40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Rena11
    szerintem is legális a firmware módosíttása
    használhatod emukra és mindenféle progikra is
  • rnd
    Nagyon nagy a valószinüsége hogy ennek sosem fog utánamenni a Sony. Esetleg úgy hogy ellehetetleníti a cfw-t pölö. De ez így a PSP életútjának végefelé nem hiszem hogy nagyon aggasztó lenne.
    Egyébként milyen vidám is lenne hogy kopogtat a rendőr és ellenőrzi a psp firmware-jét
  • rnd
    Tévedés. Szoftver (beleértve a firmware is) SOSEM lesz a te tulajdonod. Max a használat jogát vásárolod meg kikötésekkel. Például hogy nem nézheted meg a forráskódját, nem módosíthatod stb stb.
  • 5c0rp330n
    egy külföldi fórum szerint sokak szerint legális, sokak szerint nem az. sztem teljesen mind1, hogy legális-e. én igazából leszarom. ettől úgysem fogok nyugodtabban/nyugtalanabbul aludni, teljesen mind1, hogy elméletileg hogy van. úgysem garanciális már nagyon régen a psp-m, ha pedig az lenne, egy pillanat alatt vissza tudnék rakni rá hivatalos fw-t, innentől kezdve abszolút nincs mitől félni.
  • lowdog
    tévedsz.
  • 5c0rp330n
    márpedig szerintem semmi illegális nincsen a cfw-ben, a garanciát lehet, hogy megvonhatják miatta, de jogi úton nem vonhatnak felelősségre miatta, mert a te tulajdonod.
  • dicehater
    Elég kezdő vagyok még a témaban, hol tudom megnezni a psp menujeben?
  • PoisonChihuahua
    Teljesen mindegy mi van a kártyára írva, azt is ráírhatnám, hogy 4GB Túrógombóc.... Ha a PSP-n MagicGate-re supported-et ír akkor nagy valószínüséggel állítható, hogy nem hamis, ha pedig unknown-t akkor meg valószínü hamis.
  • Bogyi007
    http://www.ivpicture.hu/pic.php?mode18o=set itt vannak képek a karimról (telósak sajna így nem a legszebb a kép)
  • dicehater
    Nalam ez van a kartyan: 4gb Memory Stick Pro Dup, Magic Gate (nincs Sony felirat), masik felen Made In Japan - akkor valszeg ez is "hamis"?
  • Bogyi007
    Tudom ezért van az hogy ahonnan származik a progi ami módosítja a hivatalos firmware-t (Dark Alex installer programjáról beszélek most) ott a Sony által kiadott firmware-ek nem találhatóak meg.

Azaz Dark Alex csak írt egy installer progit de ő nem vétkes, egy szóval sem mondja senkinek hogy MUSZÁJ módosítanod a Fw-t,l aki itt a hunyó az a drága user aki az Installer progival felülírja a firmware-t.
  • lowdog
    csak szóltam, hogy tudj róla, hiába van meg egy játék eredetiben is, a CFW akkor sem legális.
  • Bogyi007
    A fw módosításról meg annyit eleve úgy kaptam (cseréltem az Xbomért) hogy már nem volt gari rajta így már nem bukok ezmiatt, meghát mint írtam én az eredeti játékaimról szoktam másolatot csinálni és hogy tudjam futtatni is ezért kell a cfw. ja és emulátorokat is használok főként Amiga emulátort amihez természetesen megvannak hivatalos forrásból a játékok és a rom fájlok is.
  • Bogyi007
    Kösz a megnevezést (majom) én nem alacsonyodom arra a szintre hogy téged bárminek is nevezzelek, ha neked az eredeti kell legyen a te dolgod az enyém meg az hogy nekem jó a fake Sony is, nekem nem warezhuszárkodásra kell, hogy neked arra-e azt nem tudom.

Van már 10 eredeti gamák és ennél több lesz, másoltam csak addig amíg be nem szerzem eredetiben vagy addig míg ki nem próbálom és letörlöm ha nem tetszik. Így ezért fölösleges számomra a drága áron vett kártya, ha meg nem próbálnám ki a játékokat így akkor a 32 megás is elég lenne a mentések miatt.
  • impala
    nagyon köszönöm, müx :)
  • tomi890125
    vagy defaultra
  • Prince of Máté
    Főmenüben (xmb) selectet nyomsz, és a Cpu speedet 333/166mhz-re rakod!
  • 5c0rp330n
    de csak amíg vissza nem módosítod
  • impala
    szevasztok!
    vettem a fiamnak - ballagásra - egy 4GB-os eredeti kártyát a PSP-hez.
    éppen próbálgatta, mikoris azt vette észre, hogy baromira belassult a gép.
    még mondta is, hogy tényleg feljött valami üzenet, amiben volt USB is meg CPU is, de ő lazán túllépett rajta.
    szal jó lenne visszaállítani a sebességet, ha valóban azt sikerült elállítania valahogy.
    segítenétek, hogyan kell, mert az itteni faq kellett ahhoz is, hogy miként lehet a memkártya eredetiségét ellenőrizni.(amúgy supported :)

nagyon köszönöm előre is a segítő hozzászólásokat.
  • Prince of Máté
    De ha módosítasz rajta valamit akkor elveszik a garid :D
  • Pitypang18
    Az volt, amíg az eredeti fw volt rajta! Mivel ezt nem a sony csinálta, így nem lehet az övéééé!!!! :D
  • lowdog
    RTFM!

illetve EULÁt elolvasni :) hiába vetted meg a PSP-t a rajtalévő firmware továbbra is a sony intellektuális tulajdona, abban módosítást stb nem végezhecc!
  • kisgabo
    én eredetit adok, de jött a m@jom, hogy a hamis olcsóbb, inkább azt veszi, akkor? erre van igény.
  • kisgabo
    mit nem módosíthacc?

azt csinálsz otthon a psp-del amit akarsz, kifizetted, nem bérled senkitől. raksz rá olyan förmwert, ami jólesik.
  • tom235
    valószínű hogy 8500-ért hamis, electro world-be vagy media markt-ba kb 20 lepedőért megy és magic gate supported. ha mégis eredeti lenne nem szóltam.
  • tom235
    hát igen ez valószínű biztos sokan csinálják így
  • passatgt
    mire leadják rendelést, mire megkapják 3 hét, mire te megkapod + 1 hét, így jön ki az 1 hónap:)
  • AleXXXXX
    Ja:D én megszerzem max 2 hét alatt:P
  • passatgt
    mire behozzák a kínai hamisítványt...:D
  • MaSzKa
    digitalmix.hu 1hónap a szállítás kb
  • passatgt
    besthkstore.com
  • raven87
    És ezt hol lehet beszerezni?
  • MaSzKa
    Sandsik Ultra2 4Gb Memorystick 8500Ft 10év garival

akinek annyi az esze hogy hamisat vesz
    az megérdemli
  • AleXXXXX
    Ezzel én is így vagyok:
    Nekem Sandisk van, 4 gigás, Chines Edition:D, a magicgate unknown, de igazábol le***rom, minden pörfökt megy rajta, nem szaggat. Mindenki maga dönti el, miet vesz. Ha neked az a legfontosabb, hogy EREDETI Sony legye, adj ki nyugodtan érte 16-18-20k forintokat.
    Ha megelélgszel a csájníz edisönnel is, akkor vehetsz nagyon olcsón is (megint csak az ebayre hivatkozok:D)
  • lowdog
    sajnos a CFW is illegális (bár nem warez), mert nem módosíthatod a firmware-t
  • MaSzKa
    ja és annyit kell tudni magyaroszágon nem kapható!!
  • MaSzKa
    ez az eredeti Sony nagy sebességű Magicgate-s
    kb 30-40eFt
  • kisgabo
    eredeti a sony, a csomagolása is, 16k ért vettem...
  • Bogyi007
    Nálam is de az unknown-ot egyébként a Magic Gate-re írja ki a menűben egyébként nem a High Speedre.
  • Pitypang18
    Az én kártyám nem high speedes 4 gigás sony, de eddig még egy játék sem szaggatott. A menüben unknow-ot ír ki rá, így tuti fake.

Ez a silent hill origins piszok jó game!!!!!!!