PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
nem pedig a gyárit?
valami pom pom-ot ír ki meg nyojak: o-t
Ehehehhe A SuperGamezen érik BAN ha nem tudnátok :D
Nem tudja valaki, hogy a sivatagban hogyan tudok esõt csinálni? Nincs meg a Dom Drum.
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
PSN: berghold
de 2005 ben a BMW nemzetközin audi 100 at törtünk darabokra nagyon állat volt😛😄
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

mikor 100% leírtam ide sandisket kell venni ultra 2 vagy extreme 3 10év garival
igaz drága de hosszú távon megéri
PSP 2 Concept:

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ergo amit a memcrad rol irtam felejtsétek el. Még mindig nem tudok 2.95GB felé irni a kártyán... másnak 10 formattálás után megjavult. õ 1GB fölé nem tudott irni. ergo ez egy hamis kártya. utánanéztem.
PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~
hajszárító kell stb olvass vissza
Ehehehhe A SuperGamezen érik BAN ha nem tudnátok :D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Coldfire ami képet küldtél a #27545 kommentedbe az mejik játékból való?
smash vids: HUJE BETEG @#@##>ÐÄðÐ]!!!!
memcard: szerintem ár/érték arányba a legjobban a 4gb sony éri meg a legjobban. vatera-n nézzéteg meg, 8000FT. Van rajta sony hologrammos matrica, bontatlan doboz. Attol hogy nem High Speed es megy rajta minden iso/cso ban is.
Juiced 2 cso, SW: Battlefront RS iso, Warhammer 40k iso megy.
Mi volt psp-n a leghosszab játékidejü játék amivel jáccotatok?(single részére gondolok) (kicsit rövidnek találom a jatekokat.)
tripnek: Ha Asus EN8800gts lenne cserélnék (menne SLI ben a gépem😄) de mivel nem az bukta...
PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~
Szinte épphogy csak a boltokba került a méregdrága PlayStation 3, már is néhány eszement azon agyalt, hogy miként zúzza be az új konzolt. Az oldal csak tegnap nyitotta meg kapuit, de már is mûködésképtelenné tettek a srácok egy példányt. Az errõl készült videó lentebb megtekinthetõ. A játékgépre a pénzt úgynevezett "donorokból", azaz adományokból dobták össze néhányan. Ez elég furcsán hangzik, de az oldal a következõ sorokkal magyarázta az egészet:
"Úgy döntöttünk, hogy egy kicsit továbblépünk ezzel az egész "megsemmisítõs üggyel", és azonnal a megjelenésükkor tesszük a dolgokat tönkre, fanok százai elõtt, akik idegesen nézik végig a hõn szeretett konzoluk szétzúzását. Nem az a célunk, hogy a Sonynak keresztbetegyünk. A projekt létezésének egyedüli célja, hogy elégtételt nyújtson azoknak, akik utálják a PlayStation 3-at, vagy csak szeretik látni azon emberek reakcióját, kik egy napot töltenek el a sorban, hogy megkaparintsanak egyet azokból a konzolokból. Szórakozás az egész, semmi több!" (thx Halfer)
Azért ez még így is elég érdekes...
Találtam pár elég durva videt youtube-on... van vmi gyökér csóka,aki azzal szórakozik,hogy konzolokat aprít darabokra... bemegy a boltba,megveszi majd kimegy és szétveri egy kalapáccsal..és még ünneplik is!
Valahogy én nem értem a lényegét a dolognak,ez vmi tiltakozás a konzolok ellen,vagy mégis mi a céljuk?valamiért csak csinálják ezt az egészet sorozat szerûen...nos?
smash my wii
smash my ps3
smash my psp
A hol kell bevizezni?
A képernyõt vagy a fólia alját?
1) Viszonylag pormentes környezetben kell csinálni, nyugodtan minimum 15 perc fölös idõvel.
2) Le kell tisztítani a kijelzõt, ne maradjon rajta por vagy piszok.
3) A fóliát vízzel kell felvinni és ha fent van, egy olyan kártyával ami nem sérti a fóliát (én egy külön erre célra való gumi cuccost használok) ki kell simítani a vizet a fólia alól. Ha jól csinálod türelmesen 1 darab buborék sem lesz.
(SpeedX azért egy választ dobhatnál...)
Ennyit ér, dobom is ki a rákba.
neked ez bejön?
The Only One!
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2