PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
Most kezdtem csak neki, ott tartok, ahol a demó utolsó pályája jön éppen. Megvan a Spear of Protection, mert a demót végigjátszottam 😊

Tiszta OQO design.

Vagy csak annyit legalább hogy usb töltõvel meddig tart kb míg teljesen feltölt.
SpeedXHUN
a bömöset haverom telóján láttam az audis rajta van a bimmerteam.hu-n én is ott voltam,de nem törtem😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

ColdFire
jóffanna 😛

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
huh, kell, nagyon jó :o

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Van valakinek tapasztalata az usb-s töltõkkel? hogy mennyivel tölti kb lassabban ha ojan töltõt használok hozzá mint pl ez: http://www.c-sale.hu/index.php?akt_menu=30&t_id=861&muv=reszletek
nem pedig a gyárit?
Nyomkodjad a O-t majd rájösz hogy kell amúgy naon fasza gém.

MaSzKa
link róla?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

tihs
hogy kell vele játszani nem vágom

valami pom pom-ot ír ki meg nyojak: o-t

Ehehehhe A SuperGamezen érik BAN ha nem tudnátok :D

Én már tegnaptól tolom...

Nem tudja valaki, hogy a sivatagban hogyan tudok esõt csinálni? Nincs meg a Dom Drum.

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

5c0rp330n
Patapon kint van amúgy ha esetleg érdekel vkit

http://www.psp-hacks.com/images/psp-concept-design.jpg erre gondolt.

PSN: berghold

SpeedXHUN
fennt vok már msn en😊

SpeedXHUN
OFF volt e30 smash is az audisok által..
de 2005 ben a BMW nemzetközin audi 100 at törtünk darabokra nagyon állat volt😛😄

5c0rp330n
legalább ne látszódna, hogy egy minimum 1280*1024-es kép van azon a 480*272-es kijelzõn, 49-szeres antialsiasnggel 😊

zsolltikka
MaSzKa
minek vettél gagyit

mikor 100% leírtam ide sandisket kell venni ultra 2 vagy extreme 3 10év garival

igaz drága de hosszú távon megéri

PSP 2 Concept:

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

thx
ergo amit a memcrad rol irtam felejtsétek el. Még mindig nem tudok 2.95GB felé irni a kártyán... másnak 10 formattálás után megjavult. õ 1GB fölé nem tudott irni. ergo ez egy hamis kártya. utánanéztem.

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

tihs
én már leírtam hogy kell felrakni 4-5 hónapja

hajszárító kell stb olvass vissza

Ehehehhe A SuperGamezen érik BAN ha nem tudnátok :D

TrIp
igazam volt... részben. a memó se lényeg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cards from two separate retail companies will work together in SLI mode, but they must be the same GPU model (e.g. G70, G73, G80, etc). The cards may have different BIOS revisions, different default clock speeds, or even different memory sizes. However, the fastest card – or the card with more memory - will run at the speed of the slower card or disable its additional memory

TrIp
szerintem megyen az simán sli-ben mert a márka nem számít csak a csip rajta meg a memó...

Hali!
Coldfire ami képet küldtél a #27545 kommentedbe az mejik játékból való?

smash vids: HUJE BETEG @#@##>ÐÄðÐ]!!!!

memcard: szerintem ár/érték arányba a legjobban a 4gb sony éri meg a legjobban. vatera-n nézzéteg meg, 8000FT. Van rajta sony hologrammos matrica, bontatlan doboz. Attol hogy nem High Speed es megy rajta minden iso/cso ban is.
Juiced 2 cso, SW: Battlefront RS iso, Warhammer 40k iso megy.

Mi volt psp-n a leghosszab játékidejü játék amivel jáccotatok?(single részére gondolok) (kicsit rövidnek találom a jatekokat.)

tripnek: Ha Asus EN8800gts lenne cserélnék (menne SLI ben a gépem😄) de mivel nem az bukta...

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Sztem valamit félreolvastál, mit ír ki egész pontosan, szó szerint?
Drága? 50~80 ezer dolláros éves fizetés mellett nem tûnik annyira soknak párszáz dollár elszórása...
Üdv Everyone! Mire jo a Location Free player? Nem tudom telepíteni, mert azt írja nyomd és tartsd a setup mode buttont a base stationon, de nem tudom melyik a setup mode button, próbáltam mindegyik gombot, de semmi. Aki tud segítsen ebben, köszi.
greg benz
Az is lehet...de ahhoz drága játék

15 perc hírnév?
greg benz
Szerintem egész egyszerûen gyökerek,és 2 dologból van nekik túl sok 1bõl pedig túl kevés: Pénz,szabadidõ,agy... ebben a sorrendben😊

greg benz
nah talán itt a magyarázat

Szinte épphogy csak a boltokba került a méregdrága PlayStation 3, már is néhány eszement azon agyalt, hogy miként zúzza be az új konzolt. Az oldal csak tegnap nyitotta meg kapuit, de már is mûködésképtelenné tettek a srácok egy példányt. Az errõl készült videó lentebb megtekinthetõ. A játékgépre a pénzt úgynevezett "donorokból", azaz adományokból dobták össze néhányan. Ez elég furcsán hangzik, de az oldal a következõ sorokkal magyarázta az egészet:

"Úgy döntöttünk, hogy egy kicsit továbblépünk ezzel az egész "megsemmisítõs üggyel", és azonnal a megjelenésükkor tesszük a dolgokat tönkre, fanok százai elõtt, akik idegesen nézik végig a hõn szeretett konzoluk szétzúzását. Nem az a célunk, hogy a Sonynak keresztbetegyünk. A projekt létezésének egyedüli célja, hogy elégtételt nyújtson azoknak, akik utálják a PlayStation 3-at, vagy csak szeretik látni azon emberek reakcióját, kik egy napot töltenek el a sorban, hogy megkaparintsanak egyet azokból a konzolokból. Szórakozás az egész, semmi több!" (thx Halfer)

Azért ez még így is elég érdekes...

Prince of Máté
Azért mert õk megtehetik.
Ha elromlik, nem dõl össze a világ, vesznek még1et.

greg benz
De ez egy felnõtt csávó,nem ilyen 15 éves kis pöcs..meg ünneplik is! Tudom,hogy gyökér amcsik meg minden,de ezt akkor sem vágom!

greg benz
ez végképp magas,nem konzol,és az eladó elõtt b*a szét...

Prince of Máté
Ez a trendy!
Amit apa megdolgoz szétbasszuk.

greg benz
Sziasztok!

Találtam pár elég durva videt youtube-on... van vmi gyökér csóka,aki azzal szórakozik,hogy konzolokat aprít darabokra... bemegy a boltba,megveszi majd kimegy és szétveri egy kalapáccsal..és még ünneplik is!

Valahogy én nem értem a lényegét a dolognak,ez vmi tiltakozás a konzolok ellen,vagy mégis mi a céljuk?valamiért csak csinálják ezt az egészet sorozat szerûen...nos?

smash my wii

smash my ps3

smash my psp

Hát bizony ez magyaroknak nem elérhetõ trükközés nélkül...
Prince of Máté
A fólia alól már nem lehet kivenni a porszemeket? :S
A hol kell bevizezni?
A képernyõt vagy a fólia alját?

Víz nélkül lehetetlen normálissan felraki de úgy is neki kell futni párszor amúgy.

Prince of Máté
Ebbõl mind megvolt, kivéve a víz...
Jó hogy ezt ahol vetten nem mondták...

Valszeg csak te voltál amatõr.
1) Viszonylag pormentes környezetben kell csinálni, nyugodtan minimum 15 perc fölös idõvel.
2) Le kell tisztítani a kijelzõt, ne maradjon rajta por vagy piszok.
3) A fóliát vízzel kell felvinni és ha fent van, egy olyan kártyával ami nem sérti a fóliát (én egy külön erre célra való gumi cuccost használok) ki kell simítani a vizet a fólia alól. Ha jól csinálod türelmesen 1 darab buborék sem lesz.

ColdFire
😄Ddd

TrIp
sziasztok, még mindig cserélnék 8800gts OC 320 megás vga-t egy psp-re. fõleg slim érdekelne, vagy ha kell valakinek akkor eladó csakúgy simán is, jóárasítva 😊

(SpeedX azért egy választ dobhatnál...)

Prince of Máté
Na ráraktam a PSP-mre a fóliát, többszáz buborék van alatta, amit sehogy sem lehet kivenni, és minden buborék alatt van pár porszem.
Ennyit ér, dobom is ki a rákba.

tomi890125
PLAYSTATION®Store is not available in the selected country or region.
neked ez bejön?

The Only One!

Samballah
ok! koszi szepen rnd!

PsnID: YOULUPUKKI

Prince of Máté
Márciusban, mivel akkor jönnek ki a 16 gigás kártyák, és azt még jelenleg egy FW sem ismeri.

Fel kell rakini a PSN kliensét, USB kábellel összekötöd a PC-t a PSP-vel, PSP-t USB módba rakod és duplát klikkelsz az xpd-re.
Jaja

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2