PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
Mindegy, zárjuk le, van képcsövesbe is 480p, komolyabb 100Hz-es tv szokta tudni... pont.
Csak erre válaszoltam: "1000 vs. 2000 vitában újabb érv lenne, hogy vajh melyik volt..."
És a képen egy PSP-1000 van.
PSN: berghold
PSN: berghold
Remélem egy példa elég: Sony FD Trinitron Wega KV-DB29M60 (Multi HD-Ready 1080i/720p/625p/576p/525p/480p/480i és ráadásul képcsöves!)
Ha nem elég szólj, bár a gúgli a barátod írd beléje hogy "CRT 480p" <#eplus2>#eplus2>
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
psp boom-boom az amcsi isiben
Szegény csávó nadrágzsebében kigyulladt a psp. A vault azt írja, hogy miközben játszott vele gyulladt ki a gatyó.
Lényeg a lényeg, hogy végül fel is robbant.
1000 vs. 2000 vitában újabb érv lenne, hogy vajh melyik volt...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
mégegyszer köszi eM82, jóféle csomag lett 😊
kezd egy kcisit elegem lenni belõle.
Viszont akkor 3.71-4M33-on miért mennek, pedig tudtommal nincs fent 1.5ös kernel...
SLIM PSP-re egyelõre nincs ilyen, de készül...állítólag.
Van egy kis gondom...
Megcsináltam a JigKick akist meg hozzá a kártyát is, és amikor berakom a downgradelendõ psp-be, akkor a backupot meg tudom csinálni, de a downgrade-nál már ezt írja ki: "Cannot find UPDATE.PBP", pedig a memkarin rajta van.
de nem engedi:@
Letölthetõ innen
A telepítési útmutatót itt találhatjátok.
Ezekkel az ikonokkal pedig már nem nagyon lehet eltéveszteni, hogy melyik is az elsõ/második lépés 😛

Mit próbáltál?Filmet nézni fasza?
De szívesen,máskor is<#eljen>#eljen>
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
kokesz