PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyszóval ha nem UMD-rõl játszik a gyerek, akkor nem érdemes slimre váltania=)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
Tiszta faszság volt ez, szar a minõsége 😄
jól kisoporlták belõle az anyagot
és a minõség is jelentõren romlott
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
miért nem olvasod el?
slim számomra gagyi volt
Régi,jó játékok egy kupacban😊))
nekem sok haverom mondta hogy csak azt nem szereti a slimben hogy nem elég jól fogható,de ez sztem kéz kérdése kis kezûek nem panaszkodhatnak😄😄
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Nekem ott is, és most is az a véleményem,hogy aki megteheti vegyen mindkettõbõl egyet és megtapasztalja van-e különbség, illetve élvezheti mindkettõ elõnyeit/hátrányait.
Akinek meg nincs pénze hogy mindkettõt birtokolja, az szeresse azt amilye van és ne keresse hogy mi a hiba benne vagy hogy miért jobb a másik😊))
Nyilván akinek a régi van nem képes beismerni, természetesen a fat a jobb mert abban infra is van, és jobb a fogása mert nehezebb 😄😄😄
Itten van ni még egy teszt....
Csak azért kérdem,mert ha részletesen ide kiírnád,hogy milyen állapotú, színû, milyen hibája van (karc,pixelhiba,stb.) és egy árat,akkor hátha valaki lecsapna rá...
a video nem bizonyít semmit
egyforma memkerikvoltak a pspbe? kizárt
a játékokbetöltése umd-rõl attól is függ karcos vagy tapis e
már unbricker van Despertar del Cementerio ebbõl is már 4-es változatnál jár a mesterünk
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
a slim spórólás jegyében született és új vékony design
így 2 legyet ütött a sony
slimen nem lesz natur 1.5 esetleg csak emuláció
Tudom,hogy a RAM-ban,az infrában és sok apró dologban eltér a két gép.Azonban nem véletlen hogy eddig nem született 1.5-s addon SLIM-hez...Ezzel kezdték volna szerintem,ha lehetséges lenne.
A lényeg hogy természetesen lesz Slimre is 1.5.
Az árakról meg annyit, hogy bármi történhet!
Mindenképpen várok márciusig, nem csak a 16 gigás miatt.
2 gb os fake sony volt 6 ezer megjött a 4gb-os lement az ára 5 ezerre és lett 10 k ért 4gb os tehát érted az arányt
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX