb belsõ memórián kívül? soroljad.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

6 hónapja vettem a fat psp-m de rájöttem hülyeség volt inkább slimet kellett volna vennem!!!és most senki nem cseréli el velem mivel a slim jobb!!

5c0rp330n
Fogalmam sincs. Vékonyabb lett, aztán biztos áttervezték. De csak találgatok. Valahol olvastam amit írok: egymás mellé volt téve phat és slim egy tesztben és azt írták oda, hogy ne tévesszen meg senkti a különbség, a phat már több éves, azért kisebb a fényereje, amúgy ugyanolyanok kb.

MaSzKa
<#eljen>

Na ezt pofáztam én.

Sziasztok! Találkoztatok már ezzel a problémával: NFS U Rivals: fogalmam sincs, hogy milyen nyelvû? Már a 3. verziót próbálom és mindegyik ilyen kriksz kraksz okat nyomat. Át lehet valahogy állítani english re? Vagy van vkinek vmi torrent link ami az angol nyelvût tartalmazza? Köszönöm ......
MaSzKa
ez hülyeség

a slim spórólás jegyében született és új vékony design
így 2 legyet ütött a sony

slimen nem lesz natur 1.5 esetleg csak emuláció

Nem erre gondoltam.
Tudom,hogy a RAM-ban,az infrában és sok apró dologban eltér a két gép.Azonban nem véletlen hogy eddig nem született 1.5-s addon SLIM-hez...Ezzel kezdték volna szerintem,ha lehetséges lenne.

Kokesz02
Menyibe kerülne egy jominöségü 8g-s kártya?

kokesz

Prince of Máté
Hardvwerük ugyanaz, csak a slimben több a ram!
A lényeg hogy természetesen lesz Slimre is 1.5.
Az árakról meg annyit, hogy bármi történhet!
Mindenképpen várok márciusig, nem csak a 16 gigás miatt.

SpeedXHUN
nem fog lemenni az ára max 1 ezrest.
2 gb os fake sony volt 6 ezer megjött a 4gb-os lement az ára 5 ezerre és lett 10 k ért 4gb os tehát érted az arányt

Ha nem változtattak a kijelzõn, akkor miért változtattak a csatlakozásán? <#rolleyes>
5c0rp330n
Mert más a csatlakozásuk gondolom.

A SLIM-ben nem azért nincs 1.5, mert eleve hardveresen nincsenek meg az adottságai?

Ha ugyanolyan a kijelzõjük,akkor miért van az,hogy ha akarsz venni új LCD-t,akkor a fat-hez és a SLIM-hez másféle kapható?

5c0rp330n
32 gigásnál sztem nem lesz nagyobb ami belemegy soha 😊

kisgabo
márciusban meg várjad a 32-64 gigásakat, mert akkor a 16-os is lemegy, aztán várj életed végéig, mert jönnek a terrás karik, ingyen. <#idiota>

Prince of Máté
fél éven belül itt lesz az 1.50 kernel slimre is, ami elvileg már a következõ FW-ben benne lesz!

SpeedXHUN
köszi megvan😊

5c0rp330n
Könnyebb. Jah. Kijelzõje fényesebb? Biztosan nem, ugyanaz a kijelzõ van bennük. Köztudott, hogy a TFT-t idõvel veszítenek a fényerejükbõl, nem csoda, ha egy 2 éves phat nem világít olyan jól, mint egy vadiúj Slim, 2 év múlva az is ugyanolyan lesz. Valakinek pedig fontos a régi homebrew-k futtatása, szóval vkinek jobb is a phat.