PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert ha garanciáról van szó megszivod
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Leszedtem 3.90 M33 CFW Extended Pack-et emyke blogjarol. Felmasoltam amit kellett, inditottam a 3.90es cuccot game alol..
Unpacking... done.
Please wait kb 10-15 perce és nem dolgozik a PSP.. Ilyenkor valami gebasz van? 😄
Valaki tudna egy linket dobni egy 3.52 M33 CFW-hez? emyke oldalan lévõ link halott és nem merem mashonnan leszedni
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
fat psp-m van, 3.90 m33-2 firmware-rel. a memkártya egy 2gb-os sandisk memstick pro duo magic gate. a firmware-t ma tettem fel, azelõtt 3.80 m33-5 volt. a problémám ma jelentkezett, még a 3.80 szoftver alatt. nem tudtam semmit sem rámásolni usb mode-ban a kártyára. elkezdte a másolást, és megszakadt a kapcsolat. a vicc az, hogy kb. három hete csináltam firmware frissítést, és akkor vettem a memkarit is. szépen fel tudtam tenni rá cuccokat, összesen kb 1,5 gb-ot. ehhez képest ma semmi se ment fel. gondoltam, hátha a firmware frissítés jó lesz, de mégsem. ugyanaz a hiba. ami esetleg még érdekesség lehet: a hétvégén windows reinstall volt. lehet, hogy az usb része nem megy? tehát nem a psp kaki, hanem a windows? van valakinek tippje?
kokesz
GO CHELSEA! NOKIA 5800 ♥♥♥♥♥♥
de azért sorry
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
....ha az õsök már doboltak meg táncoltak a tûz a körül akkor..... 😊
amúgy mesteri a cucc.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
o nyomogatom azt semmi
esetleg küldhetnél képeket is
fogtam minõségi LCd tisztitó és mikor 1 perces voolt a gép felragasztatottam
persze elsõre nekem se sikerült csak mikor a 3.at Hori fóliát bontottam ki
utána melengeted hajszárítóval az az újaddal végig simogatod 10perc azt kész is
mikor felrakod gyorsan kell nehogy poszem alámenjen