40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
PSPeti #29872 Hát szép kis beszélgetést indítottam el
Én inkább megveszem erdetibe és k*rvára büszke vagyok a 12 játékra a polcomon! Gta-k nfsek locco rocco......
Emberek nem hallottatok még az íbéjről?
Használtan lehet venni 4-5db gammát egybe használtan már 66$-ért(=kb.10000 vagy kevesebb) és teljesen jó mindegyik.... Bár az tény hogy csak USA-s pspken mennek azok, vagy cfw-n de még így is megéri.
Lehet h egy kicsit off de pl. nekem a ps2-m ki van csippelve de másolt cd még nem volt benne!!! És én erre marha büszke vagyok. Én azért moddolom a gépem hogy régiófüggetlen legyen. Mint pl. vannak azok a fasza japán játékok de csak japánban adják ki... Vagy az ebayen veszek ntsc-s gammákat egyszerre 10-15-öt sokkal olcsóbb mint itthon!(Am. PAL gamekkel is tolom)
ON: Szóval a warez csúnya dolog (bár nem azt modtam hogy én még életemben nem warezoltam, szerintem nincs is ilyen ember) De ha egy játék teccik legalább akkor megtisztelem azzal a sony meg a gyártót hogy megveszem. Ha csak úgy tesztelni akarok vmit akkor warezolok(nagyritkán)
Hidd el Alex sokkal jobban megbescsülöd így a dolgokat! -
rnd #29871 Aztán meg jön a sírás hogy milyen szar játékok jönnek péespére, ha a fejlesztők az alacsony eladások miatt (pl mindenki varezol) nem akarnak túl sok pénzt rakni a fejlesztésbe. Ugye? -
#29870 srácok csak szólok! előbb utóbb jön egy modi és kitakarít titeket innen...megéri?? -
#29869 Hát engem most le lehet hurrogni (ne szemeteld a fórumot, vag magadban vagy priviben) de nekem MÉG 2500ft-ot se ér meg egy játék. Lehet velem van a god, de nekem a gépemen igazábol semmi sem eredeti. Én ijen vagyok: ha valamit meg lehet szerezni ingyen/olcsón, én azt választom. Engem nem tölt el "büszkeséggel" egy polcnyi UMD lemez.. A játék ugyanúgy jó, ha dvd-röl memókarira rakod? Igen! Akkor meg..? -
#29868 A warezról csak annyit, hogy nekem 9db eredeti PSP játékom van amik között olyan nagy címek vannak mint LocoRoco, Daxter, God of War, Prince of Persia, Killzone, stb. és van vagy 25-30 játék szaros DVD lemezeken. Azt hogy ki melyikre lenne büszke azt döntse el mindenki maga. Speciel én inkább raknám ki a polcomra a 9db eredetit, mint a slim tokos TDk-kat....
A 10-15e Ft-os árakkal meg le lehet állni. Más topikokban is olvasok ilyen hülyeségeket és ha valakinek van már annyi sütnivalója, hogy le tudja szedni a netről a játékokat akkor legyen már arra is képes, hogy rákeres pár boltra/aukcióra és megnézi az árakat. Egy érdekesség: 576 boltban születésnapi akció keretében vettem meg a Killzone-t 2500 Ft-ért. Csak körül kéne nézni.... -
lowdog #29867 és a több cd-s játékok? -
#29866 Komolyan ennyi esze van némelyik embernek? :D A PS1 játékok CD-re (CD) készültek. Akkor szerinted kötelező az 1GB? -
#29865 jár hozzá manual meg minden.
Akkor csak jó lesz..:D -
#29864 Az első mondat helyesen: Az annyit is ér (mármint a 3.95GEN), a warezra meg annyit, van ingyen is és nem torrent, de linket ne várjatok, mert nem mondok.
-
#29863 Az annyit is, a waezra meg annyit, van ingyen is és nem torrent, de linket ne várjatok, mert nem mondok.
Én a gépemet 6 origi játékkal kaptam azóta van hozzá még 3 és az mese hogy 10e minden játék!
576 boltokban is van most 1-et fizet 2-öt kap akció - így 3250 forint egy játék, meg ott vannak az aukciós oldalak akár itthon akár külföldön és ott is lehet olcsón játékokat kapni.
Tiszteljétek már meg annyiban a játékfejlesztőket legalább annyira hogy ami játék nagyon tetszik azt megveszitek eredetiben!
Ti is elvárjátok hogy a munkátokért pénzt kapjatok vagy ti ingyen dolgoztok bárkinek? -
#29862 ROM-ja, RAM-ja nyilván van, szabadon felhasználható memoja nincsen.. -
lowdog #29861 attól függ, hogy definiáljuk a memóriát.
olyan biztos nincs neki mint egy elefántnak :) -
#29860 dehát van belső memóriája :O -
rnd #29859 Ha van hozzá SoftAP (program ami szoftveresen access point-ot (elérési pontot) csinál belőle) akkor jó. Ha nincs ilyen hozzá, de tudod milyen wifi chipset-re épül akkor lehet még szerencséd más gyártó softAPjével... -
lowdog #29858 szerintem jó lesz ez, csak megfelelően be kell állítani az eszközt! -
#29857 Nincs belső memóriája PSP-nek, memóriakártyát kell venni hozzá.
Egy átlagos PS1 játék 700 mega, pl a GT 2 is! -
#29856 Hát akkor így jártam...:S:D
Vagy 3 napja vettem psp-hez wifi access pointot.
Azt vettem ki belőle, hogy olyan mint egy router, csak a pc-hez kell csatlakoztatni közvetlen. (csak éppen olcsóbb:D)
Ha felraktam meg minden, akkor elvileg egy wifi hálózatot fog csinálni. (úgy mint egy router) Szerintetek jót vetttem(=arra való?:D)
LINK -
rnd #29855 Sokminden mással is lehet korlátozni a wifi-t, pl MAC cím szerinti szűréssel. Próbálkozni lehet, de ha nem megy akkor találj mást. -
#29854 Ha jol tudom a belső memória 32 mega. Sztem mindenféleképpen végy egy kártyát a psp-hez, a játékok miatt is, meg pl zenét tárolni, filmeket rárakni, használd kia pspdet;) -
#29853 Próbálgatom a wifit, de nem értek valamit:
Talál 3 hálózatot.:ebböl 2 wep-jelszavas, 1 pedig nincs jelszavazva.
Err a free-re próbálok fellépni, csatlakozik, próbálja lekérni az ip-címeket, de azt írja hibát észlelt...:S
Én csinálok valamit rosszul, vagy ne is törjem magam,: a szomszéd wifijén van beállítva valami? -
Lambo fan #29852 sziasztok
a PSP-nek mekkora a belső memoriája? Csak mert PS 1-esjátékot akart felrakni rá (Gran Turismo 2) és gondolom ahhoz kéne vennem egy pár gigás memóriakarit is. Vagy rámegy a beépített memóriára is?
üdv
-
adamprof #29851 a legújabb costum firmware: 3.95GEN
Csak észrevétel, nem fikázás :P -
lowdog #29850 jótanács: warez témából mára ennyi elég volt, aki nem akar/tud játékot venni az vagy ne játsszon, vagy warezoljon, de azt itt ne hirdesse! -
Rena11 #29849 szerintem ugyanott vagyunk bit....n? -
Rena11 #29848 az igénytelenséget más területen mérik de mind1 mondj amit akarsz én nem foglak sértegetni
-
#29847 mondjuk tényleg nem kicsi lámaság warezért fizetni. régebben még volt, hogy én is csináltam ilyet párszor, de ma már elvből nem adnék egy mocskos forintot sem érte. maximummal tudok tölteni bármit, teljesen ingyen. -
Rena11 #29846 tényleg sok a 10 ezer bár ez psp-re nem igaz mert ott a legujabb 8 a régebbiek 3ig is lemehetnek
a downgrade meg csomó más miatt is jó itt az alkalmazásokra gondolok illetve a snes játékkokra amik ingyenesnek számittanak már
haverom aki angliában él oylan boltba ját ahol 3 ezer 1 psp játék és minden héten 1 napig egyet fizet kettőt kap akció van
szóval 1500ft 1 játék
nah annyiért én is megvennék pár játékot ami nagyon tetszett -
rnd #29845 Miért nem jó az "igénytelenség" szó? Van aki igényes, és van aki nem az. Amíg tizen-ezerért megvenni a 4 vagy 8 gigás memkártyát "nem drága" hogy varezolj addig bizony ez igényesség kérdése. Abból a pénzből azért kijön pár eredeti játék is. (gondolom ezzel nem fox egyet érteni)
És valóban semmi közöm ahhoz hogy más mit csinál. Nem szúrja a szemem, csináljátok nyugodtan. Ettől még igénytelnségnek tartom. -
#29844 Mert én nem ismerek olyan jó torrentet, ahol max sebességgel tudnám letölteni:D Ha valaki kisegít:D -
qB0B0p #29843 De mért fizetnél érte, ha ingyen is letöltheted? -
#29842 Rendben, szerintem is fejezzük be a vitát:)
Csak egy ötlet volt, én személy szerint ezt preferálom.
Mindenki úgy szerez be játékot, ahogy akar.
Bár akkor ennyi erővel a psp downgrade+cfw felrakás is "rossz" mivel, ezzel is azt játszod ki, hogy eredeti game-t vegyél. Szerintem abban mindenki eggyetért, hogy kiadni egy játékért 10e ft-ot - a magyar kereseti viszonyok közt, - azéer egy kicsit sok.. -
Rena11 #29841 azért az igénytelenség mint szó erre a témára kicsit erős
de ne menjünk bele a soha végetnem érő warez nemjó vagy jó vitába mert se nekem se neked semmi közöd ahoz hogy mit csinál a másik
a warez rossz ez tény
én csinálom és megértem azokat is akik veszik a drága játékokat és szúrja a szemüket de azért nem kell a másikat lehurrogni meg igénytelennek nevezni
alex te meg ne beszélj itt az sg-n a warezről mert tilos -
#29840 Hát ha te a 100kb-os sebességet érted a torrent alatt a grat...
Vannak privát oldalak, ahol gigabites szeróról tolják :)
Képzeld nekem minden warez játékom torrentről van, és maxxal jöttek (büszke vagyok rá:D) -
rnd #29839 Ízlések és pofonok.
Aki sajnál 10 dollárt + postát pl a pataponért AZ a skót. -
#29838 Hát fizetek, de nem magáért a cuccért, hanem a sebességért.
Jó fenn van torrenten is, és vánszorogjon egy game napokig/órákig max 100 kbps-el?
Én a szerver sebességéért fizetek (elvben) Aki meg sajnálja a 30 ftot a gyors letöltésre az tényleg egy skót:D -
#29837 Sztem arra gondolt, hogy te még a lopottért is fizetsz, amit máshol ingyen le lehet tölteni. -
rnd #29836 Itt nem az összegen van a hangsúly: varezért fizetni?
Tőccsed le ingyér ha már annyira igénytelen vagy hogy varezolsz.... -
#29835 Hát tényleg, mivel az eredeti game darabja 5-10k, míg a warezon 300ftért kapsz 300 pontot, és egy game 30(harminc) pont.
Kis különbség van.
"Gratula" -
Rena11 #29834 próbáld ki a patapont
nagyon nagy :) -
rnd #29833 Tejóég... ne vegye meg az eredetit, de fizessen a varezért? Gratula.