PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem nagyon megéri
akár 1 hónapot is várnék rá megint
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
másféle nincs?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
Nekem a UG2 meg a MW volt a kedvencem(PC-n)
Most a pro steet ben azt utálom,hogy dög unalom tud lenni ez a pár pálya(psp re lehet másféle lesz a játékmenet)
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Egyébként a Carbont minden platformra elbaszták 😛
Viszont az elképzelhetõ, hogy a MEGHIBÁSODOTT umd meghajtó elrontja az alaplapot! Pl ha a lézerfej kiégett, és mondjuk zárlatos, akkor az alaplapnak árt, ha szakadás maradt a helyén, akkor nincs meg a kellõ terhelés és a feszültségmegfutás kiéget egy ic-t vagy ami az útjába kerül. Lehet még a hiba a motorokkal is, ami a lézerhez hasonló veszélyeket rejt.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Csak ne b*sszák el mint a carbont MW után.(PSP rõl beszélek😄)
14.990 (konzone)
11.990 (consolecorner)
7.000-ér láttam anno Pat-nál, de most nincs neki.
De kicserélem Budapesten, 5.000-ért, 2hét garival.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
kb 3x kellett õket felhívni és lebaszni mire kihozták"
Inkább én nem várok rá 3 hónapot...
Egyébként amit az expresszen árulnak sztem nem hamisítvány, mivel csak 2k-val olcsóbb mint más helyeken.
Egyébként ahol vetted ott szállítással együtt 17k...
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
najó, megveheted, megengedem -.-
😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
nekem máshogy nézett ki
olvass vissza 2 hetet ott a képróla
4g sandisk ultra II-m van és nagyon jó 9200kb/s írás 10év gari 15eFt
digitalmix.hu-n vettem
2. az alaplap sem fog tönkremenni, ha nem baszod el úgy mint én, de ez hosszú, a hardveréhez nyúltam hozzá, szoftveri alapon nem teheti tönkre.
3. fogod magad és kicserélteted az umd olvasód, pl SONY márkakereskedésben, nem hinném hogy ott a szoftverhez hozzányúlnak, nem fogják normál fwre áttenni.
negyed 1kor nagyábol ennyi 😄
Egy nagyon komoly kérdésem lenne! 2 hete vettem a PSP-m, teljesen jó állapotban, 3.71 M33-2 firmware-rel. Ma elmentem egy boltba, hogy elcseréljem az egyik UMD lemezem. Ugye a gépem olvassa az ISO fájlokat, de úgy voltam vele, hogy annyival több helyem lesz a kártyán. Viszont ma már nem volt hajlandó semmilyen UMD lemezt olvasni! (a drivert átállítva sem) A boltban azt mondták, hogy meghalt az UMD olvasóm, és ez gyakori a feltört PSP-knél, sõt, kb. 2 hét múlva az alaplapomat is tönkre fogja vágni!
Most teljesen õszintén, mi az igazság?
A custom firmware (tehát, ha viszi az ISO játékokat) tényleg tönkre tudja tenni a PSP-t? Én nem hiszem, hogy akármelyik programozó azért csinált volna egy ekkora munkát, hogy utána 1 hónappal kidobhassa a PSP-jét!
Tehát a kérdésem az lenne, hogy ez valóban amiatt van-e? Ha igen, tényleg ezután tönkremegy az alaplap is? Ha erre is igen a válasz, lehet még ez ellen tenni valamit? Valami gond biztos van, hiszen 1 hete még mûködött az UMD olvasóm, ma meg már nem, és közben nem is használtam! Ha az UMD olvasó nem megy, azt még túlélem, de az már kicsit nagyobb gáz lenne, ha az alaplap is bemondaná az unalmast!
Nagyon kérlek titeket, aki tud felelni, mondja meg õszintén, mi a helyzet, és mit tehetek! Akár privátban is! Elõre is köszönöm! Sziasztok!
bocsi az offért 😊
Az teljesen más.
Triple H 2 gigás kártyája pedig nem high speedes sztem mert, a standard kártya másol 4-5 megával!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
kokesz
GO CHELSEA! NOKIA 5800 ♥♥♥♥♥♥
Egyébként ilyet vettél? link
Lehet ott veszem én is.
Rendelt már valaki valamit innen?
Én vasárnap rendeltem egy tokot, de azóta semmi visszajelzés, jellemzõ...
kokesz
De lehet, hogy majd csak késõbb veszem meg, mert elõtte mindenképpen memóriakártya vásárlás lesz, mert 1GB nagyon kicsi😞
A lényeg, hogy az életem árán is megveszem a GoW-ot!
Coldfire: köszi a tippet, akkor egyelõre nem módosítgatok 😊
Boldog Szülinapot elõre😊
Na akkor ezt meg is veszem a másnapi szülinapomra! 😄