40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Bogyi007
    A fake karin az is rajta van hogy Sony és az is hogy High Speed. legalábbis az enyémen rajta van.
  • Bogyi007
    Ne magyarázzunk már félre! TUDOM hogy az Fake, de az illető eredetit akar venni biztosan?

ha nem akkor nyugodtan vehet 4 gigásat amire Sony van ráírva és az hogy HS, ez nem eredeti de tökéletesen működik. Nekem is ez van és nem a felirat érdekel rajta hanem az hogy MŰKÖDIK!!!!! És nem mellékesen spóroltam is vele.
  • amdrula
    LOL szóval, hogyha azt rá tudják írni, hogy Sony, akkor azt nem, hogy High Speed? xD
    Lehet veszek majd pár hamis kártyát és ráírom, hogy ultraspeed, aztán eladom drágábban xd
  • Prince of Máté
    nem :)
    Sonyból a high speedes fake, a sima általában eredeti, de azt is hamisítják... Tehát semmiképp ne high speedest vegyél.
  • Bogyi007
    Azt tudom hogy nem gyárt, de ha olvastad írták is lejjebb hogy nem eredeti
    a cucc.

A lényeg hogy ha 4 gigásat vesz és rá is van írva hogy Sony (ami nem az) akkor olyat vegyen ami HS-es mert különben szaggatás lehet a játékoknál.
  • Bogyi007
    Mert a CFW-vel lehet legálisan is játszani ha az EREDETI lemezededet lerippeled és kimásolod a tartalmat a karira. Sokan csinálnak így mert így nem koptatják az umd olvasót.
  • Prince of Máté
    Sony nem gyárt 4 gigásból high speedest.
  • Bogyi007
    Ha High Speedes attól még jó lehet. Nekem is ilyen van és semmi gond vele.
  • passatgt
    az nem eredeti
  • Rena11
    ezt nem írjuk ki hanem a konzolos topicoc adminja
    és mi nagyon szeretjük ezért
  • kisgabo
    4 gigás eredeti sony kari eladóóó. 6 péz.
  • 5c0rp330n
    lolmár :)
    hallottam régebben is ilyet, furcsa h azóta nem tettek semmit, hogy ezeket kiszűrjék és az is, hogy ezek meg még nem unják :)
  • macselek #30100
    A napokban kipróbáltam a multiját, és tényleg csalnak... az egyik arc a levegőböl sorozatban lövöldözte a rakétákat..:S Nagyon frusztráló, nem bírtam sokáig ideggel.
  • Prince of Máté
    Amikor toltam a MoH2-t, mindenki rakétavetővel futkározott, de olyan gyorsan mint egy autó... Szerintem csalhattak!
  • 5c0rp330n
    MoH:H elég népszerű volt még anno, bár nemtom most hogy áll. vagy Worms: Open Warfare 2 talán.
  • raven87
    Melyik játékkal érdemes multizni?
    A Sega Rally-t kipróbáltam, de üresek a szerverek. Csináltam egyet és egyetlen ember csatlakozott, majd mikor rájött, hogy utolsó le is lépett. :)
  • Barpi
    Sziasztk! Reális áron vennék egy (lehetőleg slim) PSP-t. Ha valaki tud egy kifogástalan állapotút, kérem privátba jelezze. Köszi előre is.
  • PoisonChihuahua
    Ez nem mánia, hanem kötelesség. A modiknak az a dolga, hogy rendben tartsák a fórumot, kitakarítsák és az oda nem illő dolgokat eltávolítsák, némely esetben kitiltsák. Mivel a warez illegális, nincs helye nyilvános fórumon.
  • 5c0rp330n
    ehh, ne is foglalkozz vele, ez csak olyan dolog, hogy elvből ki kell írni, de bizonyos szinten még belefér a cfw-k kitárgyalása (abban önmagában nincs is semmi illegális), csak letöltési linkeket ne itt kéregessen a nép :)
  • BuktaXbox360
    Ez a WAREZBAN kiírás kinek a mániája? Barátnőm pszichológusnak tanul, esetleg beajánlom oda rögeszmés üldözési mániás kezelésre. Vagy egyből mehet a zárt osztályra a szerencsétlenje...
  • passatgt
    sokáig és jól:)

nekem is ilyen van durván 3 éve
  • Prince of Máté
    Kérdés hogy meddig, és hogyan?
  • passatgt
    nem eredeti, de kit érdekel, működik és jó:)
  • tom235
    WAREZ = azonnali BAN!
    ez elég irónikusan hangzik a fölötte figyelő custom firmware szövegre tekintettel. Ja az biztos csak arra való, hogy tudjuk vezérelni a cpu sebességét nem? :) okosak vagytok ti gyerekek:P
  • AleXXXXX
    Jó, mi se beszélünk így, csak hülyültem, mer minden gyökér pesti azzal jön, h fúúj szabolcs, meg h -szabolcs? -cigányok, meg alvilág..
  • Mateus007
    mert nekem ilyen van !kb 38p alat rak rá 1gb-t, ha nem eredeti akkor az mit is jelent?
  • Mateus007
    e-shop.cjb.hu/items_images/11766548192.jpg ez eredeti? kártya?
  • Mateus007
    én szabolcsi vagyok,de nálunk senki nem beszél így !megvan a psp-m!
  • AleXXXXX
    :)
    Csak nem Szabúcsi vagy?:D "Merrefele menel?" = hol laksz?
  • Gabosh
    Hali!

Találkoztatok már olyan problémával hogy amikor adhocon, vagy neten megy a game, akkor nem tölti a psp-t hiába van bedugva, de amint kilép multiplayerből, már tölt.
    Más aksival is ugyan ezt csinálja.
  • S8DJ
    hát én SZ-SZ-B megyében tudok
  • baaka
    Sziasztok! van itt valaki aki tud B-A-Z megyébe slimet hackkelni???Kérem pm be jelezze!jah és az költséget is
  • NEOreg3
    nincs, a psp-t nem netezésre találták ki

amúgy a javascriptek tiltása sokat dobhat a sebbességen (pl.: sg)
  • Pitypang18
    8 megás invitel netem van, most vettem access pointot, hogy tudjam használni a psp-n is. A laptopon ugyan úgy jön a net, viszont a psp-n nagyon (nagyon-nagyon) lassú. Még úgy is lassú, hogyha kikapcsolom a képeket. Van erre valami orvosság?
  • Pitypang18
    igen, külön be lehet manuálisan is állítani mindkettőnél.
  • lowdog
    - DAX régebbi, mostanság a CSO a "menő"
    - sebességet nem feltétlenül állítja át a játék, úgy tudom, van amelyik igen. de úgy rémlik hogy újabb CFW-ken külön állítható a CPU speed játék és XMB alatt
  • dicehater
    Kosz, a jatekok isoban vannak (ha jol tudom a dax a tomoritett) a sebesseget megnézni majd. Ha defaultra van allitva a recovery menuben a cpu speed, akkor automatikusan atallitja a jatek 333mhz futtatas eseten?
  • 5c0rp330n
    a srác bénázott valamit. vagy lassú a kártyája és/vagy betömörítette a játékokat és/vagy a procit sem járatta a legmagasabb órajelen.
  • dicehater
    Sracok tegnap kiprobalhattam egy ismerosom Psp-jet, nagyon tetszett a dolog (wifi radio stb) de: a GoW Chains Of Olympus es a GTA:VCS probaltam foleg, de gyakran beakadtak, nem tudom hogy ezek "gyarileg" ilyenek vagy pedig azert mert a srac valami atom lassu memoriakartyarol hasznalta a jatekokat?
  • evil 007
    nemszoltam vegyétek ugy koszi