PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
ott ne vegyél semmit max wc kefét

mert ha garanciáról van szó megszivod

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

ColdFire
oksi😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

wordsworth
Szartam bele kikapcsoltam és most megint jó, végülis nem fosok mert max ott a pandora.. Nah probalom maskepp 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

ColdFire
hát igen, vmi van :o

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

wordsworth
Hmhm para para 😊
Leszedtem 3.90 M33 CFW Extended Pack-et emyke blogjarol. Felmasoltam amit kellett, inditottam a 3.90es cuccot game alol..
Unpacking... done.
Please wait kb 10-15 perce és nem dolgozik a PSP.. Ilyenkor valami gebasz van? 😄

wordsworth
És a 3.90+-hoz kell a 3.52

wordsworth
Mert eddig 3.40 OE-A volt 😊 Csak Patapon nem akar már evvel elindulni, és ilyenkor mindig nekiülök aztán a legújabbra frissitem.

ColdFire

wordsworth
Hali!
Valaki tudna egy linket dobni egy 3.52 M33 CFW-hez? emyke oldalan lévõ link halott és nem merem mashonnan leszedni

Áh már értem THX!

Bocs az OFF-ért

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2

Helo nézi vagy nézte valaki még 2000-ben az F1 Monzai versenyt?ahol meghalt egy pályabiró KATT és az utána következõ "beszélgetésen" Schumi elsirta magát !mért? õ mért sirt? katt sajnos ezt a versenyt nem láttam ! ha valaki tud róla valamit az legyen szives irja meg hogy mi történt?THX Hajrá Vettel!

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2

NEOreg3
ne menj rögtön a sivatagba, elõtte lévõ bossfight-ra kell menni, hogy megszerezd a DON-t

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

És a DON-t hol lehet megszerezni mert nekem még nincs az a baj :/

NEOreg3
Pataponban a 3. dögöt (sivatagban a homokféreg) nem tudom megölni sehogysem 4 íjásszal, 6 lándzsással és 4 közelharcossal. Tápolhatnám mondjuk a csapatamot a vadászatból, de csak minden 5.-re dob követ a szörny, persze hogy a 3 fajta harcosból kettõhöz pont kõ kell... Nincs valami tuti tipp? Próbáltam támadni feverben, próbáltam támadni defenseben, még esõt is megidéztem és úgy is támadtam, de semmi. Azért egy életerõt mutató csík csak elfért volna a dögön, fogalmam sincs, hogy közel járok e már ahhoz, egy kinyúvasszam:\

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

5c0rp330n
összejött közben. a ritmust nem találtam ki, #27640->az itt linkelt videóban jól látni pl hogy hogyan kell csinálni a ritmust hozzá, bár én egy másik videóból néztem ki. onnantól már gyerekjáték az egész, csak nem tart ki soká, ezért meg kell ismételni többször (nekem a fél seregem odaveszett persze, mert közben a fever elveszett és azt is fel kellett tölteni, hogy a rain miracle-t csinálhassam).

Kokesz02
mert mindenki azzal jön hogy tuti leszívják az öszes pénzt, akkor nem ,jo kösz.

kokesz

dzsedi
Nehéz volt elsõre, az biztos..Én úgy csinálom, hogy amikor beadja a FEVER-t akkor még nyomok egyet abból a ritmusból amivel feltornáztam, mert az még benne van a kezemben. A forró homok elõtt pl a védekezést érdemes, mert akkor nem trappolsz bele esõ elõtt. kis segítség

én rendeltem már tõlük, memkarit telefonba és fényképezõgépbe. bankkártyával fizettem, és nem volt semmi gond. a rendeléskövetésen szépen nyomon lehetet követni, hogy melyik nap hol volt a cucc (németországból indult, ment pestre a futár, és onnan szállította ki a magyar futár)
sziasztok

fat psp-m van, 3.90 m33-2 firmware-rel. a memkártya egy 2gb-os sandisk memstick pro duo magic gate. a firmware-t ma tettem fel, azelõtt 3.80 m33-5 volt. a problémám ma jelentkezett, még a 3.80 szoftver alatt. nem tudtam semmit sem rámásolni usb mode-ban a kártyára. elkezdte a másolást, és megszakadt a kapcsolat. a vicc az, hogy kb. három hete csináltam firmware frissítést, és akkor vettem a memkarit is. szépen fel tudtam tenni rá cuccokat, összesen kb 1,5 gb-ot. ehhez képest ma semmi se ment fel. gondoltam, hátha a firmware frissítés jó lesz, de mégsem. ugyanaz a hiba. ami esetleg még érdekesség lehet: a hétvégén windows reinstall volt. lehet, hogy az usb része nem megy? tehát nem a psp kaki, hanem a windows? van valakinek tippje?
Kokesz02
pixmania-rol tud valaki valamit? rendeltetek már onnan? (nem e nyulják le a pénzed) pozitiv negativ élmények, onnan csak bankártyával lehet rendelni?😄 jah és baocs az offért.

kokesz

Én is ott vok pont. Abba a "dinó" ölõsben meg a level3 jönne (gondoltam hátha ott kel megszerezni), de nem tom megcsinálni sehogy sem, pedig az elsõ két esetbe simán lenyomtam :/

5c0rp330n
ok, ez azóta megvan. a pálya elején viszont meg kéne csinálni a rain miracle-t (don-dodon-dodon) és sehogy nem megy. ráadásul csak feverben lehet így ha elcseszem, akkor megint szórakozhatok egy csomót, mire megint megpróbálhatom. egyszerûen nyomom amit kéne mindenféle módon de mindig elcseszi :S nagyon idegesít.

Bedibeni
Szevasztok! Valaki tud egy oldalt mondani ahol lehet hullámokat letölteni CXMB-s témához?? Elõre is THX

GO CHELSEA! NOKIA 5800 ♥♥♥♥♥♥

dzsedi
A második pálya(a vadászós) elején van egy totem amin /\(ez háromszög lenne) és O ikonok vannak. Tehát nem kell mást tenni mint /\,O,/\,O ütemet addig dobolni amíg kiemelkedik az oszlop teljesen. Utána már szerintem menni fog..

SpeedXHUN
mármint a polcról<#alien>
de azért sorry

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

ColdFire

SpeedXHUN
szedem én is tényeg jó?

5c0rp330n
hmm, Patapon-ban megakadtam, sivatagban elég az egész hadseregem egy pontnál, a nagy mágis szerint a Don dobot kéne megszerezni és akkor tudnék esõt csinálni. az eddigiek az ölembe hullottak, ezt mégis hogy kéne megszerezni?

SpeedXHUN
Loco Roco 2-t honnan lehet leszedni?

Már ideje lesz !

fikoo
Elvileg hétvégére már kint lesz az NFS ProStreet <#vigyor>

A Patapon az nekem se tetszik!Akkor már inkább Loco Roco😊

ColdFire
😊

szóval te még életedben nem hallottál egytlen egy ütemet sem...
....ha az õsök már doboltak meg táncoltak a tûz a körül akkor..... 😊
5c0rp330n
anyám, sztem akkor inkább tényleg hagyd ezt a játékot, ha ilyen szinten vagy... 😊
amúgy mesteri a cucc.

andrew-san
Húha

MaSzKa
és honnan tudjam az ütemet nem vagyok zenész

Voltan
Ezek szerint semmit nem hallottál még róla. Az, hogy "Rythm game", ritmikus játék nem mond semmit? Talán ütemre kéne nyomogatni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

De ne össze vissza hanem ütemessen és ne túl gyorsan.

greg benz
dallamra kell az utasításokat adnod a pataponjaidnak,ha pl azt szeretnéd hogy elõre menjenek,akkor a pata-pata-pata-pon kombinációt kell lenyomnod (magyarul négyzet-négyzet-négyzet-kör) ha azt szeretnéd hogy támadjanak,akkor kör-kör-négyzet-kör..ez a kettõ az alapfunkciók,ehhez még majd a játék késõbbi szakaszában tanulhatsz új kombókat 😊 amúgy nekem nagyon bejön ez a játék,valószínûleg megveszem eredetiben,ezzel is megtisztelve a készítõk munkáját😊 a loco roco után ismét nagyon kellemes játékot hoztak össze 😊

greg benz
tudja valaki,hogyan lehet ps1-es játékot átkonvertálni psp-re?megoldható ez egyáltalán?black catsrõl sok psxpsp játékot töltöttem már le,de van amit még nem konvertáltak át,és megcsinálnám szívesen magamnak,csak nem vágom hogyan kell..

MaSzKa
mit kell csinálni árujátok már el benne

o nyomogatom azt semmi

fikoo
Ja, semmi 😄 Közben megoldottam ^^

fikoo
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy a Patapon miért marad a 'loading' képernyõn, és onnan nem is meg tovább? ESPAL PSP verziós cso

MaSzKa
dobj 1 linket

esetleg küldhetnél képeket is

MaSzKa
én nem vizeztem

fogtam minõségi LCd tisztitó és mikor 1 perces voolt a gép felragasztatottam

persze elsõre nekem se sikerült csak mikor a 3.at Hori fóliát bontottam ki

utána melengeted hajszárítóval az az újaddal végig simogatod 10perc azt kész is

mikor felrakod gyorsan kell nehogy poszem alámenjen

MaSzKa
nekem van 1 fos alig tölt valait

MaSzKa
hiába nyomkodom wazze :-()

Prince of Máté
Oké, majd visszaolvasok, csak annyit mondj meg, hogy a fóliát kell bevizezni?